موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
یک پیشنهاد.
ثبت نام کردن توی سایت CSC هیچ محدودیتی نداره و هیچ چک کردن به خصوصی روی اطلاعات انجام نمی شه. شما الان یک پرینت از ثبت نام خودتون + اعضای خانواده دارید.
هیچی ایرادی نداره برای اعضای خانواده هم تک تک جدا جدا ثبت نام کنید و پرینت بگیرید. همه پرینت ها رو با خودتون ببرید هر مدلی خواستند اون رو بهشون بدید.
[/quote]
دوست عزیز
وقتی یک عضو خانواده رو به نفر اصلی اضافه کنید، سایت بهتون اجازه ثبت نام برای عضو رو نمیده و موقعی که شماره پاسپورت عضو خانواده رو وارد میکنید بهتون پیغام میده که این شخص جزء کیس (نفر اصلی) هست
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-20 ساعت 21:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-21 ساعت 16:28 توسط Omid91.)
(2013-01-20 ساعت 20:06)saeeds61 نوشته: یک پیشنهاد.
ثبت نام کردن توی سایت CSC هیچ محدودیتی نداره و هیچ چک کردن به خصوصی روی اطلاعات انجام نمی شه. شما الان یک پرینت از ثبت نام خودتون + اعضای خانواده دارید.
هیچی ایرادی نداره برای اعضای خانواده هم تک تک جدا جدا ثبت نام کنید و پرینت بگیرید. همه پرینت ها رو با خودتون ببرید هر مدلی خواستند اون رو بهشون بدید.
دوست عزیز
وقتی یک عضو خانواده رو به نفر اصلی اضافه کنید، سایت بهتون اجازه ثبت نام برای عضو رو نمیده و موقعی که شماره پاسپورت عضو خانواده رو وارد میکنید بهتون پیغام میده که این شخص جزء کیس (نفر اصلی) هست
[/quote]
سلام دوست عزیز
شاید باید اول نفرات دیگر را remove کنیم و بعد آنها را به عنوان نفر جدید ثبت نام کنیم. با توجه به پستی که دوستمون مهتاب-2251 گذاشتند و گفتند که به این کارها نیاز نیست من تا فردا هم منتظر میمونم تا بقیه دوستان هم که سفارت رفتند نظر بدهند تا بشه تصمیم گیری کرد. مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-20 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-20 ساعت 23:11 توسط mehrdad_khabiri.)
(2013-01-20 ساعت 22:48)shayangh نوشته: سلام دوستان شما میتوانید جداگانه و یا باهم ثبت نام کنید. .ولی بهتر است با هم ثبت نام کنید ابتدا نفر اصلی و سپس بقیه اعضای خانواده
را اضافه نمائید. فقط توجه داشته باشید اگر شماره پاسپورت را بهر دلیلی وارد نمائید و اکانت ایجاد کردید بهیچ عنوان نمیتوانید این اکانت را تغییر
دهید.همسر من بعنوان نفر اصلی میباشدو من ابتدا اکانت ایجاد کردم و از منوی فارسی بجای نام که نام خانوادگی نوشته شده است نام خانوادگی را وارد نمودم یعنی بجای اسم من . نام خانولدگی میباشد و تا این لحظه با وجود ایمیل ها ی زیاد و تماس تلفنی موفق به حتی اصلاح
نام و نام خانوادگی خود نشدم و امروز مدارک و تائیدیه خود را بهمان شکل جداگانه و تائیدیه همسر و 2فرزند خودرا که باهم هستند پست کردم.
زمان مصاحبه 25 بهمن میباشد
دوستان اگر تجربه ای دارند کمک کنند متشکرم
(2013-01-20 ساعت 22:04)Abolfazl kiamanesh نوشته: (2013-01-19 ساعت 11:40)ali usa نوشته: سلام به همه دوستان
من ثبت نام کردم با انکه تاریخ مصاحبم امده ولی داخل سایت میزنه برای شما هیچ تاریخی مشخص نشده اشکالی نداره؟
برای ما تاریخ مصاحبه را خودشون اعلام کردن.به این نوشته توجه نکنید
زمان مصاحبه ها دقیقا مشخص شده Interview Schedule در قسمت turkey.usembassy.gov/درسایت
ما هم این اشتباه نام و نام خانوادگی را کردیم بعد ایمیل زدیم خودشان اصلاح کرده و به ما ایمیل تایید زدند.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من توی CSC ثبت نام کردم و به قسمت اداره پستیش که رسیدم پر نکردم ! آخه هنوز هتلم مشخص نشده ... اشکالی نداره که بعد از مشخص شدن چند روز دیگه پر کنم؟ ثبت نامم Cancle نمیشه؟
کیس: 44xx
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
دوستان من این مراحل رو گذروندم و هفته پیش انکارا بودم و مصاحبه دادم زیاد پیچیده نیست من و خانوادم خیلی اضطراب داشتیم و در اخرین روز تونستم در csc ثبت نام کنم و پرینت گرفته و به سفرت ببرم.اکثر اونهائی که توی تور ما بودند و مصاحبه داشتند ثبت نام نکرده بودند و هیچ مشکلی در مصاحبه براشون پیش نیومد. نگران نباشید . دم درب ورود خانم فارسی زبان مدارک اصلی رو میخواد و پرینت cscحالا اگه نداشتید میگه رمانی که برای دریافت ویزا بر میگردید میتونید pttرو اعلام کنید دیگه دم هتل به کسی پاسپورتهاتونو نمیدند فقط از طریق پست.به نظر من مهم نیست چه پستی باشه فوقش یه کورس بیشتر یا کمتر هستش که پیش این همه هزینه اینم روش البته اونهائی که میگند چهار هفته به بعد بیا. مصاحبه کننده ما یه دختر خانم 20ساله و امریکائی مهربون بود زیاد هم فارسی بلد نبود ولی روی اشتباه تاریخ تولد و اینجور چیزا گیر میداد که با کپی ایمیل هائی که قبلا براشون ایمیل کرده بودم و کپی اونو نشون دادیدم متقاعد شد و هیچ نقص پرونده نزد. حالا هرکسی سوالی داره در ارتباط سفر با کمال کمکش میکنم. در ضمن توی سایت csc افراد زیر 18 سال ثبت نام نمیشند ولازم نیست تلاش بکنید برنامه ها طوری تعریف شده که زمانی که شماره پروندهاتونو میدید خودش همه رو میشناسه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان میخوام بدونم ما که هنوز کارنت نشدیم و تقریبا کیسمون هم بالاست باید از الان توی این سایت ثبت نام کنیم؟این سواله خیلی از دوستانه.
ممنونمSmile
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
میشه سایت این csc قخ بدید لطفا -- برای ثبت نام
8XXX * ایروان