کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2012-12-31 ساعت 12:20)aliamini2267 نوشته:  سلام به همگي
من ايدي براي خودم ساختم ومحل ptt را هم مشخص كردم ولي قسمت اضافه كردن اعضا خانواده كه ميرم و براي خانم انجام مي دهم قبول نميكنه، ميشه راهنمايي كنيد يا بايد براي خانمم جداگانه ثبت نام كنم،ممنون،

تا جایی که من میدونم فقط واسه متقاضی اصلی باید اکانت درست کرد بعد همراهارو یکی یکی اضافه کرد
گزینه add family members رو بزنید بعد یه صفحه باز میشه immigrant رو بزنید و گزینه اول رو انتخاب بعد همینجوری ادامه بدید حتما درست میشه اگه نمیشه میتونید ایمیل بزنید و بهشون بگید حتما کمک میکنند
تشکر کنندگان: aliamini2267 ، امیر مهاجر ، farshadsh
(2012-12-31 ساعت 13:25)bardia mousapour نوشته:  ممنون از راهنمایتون بچه ها:من اینطور متوجه شدم که اول شخص برنده برا خودش یه اکانت تشکیل میده وبرای مشخص شدن دفتر پستی ثبت نام میکنه وتو یکی از مراحل ثبت نام مشخصات فرد یا افراده همراه رو میده.
اگه درست متوجه شدم خواهشا حرفم رو تایید کنینSmile
بله همینطوره واسه متقاضی اصلی اکانت درست کنید دفتر پستی رو هم مشخص کنید بعدپایین صفحه add family members رو بزنید و همراهارو یکی یکی اضافه کنید وهمون مراحل رو ادامه بدید
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh
پیش از این پست زیر رو در تاپیک مدارک لازم جهت مصاحبه گذاشته ام
نقل قول:با درود ، در فایلی با فرمت pdf و با فرنام :

INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS
لیست مدارک مورد نیاز برای مصاحبه آمده که در ردیف 9 میخوانید :

COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a copy of each court record and any prison record, even if the beneficiary has been pardoned or granted amnesty. Originals of these documents will be required at the time of final interview.
و در ردیف 10 :

OTHER COURT DOCUMENTS: Copies of court records regarding name changes, age ammendments, adoption and similar subjects must also be submitted. Originals of these documents should be submitted at the time of interview.
و هیچ گفته نشده که برای ایرانیان نیازی به این مدارک نیست ، با این وجود در هیچکدام از پست های مهاجرسرا به این مدارک اشاره ای نشده ، آیا کسی آگاهی از لزوم ترجمه ، ارسال یا همراه داشتن اینگونه مدارک را دارد ؟

آیا کسی جوابی داره ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان:
عجیبه والا، ممکنه سایت مشکل داشته باشه. من که تا چند روز پیش که رفتم سراغ دفتر پستی، این چیزارو نمیخواست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: Gerdoo ، farshadsh
(2012-12-24 ساعت 21:00)sadeghi897 نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 18:22)mgolchin13 نوشته:  راستی کارت ملی هم از مدارک مورد نیاز حذف شدهWink

واقعا
یعنی ندم تجرمه کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه دوستان ، ترجمه کارت ملی اجباری است و باید با کپی از کارت ارسال بشه واصل را هم با خودتون ببرید

(2012-12-28 ساعت 22:01)libra_sky نوشته:  سلام ، دوستان یک مشکل خیلی خیلی بزرگ ، من هنوز سربازم و پاسپورت ندارم ، برای ثبت نام در سایت CSC باید چیکار کنم ؟؟ لطفا خیلی سریع کمک کنید چون تاریخ مصاحبه ام اواسط ژانویه است ...

بدون شماره پاسپورت هم نمیشه ثبت نام کرد ...

شما حتماً باید مکاتبه کنید و زمان مصاحبه را تا موقعی که سربازی تموم میشه نهایتاً آگوست 2013 به تعویق بندازی ، بعد پاسپورت بگیری و بقیه قضایا
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-29 ساعت 14:54)hosseinz نوشته:  سلام من یک سوال داشتم برای ما که هنوز دعوت به مصاحبه نشدیم باید چه کار کنیم آیا باید ثبت نام کنیم میشه یک نفر که وارد هست کاملا برای من توضیح بدهد ممنونم من کاملا گیج شدم و هنوز کاری نکردم

شما که هنوز دعوت به مصاحبه نشدی پس هنوز محل مصاحبه معلوم نیست ، بنابراین ثبت نام برای چی و کجا؟
تشکر کنندگان: 3pideh
(2012-12-31 ساعت 01:53)3pideh نوشته:  یاشیم جان شما که مدارکتو فرستادی پس دیگه واسه چی می خوای تغییر تاریخ بدی؟

سيپيده جان از بس دخترم ميگه از درس 1 هفته عقب ميافتم گفتيم اگر اواخر اسفند بشه تعطيل ميشه هر چند مدارك پست كرديم
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3pideh
دوستان عزیز لطفا یکی منو راهنمایی کنه من مدارکمو شنبه فرستادم و هنوز تو این سایت نام نویسی نکردم چون میترسم نکنه مجبور بشیم بیشتر تو آنکارا بمونیم چون نمی تونیم حالا به نظرتون چیکار باید بکنم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان:
(2012-12-31 ساعت 13:16)sepid_a نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 12:20)aliamini2267 نوشته:  سلام به همگي
من ايدي براي خودم ساختم ومحل ptt را هم مشخص كردم ولي قسمت اضافه كردن اعضا خانواده كه ميرم و براي خانم انجام مي دهم قبول نميكنه، ميشه راهنمايي كنيد يا بايد براي خانمم جداگانه ثبت نام كنم،ممنون،

تا جایی که من میدونم فقط واسه متقاضی اصلی باید اکانت درست کرد بعد همراهارو یکی یکی اضافه کرد
گزینه add family members رو بزنید بعد یه صفحه باز میشه immigrant رو بزنید و گزینه اول رو انتخاب بعد همینجوری ادامه بدید حتما درست میشه اگه نمیشه میتونید ایمیل بزنید و بهشون بگید حتما کمک میکنند

چند بار تلاش كردم ولي اسم خانمم وارد نميشه و اسم من را ىر قسمت نام خانوادگي وارد ميكنه
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-31 ساعت 21:57)الا نوشته:  دوستان عزیز لطفا یکی منو راهنمایی کنه من مدارکمو شنبه فرستادم و هنوز تو این سایت نام نویسی نکردم چون میترسم نکنه مجبور بشیم بیشتر تو آنکارا بمونیم چون نمی تونیم حالا به نظرتون چیکار باید بکنم؟

سلام خوب ثبت نام كنيد بعد پرينت بگيريد با خودتون ببريد زياد وقت داريد.

(2012-12-31 ساعت 09:27)jahanshahloo نوشته:  دوستان تو سایت جدیده نوشته برای دریافت ویزا باید کارت ملی یا گواهینامه .و... ارائه بدین
سوال من اینه ایا کسه دیگه ای میتونه بره تحویل بگیره؟؟؟و اینکه اینا مگه شناسنامه یا گواهینامه ایرانی قبول میکنند؟؟

ممنون میشم پاسخ بدین

سلام خوب معلومه بايد كارت شناسايي بديد ويزا بگيريد مگه ميشه هر كسي رفت اونجا ويزاي شمارو بتونه بگيره؟ واسه كسي كه سنش قانوني نيست بله سرپرست ولي واسه شما يا خودتون يا وكيل شما.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2013-01-01 ساعت 00:07)yashim نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 21:57)الا نوشته:  دوستان عزیز لطفا یکی منو راهنمایی کنه من مدارکمو شنبه فرستادم و هنوز تو این سایت نام نویسی نکردم چون میترسم نکنه مجبور بشیم بیشتر تو آنکارا بمونیم چون نمی تونیم حالا به نظرتون چیکار باید بکنم؟

سلام خوب ثبت نام كنيد بعد پرينت بگيريد با خودتون ببريد زياد وقت داريد.

(2012-12-31 ساعت 09:27)jahanshahloo نوشته:  دوستان تو سایت جدیده نوشته برای دریافت ویزا باید کارت ملی یا گواهینامه .و... ارائه بدین
سوال من اینه ایا کسه دیگه ای میتونه بره تحویل بگیره؟؟؟و اینکه اینا مگه شناسنامه یا گواهینامه ایرانی قبول میکنند؟؟

ممنون میشم پاسخ بدین

سلام خوب معلومه بايد كارت شناسايي بديد ويزا بگيريد مگه ميشه هر كسي رفت اونجا ويزاي شمارو بتونه بگيره؟ واسه كسي كه سنش قانوني نيست بله سرپرست ولي واسه شما يا خودتون يا وكيل شما.

ممنون رفیق متوجه هستم اما سوال من این بود که کارت شناسایی ایرانی چطور قبول میکنند مگه میتونند بخونند؟؟؟نکنه هم کارت لازمه هم ترجمه کارت شناسی؟؟سوال من اینه
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
سلام من توی CSC انکارا (برنده لاتاری هستم)ثبت نام کردم تاریخ مصاحبه هم 10 اسفند است چه جوری می توانم تاریخ را عقب تر بیاندازم ؟بعد از ثبت نام در CSC پایین صفحه را که می زنی سایت U.S Visa and Consular Servise باز می شود که برای وارد شدن ادرس ایمیل و انتخاب پس ورد می خواهد(که باید 3 شرایط داشته باشد 1.حداقل 6 کاراکتری باشد 3.یک کاراکتر غیر از حرف و عدد باشد 2.برای این حالت هر جور انتخاب می کنیم قبول نمی کند!)ایا کسی هست بتواند راهنمایی کند .ممنون می شوم
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان:
(2012-12-31 ساعت 03:29)efah نوشته:  یکی از دوستان این سایت رو :
https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
برای راهنمایی گرفتن جهت ثبت نام و تکمیل اطلاعات در CSC معرفی کرده بودند و تعدادی از دوستان دیگر هم در پستهای خود به این سایت اشاراتی داشتند ، این سایت توسط کدامیک از مبادی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا رفرنس داده شده ؟
در صفحه راهنمای سایت CSC میگه اگه سوالی دارید توسط این لینک ارسال کنید وقتی روی اون لینک به منظور ارسال سوال و درخواست خود کلیک میکنید در مراحل بعدی متوجه این سایت که گفتید خواهید شد.
(2013-01-01 ساعت 13:11)mehrdad_khabiri نوشته:  سلام من توی CSC انکارا (برنده لاتاری هستم)ثبت نام کردم تاریخ مصاحبه هم 10 اسفند است چه جوری می توانم تاریخ را عقب تر بیاندازم ؟بعد از ثبت نام در CSC پایین صفحه را که می زنی سایت U.S Visa and Consular Servise باز می شود که برای وارد شدن ادرس ایمیل و انتخاب پس ورد می خواهد(که باید 3 شرایط داشته باشد 1.حداقل 6 کاراکتری باشد 3.یک کاراکتر غیر از حرف و عدد باشد 2.برای این حالت هر جور انتخاب می کنیم قبول نمی کند!)ایا کسی هست بتواند راهنمایی کند .ممنون می شوم

سایتش هم اینهhttps://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
(2012-12-31 ساعت 10:51)AMIR2852 نوشته:  [/align][align=left]
(2012-12-30 ساعت 21:02)الهه سابق نوشته:  ds160 لازم نیست پر کنید که. اون فرم واسه توریستیه

سلام ... خانم الهه عزیز آخه در طی مراحل ثبت اطلاعات ، یه جایی DS-160 Confirmation Number رو می خواد و اگه شماره اش رو وارد نکنی این عبارت میاد :
There were problems with the following fields:
•DS-160 Confirmation Number is invalid. Please enter it exactly. It is case sensitive. If you have not yet completed the DS-160, please go to https://ceac.state.gov/genniv
چیکار باید کرد ؟؟؟ بعبارتی من در این سیستم ثبت نام کردم ولی چون نمی تونم از این مرحله رد بشم هنوز نتونستم دفتر پستی مورد نظرم رو انتخاب و نتیجه نهایی رو ارسال کنم .
لطفا" راهنمایی بفرمایید .
دوست عزیز شما قطعاً راهنمایی های دوستان در پستهای قبلی را کامل نخوندید لطفاً ارسال شماره 211 در صفحه 15 و نیز ارسال شماره 227 در صفحه 16 را بدقت بخوانید و مو به مو راهنمایی های ارائه شده را رعایت کنید. اگر مشکلتان حل نشد به یکی از طرق زیر مشکل و درخواست خود را ارسال نمائید و پاسخ را پیگیر باشید:

1) از طریق شماره تلفن که در صفحه رهنمای سایت CSC بزبان فارسی بدان اشاره شده است.
2) با این میل مکاتبه نمائید
contactus_fa_tr@visaops.com به زبان فارسی هم میتونید بنویسید.
3) در سایت زیر ابتدا با انتخاب گزینه sign up باید ثبت نام کنید سپس مشکلات و درخواست خود را مطرح نمائید خوبی این روش اینه که بطور آنلاین میتونید پاسخ خود را پیگیری نمائید دقت کنید که موقع ثبت نام در این سایت یک پسوورد باید برای خودتان انتخاب کنید که این پسوورد باید ترکیبی از حروف بزرگ+حروف کوچک+ علائم یا اعداد باشد مگر نه قبول نخواهد کرد
https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
تشکر کنندگان: AMIR2852 ، امیر مهاجر ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان