کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-08 ساعت 15:56)aminkhoshgeleh نوشته:  یکی از دوستان نمونه ای از پسورد که قابل قبول باشه رو لطفا بگذاره هر پسوردی میدی همون پیغام بالائی رو می ده

يچيزي تو اين مايه ها
!(56M0h@mm@!)13*(
ميتوني به جاي A از @ به جاي o (اُ) از 0 (صفر) به جاي اعداد سمت راست كيبرد با نگه داشتن دكمه Shift+اعداد بالاي كيبرد (!@#$%^&*() ---> بجاي 123456789 و الي آخر
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir82
(2013-01-08 ساعت 14:31)shima1364 نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 10:38)shima1364 نوشته:  دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!

من توی سایت ثبت نام کردم و در مرحله ای که باید add family member رو وارد کنم، هر چقدر تلاش می کنم اطلاعات عضو خانواده رو اد نمی کنه و این ارور رو میده: Error creating applicant
دوستان کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟

مثل اینکه این مشکل فقط واسه من پیش اومدهSadSadSadSad حالا باید چکار کنم؟
شیما جان اگه اونجور که بچه ها توضیح دادن پیش بری اصولا نباید مشکلی پیش بیاد (همه مراحل رو واسه خودت برو ptt هم انتخاب کن )بعد add family members رو بزن و همه ی اون مراحل رو تکرار کن ) اگر نشد یه بار sign out کن بعد دوباره وارد شو اگه باز هم نشد یه ایمیل بزن به این آدرس و مشکلتو بگو
contactus_fa_tr@visaops.com به زبان فارسی میتونی مکاتبه کنی
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، bayat_r ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، saeid-ss ، shima1364
(2013-01-08 ساعت 17:45)aminkhoshgeleh نوشته:  آقای mohammad fazli خیلی ممنون رمز با موفقیت عوض شد فقط با عرض معذرت داخل سایت که میشی چیکار باید بکنیم ptt را چگونه انتخاب بکنیم? مشخصاتمون رو کدوم فرم باید ثبت بکنیم

راهنمای ثبت نام و انتخاب رو از امضای من دانلود کن ، موفق باشی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Soap McTavish ، pooyash
با سپاس فراوان از sadeghi897 لطفا می تونید بگید این حساب کاربری رو فقط برای برنده اصلی باید باز بکنیم یا برای تک تک اعضای خانواده و هزینه رو چگونه باید بپردازیم
تشکر کنندگان:
با سلام به همگی
من خودم برنده اصلی هستم ولی در سایت CSC بطور جداگانه برای خودم و همسرم ثبت نام کردم به نظر شما مشکلی بوجود نمیاد
ممنون
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان:
شیما جان با یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین بازهم همون ارور رو میده.
اگر اینطور بود چون ارور خیلی کلیه و مشخص نکرده چرا نتونسته اطلاعات رو ثبت کنه، به احتمال قوی باگ نرم‌افزاریه.
پس بهترین راه مکاتبه است و مطرح کردن مشکلتون.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shima1364 ، Saeedv13 ، enchantress_boy ، wasterarcartuff
(2013-01-08 ساعت 18:39)ali5980 نوشته:  با سلام به همگی
من خودم برنده اصلی هستم ولی در سایت CSC بطور جداگانه برای خودم و همسرم ثبت نام کردم به نظر شما مشکلی بوجود نمیاد
ممنون
به نظر من اشتباه هست
تو مشخصات همسرتون روبروی اسمشون چی نوشتن ؟primary applicant ؟

(2013-01-08 ساعت 18:26)aminkhoshgeleh نوشته:  با سپاس فراوان از sadeghi897 لطفا می تونید بگید این حساب کاربری رو فقط برای برنده اصلی باید باز بکنیم یا برای تک تک اعضای خانواده و هزینه رو چگونه باید بپردازیم
حساب کاربری برای برنده اصلی باز کنید و همراهارو با استفاده از گزینه ی add family members اضافه کنید نیازی به پرداخت هزینه نیست هزینه رو خود سفارت تحویل میگیرند
تشکر کنندگان:
(2013-01-08 ساعت 18:48)sepid_a نوشته:  
ممنون
به نظر من اشتباه هست

(2013-01-08 ساعت 18:26)aminkhoshgeleh نوشته:  با سپاس فراوان از sadeghi897 لطفا می تونید بگید این حساب کاربری رو فقط برای برنده اصلی باید باز بکنیم یا برای تک تک اعضای خانواده و هزینه رو چگونه باید بپردازیم
حساب کاربری برای برنده اصلی باز کنید و همراهارو با استفاده از گزینه ی add family members اضافه کنید نیازی به پرداخت هزینه نیست هزینه رو خود سفارت تحویل میگیرند
بله روبروی اسمشون primary applicant نوشته شده که البته در صفحه که باید برای سفارت فرستاد این موضوع نوشته نشده
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان:
(2013-01-08 ساعت 18:46)امیر مهاجر نوشته:  شیما جان با یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین بازهم همون ارور رو میده.
اگر اینطور بود چون ارور خیلی کلیه و مشخص نکرده چرا نتونسته اطلاعات رو ثبت کنه، به احتمال قوی باگ نرم‌افزاریه.
پس بهترین راه مکاتبه است و مطرح کردن مشکلتون.

امیر با مرورگر iE هم تست کرد اما نشد...فقط هم زمان اضافه کردن اعضای خانواده اینطوری میشه...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shima1364 ، sadeghi897 ، Saeedv13 ، kasrafo ، wasterarcartuff
(2013-01-08 ساعت 19:03)ali5980 نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 18:48)sepid_a نوشته:  
ممنون
به نظر من اشتباه هست

بله روبروی اسمشون primary applicant نوشته شده که البته در صفحه که باید برای سفارت فرستاد این موضوع نوشته نشده
والا واقعیتش نمیدونم چی بگم ولی اگه هم ننویسه خوب میفهمن دیگه نمیدونم هر جور خودتون صلاح میدونید من نظر خودمو گفتم که بهتره جدا جدا نباشه یعنی درستش به نظر من اینه حالا دوستان بیان نظر بدن

بچه ها لطفا به تاپیک ترجمه مدارک هم سر بزنید و به سوال من جواب بدید مرسی
(پست 813 )
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، wasterarcartuff
(2013-01-08 ساعت 15:44)aminkhoshgeleh نوشته:  •موقع ثبت نام این پیغام یعنی چه؟ Password must include letters in mixed case and numbers

شما باید پسوردی انتخاب کنید که حداقل 6 کاراکتر باشد و شامل عدد و حروف بوده و یکیش غیر حرف و عدد مثل @ باشد و یکی از حروف ها هم با حرف بزرگ باشد.موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان:

برنده اصلی بقیه افراد هم باید به همون اضافه بشه باز کردن چند مورد یعنی شما چند تا برنده داری حتما اصلاح کنید و اطلاع بدید به سفارت.
هزینه رو هم حضوری هنگام مصاحبه $ پرداخت می کنید
موفق باشید
دیBig GrinCool

(2013-01-08 ساعت 21:07)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 15:44)aminkhoshgeleh نوشته:  •موقع ثبت نام این پیغام یعنی چه؟ Password must include letters in mixed case and numbers

شما باید پسوردی انتخاب کنید که حداقل 6 کاراکتر باشد و شامل عدد و حروف بوده و یکیش غیر حرف و عدد مثل @ باشد و یکی از حروف ها هم با حرف بزرگ باشد.موفق باشید.

کجا پسورد می خوادددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
پسورد نمی خواد ثبت نام تا اونجایی که من می دونم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: bayat_r ، saeeds61 ، مهتاب - 2251
کجا پسورد می خوادددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
[/quote]

سلام
منم همین سوالو دارم
کجا پسورد میخواد؟
من هربار که میخوام لاگین شم با شماره پاسپورت و تاریخ تولدم اینکارو میکنم؟
میشه راهنمایی کنید؟
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-01-08 ساعت 22:36)saeeds61 نوشته:  کجا پسورد می خوادددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

سلام
منم همین سوالو دارم
کجا پسورد میخواد؟
من هربار که میخوام لاگین شم با شماره پاسپورت و تاریخ تولدم اینکارو میکنم؟
میشه راهنمایی کنید؟
[/quote]

سلام
برای ساخت اکانت در
https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated لازم است
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، saeeds61
هيچ password ي نميخواد???
با شماره پاسپورت و تاريخ تولد وارد ميشين????
تشکر کنندگان: Niushagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان