موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-28 ساعت 14:05)mohammad fazli نوشته: (2012-12-28 ساعت 13:58)ani_sheiton نوشته: (2012-12-28 ساعت 13:41)amir82 نوشته: [quote='ani_sheiton' pid='255786' dateline='1356684518']
بچه ها اگه کسی رو در ترکیه داشته باشیم که این پول رو براشون بریزه بازم نیاز به این سیستم csc هست؟
برای کیسهای لاتاری پرداخت 330 دلار همچنان در خود سفارت انجام میشه و نیازی نیست قبل از روز مصاحبه پرداختی انجام بشه. ولی برای مشخص کردن شعبه PTT محل دریافت ویزا حتما باید در این سیستم ثبت نام کنین.
[/quote
درسته!1_پس همه باید این کارو بکنن؟2_حالا شعبه ptt چیه؟در آمریکاست؟3_پس این تعیین وقت مصاحبه جریانش چیه؟مرسی از پاسختون دوستم
سلام
چیزی که من متوجه شدم اینه که فعلا برای کیس های لاتاری با این سیستم امکان تغییر زمان مصاحبه نیست فقط باید ثبت نام کنی و یک PTT مشخص کنی (اداره پست ترکیه) من یک راهنما برای ثبت نام به آدرس زیر گذاشتم بد نیست یک نگاهی بندازی
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1356686874
باسلام خیلی ممنون از زحمت شما خیلی مفید بود ولی من چند سوال دارم:
من موقع ثبت نام گزینه اول زدم(در pdf شما صفحه 5 شماره 2) و اجازه انتخاب گزینه دوم رو نمیداد نکته من فقط میخواستم پست رو مشخص کنم کار دیگه نداشتم البته برای من همه مراحل انجام شد و پرینتم گرفتم صفحه آخر من هم مثل صفحه آخر PDF شما بود
باز از زحمت شما تشکر میکنم
دمت گرم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من اشتباهی که تو ثبت نام داشتم رو بهشون ایمیل زدم و واسم درست کردند ,امروز واسم ایمیل زدن که تغییراتی که خواستی انجام شد و من هم چک کردم دیدم درست کردن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-28 ساعت 18:31)sepid_a نوشته: بچه ها من اشتباهی که تو ثبت نام داشتم رو بهشون ایمیل زدم و واسم درست کردند ,امروز واسم ایمیل زدن که تغییراتی که خواستی انجام شد و من هم چک کردم دیدم درست کردن
سلام ، امكانش هست متن ايميلتون و ادرسشو بزارين ، منم اشتباه دارم ولي به ايميلم جواب اصلاحي ندادن . ممنون
كيس نامبر : **2013as****28 ( سه نفر ) \ ارسال مدارک : ۱۲ جون \ مصاحبه : هشتم ژانویه ( آنکارا ) \ ویزا : يكضرب \ مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من به تازگی عضو این سایت شدم و یکی از برنده های 2013 هستم البته در دور اول تا الان همه کارهای اولیه ثبت نام رو البته چون راهنمایی نداشتم به هر صورتی که بود انجام دادم و کاش زودتر با این سایت آشنا میشدم که اینهمه سردرگم نمیشدم
دوستان میشه به من بگید این csc چی هست؟ و آیا ماها که هنوز دعوت نشدیم برای مصاحبه باید چه کار کنیم با این سیستم لطفا دوستان راهنمایی کنن ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، دوستان یک مشکل خیلی خیلی بزرگ ، من هنوز سربازم و پاسپورت ندارم ، برای ثبت نام در سایت CSC باید چیکار کنم ؟؟ لطفا خیلی سریع کمک کنید چون تاریخ مصاحبه ام اواسط ژانویه است ...
بدون شماره پاسپورت هم نمیشه ثبت نام کرد ...
چرا من نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم ؟
بدلیل نداشتن پاسپورت و سرباز بودن نتونستم برم مصاحبه راهی وجود داره که بتونم دوبازه وقت بگیرم ؟ کمک کنید لطفا
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
Yerevan, Armenia - On December 17, 2012, the U.S. Embassy in Armenia started to implement new visa application and appointment procedures. The new procedures will make it quicker to apply for a U.S. non-immigrant visa.
من این متن ازسایت سفارت آمریکادرایروان گرفتم .اینجا درج شده که روشهای جدیدبرای ویزاغیرمهاجرتی است درحالی که لاتاری جزویزامهاجرتی .نظردوستان چیه؟درصفحه اول سایت متن کامل خبردرج شده است
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس