2013-01-09 ساعت 16:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 16:28 توسط Judy Abbott 13.)
(2013-01-09 ساعت 12:06)bardia mousapour نوشته: سلام به همگی یه سوال دارم که شاید به درد خیلی ها بخوره.سلام دوست عزیز شما همون گزینه اول رو انتخاب کن
تو cscبعد از از اینکه گزینه immigrant visas رو انتخاب کردیم باید گزینه
immmigrant visas(famly-sponsored,imployment-based.diversity lottery)register for courier
رو انتخاب کنیم یا زیره همین عبارت گزینه diversity lotteryانتخاب و عبارت سبز رنگ زیرش رو انتخاب کنیم
من خودم عبارت سبز رنگ دومی رو انتخاب کردم
اگه اشتباه انتخاب کردم یکی به من بگه
immmigrant visas(famly-sponsored,imployment-based.diversity lottery)register for courier
(2013-01-09 ساعت 11:28)kopenhak84 نوشته: سلامسلام ایشالله که سفر خوب و بی خطر با ویزای یکضرب داشته باشید,آرامشتون رو جفظ کنید و نگران نیاشید
دوستان ما فردا صبح ساعت 5 پرواز داریم به سمت انکارا تمام تاپیک هارو خوندم هر کی یک چیزی میگه حسابی گیج شدم. اضطراب داره تمام وجودمو مثل خوره می خوره همه چیز دقیق اماده شد با هزار بد بختی . من از طرف سفارت یا کی سی سی ایمیلی که نشون بده باید توی سایت csc visa اداره پست انکارا رو انتخاب بکنیم نیومده. سوال اینه که ما باید ثبت نام کنیم یا نه. دوم این که این کا رو طبق روال که گفته شده البت نا مفهوم انجام دادم نشد میشه کسی راهنمائی کنه تو رو خدا وقت ندارم امشب باید بریم... نریم با 2 تا بچه تو ولات قریب با این هزینه ها ی سنگین به خاطر یک اشتباه سرخرده بشیم خواهشن کسی دقیق اکه میدونه راهنمائیم کنه خدا خیرتون بده .
بله شما باید ثبت نام کنید که اگه انشالله ویزای یکضرب گرفتید پاستون رو روز مصاجبه نگه میدارن بعد که ویزاتون رو ,چسبوندن میرید از همون دفتر پستی که ثبت نام کردید تحویل میگیرید
(2013-01-09 ساعت 15:21)aminkhoshgeleh نوشته: سلا دوستان من پس از ثبت نام در مشاهده خلاصه هدف را اين نشون مي دهدوست عزیز هدف سفر شما درست است و نیازی به اصلاح نیست
هدف از سفر: ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک آيا صحيح است يا KCC را بايد نشان ميداد و در اين صورت چگونه ميشه اصلاحش كرد؟
موفق باشید