کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-14 ساعت 02:56)الا نوشته:  وای بچه ها من یه اشتباهی کردم تو و کمکم کنید تو این سایت نام نویسی کردم آخرشم پرینت گفتم ولی دوباره که رفتم چک کنم اسم همسرم REMOVE کردم حالا چیکار کنم؟

تو add family دوباره اضافه کنید و بعد از اصلاح شده پرینت بگیرید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، enchantress_boy ، Judy Abbott 13 ، rezagh
چرا من وقتی در حین پرکردن فیلدها کیس نامبرم رو میزنم ... میزنه این ولید هست ... مطمئنم درست می زنم ... چیکار کنم؟
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
تشکر کنندگان:
(2013-01-14 ساعت 14:59)روبینا نوشته:  چرا من وقتی در حین پرکردن فیلدها کیس نامبرم رو میزنم ... میزنه این ولید هست ... مطمئنم درست می زنم ... چیکار کنم؟

مشکلم حل شد ... as رو در کیس نامبر کوچیک میزدم ... کپی لاک رو روشن کردم حل شدBig Grin

دوستانی که میخوان آدرس پست نزدیک هتلشون باشه حتما از طریق سایت پست که دوستمون گذاشتند و آدرس هتل , مکان موردنظر پست رو انتخاب کنن ... به نظر من هم منطقی هست که پست را نزدیک هتل انتخاب کنیم ... من هتل اتپ بلوار میرم ... و یه عالمه گشتم و به نظرم این آدرس بهترینه ... هم نزدیکه هتل اتپ هست و هم نزدیک سفارت ... البته مبنای من هتل بود چون دیگه با سفارت کاری نداشتم ... مشخصات پستی که انتخاب کردم :
necatibey yucetepe ankara
6581

بازم لطفا خودتون هم چک کنید که منم شرمنده ی کسی نشم...
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
تشکر کنندگان: afs ، امیر مهاجر ، Judy Abbott 13 ، enchantress_boy ، rezagh ، Niushagh
(2013-01-13 ساعت 20:41)mgolchin13 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 13:19)deineath نوشته:  سلام ، راستش با این همه توضیحات هنوز نفهمیدم دقیقا ابتدا امر باید چی کار کنیم و اصلا یک سوال کلی تر

من برنده اول ماه می بودم هنوز خبری از زمان مصاحبه ام نشده .

در مورد این ثبت نام الان باید اقدام کنم ؟

و اینکه چند روزی موقع لاگین صفحه http://www.dvlottery.state.gov/ESC با پیغام "The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified"
مواجه شدم .

ممنون می شم راهنمایی مختصری بکنید .

دوست گرامی این کیس نامبر(2013EU00021XXX) که تو امضاتونه مال اروپاست! مطمئن هستید که درسته؟ شما متولد کشور اروپایی هستید ؟ منظورم اینه که از چه سهمیه ای ثبت نام کردید و قبول شدید؟

من متولد استانبول ساکن تهران هستم و احتمالا بخاطر محل تولد سهمیه اروپایی حساب شدم . الانم چند روزه که صفحه http://www.dvlottery.state.gov/ESC باز نمیشه . مثل اینکه چند نفر هم این مشکل رو داشتن ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، kasrafo ، rezagh
دوستان عزیز خدمتتان عارضم که من و همسرم نامه ی دوممون رو از کی سی سی دریافت کردیم و من برای ثبت نام تو سایت مربوطه اقدام کردم که اولش ایراد میگرفت که شماره پرونده شما معتبر نمیباشد. من هم مشخصات خودم و همسرم را برایشان ایمیل کردم و مشکلم رو توضیح دادم. خودشون زحمتشو کشیدن و همه اطلاعات ما رو وارد کردن و برام ایمیل زدن که اطلاعات شما وارد شد. اسم من رو اشتباهی وارد کرده بودند که من هرچقدر سعی کردم تصحیحش کنم نشد و یک ایمیل دیگه زدم که اسمم رو اصلاح کردن و بهم جواب دادن. بعد هم من ادامه ثبت نام رو خودم انجام دادم و مرکز پستی کیزیل آی نزدیک محل اقامتمون رو انتخاب کردم. برای تعیین وقت مصاحبه هم همون تاریخی که کی سی سی خودش تعیین کرده بود آزاد بود که منم همونو انتخاب کردم و روی گزینه تعیین وقت کلیک کردم. که گزارش اطلاعات شخصی به همراه زمان مصاحبه و محل تحویل مدارک رو برام نشون داد که ازش یه کپی گرفتم. بعد هم همون مشخصات رو برام ایمیل زدن. امیدوارم این اطلاعات به درد دوستانی که در حال طی این پروسه هستند بخوره.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mgolchin13 ، kasrafo ، afs ، bardia9 ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، lilistar ، Danoosh ، rezagh ، Niushagh ، pooyash
من در سایت CSC ثبت نام کردم. تاریخ مصاحبه من 24 ژانویه است. دوستان لطفا زودتر به این موارد پاسخ بدهند چون خیلی ناراحت هستم و استرس دارم. Sad

1- برای چه تاریخی باید در سایت CSC تاریخ پیکاب مشخص کنم؟ من PPT5 را که نزدیک سفارت است انتخاب کردم و تا 1 ماه دیگر وقت های آن پر بود.

2- اگر باید در مرکز پستی دیگری ثبت نام کنم فهرست آنها به همراه مکانشان را از کجا می شود به دست آورد.

3- هزینه ها را "چه زمانی" و "چگونه" باید به این CSC پرداخت کرد؟ در زمان ثبت نام در سایت یا هنگام تحویل گرفتن گذرنامه از مرکز پستی؟ و اینکه نقدی یا با ویزا کارت و مشابه اینها؟
تشکر کنندگان: Tomas
خب دوستان جواب سوال 3 رو خودم پیدا کردم در وبسایتشون نوشته هیچ هزینه ای برای این پست از متقاضی گرفته نمیشه. ولی همچنان سوال 1 و 2 سر جای خودشون هست. بعد از انتخاب دفتر پستی یکی سری time slot می یاد که گفته یکی رو انتخاب کنید ولی اولین تاریخ موجود برای دفتر انتخابی 25 فوریه است. چه باید کرد؟ آیا اشکالی دارد همین رسید بدون زمان رو همین طوری ببرم؟
سلام

برای ارمنستان هم این پروسه باید طی بسه ؟
تشکر کنندگان: sweety.alireza ، Tomas
(2013-01-15 ساعت 13:52)30NAP30 نوشته:  سلام

یاران گرامی با درود ، ما هقته دوم اسفند در ارمنستان مصاحبه داریم .. تا حالا از بجه ها ی ارمنستان کسی بوده که این پروسه رو طی کرده باشه ؟ با توجه به پست های بچه ها فکر نمیکنم که برای ارمنستان ثبت نام پستی الزامی باشه .. به هر حال اگر کسی اطلاعی داره بی زحمت جواب بده ..
باسپاس فراوان .. بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، Tomas
(2013-01-15 ساعت 02:11)Babak Raf نوشته:  دوستان عزیز خدمتتان عارضم که من و همسرم نامه ی دوممون رو از کی سی سی دریافت کردیم و من برای ثبت نام تو سایت مربوطه اقدام کردم که اولش ایراد میگرفت که شماره پرونده شما معتبر نمیباشد. من هم مشخصات خودم و همسرم را برایشان ایمیل کردم و مشکلم رو توضیح دادم. خودشون زحمتشو کشیدن و همه اطلاعات ما رو وارد کردن و برام ایمیل زدن که اطلاعات شما وارد شد. اسم من رو اشتباهی وارد کرده بودند که من هرچقدر سعی کردم تصحیحش کنم نشد و یک ایمیل دیگه زدم که اسمم رو اصلاح کردن و بهم جواب دادن. بعد هم من ادامه ثبت نام رو خودم انجام دادم و مرکز پستی کیزیل آی نزدیک محل اقامتمون رو انتخاب کردم. برای تعیین وقت مصاحبه هم همون تاریخی که کی سی سی خودش تعیین کرده بود آزاد بود که منم همونو انتخاب کردم و روی گزینه تعیین وقت کلیک کردم. که گزارش اطلاعات شخصی به همراه زمان مصاحبه و محل تحویل مدارک رو برام نشون داد که ازش یه کپی گرفتم. بعد هم همون مشخصات رو برام ایمیل زدن. امیدوارم این اطلاعات به درد دوستانی که در حال طی این پروسه هستند بخوره.

مرسی از اطلاعات کاملتون... پول رو هم واریز کردین؟ مدارکی رو که باید به سفارت ببریم همه رو از طریق سایت ارسال کردین؟ (منظورم مدارک ترجمه شده ، مدارک مالی دریافت شده از بانک و ...)
(2013-01-15 ساعت 14:01)sweety.alireza نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 13:52)30NAP30 نوشته:  سلام

یاران گرامی با درود ، ما هقته دوم اسفند در ارمنستان مصاحبه داریم .. تا حالا از بجه ها ی ارمنستان کسی بوده که این پروسه رو طی کرده باشه ؟ با توجه به پست های بچه ها فکر نمیکنم که برای ارمنستان ثبت نام پستی الزامی باشه .. به هر حال اگر کسی اطلاعی داره بی زحمت جواب بده ..
باسپاس فراوان .. بدرود

اتفاقا ما هم هفته دوم اسفندیم ... Smile
چیزی که از این فروم میشه فهمید اینه کهاین پروسه واسه ارمنستان نیست !!! کسی که جواب نداد ...
تشکر کنندگان: sweety.alireza ، Tomas
(2013-01-15 ساعت 09:23)Mohajer2013 نوشته:  من در سایت CSC ثبت نام کردم. تاریخ مصاحبه من 24 ژانویه است. دوستان لطفا زودتر به این موارد پاسخ بدهند چون خیلی ناراحت هستم و استرس دارم. Sad

1- برای چه تاریخی باید در سایت CSC تاریخ پیکاب مشخص کنم؟ من PPT5 را که نزدیک سفارت است انتخاب کردم و تا 1 ماه دیگر وقت های آن پر بود.

2- اگر باید در مرکز پستی دیگری ثبت نام کنم فهرست آنها به همراه مکانشان را از کجا می شود به دست آورد.

3- هزینه ها را "چه زمانی" و "چگونه" باید به این CSC پرداخت کرد؟ در زمان ثبت نام در سایت یا هنگام تحویل گرفتن گذرنامه از مرکز پستی؟ و اینکه نقدی یا با ویزا کارت و مشابه اینها؟
سلام اولا استرس واسه چی اصلا نگران نباشید
1-تاریخ نمیخواد دوست عزیز شما فقط محل رو مشخص کنید ( من همون اوایل ثبت نام کردم تاریخ نداشت و اینکه شما از کجا فهمید پره وقتشون ؟) منم ptt5 رو انتخاب کردم _بهتره این ptt که انتخاب میکنید به هتلتون نزدیک باشه_
2-اگه آنکارا هستی این PDF رو ببین
http://csc.public.s3.amazonaws.com/ESEE/...ations.pdf
3-هزینه ای از طریق این سیستم پرداخت نخواهید کرد
هزینه رو تو سفارت میگیرن هم 330 دلار و هم هزینه پیک آپ که فکر میکنم 17 لیر ترکیه هست
(اگر دقت کردده باشید وقتیی ptt رو انتخاب میکنید نوشته هزینه ی اضافی هنگام تحویل مدارک در ptt گرفته نمیشود)
تشکر کنندگان: amir82 ، Persia2012 ، bardia9 ، bmojtaba ، saeeds61 ، rezagh ، Mohajer2013 ، Niushagh ، Tomas ، parastoo mohajer
با درود ، چرا کسی جواب نمیده به پرسش من ؟؟؟ کسی برای ارمنستان در این سیستم ثبت نام کرده یا نه ؟؟ ما هفته دوم اسفند ارمنستان مصاحبه داریم ..
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
سلام میشه لطفا" لینک csc مربوط به سفارت ابوظبی رو بهم بدین . ممنونم
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان:
(2013-01-15 ساعت 16:18)sweety.alireza نوشته:  با درود ، چرا کسی جواب نمیده به پرسش من ؟؟؟ کسی برای ارمنستان در این سیستم ثبت نام کرده یا نه ؟؟ ما هفته دوم اسفند ارمنستان مصاحبه داریم ..
بچه های ارمنستان
جواب این سئوال شما قبلاً داده شده عزیزان. اگر به فایل pdf راهنمای سفارت در اینجا مراجعه کنید می بینید که همچین چیزی از شما نخواستن ولی در راهنمای سفارت ایالات متحده در ترکیه ثبت نام در CSC و پرینت مربوطه جزو مدارک در خواستی است. CSC جایگزین UPS شده و در ایروان سفارت از اولش هم حضوری ویزا رو تحویل می داد و بعید هست که بعد از این با CSC قرار داد ببندن. با این وجود بر همه ی کاربران واجب مستحب هست که به طور مرتب لینک های مربوط به مهاجرت از طریق ویزای تنوع را در وبگاه سفارت مورد نظر چک کنن تا اگر در مسیر پیش رو تغییراتی حاصل شد از صراط مستقیم منحرف نشوند. باشد که رستگار شوند. والسلام.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان