کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-09 ساعت 12:06)bardia mousapour نوشته:  سلام به همگی یه سوال دارم که شاید به درد خیلی ها بخوره.
تو cscبعد از از اینکه گزینه immigrant visas رو انتخاب کردیم باید گزینه
immmigrant visas(famly-sponsored,imployment-based.diversity lottery)register for courier
رو انتخاب کنیم یا زیره همین عبارت گزینه diversity lotteryانتخاب و عبارت سبز رنگ زیرش رو انتخاب کنیم
من خودم عبارت سبز رنگ دومی رو انتخاب کردم
اگه اشتباه انتخاب کردم یکی به من بگه
سلام دوست عزیز شما همون گزینه اول رو انتخاب کن
immmigrant visas(famly-sponsored,imployment-based.diversity lottery)register for courier

(2013-01-09 ساعت 11:28)kopenhak84 نوشته:  سلام
دوستان ما فردا صبح ساعت 5 پرواز داریم به سمت انکارا تمام تاپیک هارو خوندم هر کی یک چیزی میگه حسابی گیج شدم. اضطراب داره تمام وجودمو مثل خوره می خوره همه چیز دقیق اماده شد با هزار بد بختی . من از طرف سفارت یا کی سی سی ایمیلی که نشون بده باید توی سایت csc visa اداره پست انکارا رو انتخاب بکنیم نیومده. سوال اینه که ما باید ثبت نام کنیم یا نه. دوم این که این کا رو طبق روال که گفته شده البت نا مفهوم انجام دادم نشد میشه کسی راهنمائی کنه تو رو خدا وقت ندارم امشب باید بریم... نریم با 2 تا بچه تو ولات قریب با این هزینه ها ی سنگین به خاطر یک اشتباه سرخرده بشیم خواهشن کسی دقیق اکه میدونه راهنمائیم کنه خدا خیرتون بده .
سلام ایشالله که سفر خوب و بی خطر با ویزای یکضرب داشته باشید,آرامشتون رو جفظ کنید و نگران نیاشید
بله شما باید ثبت نام کنید که اگه انشالله ویزای یکضرب گرفتید پاستون رو روز مصاجبه نگه میدارن بعد که ویزاتون رو ,چسبوندن میرید از همون دفتر پستی که ثبت نام کردید تحویل میگیرید

(2013-01-09 ساعت 15:21)aminkhoshgeleh نوشته:  سلا دوستان من پس از ثبت نام در مشاهده خلاصه هدف را اين نشون مي ده
هدف از سفر: ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک آيا صحيح است يا KCC را بايد نشان ميداد و در اين صورت چگونه ميشه اصلاحش كرد؟
دوست عزیز هدف سفر شما درست است و نیازی به اصلاح نیست
موفق باشید
تشکر کنندگان: bardia mousapour ، Nightsky007
بچه ها حالا با این اوصاف " نزدیک سفارت " محل pick up ویزا تو آنکارا کجاست ؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-09 ساعت 17:17)negarbaba نوشته:  بچه ها حالا با این اوصاف " نزدیک سفارت " محل pick up ویزا تو آنکارا کجاست ؟

دوستان عزیز نظر من اینه که این محل باید به هتلتون نزدیک باشه چه اصراری دارین که به سفارت نزدیک باشه شما بعد از مصاحبه دیگه کاری به سفارت ندارین (مگر اینکه کلیرنس بخورین) ویزاتون رو از PTT میگیرین دیگه, پس بهتره به هتلتون نزدیک باشه,حالا اگه میخواین هتل هم نزدیک سفارت باشه که بحثش جداس
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afs ، Nightsky007 ، pooyash
(2013-01-09 ساعت 17:27)sepid_a نوشته:  
(2013-01-09 ساعت 17:17)negarbaba نوشته:  بچه ها حالا با این اوصاف " نزدیک سفارت " محل pick up ویزا تو آنکارا کجاست ؟

دوستان عزیز نظر من اینه که این محل باید به هتلتون نزدیک باشه چه اصراری دارین که به سفارت نزدیک باشه شما بعد از مصاحبه دیگه کاری به سفارت ندارین (مگر اینکه کلیرنس بخورین) ویزاتون رو از PTT میگیرین دیگه, پس بهتره به هتلتون نزدیک باشه,حالا اگه میخواین هتل هم نزدیک سفارت باشه که بحثش جداس

همون دیگه هتل نزدیکه سفارته Smile)
تشکر کنندگان:
سلام......
امير مهاجر عزيز شما كه سفارتت ايروانه چطوري تو سايت csc ثبت نام كردي ؟ من هر چقدر مي گردم تو قسمت ايروان از گزينه لاتاري خبري نيست !!!!!
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2013-01-09 ساعت 14:04)bardia mousapour نوشته:  [سلام به همگی یه سوال دارم که شاید به درد خیلی ها بخوره.
تو cscبعد از از اینکه گزینه immigrant visas رو انتخاب کردیم باید گزینه
رو انتخاب کنیم یا زیره همین عبارت گزینه diversity lotteryانتخاب و عبارت سبز رنگ زیرش رو انتخاب کنیم
من خودم عبارت سبز رنگ دومی رو انتخاب کردم
اگه اشتباه انتخاب کردم یکی به من بگه

اولیه درسته .
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: bardia mousapour
(2013-01-09 ساعت 17:45)farmin نوشته:  سلام......
امير مهاجر عزيز شما كه سفارتت ايروانه چطوري تو سايت csc ثبت نام كردي ؟ من هر چقدر مي گردم تو قسمت ايروان از گزينه لاتاري خبري نيست !!!!!

من هنوز ثبت نام نکردم. چون خیلی وقت دارم.
حتی یکبار هم برای آزمایش وارد فرمهای ثبت نام نشدم.
وگرنه اینجا بیشتر میتونستم کمک کنم.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farmin ، Judy Abbott 13 ، bayat_r ، kasrafo ، sadeghi897 ، Nightsky007 ، Given ، payam62
(2013-01-09 ساعت 17:27)sepid_a نوشته:  

به نظر من محلش خیلی فرقی نمی کنه ادم می ره می گیره دیگه یه کوچولو شاید کرایه مجبور بشین بدین، به نظرم روی این مسئله زیادی فکر نکنید .
just do it
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، negarbaba ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish
(2013-01-09 ساعت 22:42)bardia mousapour نوشته:  واقعا دمه همتون گرم بچه ها واقعا صادقانه وبی ریا به سوالت همدیگه جواب میدین این چیزیه که من تو 27 سنم در متن جامعه ندیدم.چه در فضاهای غیر مجازی و مجازی هیچ جایی رو پاک تر وبی توقع تر وبی ریاتر از مهاجرسرا ندیدمSmile

من از طرف همه بچه های بی ریا ازت تشکر میکنم Big Grin

اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه‌ای را بالا ببری (دکتر علی شریعتی)
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان ptt برای سفارت ابوظبی به چه صورته؟ ایا آپشن های مختلف داره؟
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون

تشکر کنندگان: bayat_r ، moji1361
(2013-01-09 ساعت 23:49)moon_rose نوشته:  دوستان ptt برای سفارت ابوظبی به چه صورته؟ ایا آپشن های مختلف داره؟

اینجا رو ببین
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ASALI ، sam110 ، moji1361 ، lover usa ، moon_rose ، enchantress_boy
سلام به همه دوستان
من 26 ژانویه وقت سفارت دارم و برام یه ایمیل امده که ادرس محل اقامت خود را جهت دریافت پاسپورت در سایت ثبت کنید و در ضمن اشاره شده که مبلغ 330 دلار یاید نقدی پرداخت گردد. در سایت CSC ثبت نام کردم و یک شماره پیگیری بهم داد و هیچ ادرسی ازم نخواست. میشه لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
سلام.من میخوام آدرس دفتر پستیمو عوض کنم ولی وقت ملاقاتمم عوض میشه.چیکار کنم که اون عوض نشه؟ممنون
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان:
(2013-01-10 ساعت 02:49)SHima Jalali نوشته:  سلام به همه دوستان
من 26 ژانویه وقت سفارت دارم و برام یه ایمیل امده که ادرس محل اقامت خود را جهت دریافت پاسپورت در سایت ثبت کنید و در ضمن اشاره شده که مبلغ 330 دلار یاید نقدی پرداخت گردد. در سایت CSC ثبت نام کردم و یک شماره پیگیری بهم داد و هیچ ادرسی ازم نخواست. میشه لطفا راهنمایی کنید.
شما ثبت نام نکردید و PTTرو مگه مشخص نکردید ؟آدرسی که میگه منظورش همین آدرس PTT هست
تو ایران PTT نیست (In Iran PTT services are not available) محل مصاحبه کجاست PTTهمونجا منظورشونه
تشکر کنندگان:
(2013-01-07 ساعت 23:04)bayat_r نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 22:29)Given نوشته:  دوستان .. امیدوارم منو ببخشید ... این پستم رو پاک می کنم ... به چشم موقت نگاهش کنید ... تا صفحه 15 خوندم ... دیگه دوام نیواردم .... می خوام بدونم زمان ثبت نام در این سایت اصولا باید بعد از کارنت شدن باشه دیگه ؟ ... درست می گم ... اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید . مرسی

گیون ربطی به کارنتی نداره...من کارنت نشدم اما ثبت نام کردم...

خب ببینید. الان محل مصاحبه‌ی من آنکاراست توی فرم قبولایم. ولی هنوز کارنت نشدم! حالا اگه الان برم ثبت نام کنم و ppt رواونجا بزنم بعد وقتی نامه دومم بیاد بزنه که محل مصاحبم ارمنستانه چه کنم!!؟Sad
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: Given

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان