2013-01-19 ساعت 19:11
(2013-01-19 ساعت 19:02)alirezass نوشته:بابت پست كه پولي نميگيرن فقط همون ٣٣٠ دلاره و تمام(2013-01-19 ساعت 16:11)Babak Raf نوشته:من هم پول ندادم فقط ثبت نام کردم فکر کنم باید پول رو تو سفارت بدیم خدا لعنت کنه این سیستم جدید رو ولی باز خدا رو شکر(ناشکری کردم)(2013-01-15 ساعت 14:22)aaghaafi نوشته:(2013-01-15 ساعت 02:11)Babak Raf نوشته: دوستان عزیز خدمتتان عارضم که من و همسرم نامه ی دوممون رو از کی سی سی دریافت کردیم و من برای ثبت نام تو سایت مربوطه اقدام کردم که اولش ایراد میگرفت که شماره پرونده شما معتبر نمیباشد. من هم مشخصات خودم و همسرم را برایشان ایمیل کردم و مشکلم رو توضیح دادم. خودشون زحمتشو کشیدن و همه اطلاعات ما رو وارد کردن و برام ایمیل زدن که اطلاعات شما وارد شد. اسم من رو اشتباهی وارد کرده بودند که من هرچقدر سعی کردم تصحیحش کنم نشد و یک ایمیل دیگه زدم که اسمم رو اصلاح کردن و بهم جواب دادن. بعد هم من ادامه ثبت نام رو خودم انجام دادم و مرکز پستی کیزیل آی نزدیک محل اقامتمون رو انتخاب کردم. برای تعیین وقت مصاحبه هم همون تاریخی که کی سی سی خودش تعیین کرده بود آزاد بود که منم همونو انتخاب کردم و روی گزینه تعیین وقت کلیک کردم. که گزارش اطلاعات شخصی به همراه زمان مصاحبه و محل تحویل مدارک رو برام نشون داد که ازش یه کپی گرفتم. بعد هم همون مشخصات رو برام ایمیل زدن. امیدوارم این اطلاعات به درد دوستانی که در حال طی این پروسه هستند بخوره.
مرسی از اطلاعات کاملتون... پول رو هم واریز کردین؟ مدارکی رو که باید به سفارت ببریم همه رو از طریق سایت ارسال کردین؟ (منظورم مدارک ترجمه شده ، مدارک مالی دریافت شده از بانک و ...)
من هیچ پولی واریز نکردم چون هیچ گزینه ای برای هزینه ی ویزای مهاجرتی وجود نداره و طبق گفته ی دوستان باید زمان مصاحبه تو سفارت پرداخت کنیم. در مورد مدارک ترجمه شده هم من هنوز مدارک رو نفرستادم ولی تا اونجایی که میدونم مدارک رو باید پست کنیم. که من میخوام با "تی ان تی" یا "دی اچ ال" بفرستم.
من امروز پست کردم مدارک رو با DHL در خیابان بخارست یا وزرا والا من همیشه این دو خیابان رو یاد میره همون خیابانی که گشت ارشاد اونجا هست هزینه آن هم شد 140 چون هم وزنش سنگین بود هم 3 روزه میرسه