کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-19 ساعت 19:02)alirezass نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 16:11)Babak Raf نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 14:22)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 02:11)Babak Raf نوشته:  دوستان عزیز خدمتتان عارضم که من و همسرم نامه ی دوممون رو از کی سی سی دریافت کردیم و من برای ثبت نام تو سایت مربوطه اقدام کردم که اولش ایراد میگرفت که شماره پرونده شما معتبر نمیباشد. من هم مشخصات خودم و همسرم را برایشان ایمیل کردم و مشکلم رو توضیح دادم. خودشون زحمتشو کشیدن و همه اطلاعات ما رو وارد کردن و برام ایمیل زدن که اطلاعات شما وارد شد. اسم من رو اشتباهی وارد کرده بودند که من هرچقدر سعی کردم تصحیحش کنم نشد و یک ایمیل دیگه زدم که اسمم رو اصلاح کردن و بهم جواب دادن. بعد هم من ادامه ثبت نام رو خودم انجام دادم و مرکز پستی کیزیل آی نزدیک محل اقامتمون رو انتخاب کردم. برای تعیین وقت مصاحبه هم همون تاریخی که کی سی سی خودش تعیین کرده بود آزاد بود که منم همونو انتخاب کردم و روی گزینه تعیین وقت کلیک کردم. که گزارش اطلاعات شخصی به همراه زمان مصاحبه و محل تحویل مدارک رو برام نشون داد که ازش یه کپی گرفتم. بعد هم همون مشخصات رو برام ایمیل زدن. امیدوارم این اطلاعات به درد دوستانی که در حال طی این پروسه هستند بخوره.

مرسی از اطلاعات کاملتون... پول رو هم واریز کردین؟ مدارکی رو که باید به سفارت ببریم همه رو از طریق سایت ارسال کردین؟ (منظورم مدارک ترجمه شده ، مدارک مالی دریافت شده از بانک و ...)

من هیچ پولی واریز نکردم چون هیچ گزینه ای برای هزینه ی ویزای مهاجرتی وجود نداره و طبق گفته ی دوستان باید زمان مصاحبه تو سفارت پرداخت کنیم. در مورد مدارک ترجمه شده هم من هنوز مدارک رو نفرستادم ولی تا اونجایی که میدونم مدارک رو باید پست کنیم. که من میخوام با "تی ان تی" یا "دی اچ ال" بفرستم.
من هم پول ندادم فقط ثبت نام کردم فکر کنم باید پول رو تو سفارت بدیم خدا لعنت کنه این سیستم جدید رو ولی باز خدا رو شکر(ناشکری کردمTongue)
من امروز پست کردم مدارک رو با DHL در خیابان بخارست یا وزرا والا من همیشه این دو خیابان رو یاد میره همون خیابانی که گشت ارشاد اونجا هستBig Grin هزینه آن هم شد 140 چون هم وزنش سنگین بود هم 3 روزه میرسه
بابت پست كه پولي نميگيرن فقط همون ٣٣٠ دلاره و تمام
تشکر کنندگان: amir82 ، arbabe halgheha ، alirezass ، rezagh
سلام به همگي
يكي از دوستانمون كه در تركيه مصاحبه داشته و ويزاي يكضربشو گرفته به نام كاربري الا در قسمت سفرنامه نوشته كه حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Nightsky007 ، amir82 ، arbabe halgheha ، Saeedv13 ، zavosh ، rezagh ، Tomas ، parastoo mohajer
(2013-01-19 ساعت 20:14)lilistar نوشته:  سلام به همگي
يكي از دوستانمون كه در تركيه مصاحبه داشته و ويزاي يكضربشو گرفته به نام كاربري الا در قسمت سفرنامه نوشته كه حتما برای هر نفر جدا در سایت ptt ثبت نام کنیدددددددددددددددد خیلی مهمه.

دوستم میخوام بدونم ما که هنوز کارنت نشدیم و تقریبا کیسمون هم بالاست باید از الان توی این سایت ثبت نام کنیم؟این سواله خیلی از دوستانه.
ممنونمSmile
تشکر کنندگان:
سلام من ثبت نام کردم اون اول که ثبت نام کردم صفحه کاربریم یه جور دیگه بود اما الان مثل اینکه عوض شده این یعنی چی ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: arbabe halgheha
دوستان عزیزم سلام
خواستم از مدیران محترم خواهش کنم این قضیه که باید اعضای خانواده رو حذف کنیم و جدا براشون ثبت نام کنیم (در CSC) رو تایید کنن. من امشب خواستم این کا رو انجام بدم و موقع حذف این پیغامو داد:
Please note that removing a family member cannot be undone. Are you sure you want to remove this family member
یه کم ترسناکه برام به پیغام بالا YES بدم
ممنونم از توجهتون و سپاسگزارم از راهنمایی های همیشگیتون
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-01-20 ساعت 01:32)saeeds61 نوشته:  دوستان عزیزم سلام
خواستم از مدیران محترم خواهش کنم این قضیه که باید اعضای خانواده رو حذف کنیم و جدا براشون ثبت نام کنیم (در CSC) رو تایید کنن. من امشب خواستم این کا رو انجام بدم و موقع حذف این پیغامو داد:
Please note that removing a family member cannot be undone. Are you sure you want to remove this family member
یه کم ترسناکه برام به پیغام بالا YES بدم
ممنونم از توجهتون و سپاسگزارم از راهنمایی های همیشگیتون

منم از مدیران محترم خواهش می کنم که این موضوع را بررسی کنند.
مسئله اینجاست که کاربر دیگری فکر کنم با ID شهلا1346 بودند که مصاحبه شون انجام شده و در هتل ثبت نام CSC را انجام داده بودند و در مراحلی که توضیح داده بودند اشاره کرده بودند به اضافه کردن همراهان از طریق add family member اینجاست که تناقض پیش می آید.
دوستان خواهشا کمک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-01-20 ساعت 13:02)fahim61 نوشته:  منم از مدیران محترم خواهش می کنم که این موضوع را بررسی کنند.
مسئله اینجاست که کاربر دیگری فکر کنم با ID شهلا1346 بودند که مصاحبه شون انجام شده و در هتل ثبت نام CSC را انجام داده بودند و در مراحلی که توضیح داده بودند اشاره کرده بودند به اضافه کردن همراهان از طریق add family member اینجاست که تناقض پیش می آید.
دوستان خواهشا کمک کنید
من دیشب براشون ایمیل زدم و جریان رو پرسیدم. به محض این که خبری بشه همین جا پست میدم. با مدیر سایه هم که مشورت کردم گفتن مهتاب خانم فردا ویزاهاشون رو تحویل می گیرن. ایشون برای برنده اصلی ثبت نام کردن و بقیه رو اضافه کردن. حداکثر تا فردا همین موقع خبردار میشین. نگران نباشین.
تشکر کنندگان: afs ، fahim61 ، saeeds61 ، 3pideh ، Judy Abbott 13 ، iman63ir ، rezagh ، pooyash ، lilistar ، kiaaa ، parastoo mohajer
(2013-01-19 ساعت 16:34)3pideh نوشته:  سلام
من اول در سایت http://usvisa-info.com/ ثبت نام کردم بعد زنگ زدم بهشون تاریخ مصاحبمو 3 ماه عقب انداختم.و اونا یک ایمیل برام فرستادن و تاریخ مصاحبه جدیدو بهم اعلام کردن با همه مشخصات خودم.
حالا به نظر شما نیازی هست به kcc تماس ایمیل بزنم و ازشون بپرسم که تاریخ جدید واسه اونا قابل قبول هست یا نه؟
چون من اصلا به kcc اطلاع ندادم کخه می خوام تاریخ مصاحبمو عوض کنم.
مهندس
اگه نامه دوم رو گرفتی و محل مصاحبه ات معلوم شده پرونده ات از KCC رفته سفارت و دیگه طرف حسابت سفارت هست. اگر اینطوری هست که میگم نیازی به ایمیل زدن به KCC نیست. حالا اگر حساس هستی می خوای یه ایمیل به KCC بزن. از پرسیدن کسی ضرر نکرده. فوقش بهت میگن دیگه به ما مربوط نیست.
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، 3pideh ، rezagh ، roeentan ، omidmas
(2013-01-19 ساعت 16:34)3pideh نوشته:  سلام
من اول در سایت http://usvisa-info.com/ ثبت نام کردم بعد زنگ زدم بهشون تاریخ مصاحبمو 3 ماه عقب انداختم.و اونا یک ایمیل برام فرستادن و تاریخ مصاحبه جدیدو بهم اعلام کردن با همه مشخصات خودم.
حالا به نظر شما نیازی هست به kcc تماس ایمیل بزنم و ازشون بپرسم که تاریخ جدید واسه اونا قابل قبول هست یا نه؟
چون من اصلا به kcc اطلاع ندادم کخه می خوام تاریخ مصاحبمو عوض کنم.
سلام
به نظرم نیازی به اطلاع دادن به کی سی سی می باشد. اما شما یک نامه ای بزن با این مضمون که من با آنکارا یا سفارت مربوطه هماهنگ کردم و تاریخ مصاحبه رو عقب انداختم و اونها هم قبول کردندو این نامه هم جهت اطلاع رسانی و آگاهی هست. با مشخصات خودت.
حالا اگر از نظر اونها مشکلی داشته باشه بهت می گن. اگر هم نه که هیچ.
مسئول تغییر مصاحبه فکر کنم از نظر زمانی خود سفارت مربوطه هست با بررسی شرایط، ولی تغییر محل و زمان مصاحبه احتمالا کی سی سی باید هماهنگ کنه.
اطلاع دادنش به نظرم واجب هست اما طوری اطلاع بده که سفارت مربوطه قبول کرده و حالت اجازه ای نباشه، اگر مشکلی باشه قطعا بهت بگن یا هماهنگی لازم باشه بهت می گن خودت هم خیالت راحت هست.
موفق باشی
دیBig GrinCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، 3pideh ، asal1907 ، rezagh ، roeentan
(2013-01-17 ساعت 23:06)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 03:53)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 03:43)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 03:08)آسمان نیلگون نوشته:  بالاخره این و بزنیم
Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
یا اینو
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery - Schedule New Appointment
گیج شدم
یکی که بیشتر نمیتونه تیک بخوره کمککککککککککککک
وسط راه موندم
آسمان نیلگون
من خودم هنوز ثبت نام نکردم ولی از روی فایل راهنمایی که آقای فضلی درست کردن و شما می تونید لینکش رو در امضای ایشون در اینجا پیدا کنید اینطور برداشت می کنم که گزینه ی اول (Register for Courier) را باید انتخاب کنید و دومی احتمالاً برای عقب انداختن تاریخ مصاحبه است.

با سلام و تشکر از توجه و راهنماییتون سعید جان
من هم از روی لینک ایشون داشتم ثبت نام می کردم
تو صفحه 5 ِایشون دقت کنید
متوجه می شید منظورم چیه
اگه Register for Courier که شما میگید باشه پس اصلا چرا باید diversity lottery رو باز کنیم؟
به هر حال من با ترس و لرز همون شماره 4 ایشون رو تیک زدم و ثبت نام کردم که یه مرحله که شامل یه جدول تعیین وقت بود برام باز شد.
و برام جالب بود که وقت دقیق مصاحبه این کیس که از قبل KCC معین کرده بود با ذکر دقیق ساعت زیرش مشخص شده بود
منم کانفرم کردم و رسیدم به مرحله آدرس پست و بقیه ماجرا!
حالا چقدر اشتباه کردم خدا می دونه
نتیجه پرینتم فرقی با صفحه 7 آقای فضلی نداره.

سلام
اولا بابت فایل PDF که آماده کردم یک معذرت خواهی میکنمShy من چون موقع ثبت نام خودم این فایل را آماده کردم سری اولش با یک اشتباه لپی همراه شد (که البته دردسر ساز نیست) ولیکن فایل اصلاح شد و دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارن میتونن اونو از امضام دانلود کنن. از مدیران محترم خواهشمند است در صورت امکان این فایل را در لینکی جداگانه در وب مهاجرسرا قرار دهند که دوستان سردرگمی کمتری داشته باشند

یلی ببخشید من خیلی مبتدی هستم این فایل PDF رو از کجا باید پیدا کنم ؟؟؟؟ امضاتون یعنی چی؟ تو رو خدا کمک کنید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kiaaa
(2013-01-20 ساعت 17:03)aaghaafi نوشته:  یلی ببخشید من خیلی مبتدی هستم این فایل PDF رو از کجا باید پیدا کنم ؟؟؟؟ امضاتون یعنی چی؟ تو رو خدا کمک کنید
aaghaafi عزیز
منظور از امضای کاربرها متنی هست که زیر هر ارسال کاربر تکرار میشه و حاوی مشخصات داوطلب، متن مورد علاقه یا لینک های مهم هست. این متن زیر یک خط افقی سرتاسری در پایین هر پست هست. مثلاً امضای من با کیس نامبرم شروع میشه و به آدرس ایمیل هتل های آنکارا با رنگ قرمز ختم میشه (به این زیر ارسال من توجه کنید الان). هر کاربری با داشتن 11 ارسال می تونه امضاء درست کنه برای خودش.
فایل pdf مورد نظر شما در اولین پست این تاپیک یعنی اینجاست. این فایل توسط دوستمون mohammad fazli درست شده و برای سهولت دسترسی توسط آقای امیر مهاجر در پست اول تاپیک قرار داده شده. برای دانلودش روی "لینک دانلود" کلیک کنید.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، amir82 ، ensan ، lilistar
(2013-01-20 ساعت 17:03)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 03:43)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 03:08)آسمان نیلگون نوشته:  بالاخره این و بزنیم
Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
یا اینو
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery - Schedule New Appointment
گیج شدم
یکی که بیشتر نمیتونه تیک بخوره کمککککککککککککک
وسط راه موندم
آسمان نیلگون
من خودم هنوز ثبت نام نکردم ولی از روی فایل راهنمایی که آقای فضلی درست کردن و شما می تونید لینکش رو در امضای ایشون در اینجا پیدا کنید اینطور برداشت می کنم که گزینه ی اول (Register for Courier) را باید انتخاب کنید و دومی احتمالاً برای عقب انداختن تاریخ مصاحبه است.

متوجه می شید منظورم چیه
اگه Register for Courier که شما میگید باشه پس اصلا چرا باید diversity lottery رو باز کنیم؟
به هر حال من با ترس و لرز همون شماره 4 ایشون رو تیک زدم و ثبت نام کردم که یه مرحله که شامل یه جدول تعیین وقت بود برام باز شد.
و برام جالب بود که وقت دقیق مصاحبه این کیس که از قبل KCC معین کرده بود با ذکر دقیق ساعت زیرش مشخص شده بود

سلام
اولا بابت فایل PDF که آماده کردم یک معذرت خواهی میکنمShy من چون موقع ثبت نام خودم این فایل را آماده کردم سری اولش با یک اشتباه لپی همراه شد (که البته دردسر ساز نیست) ولیکن فایل اصلاح شد و دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارن میتونن اونو از امضام دانلود کنن. از مدیران محترم خواهشمند است در صورت امکان این فایل را در لینکی جداگانه در وب مهاجرسرا قرار دهند که دوستان سردرگمی کمتری داشته باشند

یلی ببخشید من خیلی مبتدی هستم این فایل PDF رو از کجا باید پیدا کنم ؟؟؟؟ امضاتون یعنی چی؟ تو رو خدا کمک کنید

سلام
دوست خوبم زير تمام موارد ارسالي بنده نوشته كيس نامبر ..... .... باران . ... و CSC!!! كافيست روي CSC كليك كني تا وارد يك سايت بشي واسه دانلودش. (قرمزش كردم كه همه ببينن)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، iman63ir ، rezagh ، amir82 ، ensan ، lilistar
(2013-01-20 ساعت 13:08)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 13:02)fahim61 نوشته:  منم از مدیران محترم خواهش می کنم که این موضوع را بررسی کنند.
دوستان خواهشا کمک کنید
من دیشب براشون ایمیل زدم و جریان رو پرسیدم. به محض این که خبری بشه همین جا پست میدم. با مدیر سایه هم که مشورت کردم گفتن مهتاب خانم فردا ویزاهاشون رو تحویل می گیرن. ایشون برای برنده اصلی ثبت نام کردن و بقیه رو اضافه کردن. حداکثر تا فردا همین موقع خبردار میشین. نگران نباشین.

دوستان گرامی سلام
من الان آنکارا هستم و چهارشنبه مصاحبه دارم. منم همراهم رو از طریق add family member اضافه کردم و پرینت گرفتم. لطفا اگه اشتباهه سریع تر اطلاع رسانی کنید تو این یکی دوروزه باقیمونده درستشون کنم. خیلی ممنون
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afs ، rezagh
(2013-01-20 ساعت 17:32)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 17:03)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 03:43)Saeedv13 نوشته:  آسمان نیلگون

متوجه می شید منظورم چیه

سلام

سلام
دوست خوبم زير تمام موارد ارسالي بنده نوشته كيس نامبر ..... .... باران . ... و CSC!!! كافيست روي CSC كليك كني تا وارد يك سايت بشي واسه دانلودش. (قرمزش كردم كه همه ببينن)

ممنون بالاخره تونستم پیداش کنم. آیا می تونید به من کمک کنید که کدوم اداره پست رو انتخاب کنم بهتره؟
تشکر کنندگان: ali usa
(2013-01-20 ساعت 17:46)aaghaafi نوشته:  ممنون بالاخره تونستم پیداش کنم. آیا می تونید به من کمک کنید که کدوم اداره پست رو انتخاب کنم بهتره؟
اون آخر کار یکی رو انتخاب کنین که به طور حدودی نزدیک محل هتل باشه. من یکی رو انتخاب کردم نزدیک میدون Kizilay.
تشکر کنندگان: ASALI ، ali usa ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، rouzbehdarvishi ، lilistar ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان