موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
پیش از این پست زیر رو در تاپیک مدارک لازم جهت مصاحبه گذاشته ام
نقل قول:با درود ، در فایلی با فرمت pdf و با فرنام :
INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS
لیست مدارک مورد نیاز برای مصاحبه آمده که در ردیف 9 میخوانید :
COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a copy of each court record and any prison record, even if the beneficiary has been pardoned or granted amnesty. Originals of these documents will be required at the time of final interview.
و در ردیف 10 :
OTHER COURT DOCUMENTS: Copies of court records regarding name changes, age ammendments, adoption and similar subjects must also be submitted. Originals of these documents should be submitted at the time of interview.
و هیچ گفته نشده که برای ایرانیان نیازی به این مدارک نیست ، با این وجود در هیچکدام از پست های مهاجرسرا به این مدارک اشاره ای نشده ، آیا کسی آگاهی از لزوم ترجمه ، ارسال یا همراه داشتن اینگونه مدارک را دارد ؟
آیا کسی جوابی داره ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
عجیبه والا، ممکنه سایت مشکل داشته باشه. من که تا چند روز پیش که رفتم سراغ دفتر پستی، این چیزارو نمیخواست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز لطفا یکی منو راهنمایی کنه من مدارکمو شنبه فرستادم و هنوز تو این سایت نام نویسی نکردم چون میترسم نکنه مجبور بشیم بیشتر تو آنکارا بمونیم چون نمی تونیم حالا به نظرتون چیکار باید بکنم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-31 ساعت 13:16)sepid_a نوشته: (2012-12-31 ساعت 12:20)aliamini2267 نوشته: سلام به همگي
من ايدي براي خودم ساختم ومحل ptt را هم مشخص كردم ولي قسمت اضافه كردن اعضا خانواده كه ميرم و براي خانم انجام مي دهم قبول نميكنه، ميشه راهنمايي كنيد يا بايد براي خانمم جداگانه ثبت نام كنم،ممنون،
تا جایی که من میدونم فقط واسه متقاضی اصلی باید اکانت درست کرد بعد همراهارو یکی یکی اضافه کرد
گزینه add family members رو بزنید بعد یه صفحه باز میشه immigrant رو بزنید و گزینه اول رو انتخاب بعد همینجوری ادامه بدید حتما درست میشه اگه نمیشه میتونید ایمیل بزنید و بهشون بگید حتما کمک میکنند
چند بار تلاش كردم ولي اسم خانمم وارد نميشه و اسم من را ىر قسمت نام خانوادگي وارد ميكنه
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-01 ساعت 00:07)yashim نوشته: (2012-12-31 ساعت 21:57)الا نوشته: دوستان عزیز لطفا یکی منو راهنمایی کنه من مدارکمو شنبه فرستادم و هنوز تو این سایت نام نویسی نکردم چون میترسم نکنه مجبور بشیم بیشتر تو آنکارا بمونیم چون نمی تونیم حالا به نظرتون چیکار باید بکنم؟
سلام خوب ثبت نام كنيد بعد پرينت بگيريد با خودتون ببريد زياد وقت داريد.
(2012-12-31 ساعت 09:27)jahanshahloo نوشته: دوستان تو سایت جدیده نوشته برای دریافت ویزا باید کارت ملی یا گواهینامه .و... ارائه بدین
سوال من اینه ایا کسه دیگه ای میتونه بره تحویل بگیره؟؟؟و اینکه اینا مگه شناسنامه یا گواهینامه ایرانی قبول میکنند؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام خوب معلومه بايد كارت شناسايي بديد ويزا بگيريد مگه ميشه هر كسي رفت اونجا ويزاي شمارو بتونه بگيره؟ واسه كسي كه سنش قانوني نيست بله سرپرست ولي واسه شما يا خودتون يا وكيل شما.
ممنون رفیق متوجه هستم اما سوال من این بود که کارت شناسایی ایرانی چطور قبول میکنند مگه میتونند بخونند؟؟؟نکنه هم کارت لازمه هم ترجمه کارت شناسی؟؟سوال من اینه
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من توی CSC انکارا (برنده لاتاری هستم)ثبت نام کردم تاریخ مصاحبه هم 10 اسفند است چه جوری می توانم تاریخ را عقب تر بیاندازم ؟بعد از ثبت نام در CSC پایین صفحه را که می زنی سایت U.S Visa and Consular Servise باز می شود که برای وارد شدن ادرس ایمیل و انتخاب پس ورد می خواهد(که باید 3 شرایط داشته باشد 1.حداقل 6 کاراکتری باشد 3.یک کاراکتر غیر از حرف و عدد باشد 2.برای این حالت هر جور انتخاب می کنیم قبول نمی کند!)ایا کسی هست بتواند راهنمایی کند .ممنون می شوم
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-01 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-01 ساعت 13:51 توسط mehrdad_khabiri.)
(2013-01-01 ساعت 13:11)mehrdad_khabiri نوشته: سلام من توی CSC انکارا (برنده لاتاری هستم)ثبت نام کردم تاریخ مصاحبه هم 10 اسفند است چه جوری می توانم تاریخ را عقب تر بیاندازم ؟بعد از ثبت نام در CSC پایین صفحه را که می زنی سایت U.S Visa and Consular Servise باز می شود که برای وارد شدن ادرس ایمیل و انتخاب پس ورد می خواهد(که باید 3 شرایط داشته باشد 1.حداقل 6 کاراکتری باشد 3.یک کاراکتر غیر از حرف و عدد باشد 2.برای این حالت هر جور انتخاب می کنیم قبول نمی کند!)ایا کسی هست بتواند راهنمایی کند .ممنون می شوم
سایتش هم اینهhttps://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG