کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2012-12-25 ساعت 23:04)jahanshahloo نوشته:  اگه پرینتی از CSC نگرفته باشیم تو مدارک نذاشته باشیم چه مشکلی پیش میاد؟؟

یه سوال دیگه دوستان وقتی مدارک به سفارت میفرستیم باید اطلاع بدیم به سفارت؟؟؟
سلام
دوست عزیز من مدارکمو بدون پرینت csc ارسال کردم و برای همین امروز یه ایمیل به سفارت زدم. اگه جواب دادن خبرت میکنم.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: alirezass ، rezagh
سلام به همه من الان وسط مراحل ثبت نامم و رسيدم به قسمتي كه بايد ادرس يه شعبه توي انكارارو مشخص كنيم.يه مشكل وجود داره اون ادرسايي كه دوستومنو لطف كردن گذاشتن نميخونه با توي سايت يعني اين ادرس نبود
شماره 1
PTT
Kavaklıdere Mah., Tunus Cad. No:68 D:68, Ayrancı/Ankara, Turkey
00903124661054

اينم اينجوري كه گذاشتن نبود
شماره 1
Ptt - Tbmm Şb.
Devlet Mh. Dıkmen Cad. Ömür Sok. No:1 Pk:06543 Çankaya Ankara, Turkey
00903124207551
فقط زده ankara.cankaya.devlet.ptt 06 t.b.m.m merkezi
متاسفانه تو گوگل مپ پيدا نميكنم...
دوستان همونه كه از همه نزديك تره به سفارت...؟
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان:
(2012-12-26 ساعت 14:55)bardia9 نوشته:  سلام به همه من الان وسط مراحل ثبت نامم و رسيدم به قسمتي كه بايد ادرس يه شعبه توي انكارارو مشخص كنيم.يه مشكل وجود داره اون ادرسايي كه دوستومنو لطف كردن گذاشتن نميخونه با توي سايت يعني اين ادرس نبود
شماره 1
PTT
00903124661054

شماره 1
Ptt - Tbmm Şb.
Devlet Mh. Dıkmen Cad. Ömür Sok. No:1 Pk:06543 Çankaya Ankara, Turkey
00903124207551

من هم همین مشکل رو داشتم این آدرس رو یکی از دوستان داده بود من هم گذاشتم اگر امکان داره این آدرس رو تو گوگل چک کنی بهتر من همینطوری گذاشتم اگر چک کردی یه خبری بما بده ببینم شیرم یا روباه
دوستان برای ثبت آدرس دفتر پست تو سایت csc من چند تا آدرس از اون فایل pdf پیدا کردم که به نظرم بهترینش این آدرسه :
PTT 05 - ADLİYESARAYI-ANK. MERKEZI -ATATÜRK ,KIZILAY ,06251
با توجه به محل سفارت که تو بلوار آتاتورکه و نزدیکی اکثر هتل ها به این منطقه.
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: bardia9 ، aliamini2267 ، Niushagh ، Gerdoo
(2012-12-26 ساعت 13:56)seperelia نوشته:  منظور از شماره پرونده تو فرم ثبت نام اطلاعات متقاضی چیه ؟همون کیس نامبر هست؟

بله همون کیس نامبر هست

(2012-12-25 ساعت 23:04)jahanshahloo نوشته:  اگه پرینتی از CSC نگرفته باشیم تو مدارک نذاشته باشیم چه مشکلی پیش میاد؟؟

یه سوال دیگه دوستان وقتی مدارک به سفارت میفرستیم باید اطلاع بدیم به سفارت؟؟؟

اگر پرينت نگيري ممكنه نقص مدرك بخوري البته چون هنوز كسي با اين پرينت نرفته اونجا ميگم ممكنه به هر حال جزئ مدارك ارسالي اعلام شده پس حتما بايد بگيريد ديگه. مثل اين ميمونه من بگم اگه من ديپلم نبرم اشكالي داره. ... نه لازم نيست اطلاع بديد
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: asal1907 ، Niushagh ، 3pideh ، farshadsh
از دوستان كسي ادرس نزديكتر به سفارت يا ميدان كيزيلاي نداره...؟
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: asal1907
كسي اطلاعات نداره دقيق...؟

تشکر کنندگان:
(2012-12-26 ساعت 14:55)bardia9 نوشته:  سلام به همه من الان وسط مراحل ثبت نامم و رسيدم به قسمتي كه بايد ادرس يه شعبه توي انكارارو مشخص كنيم.يه مشكل وجود داره اون ادرسايي كه دوستومنو لطف كردن گذاشتن نميخونه با توي سايت يعني اين ادرس نبود
شماره 1
PTT
00903124661054

شماره 1
Ptt - Tbmm Şb.
Devlet Mh. Dıkmen Cad. Ömür Sok. No-1 Pk-06543 Çankaya Ankara, Turkey
00903124207551

بردیا جان این ها رو من گذاشتم.یکی دو ساعت طول کشید تا تونستم این ها رو که توی خود pdf هم هستن پیدا کنم. اون شماره ای که بعد از pk نوشته کد پستیه که از روی اون میشه مطمئن شد که درسته. البته اون اولیه توی لیست نبود این پست رو ببین هر دوتاش هم توی لیست هستن.شماره تلفن ها شون هم هست آخرش.
البته اگر دوستانی که انکارا هستن لطف کنن و چند تای دیگه رو هم نشون کنن و اینجا اعلام کنن خیلی خوب میشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Saeedv13 ، bardia9 ، Niushagh ، bayat_r ، sadeghi897 ، rezagh
واسه ادرس نزديك ميدان كيزيلاي صفحه سوم فايل pdf از پايين سومي تو ادرسش زده ميدان كيزيلاي بلوار اتاتورك.فكر كنم از همه راحت تر بشه پيداش كرد...

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، asal1907 ، sadeghi897 ، Niushagh ، ابی هانی
سلام
وقتی میخام اکانت بسازم این جواب رو میده
There were problems with the following fields:

Error: Account not found - please check your information is correct before logging in.
...
من چه کار کنم؟
[/quote]

یه زحمت کوچولو به خودت بده یه نگاهی به تمامی پستها که در صفحات 10 تا 18 نوشته شده بینداز همه جور راهنمایی و راه حل مفید و موثر را که حاصل زحمات فراوان و صرف ساعتها وقت از سوی دوستان و یاران گرامی می باشد توش پیدا می کنی .

(2012-12-26 ساعت 11:59)neda62 نوشته:  سلام دوستان اگر ممكن است يه خلاصه از اين برنامه csc بفرماييد
ايا 330$ را در سفارت نقدا دريافت نميكنند؟ و بايد از طريق اين سايت
(http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...rant_visas) پرداخت بشه؟

یه زحمت کوچولو به خودت بده یه نگاهی به تمامی پستها که در صفحات 10 تا 18 نوشته شده بینداز همه جور راهنمایی و راه حل مفید و موثر را که حاصل زحمات فراوان و صرف ساعتها وقت از سوی دوستان و یاران گرامی می باشد توش پیدا می کنی .

(2012-12-26 ساعت 12:03)Gerdoo نوشته:  
(2012-12-25 ساعت 23:55)Ali.2013 نوشته:  دوستان موقع ساخن أكانت فاميلمو اشتباه تايپ كردم ، الانم با اينكه گزينه ويرايش هست ولي نميتونم اصلاحش كنم ، چه بايد كرد ؟

درود
اگر تا زمان مصاحبه فرصت دارید کمی صبر کنید شاید ایرادات سایت رو برطرف کنن، ولی فکر کنم بهترین راهی که باقی دوستان بهش اشاره داشتند اینه که ایمیل بزنی و بهتره که اسکن پاسپورت هم بهشون بدی که تغییرات لازم رو انجام بدن.
پیروز باشید

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bardia9 ، Ali.2013 ، Niushagh
(2012-12-26 ساعت 16:57)bardia9 نوشته:  واسه ادرس نزديك ميدان كيزيلاي صفحه سوم فايل pdf از پايين سومي تو ادرسش زده ميدان كيزيلاي بلوار اتاتورك.فكر كنم از همه راحت تر بشه پيداش كرد...

توی گوگل ارت روی انکارا که بری و بزنی american buyuk elciligi و سفارت رو پیدا کنی و بعد ptt رو سرچ کنی یک تعداد بالن میاره که همگی دفتر های پستی ترکیه هستن. خیلی ها شون هم ادرسشون با لیست همخونی داره... ولی دقیقا عین هم نیستن. لیست سفارت خیلی تلگرافی نوشته! ولی این دو تا رو من از روی کد پستی شون مطمئن شدم وگرنه چهار پنج تا دیگه هم بودن که به درد ایرانی ها میخوردن ولی ننوشتم.ضمنا شاید بشه توی هر دفتر پستی دیگه ای هم غیر از اونایی که تولیست سفارته پاس رو تحویل گرفت! خوب پست که پسته دیگه فرقی نداره Wink اگر یک نفر زحمت بکشه و از سفارت سوال کنه خیلی خوب میشه.

(2012-12-26 ساعت 16:57)bardia9 نوشته:  واسه ادرس نزديك ميدان كيزيلاي صفحه سوم فايل pdf از پايين سومي تو ادرسش زده ميدان كيزيلاي بلوار اتاتورك.فكر كنم از همه راحت تر بشه پيداش كرد...

این هم گمون کنم از اونایی بود که کد پستی که توی لیست بود با کد پستی که روی نقشه بود فرق میکرد.ADLİYESARAYI یعنی کاخ دادگستری رو یادمه بودش توی نقشه از kizilay یک کم به سمت شمال غربی یکجایی بود.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، پدی ، Soap McTavish ، bardia9
بردیا جان اینم برای شما:

Altındağ Adliye Sarayı
Doğanbey Mh., 06250 Ankara/Ankara Province, Turkey
00903123104079

[عکس: di-B62O.jpg]
(2012-12-26 ساعت 11:59)neda62 نوشته:  سلام دوستان اگر ممكن است يه خلاصه از اين برنامه csc بفرماييد
ايا 330$ را در سفارت نقدا دريافت نميكنند؟ و بايد از طريق اين سايت
(http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...rant_visas) پرداخت بشه؟

دوست عزیز 330 دلار مربوط به روز مصاحبه است و ربطی به این نداره.csc برای ثبت نام در سایت برای گرفتن پاسپورته . این تایپیک رو دقیق تر بخونید مطالب زیاد و مفیدی داره که کاملا راهنماییتون میکنه
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: Gerdoo ، farshadsh
(2012-12-25 ساعت 13:31)sepid_a نوشته:  من اکانت ساختم محل تولد رو ترکیه زده ,تو فیلدی هم هست که عوض نمیشه حالا چیکار کنم ؟

من از چند نفر پرسیدم گفتن ایمیل بزنم و بهشون بگم همچین اشتباهی کردم ، من هم ایمیل زدم و این جواب رو دادن :

جهت اصلاح گزارش متقاضی خود در سیستم ما، لطفا اطلاعات زیر را در پاسخ خود بگنجانید:

الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی.

ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).

پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Niushagh ، امیر مهاجر ، rezagh ، farshadsh
(2012-12-26 ساعت 20:11)sepid_a نوشته:  
(2012-12-25 ساعت 13:31)sepid_a نوشته:  من اکانت ساختم محل تولد رو ترکیه زده ,تو فیلدی هم هست که عوض نمیشه حالا چیکار کنم ؟

من از چند نفر پرسیدم گفتن ایمیل بزنم و بهشون بگم همچین اشتباهی کردم ، من هم ایمیل زدم و این جواب رو دادن :

جهت اصلاح گزارش متقاضی خود در سیستم ما، لطفا اطلاعات زیر را در پاسخ خود بگنجانید:

ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).

سلام من در زمان ثبت نام نتونستم پرینت بگیرم الانم که وارد حساب میشم گزینه ای برای پرینت گرفتن نیست کسی میتونه راهنمایی کنه؟
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان:
(2012-12-27 ساعت 00:37)amirhoseinc نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 20:11)sepid_a نوشته:  

سلام من در زمان ثبت نام نتونستم پرینت بگیرم الانم که وارد حساب میشم گزینه ای برای پرینت گرفتن نیست کسی میتونه راهنمایی کنه؟

شما وقتی ثبت نام کردی در قسمت آخر روی گزینه تاییدیه کلیک کن و در قسمت بالا سمت چپ نوشته گرفتن نسخه چاپی به نظر من یه فارسی بگیر یه انگلیسی(زبان سایت رو انگلیسی کن)Smile
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان