کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2012-12-29 ساعت 22:24)amir82 نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 22:07)ASALI نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 17:44)mohammad fazli نوشته:  سلام
حق با شماست یک جا اشتباه شماره زده بودم ببخشید.
فایل اصلاح شد و دوباره upload کردمShy
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1356700326
این که دانلود نمیشه ؟؟؟؟
بعد از این که Download File رو زدین و صفحه جدید باز شد رو این لینک کلیک کنین (بولد شده):
"click here to Download the file now"
انجام دادم و پاسخ = Invalid Entry, the file already downloaded or your browser cookie/referrer is disabled.
اگر کسی موفق شده دانلود کنه لطف کنه برای من ایمیل کنه ... با سپاس Wink
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amir82 ، Niushagh
[
[/quote]

سلام
ایمیل تون رو پیام خصوصی بگذارید همین الان براتون ایمیل کنم دوست عزیزCool
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: amir82 ، ASALI ، homayoon13 ، mgolchin13
(2012-12-30 ساعت 00:19)sadeghi897 نوشته:  [

سلام
ایمیل تون رو پیام خصوصی بگذارید همین الان براتون ایمیل کنم دوست عزیزCool
دی
[/quote]

من دانلود کردم ولی چه جوری باید برای شما بفرستم اون قسمت ایمیل خصوصی attach ندارهTongue
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، ASALI
(2012-12-30 ساعت 00:08)ASALI نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 22:24)amir82 نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 22:07)ASALI نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 17:44)mohammad fazli نوشته:  سلام
حق با شماست یک جا اشتباه شماره زده بودم ببخشید.
فایل اصلاح شد و دوباره upload کردمShy
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1356700326
این که دانلود نمیشه ؟؟؟؟
بعد از این که Download File رو زدین و صفحه جدید باز شد رو این لینک کلیک کنین (بولد شده):
"click here to Download the file now"
انجام دادم و پاسخ = Invalid Entry, the file already downloaded or your browser cookie/referrer is disabled.

سلام
این ERROR نشاندهنده این است که مشکل از مرورگر شماستShy بهتره کوکی هاتو پاک کنیBig Grin بد نیست از نرم افزار ccleaner هم استفاده کنی (دوتا C دارهWink) pm واست گذاشتم.منتظرم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، ASALI ، Saeedv13 ، Gerdoo
دوستان ببخشید
من وارد سایت شدم و عضو شدم ولی پرینت نگرفتم
الان که وارد می شم گزینه پرینت رو نمی بینم . لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-12-30 ساعت 14:55)lilistar نوشته:  سلام دوستان
شايد سوالم تكراري باشه ( دعوام نكنيد وقت ندارم تاپيك را از اولش بخونم ) اين سايت را فقط فرد برنده به اسم خودش پر مي كنه يا اينكه براي تك تك اعضاي خانواده ( beneficiary ) بايد جداگانه پر شود ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Tomas
دوست عزیز فقط شخص برنده به نام خود ثبت نام می کند و در قسمتی که مشخص شده افراد خانواده را باید اضافه کنی.موفق باشی...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: lilistar ، Gerdoo ، امیر مهاجر ، farshadsh
(2012-12-30 ساعت 15:17)MY75 نوشته:  دوستان ببخشید

شما احتمالا محل مورد درخواست جهت دریافت پاسپورتتون رو مشخص و کانفرم نهایی نکردید، بعد از انجام این کار می تونید پرینت بگیرین.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-30 ساعت 16:39)babak_1363 نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 15:17)MY75 نوشته:  دوستان ببخشید

شما احتمالا محل مورد درخواست جهت دریافت پاسپورتتون رو مشخص و کانفرم نهایی نکردید، بعد از انجام این کار می تونید پرینت بگیرین.

نه دوست عزيز اينجوري نيست من تمامه كاراي ثبت نامو انجام دادم وقتي كه در آخر پرينت ميگيري فقط اطلاعات شخصيو پرينت ميده يعني اطلاعات زمان و مكان در تركيه و محل انتخابي نميده
ولي وقتي خارج ميشيد و دوباره وارد ميشيد كل اطلاعات متقاضي ميده كه ( البته حتما به انگليسي )يايد كپي كني تو وورد و اونجا پرينت بگيري تنها راهش اينه به نظرم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: sadeghi897
(2012-12-17 ساعت 15:30)mdna نوشته:  خبر جدید برای آنکارایی ها که هنوز مصاحبه نرفتند:
As of 19 December 2012, the U.S. Embassy Ankara, Turkey will implement some procedural changes for all immigrant visa applicants and fiancé(e) visa applicants:

PASSPORT PICKUP LOCATION REGISTRY: Before their interview dates, all immigrant visa applicants must visit usvisa-info.com to register a passport pickup location. Applicants/petitioners can also call the Visa Information Service at 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States to register their pickup locations. Please note that this registration is required for each applicant (principal applicant and all family members, including children). After successful registration, applicants need to print out their registry receipts and bring them on their interview dates. We would like to remind applicants that failing to register your passport pickup location may cause delays in your visa processing.
لینک خبر:
http://turkey.usembassy.gov/wn_121212.html

سلام ... یعنی چی ؟ میشه توضیح بدین ؟
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان:
(2012-12-21 ساعت 04:39)الهه سابق نوشته:  همایون هیچ چیز خاصی نیست.
فقط بعد از دریافت نامه مصاحبه باید ثبت نام کنید و آدرس اداره پستی رو که میخواهید تیک بزنید. همین. خوب اکثرا اداره پستی رو انتخاب میکنن که توی آنکارا باشه و نزدیک به مرکز شهر باشه. حالا اگه کسی خواست زمینی بره و از شهرهای نزدیک مرز ویزاشو بگیره، هم میتونه این کارو بکنه.
در مورد وجه هم که مثل قبل وجهو اونجا پرداخت میکنید و نه از طریق سایت.
در مورد وقت مصاحبه هم که خودشون تعیین میکنن واستون. نیزی به سایت نیست. حالا اگه دیدید به دلایلی توی اون تاریخ نمیتونید توی سفارت حاضر بشید، از طریق این سایت مصاحبه تونو عقب میندازین.
همین و بسسسسسسس

الهه عزیز من ثبت نام کردم ولی قسمتی که بخوام آدرس اداره پست مربوطه رو ببینم و تیک بزنم نیومد .فقط آخرین صفحه ای که اومد این بود :
Applicant Summary

Applicant Information

ALIZADE ,REZA

Primary Applicant

*****Passport Number:342

*******Reference ID:124

Date of Birth: **/**-1970

Appointment Information

You do not have any appointment scheduled at this time in this system.

What would you like to do?
■Schedule Appointment
■Submit Documents to Consular Section
■Add Family Members
چیکارکنم ؟
پرواز ماهان،هتل گولد.
تشکر کنندگان:
برو توی قسمت تعیین وقت و بعد که وارد قسمت مهاجرتی و لاتاری شدی، خودبخود وارد قسمت پستی میشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: AMIR2852 ، farshadsh
(2012-12-22 ساعت 01:49)my2220 نوشته:  دوستای خوبم من اکانت و ساختم تو اون سایته الانم رفتم مرکز پست و تعیین کردم خیلی راحت بود اگه کمک خواستید در خدمتم.
مرکز پست هم یکی از اونهایی که تو بلوار آتاتورک بود انتخاب کردم. من که نمیشناسم اما امیدوارم آدرسش سر راست باشه.

سلام ببخشید منظور ازشماره DS-160 چیه ؟

(2012-12-30 ساعت 19:31)الهه سابق نوشته:  برو توی قسمت تعیین وقت و بعد که وارد قسمت مهاجرتی و لاتاری شدی، خودبخود وارد قسمت پستی میشه
ممنون ببخشید منظور ازشماره DS-160 چیه ؟
پرواز ماهان،هتل گولد.
تشکر کنندگان:
با سلام من هم برنده لاتاری 2013 هستم

به نظر شما چکار باید بکنم در مورد ثبت شماره گذرنامه در سایت

usvisa-info.com
آیا این شامل تقضا کنندگان غیر از لاتاری میشود یا ما هم که از طریق لاتاری اقدام کردیم باید از این روش پیروی کنیم
مرسی

سلام
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید من لاتاری 2013 قبول شدم حالا تاریخ مصاحبه من اومده بهمن ماه 91 حالا با این موضوع روبرو شدم چکار باید بکنم منو راهنمایی کنید مرسی
این هم موضوعی که گفتم :
ثبت محل دریافت گذرنامه: تمام متقاضیان ویزای مهاجرتی قبل از تاریخ مصاحبه برای ثبت محل دریافت گذرنامه باید از usvisa-info.com دیدن نمایند. متقاضیان / درخواست کنندگان میتوانند با خدمات معلومات ویزا با شمارهٔ ۰۸۵۰۲۵۲۶۳۵۵ در ترکیه و یا با شمارهٔ ۷۰۳۴۳۹۲۳۴۸ در ایالت متحده برای ثبت محل دریافت تماس بگیرند. لطفا در نظر داشته باشید که این ثبت برای هر متقاضی (متقاضی اصلی‌ و تمام اعضای خانواده شامل فرزندان) اجباری است. بعد از ثبت موفق، متقاضیان باید رسید ثبت را چاپ کنند و با خود در روز مصاحبه بیاورند. یادآوری می‌کنیم که عدم ثبت محل دریافت گذرنامه ممکن است در فرایند ویزا تاخیر بوجود آورد
تشکر کنندگان:
ds160 لازم نیست پر کنید که. اون فرم واسه توریستیه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان