موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان وقتهای آنکارا حدودا چجوریه؟ کسی جدیدا نامه دریافت کرده؟ آخه توی اون سایتی که باید ثبت نام کنیم، نوشته اولین وقت واسه آنکارا واسه ماه مارچه!!!! یعنی اگه کسی الان کارنت بشه خیلی زود وقت بگیره مارچ وقت میدن بهش؟ یا اونا واسه ویزاهای غیر مهاجرتیه؟
خیلی واسم مهمه. لطفا اگه جوابشو میدونید بگید
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-31 ساعت 00:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-31 ساعت 00:43 توسط Shbenita.)
من رفتم اكانت ساختم ولي تو صفحه اي كه ميده ادرس ptt كه من انتخاب كردم نمياد. فقط اسم و فاميل. شماره باس. تاريخ تولد. البته قابل برينت كردن هست. همين كفايت مي كنه يا بايد حتما ادرس محل تحويل كذرنامه هم باشه؟ دوباره هم كه ميرم تو سايت http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...ry_welcome اين صفحه مياد و قابل ادامه دادن نيست. لطفا راهنمايييييي
Applicant Details
Printable Version This applicant was last updated by: Applicant
Last Update: December 28, 2012 at 14:05 PM
Applicant Information
Name Passport Number Phone Number Email
Payment Date & Time Transaction Type MRV Fee Receipt
Appointment Information
No appointment has been scheduled
Transaction Details
Applicant Search|Applicant Summary
Applicant Details
Printable Version This applicant was last updated by: Applicant
Last Update: December 28, 2012 at 14:05 PM
Applicant Information
Name Passport Number Phone Number Email
Payment Date & Time Transaction Type MRV Fee Receipt
Appointment Information
Transaction Details
Applicant Search|Applicant Summaryاين صفحه اي هست كه به من داده با مشخصات
**2013As000025 مصاحبه jan w9
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه برای ارمنستان هم باید عضو سایت شد و آدرس پست تو ایروان رو داد یا لازم نیست چون انگار فعلا سفارت ترکیه این را الزامی کرده؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
yashim جان همون صفحه اول واسه آنکارا و ایروان رو نوشته. مثلا ایروان توی ژانویه وقت میده ولی آنکارا توی مارچ!! والا من همون کارا رو کردم درست جواب داد. نمیدونم شاید سایت دچار مشکل شده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
یاشیم جان شما که مدارکتو فرستادی پس دیگه واسه چی می خوای تغییر تاریخ بدی؟
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان این سایت رو :
https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
برای راهنمایی گرفتن جهت ثبت نام و تکمیل اطلاعات در CSC معرفی کرده بودند و تعدادی از دوستان دیگر هم در پستهای خود به این سایت اشاراتی داشتند ، این سایت توسط کدامیک از مبادی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا رفرنس داده شده ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[/align][align=left] (2012-12-30 ساعت 21:02)الهه سابق نوشته: ds160 لازم نیست پر کنید که. اون فرم واسه توریستیه
سلام ... خانم الهه عزیز آخه در طی مراحل ثبت اطلاعات ، یه جایی DS-160 Confirmation Number رو می خواد و اگه شماره اش رو وارد نکنی این عبارت میاد :
There were problems with the following fields:
•DS-160 Confirmation Number is invalid. Please enter it exactly. It is case sensitive. If you have not yet completed the DS-160, please go to https://ceac.state.gov/genniv
چیکار باید کرد ؟؟؟ بعبارتی من در این سیستم ثبت نام کردم ولی چون نمی تونم از این مرحله رد بشم هنوز نتونستم دفتر پستی مورد نظرم رو انتخاب و نتیجه نهایی رو ارسال کنم .
لطفا" راهنمایی بفرمایید .
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-31 ساعت 10:53)bardia mousapour نوشته: یه سوال خیلی مهم:بعضی از دوستان تو صفحات قبل در مورد ثبت نام تو cscبرا مشخص کردن محل دریافت ویزا گفتن که فقط ثبت نام برای فرد اصلی کافیه در صورتی که تو سایت سفارت آمریکا تو آنکارا دقیقا این جمله ذکر شده:
لطفا در نظر داشته باشید که این ثبت برای هر متقاضی (متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده شامل فرزندان) اجباری است.
من فعلا ثبت نام نکرد اگه کس بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.
بروید به آدرس http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice/login
صفحه را تیک زده و تایید کنید . از صفحه بعد برای ثبت مشخصات حتما" زبان صفحه رو به انگلیسی تغییر بدید ( با آیکون آبی رنگ بالا سمت چپ) مشخصاتتون رو بدید و هی به صفحه بعدی برید . البته من خودم وسطاش موندم یه جایی شماره DS - 160رو می خواد که نمی دونم چیه . اگه شما فهمیدید به من هم بپین .
پرواز ماهان،هتل گولد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بچه ها، اشتباه نکنید. شما نمیتونید وقت بگیرید، وقتو خود kcc اعلام میکنه بهتون. اون گزینه که میگید زدید و ازتون شماره تاییدیه فرم ds160 رو خواسته واسه ویزاهای توریستیه که خودشون وقت میگیرن، نه شما
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-31 ساعت 12:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-31 ساعت 12:06 توسط AMIR2852.)
(2012-12-31 ساعت 11:29)الهه سابق نوشته: بچه ها بچه ها، اشتباه نکنید. شما نمیتونید وقت بگیرید، وقتو خود kcc اعلام میکنه بهتون. اون گزینه که میگید زدید و ازتون شماره تاییدیه فرم ds160 رو خواسته واسه ویزاهای توریستیه که خودشون وقت میگیرن، نه شما
خانم الهه موضوع گرفتن وقت نیست که ... موضوع تعیین دفتر پستیه ... من می گم قبل از اینکه برسه به صفحه انتخاب دفتر پستی شماره تاییدیه ds-160 رو می خواد . چیزی رو هم تیک نزدم که بعد از تیک زدن بپرسه . منم می دونم که فرم مذکور مربوط به ویزای توریستیه . شما بفرمایید چطوری باید اصلا بعد از log in دفتر پستی رو انتخاب کرد . یعنی اگه لطف کنین مسیرشو بگین شاید من مسیرو اشتباه رفتم . ممنون
پرواز ماهان،هتل گولد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
من ايدي براي خودم ساختم ومحل ptt را هم مشخص كردم ولي قسمت اضافه كردن اعضا خانواده كه ميرم و براي خانم انجام مي دهم قبول نميكنه، ميشه راهنمايي كنيد يا بايد براي خانمم جداگانه ثبت نام كنم،ممنون،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟