کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا
من دوستم پنج شنبه تو انکارا یک ضرب ویزاشو گرفت ولی تا امروز هنوز نتونسته پاسپورتشو بگیره از csc.از دوستان کسی هست که بدونه دقیق چند روز طول میکشه یا تجربش را داشته...؟
اخه فردا پرواز داره و نمیدونه چی کار کنه یا چه جوری پیگیری کنه تا بتونه زودتر بگیره...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: amir82 ، mgolchin13 ، Nightsky007 ، Saeedv13 ، rezagh ، pr.kia ، Tomas ، payam62
(2013-01-15 ساعت 18:04)bardia9 نوشته:  سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا
من دوستم پنج شنبه تو انکارا یک ضرب ویزاشو گرفت ولی تا امروز هنوز نتونسته پاسپورتشو بگیره از csc.از دوستان کسی هست که بدونه دقیق چند روز طول میکشه یا تجربش را داشته...؟
اخه فردا پرواز داره و نمیدونه چی کار کنه یا چه جوری پیگیری کنه تا بتونه زودتر بگیره...
سلام بردیا جان و تبریک فراوان به دوستت اولا خیلی مبارکه و در جواب باید بگم به دوستتون بگید همون سایتhttp://usvisa-info.com رو نگاه کنه , وارد اکانتش بشه (همونجا که ptt رو مشخص کرده) زیر مشخصاتش ( خلاصه ای از مشخصات متقاضی )مینویسه که در چه مرحله ای هست آماده هست یا نه , بعد برن همون محل ptt که مشخص کرده و ویزا و پاسپورتش رو با اراِئه یکی از مدارکی که گفتن بگیره
با توجه به اینکه در سایت 5روز کاری گفتن احتمالا 5شنبه آماده میشه ویزاشون, اگه هم خود 5شنبه (روز مصاحبه ) رو در نظر بگیریم ایشالله فردا یعنی 4شنبه آمادس
تشکر کنندگان: bardia9 ، asal1907 ، alirezass ، rezagh ، Niushagh ، Tomas ، parastoo mohajer
(2013-01-15 ساعت 19:27)sepid_a نوشته:  
سلام بردیا جان و تبریک فراوان به دوستت اولا خیلی مبارکه و در جواب باید بگم به دوستتون بگید همون سایتhttp://usvisa-info.com رو نگاه کنه , وارد اکانتش بشه (همونجا که ptt رو مشخص کرده) زیر مشخصاتش ( خلاصه ای از مشخصات متقاضی )مینویسه که در چه مرحله ای هست آماده هست یا نه , بعد برن همون محل ptt که مشخص کرده و ویزا و پاسپورتش رو با اراِئه یکی از مدارکی که گفتن بگیره
با توجه به اینکه در سایت 5روز کاری گفتن احتمالا 5شنبه آماده میشه ویزاشون, اگه هم خود 5شنبه (روز مصاحبه ) رو در نظر بگیریم ایشالله فردا یعنی 4شنبه آمادس

ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه همه این کارارو کرده ولی نتیجه نگرفته.کسی بوده که بیشتر از چهار روز طول کشیده یا مثلا تو سایتشون نزده باشه ولی اماده شده یا اینکه کسی بوده که تونسته باشه زودتر کارشو انجام داده باشه...؟
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: asal1907 ، Nightsky007 ، Tomas

دوست عزیز بودن که 5 روز بعد روز مصاحبه هم هنوز ویزا نگرفتن
متاسفانه تو اون سایت یا PTT راه پیگیری هم نداره
فقط میتونه چک کنه ببینه ویزا صادر شده یا تو مراحل اداری هست
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: alirezass ، Soap McTavish ، Tomas
سلام به همه دوستان
من خیلی راحت ثبت نام کردم با انکه تاریخ مصاحبم امده ولی داخل سایت میزنه برای شما هیچ تاریخی مشخص نشده اشکالی نداره؟ یه سوال دیگم اینه که کپی صفحه آخر را باید بفرستیم؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-15 ساعت 23:08)ali usa نوشته:  سلام به همه دوستان
من خیلی راحت ثبت نام کردم با انکه تاریخ مصاحبم امده ولی داخل سایت میزنه برای شما هیچ تاریخی مشخص نشده اشکالی نداره؟ یه سوال دیگم اینه که کپی صفحه آخر را باید بفرستیم؟

تاریخ مصاحبه نمیدونم اما از صفحه اخر یا همون PTT انتخاب شده باید 2 تا کپی بگیری یکیشو بفرستی و یکیشم همراه خودت نگه داری اونجا
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: rezagh ، lilistar ، Tomas
دوستان اگه ممکنه ادرس جایی که باید در csc ثبت نام کرد رو برام بذارید. خیلی ممنون. هرچی گشتم پیدا نکردم.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان:
سلام اگه ممکنه می شه بگین کدوم یکی از pttها نزدیک هتل سورملی است؟هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم.مرسی
شماره کیس:***2013AS00003
تاریخ رویت قبولی:2می
کنسولگری:انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :3
ارسال فرمهای سری اول:29می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000+20000=75000
تشکر کنندگان:
بچه ها امروز پُرسون پُرسون رفتم محل دقيق ptt05 و پيدا كردم Smile))
و به يه چيز خنده دار رسيدم !!!
منظور از ادليه سراي تو ادرس اين پست همون دادگاه يا نميدونه دادسرا يا همچين چيزيه نه يه خيابون يا محله!!
شما ميدون كيزلاي و ميايين به سمت پايين يه ١٥ دقيقه اي پياده روي داره تا به يه جايي ميرسين همش پله بازم مستقيم ميرين سمت چپتون يه ساختمان تيره رنگ و خيليييييييييي بزرگ و بلند هست كه روش نوشته ادليه سرا
توجه كنين كه تو هيچ خيابونو نپيچين چون همون اطراف نزديك هتل سورملي هم يه پست هست كه به اون كاري نداريم شما دقيقا همون كيزلاي و ميايين پايين و مستقيم ميرين جلو سمت چپ يا با مترو از كيزلاي سوار ميشين و ايستگاه اول پياده ميشين كه ميشه جاي همون پل ها و يه كم جلوتر ادليه سرا هست يا با اتوبوس هاي كيزلاي يولوس خط ١١٤ سوار شين جلوب ادليه سراي پياده شين بعد به اون ساختمون كه رسيدين درش تو حاشيه نيست ميپيچين به چپ و ميرين تو خود همون ادليه سرا يا دادگاه يا هر چي كه هست اول كه واردش شدين ميپيچين به راست و بعد تابلوهاي ptt رو ميبينين كه راهنماييتون ميكنه كجا برين وقتي بهش رسيدين برين اتاق مدير كه ته اونجاس و اون برگه تونو نشونش بدين و اون اسمتونو چك ميكنه اگه پاستون رسيده باشه كه ميده اگه نه شمارتونو ميگيره بهتون زنگ ميزنه وقتي برسه Smile)
خيلي سر راسته و مشخص اصلا فكر نكنين گم ميكنين و ..
در ضمن ptt تو شهر زياده ولي اگه اشتباه نكنم فقط ٥ جا هست كه سفارت مشخص كرده براي اين كار براي همين فكر نكنين هر جا پستو ديدين ميشه از اونجا هم گرفت
بازم اگه كسي كمكي خواست من تا يكشنبه تو انكارا هستم هتا انكارا پلاس خوشحال ميشم كمكتون كنم Smile)))

(2013-01-16 ساعت 15:07)seti-n نوشته:  سلام اگه ممکنه می شه بگین کدوم یکی از pttها نزدیک هتل سورملی است؟هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم.مرسی
Ptt 05 يا همون ادليه سرا خيلي بهتون نزديكه
(2013-01-15 ساعت 19:37)bardia9 نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 19:27)sepid_a نوشته:  

ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه همه این کارارو کرده ولی نتیجه نگرفته.کسی بوده که بیشتر از چهار روز طول کشیده یا مثلا تو سایتشون نزده باشه ولی اماده شده یا اینکه کسی بوده که تونسته باشه زودتر کارشو انجام داده باشه...؟
سلام دوست عزیز شما با خانم مهتاب 2251 یه صحبتی بکن من دیدم تو امضاش نوشته 15 ژانویه دریافت ویزا
ایشون میتونن راهنمای خوبی باشن
تشکر کنندگان:
دوستان واسه همه اینطوری که بعد اینکه اکانت ساختی بهت مهلت میده که یه تاریخ مصاحبه جدید بسازی ولی اگه از اکانت خارج بشی و دوباره وارد بشی دیگه نمیشه درسته؟؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان:
سلام.. من هفته اخر بهمن مصاحبه دارم ولی هنوز هتل رزرو نکردم. امروز به من نوبت دادن و وقتم کمه. به نظر شما الان ثبت ناک کنم تو سایت یا بعد از اینکه هتل گرفتم که نزدیک هتل باشه؟ و سؤال دوم اینکه دیر نمیشه اگه چند روز دیگه ثبت نام کنم؟ ممنونم میشم راهنماییم کنید.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas
(2013-01-16 ساعت 03:34)fereydoooon نوشته:  دوستان اگه ممکنه ادرس جایی که باید در csc ثبت نام کرد رو برام بذارید. خیلی ممنون. هرچی گشتم پیدا نکردم.

http://usvisa-info.com/
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas ، Soap McTavish
بالاخره این و بزنیم

Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
یا اینو
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery - Schedule New Appointment

گیج شدم
یکی که بیشتر نمیتونه تیک بخوره کمککککککککککککک
وسط راه موندم
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان:
(2013-01-17 ساعت 03:08)آسمان نیلگون نوشته:  بالاخره این و بزنیم
Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
یا اینو
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery - Schedule New Appointment
گیج شدم
یکی که بیشتر نمیتونه تیک بخوره کمککککککککککککک
وسط راه موندم
آسمان نیلگون
من خودم هنوز ثبت نام نکردم ولی از روی فایل راهنمایی که آقای فضلی درست کردن و شما می تونید لینکش رو در امضای ایشون در اینجا پیدا کنید اینطور برداشت می کنم که گزینه ی اول (Register for Courier) را باید انتخاب کنید و دومی احتمالاً برای عقب انداختن تاریخ مصاحبه است.
تشکر کنندگان: amir82 ، امیر مهاجر ، Soap McTavish ، Gerdoo ، Tomas ، parastoo mohajer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان