کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-07 ساعت 23:04)bayat_r نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 22:29)Given نوشته:  دوستان .. امیدوارم منو ببخشید ... این پستم رو پاک می کنم ... به چشم موقت نگاهش کنید ... تا صفحه 15 خوندم ... دیگه دوام نیواردم .... می خوام بدونم زمان ثبت نام در این سایت اصولا باید بعد از کارنت شدن باشه دیگه ؟ ... درست می گم ... اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید . مرسی

گیون ربطی به کارنتی نداره...من کارنت نشدم اما ثبت نام کردم...

آخه بیات جون ..اومدم و من ثبت نام کردم ... منی که برام تو نامه قبولی زده آنکارا ... بعد موقع ثبت نام یک مرکز پستی رو توی آنکارا انتخاب کردم ... بعد که کارنت شدم ... توی نامه قرار مصاحبه ای که آپدیت می شه جای نامه قبولی ، جام عوض بشه به ایروان .... اونوقت قضیه چیه ؟
منطقی اش این می شه که ... به محض کارنت شدن و جایگزین شدن نامه مصاحبه به جای نامه قبولی بری تو کشور مربوط به مصاحبه ات ثبت نام کنی .... منطقی نیست ؟ ؟ اگه جایی از حرفام می لنگه تصحیحش کنین .... مرسی
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: bayat_r ، amir82 ، shimoda ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، mgolchin13
(2013-01-09 ساعت 00:15)Given نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 23:04)bayat_r نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 22:29)Given نوشته:  دوستان .. امیدوارم منو ببخشید ... این پستم رو پاک می کنم ... به چشم موقت نگاهش کنید ... تا صفحه 15 خوندم ... دیگه دوام نیواردم .... می خوام بدونم زمان ثبت نام در این سایت اصولا باید بعد از کارنت شدن باشه دیگه ؟ ... درست می گم ... اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید . مرسی

گیون ربطی به کارنتی نداره...من کارنت نشدم اما ثبت نام کردم...

آخه بیات جون ..اومدم و من ثبت نام کردم ... منی که برام تو نامه قبولی زده آنکارا ... بعد موقع ثبت نام یک مرکز پستی رو توی آنکارا انتخاب کردم ... بعد که کارنت شدم ... توی نامه قرار مصاحبه ای که آپدیت می شه جای نامه قبولی ، جام عوض بشه به ایروان .... اونوقت قضیه چیه ؟
منطقی اش این می شه که ... به محض کارنت شدن و جایگزین شدن نامه مصاحبه به جای نامه قبولی بری تو کشور مربوط به مصاحبه ات ثبت نام کنی .... منطقی نیست ؟ ؟ اگه جایی از حرفام می لنگه تصحیحش کنین .... مرسی

نه اگر تکلیف سفارتت معلوم نیست ثبت نام نکن...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، امیر مهاجر ، الهه سابق ، lover usa
(2013-01-09 ساعت 00:00)mohareri نوشته:  هيچ password ي نميخواد???
با شماره پاسپورت و تاريخ تولد وارد ميشين????

بچه ها این لینکی که گذاشتید من ساین آپ کردم ولی فکر میکنم لزومی نداره توش ثبت نام کنیم و فقط برای پرسیدن ابهامات ازش استفاده میشهBig Grin
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: alirezass
(2013-01-08 ساعت 21:59)sadeghi897 نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 18:26)aminkhoshgeleh نوشته:  با سپاس فراوان از sadeghi897 لطفا می تونید بگید این حساب کاربری رو فقط برای برنده اصلی باید باز بکنیم یا برای تک تک اعضای خانواده و هزینه رو چگونه باید بپردازیم

برنده اصلی بقیه افراد هم باید به همون اضافه بشه باز کردن چند مورد یعنی شما چند تا برنده داری حتما اصلاح کنید و اطلاع بدید به سفارت.
هزینه رو هم حضوری هنگام مصاحبه $ پرداخت می کنید
موفق باشید
دیBig GrinCool

(2013-01-08 ساعت 21:07)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 15:44)aminkhoshgeleh نوشته:  •موقع ثبت نام این پیغام یعنی چه؟ Password must include letters in mixed case and numbers

شما باید پسوردی انتخاب کنید که حداقل 6 کاراکتر باشد و شامل عدد و حروف بوده و یکیش غیر حرف و عدد مثل @ باشد و یکی از حروف ها هم با حرف بزرگ باشد.موفق باشید.

کجا پسورد می خوادددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
پسورد نمی خواد ثبت نام تا اونجایی که من می دونم.
برای ثبت نام در csc پسورد نمی خواهد .پسورد بالا برای سایت سفارت جهت پرسیدن سوالات از انها است و لازم برای همه نیست
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز چندتا سوال برام پیش اومده:

اگه بسلامتی ویزای یه ضرب گرفتیم که تکلیف معلومه بلیط برگشت به ایرانو چند روز عقب میندازیم و چند روز علافی و هزینه هتلو به جون میخریم و بعد میریم اون دفتر پستی که تو csc ثبت نام کردیم و پاسپورتای ویزا خورده رو تحویل میگیریم. شاد و خندان برمیگردیم.

اما اگه کلیر خوردیم چی میشه؟

1- پاسپورتای ویزا نخورده واسه برگشت به ایران, بعد از مصاحبه, همونجا توی سفارت میدن دستمون؟ یا باید از طریق پست و دفتری که تو csc ثبت نام کردیم تحویل بگیریم؟ اینجوری که باید چند روز اضافی واسه پست معطل بمونیم و باز بلیطو عقب بندازیم

2- بعد از کلیرنس تکلیف چیه؟ بریم سفارت پاسپورتارو تحویل بدیم بعد واسه تحویل ویزا بریم دفتر پستی؟ یا بریم دفتر پستی پاسارو تحویل بدیم و از همونجام ویزا خورده شو تحویل بگیریم؟ اینجورم که علاوه بر دو سه روز همیشگی که صدور ویزا طول میکشه حداقل چهار تا ده روزم باید معطل پست بمونیم.
گیج شدم :"(
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: الهه سابق ، saeid-ss ، r_ent ، asal1907 ، verlaine ، ali usa
آهان سوال منم همینه
قراره توی سفارت پاس رو بگیرن و بعد ما بریم دفتر پستی پاسو بگیریم؟ یا خودمون از اول میبریم دفتر پستی و بعد هم میریم تحویل میگیریم؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: kasrafo ، saeid-ss ، verlaine
(2013-01-09 ساعت 02:28)الهه سابق نوشته:  آهان سوال منم همینه
قراره توی سفارت پاس رو بگیرن و بعد ما بریم دفتر پستی پاسو بگیریم؟ یا خودمون از اول میبریم دفتر پستی و بعد هم میریم تحویل میگیریم؟

واقعا هااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان:
(2013-01-09 ساعت 02:24)kasrafo نوشته:  دوستان عزیز چندتا سوال برام پیش اومده:

اگه بسلامتی ویزای یه ضرب گرفتیم که تکلیف معلومه بلیط برگشت به ایرانو چند روز عقب میندازیم و چند روز علافی و هزینه هتلو به جون میخریم و بعد میریم اون دفتر پستی که تو csc ثبت نام کردیم و پاسپورتای ویزا خورده رو تحویل میگیریم. شاد و خندان برمیگردیم.

اما اگه کلیر خوردیم چی میشه؟

1- پاسپورتای ویزا نخورده واسه برگشت به ایران, بعد از مصاحبه, همونجا توی سفارت میدن دستمون؟ یا باید از طریق پست و دفتری که تو csc ثبت نام کردیم تحویل بگیریم؟ اینجوری که باید چند روز اضافی واسه پست معطل بمونیم و باز بلیطو عقب بندازیم

2- بعد از کلیرنس تکلیف چیه؟ بریم سفارت پاسپورتارو تحویل بدیم بعد واسه تحویل ویزا بریم دفتر پستی؟ یا بریم دفتر پستی پاسارو تحویل بدیم و از همونجام ویزا خورده شو تحویل بگیریم؟ اینجورم که علاوه بر دو سه روز همیشگی که صدور ویزا طول میکشه حداقل چهار تا ده روزم باید معطل پست بمونیم.
گیج شدم :"(
سلام دوست عزيز
اگر به سلامتي ويزاي يكضرب گرفتيد تو سفارت پاسپورتهاتون را ميگيرند و بعد از چند روز پاس ها و ويزاها ( داخل پاسپورت ) را از دفتر پستي كه تعيين كرديد ميگيريد . اگر كليرنس بخوريد پاسپورتهاتون را تو سفارت پس مي دهند كه بتونيد به ايران برگرديد . بعدا كه كلير شديد دوباره براي گرفتن ويزا مراجعه مي كنيد پاسپورت ها را تحويل سفارت مي دهيد و بعد از چند روز پاسپورت ها و ويزاها را از دفتر پستي تحويل ميگيريد .
سلام
لطفاً لينك هاي زير رو ملاحظه فرماييد :

http://turkey.usembassy.gov/faq_farisi.html

http://usvisa-info.com/fa-TR/selfservice/new_account
ممنون
تشکر کنندگان: lilac
سلام
دوستان ما فردا صبح ساعت 5 پرواز داریم به سمت انکارا تمام تاپیک هارو خوندم هر کی یک چیزی میگه حسابی گیج شدم. اضطراب داره تمام وجودمو مثل خوره می خوره همه چیز دقیق اماده شد با هزار بد بختی . من از طرف سفارت یا کی سی سی ایمیلی که نشون بده باید توی سایت csc visa اداره پست انکارا رو انتخاب بکنیم نیومده. سوال اینه که ما باید ثبت نام کنیم یا نه. دوم این که این کا رو طبق روال که گفته شده البت نا مفهوم انجام دادم نشد میشه کسی راهنمائی کنه تو رو خدا وقت ندارم امشب باید بریم... نریم با 2 تا بچه تو ولات قریب با این هزینه ها ی سنگین به خاطر یک اشتباه سرخرده بشیم خواهشن کسی دقیق اکه میدونه راهنمائیم کنه خدا خیرتون بده .
تشکر کنندگان: bayat_r ، ASALI
آقا من هرچي مي خوام مشخصات فرزندمو اضافه كنم اين خطا رو ميده
اطلاعاتی که شما در اینجا ارائه می دهید برای پیگیری مدارک شما و تماس با شما در آینده استفاده خواهند شد. لطفا دقیقا اطلاعاتی را که در گذرنامه شما ثبت شده اند، وارد کنید و لطفا یک نشانی ایمیل یا شماره تلفن در اختیار ما قرار بدهید تا از آن طریق با شما در .تماس باشیم مهم است که شما نشانی ایمیل خود را وارد کنید، زیرا این ایمیل اولین راه است که از طریق آن می توانید اطلاعیه هایی درباره قرارملاقات یا مدارک خود دریافت .کنید عدم موفقیت در تماس با شما باعث می شود در روند صدر ویزای برای شما تاخیر .ایجاد شود

اگر ایمیل ندارید، در یکی از سایت هایی که به طور رایگان حساب کاربری ایمیل در اختیار شما قرار می دهند، برای برخورداری از ایمیل ثبت نام کنید. جهت یافتن یک حساب ایمیل که مناسب شما باشد، پیشنهاد می کنیم عبارت «حساب کاربری ایمیل رایگان» را در .اینترنت جستجو کنید

‪ ‬‬
مشکلات در قسمت های ذیل وجود دارد:

•خطا در ایجاد متقاضی

در حايكه همه اطلاعات رو دقيق وارد مي كنم
تشکر کنندگان:
(2013-01-09 ساعت 14:26)bardia mousapour نوشته:  من وقتی اکانت تشکیل دادم و وارد صفحه بعد شدم بالای جمله تعیین قرار ملاقات نوشته که شما قبلا هیچ قرار ملاقاتی تعیین نکرده اید.آیا شما هم دوستان عزیز با این جمله برخورد کردین؟واین یه جمله عمومی است که همه با آن مواجه میشن یا فقط برای من پیش اومده؟
عادی هست مشکلی نیست. Big Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: kasrafo ، lover usa
من هم بدون هیچ مشکلی ثبت کردم.
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، kasrafo ، Nightsky007
سلا دوستان من پس از ثبت نام در مشاهده خلاصه هدف را اين نشون مي ده
هدف از سفر: ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک آيا صحيح است يا KCC را بايد نشان ميداد و در اين صورت چگونه ميشه اصلاحش كرد؟
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام
من هنوز نمیدونم که ماهایی که در انتظار کلیر شدنیم هم باید ثبت نام کنیم ؟ یا لازم نیست ؟ لطفا نظر بدین .ممنون
تشکر کنندگان: moji1361 ، ASALI ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان