کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
سلام دوستان...کیس نامبر من 20136XXX هستش و هنوز شماره من کارنت نشده.اما این موضوع CSC بد جوری گیجم کرده که اصلا باید چیکار کرد و سوالاتی برام به وجود آورده...
1-من کی باید این فرمهای آنلاین CSC رو پر کنم؟
2-من برنده اصلی هستم و مدارک همسرم رو هم براشون فرستادم,حالا تو این سیستم جدید CSC فقط من باید فرمها رو پر کنم یا برای همسرم هم باید جداگانه ثبت نام بشه؟
3-هزینه ثبت نام رو چه جوری باید پرداخت کنم؟ اکثر ما ایرانیها که کارت اعتباری نداریم؟!!!
4-من از کجا باید بدونم که دقیقا آدرس پستی توی آنکارا رو برای ارسال پاسپورت کجا بزنم؟ یا چه وقتی رو ثبت کنم؟ چون هنوز کارنت نشدم و نمیدونم وقت مصاحبم کی هستش...از خودم که نمیتونم زمان و مکان رو مشخص کنم!!!!
لطفا منو راهنمایی کنید..مرسی
تشکر کنندگان:
ببخشید، من هر چی گشتم پیدا نکردم. میشه لینک ثبت نام رو یه نفر بنویسه من بدونم کجا باید بریم برای PTT ثبت نام کنیم؟ ممنون هستم.
تشکر کنندگان:
(2013-01-18 ساعت 02:40)farhad1985 نوشته:  سلام دوستان...کیس نامبر من 20136XXX هستش و هنوز شماره من کارنت نشده.اما این موضوع CSC بد جوری گیجم کرده که اصلا باید چیکار کرد و سوالاتی برام به وجود آورده...
2-من برنده اصلی هستم و مدارک همسرم رو هم براشون فرستادم,حالا تو این سیستم جدید CSC فقط من باید فرمها رو پر کنم یا برای همسرم هم باید جداگانه ثبت نام بشه؟
3-هزینه ثبت نام رو چه جوری باید پرداخت کنم؟ اکثر ما ایرانیها که کارت اعتباری نداریم؟!!!
4-من از کجا باید بدونم که دقیقا آدرس پستی توی آنکارا رو برای ارسال پاسپورت کجا بزنم؟ یا چه وقتی رو ثبت کنم؟ چون هنوز کارنت نشدم و نمیدونم وقت مصاحبم کی هستش...از خودم که نمیتونم زمان و مکان رو مشخص کنم!!!!

سلام دوست عزیز
۱- اجازه بدید کارنت که شدید و محل دقیق مصاحبتون مشخص شد بعد ثبت نام کنید
۲-شما به عنوان برنده اصلی برا خودتون اکانت میسازید بعد همسرتون رو به عنوان همراه اضافه میکنید
۳-ثبت نام هزینه نداره ولی شما داخل سفارت ۳۳۰ دلار به اضافه ی هزینه ی پیک آپ ویزا رو پرداخت میکنید
۴-منتظر بمونید کارنت شید و تا اون موقع هم میتونید همین تاپیک رو
مطالعه کنید که دستتون بیاد چیکار باید بکنید
تو همین صفحه امضای آقای محمد فضلی رو ببینید ارسال ۶۲۴
این اطلاعات واسه آنکارا بود جای دیگه نمیدونم قضیه چیه گویا ارمنستان نمیخواد و اوظبی هم تو همین تاپیک بچه ها توضیح دادن

(2013-01-18 ساعت 10:08)lingni نوشته:  ببخشید، من هر چی گشتم پیدا نکردم. میشه لینک ثبت نام رو یه نفر بنویسه من بدونم کجا باید بریم برای PTT ثبت نام کنیم؟ ممنون هستم.

به این آدرس مراجعه کنید
http://usvisa-info.com/
موقع ثبت نام زبان سایت رو به انگلیسی تغبیر بدید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، Gerdoo ، farhad1985
(2013-01-18 ساعت 11:24)sepid_a نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 02:40)farhad1985 نوشته:  سلام دوستان...کیس نامبر من 20136XXX هستش و هنوز شماره من کارنت نشده.اما این موضوع CSC بد جوری گیجم کرده که اصلا باید چیکار کرد و سوالاتی برام به وجود آورده...

سلام دوست عزیز
۲-شما به عنوان برنده اصلی برا خودتون اکانت میسازید بعد همسرتون رو به عنوان همراه اضافه میکنید
۳-ثبت نام هزینه نداره ولی شما داخل سفارت ۳۳۰ دلار به اضافه ی هزینه ی پیک آپ ویزا رو پرداخت میکنید
این اطلاعات واسه آنکارا بود جای دیگه نمیدونم قضیه چیه گویا ارمنستان نمیخواد و اوظبی هم تو همین تاپیک بچه ها توضیح دادن

(2013-01-18 ساعت 10:08)lingni نوشته:  ببخشید، من هر چی گشتم پیدا نکردم. میشه لینک ثبت نام رو یه نفر بنویسه من بدونم کجا باید بریم برای PTT ثبت نام کنیم؟ ممنون هستم.

به این آدرس مراجعه کنید

سلام من اینجا رفتم ولی اینجا در نهایت فقط لیست PTT ها رو میاره ولی نمی بینم از کجا براش ثبت نام کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-18 ساعت 11:45)lingni نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 11:24)sepid_a نوشته:  

سلام دوست عزیز

به این آدرس مراجعه کنید

سلام من اینجا رفتم ولی اینجا در نهایت فقط لیست PTT ها رو میاره ولی نمی بینم از کجا براش ثبت نام کنیم؟
تو همین صفحه امضای دوستمون آقای محمد فضلی ارسال ۶۲۴ رو ببینید و یا همون صفحه ی اول همین تاپیک دوست خوبمون آقای امیر مهاجر تو همون پست اول لینک دانلود گذاشتند
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، kasrafo ، amir82 ، Gerdoo ، soruosh ، rezagh ، Tomas
امضای من
راهنمای ثبت نام CSC
اصن صادقی CSC معروفه
ولا
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-01-17 ساعت 19:50)miladswat نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 19:31)girl نوشته:  یکی از دوستام این سؤال رو داشت. از طرفی خودمم هنوز ثبت نام نکردم بخاطر همین پرینت گرفتن! پرینترم خرابه و اعتماد نمیکنم برم کافی نت اطلاعات پروندمو وارد کنم.. منم میرم ثبت نام میکنم اون کد رو یادداشت میکنم بهشون میگم نمیدونستم باید پرینت بگیرم Big Grin

البته مشکل هتلم دارم.. یادم نبود هنوز هتل نگرفتیم Tongue فعلا عجله نمیکنم. چند روز دیگه ثبت نام میکنم. ممنونم از راهنماییتون Smile
این پرینتو باید همراه مدارک ارسال بشه و اگه نفرستاده باشیم مشکلی داره ؟
یه جواب به من نمیدین ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-18 ساعت 21:21)miladswat نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 19:50)miladswat نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 19:31)girl نوشته:  یکی از دوستام این سؤال رو داشت. از طرفی خودمم هنوز ثبت نام نکردم بخاطر همین پرینت گرفتن! پرینترم خرابه و اعتماد نمیکنم برم کافی نت اطلاعات پروندمو وارد کنم.. منم میرم ثبت نام میکنم اون کد رو یادداشت میکنم بهشون میگم نمیدونستم باید پرینت بگیرم Big Grin

البته مشکل هتلم دارم.. یادم نبود هنوز هتل نگرفتیم Tongue فعلا عجله نمیکنم. چند روز دیگه ثبت نام میکنم. ممنونم از راهنماییتون Smile
این پرینتو باید همراه مدارک ارسال بشه و اگه نفرستاده باشیم مشکلی داره ؟
یه جواب به من نمیدین ؟
اگه نفرستادید می توانید پرینت گرفته و موقع مصاحبه تحویل افیسر دهید با این حال پس از رسیدن مدارک شما با پست ,ایمیلی از طرف سفارت بابت تایید زمان مصاحبه و کسری مدارک و موارد مورد نیاز جهت همراه داشتن شما زمان مصاحبه خواهد امد .
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: miladswat ، Judy Abbott 13 ، Tomas
سلام به همه دوستان
من ثبت نام کردم با انکه تاریخ مصاحبم امده ولی داخل سایت میزنه برای شما هیچ تاریخی مشخص نشده اشکالی نداره؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من همه این صفحات را مطالعه کردم ، دستتون درد نکنه...
یه سوال داشتم ، اینکه واسه csc اول باید تو این سایت https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated ثبت نام کنیم بعد بریم تو این سایتhttp://usvisa-info.com/ ؟ یا نه؟این سایت https://gssvisa.zendesk.com واسه چیه؟
خیلی ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-01-19 ساعت 12:37)soudix نوشته:  سلام به همه دوستان
من همه این صفحات را مطالعه کردم ، دستتون درد نکنه...
یه سوال داشتم ، اینکه واسه csc اول باید تو این سایت https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated ثبت نام کنیم بعد بریم تو این سایتhttp://usvisa-info.com/ ؟ یا نه؟این سایت https://gssvisa.zendesk.com واسه چیه؟
خیلی ممنون
نه دوست عزیز نیازی نیست ,سایت https://gssvisa.zendesk.com برا سوال و جواب هست , اگه مشکلی داشتین میتونین با زبان فارسی تو این سایت ازشون بپرسین
شما همون سایت http://usvisa-info.com برید و برا PTT ثبت نام کنید
تشکر کنندگان: soudix ، Tomas ، amir82 ، rezagh ، parastoo mohajer
(2013-01-19 ساعت 11:40)ali usa نوشته:  سلام به همه دوستان
من ثبت نام کردم با انکه تاریخ مصاحبم امده ولی داخل سایت میزنه برای شما هیچ تاریخی مشخص نشده اشکالی نداره؟
برا همه این شکلیه نگران نباشید
تشکر کنندگان: moon_rose ، Tomas ، alirezass ، ali usa
(2013-01-15 ساعت 14:22)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 02:11)Babak Raf نوشته:  دوستان عزیز خدمتتان عارضم که من و همسرم نامه ی دوممون رو از کی سی سی دریافت کردیم و من برای ثبت نام تو سایت مربوطه اقدام کردم که اولش ایراد میگرفت که شماره پرونده شما معتبر نمیباشد. من هم مشخصات خودم و همسرم را برایشان ایمیل کردم و مشکلم رو توضیح دادم. خودشون زحمتشو کشیدن و همه اطلاعات ما رو وارد کردن و برام ایمیل زدن که اطلاعات شما وارد شد. اسم من رو اشتباهی وارد کرده بودند که من هرچقدر سعی کردم تصحیحش کنم نشد و یک ایمیل دیگه زدم که اسمم رو اصلاح کردن و بهم جواب دادن. بعد هم من ادامه ثبت نام رو خودم انجام دادم و مرکز پستی کیزیل آی نزدیک محل اقامتمون رو انتخاب کردم. برای تعیین وقت مصاحبه هم همون تاریخی که کی سی سی خودش تعیین کرده بود آزاد بود که منم همونو انتخاب کردم و روی گزینه تعیین وقت کلیک کردم. که گزارش اطلاعات شخصی به همراه زمان مصاحبه و محل تحویل مدارک رو برام نشون داد که ازش یه کپی گرفتم. بعد هم همون مشخصات رو برام ایمیل زدن. امیدوارم این اطلاعات به درد دوستانی که در حال طی این پروسه هستند بخوره.

مرسی از اطلاعات کاملتون... پول رو هم واریز کردین؟ مدارکی رو که باید به سفارت ببریم همه رو از طریق سایت ارسال کردین؟ (منظورم مدارک ترجمه شده ، مدارک مالی دریافت شده از بانک و ...)

من هیچ پولی واریز نکردم چون هیچ گزینه ای برای هزینه ی ویزای مهاجرتی وجود نداره و طبق گفته ی دوستان باید زمان مصاحبه تو سفارت پرداخت کنیم. در مورد مدارک ترجمه شده هم من هنوز مدارک رو نفرستادم ولی تا اونجایی که میدونم مدارک رو باید پست کنیم. که من میخوام با "تی ان تی" یا "دی اچ ال" بفرستم.
تشکر کنندگان: parastoo mohajer
سلام
من اول در سایت http://usvisa-info.com/ ثبت نام کردم بعد زنگ زدم بهشون تاریخ مصاحبمو 3 ماه عقب انداختم.و اونا یک ایمیل برام فرستادن و تاریخ مصاحبه جدیدو بهم اعلام کردن با همه مشخصات خودم.
حالا به نظر شما نیازی هست به kcc تماس ایمیل بزنم و ازشون بپرسم که تاریخ جدید واسه اونا قابل قبول هست یا نه؟
چون من اصلا به kcc اطلاع ندادم کخه می خوام تاریخ مصاحبمو عوض کنم.
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، rezagh ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، HAZARA ، roeentan
(2013-01-19 ساعت 16:11)Babak Raf نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 14:22)aaghaafi نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 02:11)Babak Raf نوشته:  دوستان عزیز خدمتتان عارضم که من و همسرم نامه ی دوممون رو از کی سی سی دریافت کردیم و من برای ثبت نام تو سایت مربوطه اقدام کردم که اولش ایراد میگرفت که شماره پرونده شما معتبر نمیباشد. من هم مشخصات خودم و همسرم را برایشان ایمیل کردم و مشکلم رو توضیح دادم. خودشون زحمتشو کشیدن و همه اطلاعات ما رو وارد کردن و برام ایمیل زدن که اطلاعات شما وارد شد. اسم من رو اشتباهی وارد کرده بودند که من هرچقدر سعی کردم تصحیحش کنم نشد و یک ایمیل دیگه زدم که اسمم رو اصلاح کردن و بهم جواب دادن. بعد هم من ادامه ثبت نام رو خودم انجام دادم و مرکز پستی کیزیل آی نزدیک محل اقامتمون رو انتخاب کردم. برای تعیین وقت مصاحبه هم همون تاریخی که کی سی سی خودش تعیین کرده بود آزاد بود که منم همونو انتخاب کردم و روی گزینه تعیین وقت کلیک کردم. که گزارش اطلاعات شخصی به همراه زمان مصاحبه و محل تحویل مدارک رو برام نشون داد که ازش یه کپی گرفتم. بعد هم همون مشخصات رو برام ایمیل زدن. امیدوارم این اطلاعات به درد دوستانی که در حال طی این پروسه هستند بخوره.

مرسی از اطلاعات کاملتون... پول رو هم واریز کردین؟ مدارکی رو که باید به سفارت ببریم همه رو از طریق سایت ارسال کردین؟ (منظورم مدارک ترجمه شده ، مدارک مالی دریافت شده از بانک و ...)

من هیچ پولی واریز نکردم چون هیچ گزینه ای برای هزینه ی ویزای مهاجرتی وجود نداره و طبق گفته ی دوستان باید زمان مصاحبه تو سفارت پرداخت کنیم. در مورد مدارک ترجمه شده هم من هنوز مدارک رو نفرستادم ولی تا اونجایی که میدونم مدارک رو باید پست کنیم. که من میخوام با "تی ان تی" یا "دی اچ ال" بفرستم.
من هم پول ندادم فقط ثبت نام کردم فکر کنم باید پول رو تو سفارت بدیم خدا لعنت کنه این سیستم جدید رو ولی باز خدا رو شکر(ناشکری کردمTongue)
من امروز پست کردم مدارک رو با DHL در خیابان بخارست یا وزرا والا من همیشه این دو خیابان رو یاد میره همون خیابانی که گشت ارشاد اونجا هستBig Grin هزینه آن هم شد 140 چون هم وزنش سنگین بود هم 3 روزه میرسه
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان