موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 21:21 توسط shadi20.)
سلام
از دوستان خوب, کسي بوده که در CSC , براي گرفتن ويزا پستخونه در " استانبول " رو انتخاب کرده باشه ؟؟
آيا زمان بيشتري طول ميکشه تا مدارکمون به استانبول بياد ؟؟
يعني اگر ptt در آنکارا رو انتخاب کنيم بهتره ؟ يا از نظر زماني فرقي نداره ؟
سوال بعدي اين که تا چه زماني ميتوانيم ptt را در CSC تغيير دهيم ؟ آيا " بعد " از مصاحبه هم هنوز امکانش هست ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پاسپورتم به دلیل اینکه اعتبار نداشت عوض کردم ایمیل زدم و درخواست تغییر شماره پاسپورتم کردم و اونها جواب دادن درخواست شما انجام شد ولی حالا هر چی تو سایت میروم نمی تونم اکانت خودم را باز کنم .ایا باید با شماره جدید پاسپورت اکانت جدید بسازم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، برای مصاحبه تو آنکارا میگن باید 15 روز زودتر از مصاحبه مدارک باید از طریق پست به سفارت برسه، من مدارک پست کردم اما با 2 روز تاخیر یعنی 13 روز زودتر از مصاحبه میرسه سفارت، بنظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما ۱۲ جون در ابوظبی مصاحبه شدیم من نمیدونم باید در csc ثبت نام کنم یا نه اصلا ازش سر در نمیارم میشه منو راهنمایی کنید در ضمن کیس ما eb3 هستش
دوستان جریان این csc چیه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و خسته نباشید. سوالم این هست که زمان مصاحبه در csc ثبت نام کرده بودم و برده بودم سفارت . حالا بعد از کلیر شدن دوباره باید ثبت نام بکنم؟ یا اینکه همون پرینت ثبت نام اول رو ببرم سفارت؟ اگر باید دوباره ثبت نام بکنم چیزی رو باید تغییر بدم؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشيد اگر سؤالك تكراري است،لطفا آدرس سآيت csc رو بفرماييد.
از آقاي فضلي هم ممنون كه ثبت نام مرحله به مرحله رو توضيح داديد ،فقط من توي فايل ها هم آدرسي پيدا نكردم،ممنونم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . برای دریافت ویزا از ptt ترجمه انگلیسی شناسنامه یا کارت ملی همسر و فرزند را هم قبول می کنند یا حتما باید وکالت نامه باشه ؟