کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
با درود ، دوستان گرامی برای ارمنستان کسی در این سیستم ثبت نام کرده یا نه ؟
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان:
(2013-01-13 ساعت 11:22)ali usa نوشته:  سلام
من تاريخ مصاحبم اومده ولي وقتي داخل سايت ثبت نا م كردم ميگه براي شما هيچ تاريخي مصاحبه اي ثبت نشده بايد چيكار كنم؟

برا همه این شکلی هست طبیعیه نگران نباشید

(2013-01-13 ساعت 11:53)lilistar نوشته:  سلام دوستان
اينطور كه از جواب ايميل دوستمون rahimina مشخصه بايد براي تك تك افراد كيس تو اين سايت ثبت نام كرد. درسته ؟

برا برنده ی اصلی اکانت درست کنید و برای همراهان از گزینه ی add family members استفاده کنید ویکی یکی همراهارو اضافه کنید
تشکر کنندگان: ali usa ، lilistar ، ASALI ، rezagh ، rahimina
یاران گرامی با درود ، نامه دوم ما هم اومد هفته دوم اسفند ایروان .. کسی تو این سیستم برای ارمنستان ثبت نام کرده ؟ یا اینکه نمیخواد ثبت نام کنیم ... تورو به خدا یکی جواب بده
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: afs ، lilistar ، ashakibafar
اينطور كه از جواب ايميل دوستمون rahimina مشخصه بايد براي تك تك افراد كيس تو اين سايت ثبت نام كرد. درسته ؟

منم با این قضیه مشکل دارم من ثبت نام کردم اگر قرار است که برای تک تک ثبت نام کنیم پس گزینه add family member چه معنایی داره؟
خواهشا دوستان راهنمایی کنند
ممنون
تشکر کنندگان: lilistar ، Judy Abbott 13 ، rahimina
(2013-01-13 ساعت 14:14)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان كداميك از ptt هاييكه در سايت نوشته بهتره؟

به نظر من نزدیک ترین PTT به هتل تان را انتخاب کنید با استفاده از google map خیلی راحت می توانید اینکار را انجام دهید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، rezagh

تو نامه صراحتا گفته:

‪Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately.

من چون ثبت نام نکردم نمیدونم این اصطلاح ثبت مکان تحویل ویزا یعنی ثبت نام توی سایت یا مشخص کردن مکان بعد از ثبت نام!
منظورم اینه که اگر میشه یکبار ثبت نام کرد (با نام برندهٔ اصلی) و بعد اعضای خانواده رو اضافه کرد و برای تک تکشون محل دریافت ویزا ثبت کرد که باید همین کارو بکنید.
اما اگر به ازای هر ثبت نام فقط یکبار به طور کلی میشه مشخص کرد که ویزا پیک‌آپ کجاست، پس نوشتهٔ توی نامه منظورش اینه که هر دارندهٔ پاسپورت باید جداگانه ثبت نام کنه و این هم لزوما مغایرتی با افزودن افراد خانواده نخواهد داشت. چرا که موقع پر کردن فرمها هم فرم DS-230 برای همه اعضای خانواده پر میشد و توی فرم همراهان لیست میشدند.
در هر صورت تصور نمیکنم ثبت نام برای تک تک افراد هم مشکلی ایجاد کنه یا ضرری داشته باشه.
اینجوری دست کم سری اول که رفتند معلوم میشه که لازم بوده تک تک افراد کیس ثبت نام کنند یا نه.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lilistar ، afs ، ASALI ، saeid-ss ، kasrafo ، iman63ir ، enchantress_boy ، rezagh ، rahimina
بچه ها کسی از دوستانی که بعد از سیستم سی اس سی ویزا گرفتن خبر داره که حدودا چند روزه میاد ویزا؟ آخه بلیط برگشت رو باید کی گرفت؟!
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: Niushagh
دوستان گرامی با درود فراوان ، کسی از این سیستم در ارمنستان خبر داره یا نه ؟ ما نیمه اول اسفند وقت مصاحبه داریم .. اگر کسی میدونه و اطلاعی از روند این سیستم در ارمنستان داره راهنمایی کنه ... با سپاس بدرود
تشکر کنندگان:
(2013-01-13 ساعت 17:31)victorygo نوشته:  بچه ها کسی از دوستانی که بعد از سیستم سی اس سی ویزا گرفتن خبر داره که حدودا چند روزه میاد ویزا؟ آخه بلیط برگشت رو باید کی گرفت؟!

1 تا 5 روز زمان میبره این چیزی که اونا گفتن اما چون این سیستم تازه راه افتاده زیاد اطمینانی نیست
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-01-13 ساعت 14:57)امیر مهاجر نوشته:  

تو نامه صراحتا گفته:

‪Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately.

من چون ثبت نام نکردم نمیدونم این اصطلاح ثبت مکان تحویل ویزا یعنی ثبت نام توی سایت یا مشخص کردن مکان بعد از ثبت نام!
منظورم اینه که اگر میشه یکبار ثبت نام کرد (با نام برندهٔ اصلی) و بعد اعضای خانواده رو اضافه کرد و برای تک تکشون محل دریافت ویزا ثبت کرد که باید همین کارو بکنید.
اما اگر به ازای هر ثبت نام فقط یکبار به طور کلی میشه مشخص کرد که ویزا پیک‌آپ کجاست، پس نوشتهٔ توی نامه منظورش اینه که هر دارندهٔ پاسپورت باید جداگانه ثبت نام کنه و این هم لزوما مغایرتی با افزودن افراد خانواده نخواهد داشت. چرا که موقع پر کردن فرمها هم فرم DS-230 برای همه اعضای خانواده پر میشد و توی فرم همراهان لیست میشدند.
در هر صورت تصور نمیکنم ثبت نام برای تک تک افراد هم مشکلی ایجاد کنه یا ضرری داشته باشه.
اینجوری دست کم سری اول که رفتند معلوم میشه که لازم بوده تک تک افراد کیس ثبت نام کنند یا نه.
لطفا تا بحال از دوستان اگه کیسشان بیش از یک نفر بوده و تنها برنده اصلی ثبت نام کرده و هیچ مشکلی پیش نیومده حتماً ما را توسط این تاپیک در جریان بگذارد ولی نظر شخصی بنده این است که جای هیچگونه نگرانی نیست چون در کشور آمریکا هر چند قانون حرف اول و آخر را میزند ولی کارکنان هر سازمان و تشکیلات از اون بالادست گرفته تا یک کارمند جزء , در اجرای مقررات اغلب اوقات سلیقه ای و دمدمی عمل می کنند این موضوع یک امر ثابت شده است که تمامی مهاجرین مقیم آمریکا به آن اذعان می نمایند. چیزی که در سایر کشورهای مترقی بعید است اتفاق بی افته ولی گویا در آن کشور کسی حوصله خوندن و ازبر کردن بخشنامه ها و آیین نامه ها را نداره بهرحال اینگونه بی خیالی تعجب برانگیزه! اگه حرف منو باور نمی کنید چند تا ایمیل توسط متقاضیان مختلف در مقاطع زمانی مختلف به یکی از ادارات دولتی اعم از بانک , سفارتخانه و یا ...... بفرستید مسئولین امر جوابهای متفاوت و سلیقه ای به اون تقاضا خواهند داد.در واقع بستگی به شانس یک نفر متقاضی داره که در بانک ؛ سفارتخانه ؛ فرودگاه یا ....... به پست کدام آفیسر یا کارمند اونجا بر بخوره.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، yashim ، amir82 ، kasrafo ، shiraz mamali ، rahimina
(2013-01-12 ساعت 13:19)deineath نوشته:  سلام ، راستش با این همه توضیحات هنوز نفهمیدم دقیقا ابتدا امر باید چی کار کنیم و اصلا یک سوال کلی تر

من برنده اول ماه می بودم هنوز خبری از زمان مصاحبه ام نشده .

در مورد این ثبت نام الان باید اقدام کنم ؟

و اینکه چند روزی موقع لاگین صفحه http://www.dvlottery.state.gov/ESC با پیغام "The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified"
مواجه شدم .

ممنون می شم راهنمایی مختصری بکنید .

دوست گرامی این کیس نامبر(2013EU00021XXX) که تو امضاتونه مال اروپاست! مطمئن هستید که درسته؟ شما متولد کشور اروپایی هستید ؟ منظورم اینه که از چه سهمیه ای ثبت نام کردید و قبول شدید؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، kasrafo
سلام
ميخواستم بهتون بگم كسايي كه ptt05 رو انتخاب كردن نگران نباشن روي نقشه به ظاهر دور مياد ولي اونقدر ها هم دور نيست در كل از سفاذت تا اونجا ٢٠ دقيقه پياده هم نميشه
ببينين ميدون كيزلاي يه مركز خريد داره به اسم كيزلاي كه خيلي بزرگه و كامل ديده ميشه اين پست يه مقداري پايين تر از مركز خريد كيزلاي هست و ادرسو نشون بدين راحت بهتون نشون ميدن
(2013-01-13 ساعت 21:00)مهتاب - 2251 نوشته:  سلام
ميخواستم بهتون بگم كسايي كه ptt05 رو انتخاب كردن نگران نباشن روي نقشه به ظاهر دور مياد ولي اونقدر ها هم دور نيست در كل از سفاذت تا اونجا ٢٠ دقيقه پياده هم نميشه
ببينين ميدون كيزلاي يه مركز خريد داره به اسم كيزلاي كه خيلي بزرگه و كامل ديده ميشه اين پست يه مقداري پايين تر از مركز خريد كيزلاي هست و ادرسو نشون بدين راحت بهتون نشون ميدن

دمت گرم مهتاب خانم من این رو انتخاب کردم کلی خیالم راحت شدBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، Judy Abbott 13 ، mgolchin13 ، Niushagh ، fereydoooon
(2013-01-13 ساعت 22:25)alirezass نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 21:00)مهتاب - 2251 نوشته:  سلام

دمت گرم مهتاب خانم من این رو انتخاب کردم کلی خیالم راحت شدBig Grin
اين پست زير دادگستري هست خيلي نزديك به هتل surmali
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، mgolchin13 ، noura ، rezagh
وای بچه ها من یه اشتباهی کردم تو و کمکم کنید تو این سایت نام نویسی کردم آخرشم پرینت گفتم ولی دوباره که رفتم چک کنم اسم همسرم REMOVE کردم حالا چیکار کنم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان