کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
دوستان یکی میتونه به من کمک کنه.جالبه خودم میگفتم تو گوگل بزنین به هتل ایمیل بزنین سوال کنین حالا خودم گیر کردم!پیش میاد.
هتلی که می خوام برم نزدیک میدون کیزلای به هتل ایمیل زدم گفتم کدوم ptt نزدیک شماست اینو گفت:
Address:
MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441

ولی تو نقشه نگاه میکنم اصلا ته شهر باشه فکر کنم به آتاتورک هم نزدیک نیست.همینو انتخاب کردم میگم اگر نزدیک نیست عوضش کنم شما نظرتون چیه؟
یه ptt سمت راست میدون کیزلای هست نمیدونم اونو گفتن بهم یا جای دیگست؟
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها فکر کنم اشتباه میکنید ویزا قبول شدگان لاتاری DV نه مهاجرتی CSC مربوط به ما نمیشه چون پول نقدی توی سفارت میگیرند یا من اشتباه میکنم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-24 ساعت 02:38)تجریش نوشته:  سلام بچه ها فکر کنم اشتباه میکنید ویزا قبول شدگان لاتاری DV نه مهاجرتی CSC مربوط به ما نمیشه چون پول نقدی توی سفارت میگیرند یا من اشتباه میکنم ؟

DV یا همون گوناگونی یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی است.
CSCمربوط به برندگان لاتاری می شه اما نه کل فرایندش، فعلا فقط بحث دریافت و ارسال ویزا ، ویزا رو سفارت برای ppt می فرسته شما تشریف می برید می گیرید اما مبلغ یا همون fee رو روز مصاحبه نقدی پرداخت می کنید.
دی
CoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: afs ، rezagh ، alirezass ، تجریش ، mhz_ir ، amir82
(2013-01-21 ساعت 11:52)kopenhak84 نوشته:  سلام
دوستان من این مراحل رو گذروندم و هفته پیش انکارا بودم و مصاحبه دادم زیاد پیچیده نیست من و خانوادم خیلی اضطراب داشتیم و در اخرین روز تونستم در csc ثبت نام کنم و پرینت گرفته و به سفرت ببرم.اکثر اونهائی که توی تور ما بودند و مصاحبه داشتند ثبت نام نکرده بودند و هیچ مشکلی در مصاحبه براشون پیش نیومد. نگران نباشید . دم درب ورود خانم فارسی زبان مدارک اصلی رو میخواد و پرینت cscحالا اگه نداشتید میگه رمانی که برای دریافت ویزا بر میگردید میتونید pttرو اعلام کنید دیگه دم هتل به کسی پاسپورتهاتونو نمیدند فقط از طریق پست.به نظر من مهم نیست چه پستی باشه فوقش یه کورس بیشتر یا کمتر هستش که پیش این همه هزینه اینم روش البته اونهائی که میگند چهار هفته به بعد بیا. مصاحبه کننده ما یه دختر خانم 20ساله و آمریکائی مهربون بود زیاد هم فارسی بلد نبود ولی روی اشتباه تاریخ تولد و اینجور چیزا گیر میداد که با کپی ایمیل هائی که قبلا براشون ایمیل کرده بودم و کپی اونو نشون دادیدم متقاعد شد و هیچ نقص پرونده نزد. حالا هرکسی سوالی داره در ارتباط سفر با کمال کمکش میکنم. در ضمن توی سایت csc افراد زیر 18 سال ثبت نام نمیشند ولازم نیست تلاش بکنید برنامه ها طوری تعریف شده که زمانی که شماره پروندهاتونو میدید خودش همه رو میشناسه.

سلام تبریک.چند روز بعد از مصاحبه ویزا رو میدن؟؟ می خوام بلیط برگشت رو اکی کنم؟ در هنگام اعلام شدن دادن ویزای یک ضرب ، آیا پاسپورتا رو میگیرن؟ یعنی نمیشه 2 نفر از کیس به ایران بر گردن چون پاس ندارن؟...آیا همه خانواده باید برای دریافت ویزا برن تا ttpttp Big Grin ؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: rose_2000
سلام دوستان من الان دارم مدارکم رو آماده میکنم که بفرستم میگه که باید CSC appointment cofirmation and passport pickup receipt رو هم بفرستی من که نفهمیدم خواهشن یکی من رو راهنمایی کنه چون وقت ندارم. تشکر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من csc ثبت نام کردم واین آدرس رو انتخاب کردم روی نقشه دیدم نزدیکترین به سفارت هست.
ادرس: kucukrsat,merkezi,
Tunali hilmi tinaztape,
Ptt:06661
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، مهتاب - 2251 ، rezagh ، kiaaa
(2013-01-24 ساعت 10:35)m.khan نوشته:  سلام دوستان من الان دارم مدارکم رو آماده میکنم که بفرستم میگه که باید CSC appointment cofirmation and passport pickup receipt رو هم بفرستی من که نفهمیدم خواهشن یکی من رو راهنمایی کنه چون وقت ندارم. تشکر
سلام دوست عزیز فقط کافیه صفحه اول همین تاپیک ,ارسال اول رو بخونی مشکلت حل میشه
جای دیگه هم پرسیدین و دوستان جواب دادن
کاری نداره فقط یه ثبت نام ساده هست و دوستان توضیح دادن
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، HAZARA ، rezagh
سلام من ديروز مصاحبه داشتم برك قرمز كرفتم و كفتن سايت رو جك كنم وقتي اسمم رو ديدم بيام آنكارا براي كرفتن ويزا....
درباره اون ptt هم اونجا بهتون مي كن ثبت نام كرديد يا نه، اكر ثبت نام نكرديد بهتون مي كن ثبت نام كنيد. نكران نباشيد خيلي كلا سخت نمي كيرن و اينقدر استرس الكي به خودتون نديد..... من شهر Igdir رو انتخاب كرده بودم براي ptt اما كفتن بايد بيام انكارا بعد از ٥ روز ويزا رو مي فرستن اونجايي كه انتخاب كردم، خب منم ديدم بهتره تغييرش بدم به آنكارا.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: amir82 ، ensan ، bayat_r ، lilistar ، saeid-ss
(2013-01-25 ساعت 15:37)rahimina نوشته:  سلام من ديروز مصاحبه داشتم برك قرمز كرفتم و كفتن سايت رو جك كنم وقتي اسمم رو ديدم بيام آنكارا براي كرفتن ويزا....
درباره اون ptt هم اونجا بهتون مي كن ثبت نام كرديد يا نه، اكر ثبت نام نكرديد بهتون مي كن ثبت نام كنيد. نكران نباشيد خيلي كلا سخت نمي كيرن و اينقدر استرس الكي به خودتون نديد..... من شهر Igdir رو انتخاب كرده بودم براي ptt اما كفتن بايد بيام انكارا بعد از ٥ روز ويزا رو مي فرستن اونجايي كه انتخاب كردم، خب منم ديدم بهتره تغييرش بدم به آنكارا.

موفق باشيد
ببخشید این برگه قرمز یعنی کلرینس خوردید ؟ رنگا عوض شده!
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh
سلام
من توی CSC ثبت نام کردم و بالای صغحه نهایی نوشته،

Applicant Summary
Please note that you have not scheduled an appointment. The trip purpose you have selected is for information purposes only. In order to schedule an appointment you will need to select another trip purpose by clicking "Schedule Appointment" at the bottom of the page.

این درسته؟
در دوران ثبت نام و تعیین وفت باتوجه به راهنما که توی امضا صادقی بود هیچ تعیین وقتی از من نخواست.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان:
(2013-01-25 ساعت 18:37)kavirr نوشته:  سلام
من توی CSC ثبت نام کردم و بالای صغحه نهایی نوشته،

Applicant Summary
Please note that you have not scheduled an appointment. The trip purpose you have selected is for information purposes only. In order to schedule an appointment you will need to select another trip purpose by clicking "Schedule Appointment" at the bottom of the page.

این درسته؟
در دوران ثبت نام و تعیین وفت باتوجه به راهنما که توی امضا صادقی بود هیچ تعیین وقتی از من نخواست.

سلام کویر جان
آقا درسته خیالت راحت باشه.واسه ما کیس های لاتاری فعلا تعیین محل PTT کفایت میکنهWink

(2013-01-25 ساعت 15:51)sepid_a نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 15:37)rahimina نوشته:  سلام من ديروز مصاحبه داشتم برك قرمز كرفتم و كفتن سايت رو جك كنم وقتي اسمم رو ديدم بيام آنكارا براي كرفتن ويزا....

موفق باشيد
ببخشید این برگه قرمز یعنی کلرینس خوردید ؟ رنگا عوض شده!

از بس ما ایرانیها به برگه آبی حساس شده بودیم سفارت دست به تغییر رنگ برگه ها زد و دیگه فکر کنم از روی رنگ نمیشه تشخیص داد کی یکضرب شده کی کلیرنس خورده کی رد شده!!!!Cool
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: kavirr ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، alirezass ، rezagh ، Saeedv13 ، bayat_r ، afs ، kiaaa
با سلام
وقتي كلير شديم پاسپورت رو بايد بدين به سفارت بعد بريم أداره پست؟؟؟؟؟
پاكت ها كه ميره أداره پست ولي ويزا چطور؟؟؟؟؟؟
ميشه توضيح بديد
تشکر کنندگان:
(2013-01-25 ساعت 23:52)mohareri نوشته:  با سلام
وقتي كلير شديم پاسپورت رو بايد بدين به سفارت بعد بريم أداره پست؟؟؟؟؟
پاكت ها كه ميره أداره پست ولي ويزا چطور؟؟؟؟؟؟
ميشه توضيح بديد

سلام
دوست عزیز ویزا رو پاسپورت میچسبونند وقتی پاس تحویل میدی رو همون میچسبونند
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
مرسي از پاسخ،پس پاكت ها رو از پست ميگيريم.....ولي پاس رو ميبريم سفارت كه ويزا بزنن توش؟
يعني بايد بريم أبوظبي سفارت ولي پست كه دبي هست.......
تشکر کنندگان:
(2013-01-26 ساعت 00:03)mohareri نوشته:  مرسي از پاسخ،پس پاكت ها رو از پست ميگيريم.....ولي پاس رو ميبريم سفارت كه ويزا بزنن توش؟
يعني بايد بريم أبوظبي سفارت ولي پست كه دبي هست.......

تشریف میبرید ابوظبی پاسپورت رو تحویل سفارت میدید. اونها هم ویزا رو در پاسپورتتون وارد میکنن و میفرستن دبی از طریق پست دریافت میکنید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kasrafo ، lilac ، rezagh ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان