کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
بدینوسیله از همه شما عزیزان بابت اینکه بنده (به قول عمو سعید) در کمال نامردی نشسته ام و بدون هیچ تلاشی، تنها به زحمات شما برای رسیدن به درک صحیحی از نحوه عملکرد CSC، نظاره می کنم، پوزش می طلبم.

امید که ما را نیز در اطلاعات صحیح خود شریک کنید.

امضاء: جمعی از برندگان 2013 مصاحبه نشده لاتاری، تشکر کنندگان زیر
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام.من اکانت ساختم ولی آخرش می گه "شما هیچ وقت ملاقاتی تعیین نکرده اید".و همچنین توشته "در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد شماره رهگیری پستی موجود نیست."فقط یه شناسه مرجع داده بهم.همینجوری باید باشه؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Gerdoo
(2012-12-27 ساعت 01:22)noura نوشته:  سلام.من اکانت ساختم ولی آخرش می گه "شما هیچ وقت ملاقاتی تعیین نکرده اید".و همچنین توشته "در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد شماره رهگیری پستی موجود نیست."فقط یه شناسه مرجع داده بهم.همینجوری باید باشه؟
بله درسته
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: noura ، 3pideh ، alirezass ، sadeghi897
بچه ها، اين csc به وقت معين شده أبوظبي هم كاري داره؟
يعني كاري بايد كرد....پولي بايد داد قبل مصاحبه؟
تشکر کنندگان:
از وقتی که این سیستم جدید راه افتاده آیا کسی تونسته تاریخ مصاحبشو عوض کنه؟
اجرتون با خدا تو گل گیر کردیم جالب تمام برنامه ها و سیستمشون همین امسال می خواد عوض بشه.
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
تشکر کنندگان: ani_sheiton
(2012-12-27 ساعت 14:53)mohareri نوشته:  بچه ها، اين csc به وقت معين شده أبوظبي هم كاري داره؟

فعلا برای ابوظبی طبق روال سابقه. ولی از ششم ژانویه اونجا هم قراره شروع بشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bayat_r
کسی میدونه اگر کسی این پرینت همراه مدارکش نفرسته یا اصلن ثبت نام نکرده باشه چی؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2012-12-27 ساعت 20:34)jahanshahloo نوشته:  کسی میدونه اگر کسی این پرینت همراه مدارکش نفرسته یا اصلن ثبت نام نکرده باشه چی؟؟؟

اشكالي نداره با خودتون ببريد
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2012-12-27 ساعت 01:22)noura نوشته:  سلام.من اکانت ساختم ولی آخرش می گه "شما هیچ وقت ملاقاتی تعیین نکرده اید".و همچنین توشته "در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد شماره رهگیری پستی موجود نیست."فقط یه شناسه مرجع داده بهم.همینجوری باید باشه؟
مال ما هم همینو میگه ولی اداره پست رو تونستیم انتخاب کنیم ولی برای پرداخت پول هیچ کاری نمیتونیم بکنیم

(2012-12-26 ساعت 13:56)seperelia نوشته:  منظور از شماره پرونده تو فرم ثبت نام اطلاعات متقاضی چیه ؟همون کیس نامبر هست؟
من همون کیس نامبر رو زدم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
تشکر کنندگان: ani_sheiton
(2012-12-27 ساعت 19:13)mgolchin13 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 14:53)mohareri نوشته:  بچه ها، اين csc به وقت معين شده أبوظبي هم كاري داره؟

فعلا برای ابوظبی طبق روال سابقه. ولی از ششم ژانویه اونجا هم قراره شروع بشه.

ميشه اونجايي كه گفته ٦ ژانويه شروع ميشه بگيد كجاست؟
تشکر کنندگان:
بچه ها اگه کسی رو در ترکیه داشته باشیم که این پول رو براشون بریزه بازم نیاز به این سیستم csc هست؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان:
(2012-12-28 ساعت 12:21)mohareri نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 19:13)mgolchin13 نوشته:  فعلا برای ابوظبی طبق روال سابقه. ولی از ششم ژانویه اونجا هم قراره شروع بشه.
ميشه اونجايي كه گفته ٦ ژانويه شروع ميشه بگيد كجاست؟
اینجا رو ببینین:
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
برای امارات نوشته 6 ژانویه فعال میشه.

همین طور سایت خود سفارت:
http://abudhabi.usembassy.gov/pr_120412.html
تو همون پاراگراف اول نوشته:
کد:
Starting January 6, 2013, applicants will work, online or by phone, with a service provider to schedule an interview, pay the visa application fee, and arrange for the delivery of documents and passports.
تشکر کنندگان: bayat_r ، mgolchin13 ، امیر مهاجر
(2012-12-28 ساعت 13:18)ani_sheiton نوشته:  بچه ها اگه کسی رو در ترکیه داشته باشیم که این پول رو براشون بریزه بازم نیاز به این سیستم csc هست؟
برای کیسهای لاتاری پرداخت 330 دلار همچنان در خود سفارت انجام میشه و نیازی نیست قبل از روز مصاحبه پرداختی انجام بشه. ولی برای مشخص کردن شعبه PTT محل دریافت ویزا حتما باید در این سیستم ثبت نام کنین.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ani_sheiton ، bayat_r ، نازنین 932 ، r_ent
سلام
مدیران عزیز من یک فایل PDF درست کردم به عنوان راهنمای گام به گام ثبت نام در CSC چجوری واستون upload کنم؟؟؟ تا بقیه هم استفاده کنن
فعلا اینجا upload کردم
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1356686874
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2012-12-28 ساعت 13:41)amir82 نوشته:  [quote='ani_sheiton' pid='255786' dateline='1356684518']
بچه ها اگه کسی رو در ترکیه داشته باشیم که این پول رو براشون بریزه بازم نیاز به این سیستم csc هست؟
برای کیسهای لاتاری پرداخت 330 دلار همچنان در خود سفارت انجام میشه و نیازی نیست قبل از روز مصاحبه پرداختی انجام بشه. ولی برای مشخص کردن شعبه PTT محل دریافت ویزا حتما باید در این سیستم ثبت نام کنین.
[/quote
درسته!1_پس همه باید این کارو بکنن؟2_حالا شعبه ptt چیه؟در آمریکاست؟3_پس این تعیین وقت مصاحبه جریانش چیه؟مرسی از پاسختون دوستم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: bayat_r

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان