موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 18:41)arash bon نوشته: دوستان فقط باید اسم و شماره پاس و اسامی همراه را وارد کنیم تو سایت؟پرداخت که نداریم درسته؟
در این مرحله پرداختی در سایت نداریم
سعی کنید در ثبت نام دقت کنید و از فایل راهنمایی که دوستان با محبت مهاجرسرا درست کردن استفاده کنید
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 17:57)nina22 نوشته: سلام دوستان
من اسم همسرمو تو قسمت add family members وارد میکنم ولی تو پرینت آخر اسمی از ایشون نیست.برای همه به این صورته؟و اینکه کیس نامبر ایشون رو مثل خودم بنویسم؟ اسم همسرتون رو وارد کنید و مراحلی که واسه خودتون رو رفتین ادامه بدین,باید اسمشون اضافه بشه ,و باید تو پرینت هم باشه اسمشون ,خطا میده یا کلا خطا نمیده و اسمشون رو نمیاره؟
بله کیس نامبر برنده اصلی باید نوشته بشه
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-01-27 ساعت 18:44)saeeds61 نوشته: (2013-01-27 ساعت 18:41)arash bon نوشته: دوستان فقط باید اسم و شماره پاس و اسامی همراه را وارد کنیم تو سایت؟پرداخت که نداریم درسته؟
سعی کنید در ثبت نام دقت کنید و از فایل راهنمایی که دوستان با محبت مهاجرسرا درست کردن استفاده کنید دوست عزیز
فایل راهنما باز نمیشه.
من الان توی سایت ایجاد حساب کردم یه صفحه اومد که مشخصات من و بعد در صفحه ایی دیگر مشخصات همسر و در آخر انتخاب یه دفتر پستی در آنکارا...و پرینت از صفحه ایی که همه اینا با یه رفرنس ایدی توش نوشته شده درسته؟
پرینتش رو باید با مدارک پست کنم یا همراه خودم ببرم سفارت؟
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من امروز هر چی سعی میکنم برم سایت csc نمیشه, یعنی خیلی کند هست و بعد 3 ,4 دقیقه میگه تایم اوت و دیگه هیچی ,
سایتهای دیگه میره ها (منظورم اینه که به خاطر سرعت اینترنت نیست) کسی همچین مشکلی نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 17:57)nina22 نوشته: سلام دوستان
من اسم همسرمو تو قسمت add family members وارد میکنم ولی تو پرینت آخر اسمی از ایشون نیست.برای همه به این صورته؟و اینکه کیس نامبر ایشون رو مثل خودم بنویسم؟
بله باید شماره کیس نامبر را برای ایشان نیز وارد کنید. موفق باشید
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان کمک
بعد از تلاشهای بسیار برای ورود به سایت csc این پیغام رو به من داد
Our records indicate that you currently have an active appointment scheduled at another location. You cannot have two active visa application appointments. In order to schedule a new appointment, you must first cancel your existing appointment. Click here to log in and cancel your existing appointment at the other location.
چرا اینجا همه چی درهمه
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بصورت خلاصه:
شما قرار مصاحبه در سفارتخانه دیگری بجز انتخاب الانتون در سیستم دارید، و به گفته این پیام شما بایستی ابتدا اون قرار مصاحبه رو کنسل کنید... و لینک هم داده برای کنسل کردن اون یکی قرار مصاحبه! برای لاتاری شدنیه؟
شاید درخواست تغییر محل مصاحبه داشتید که هنوز این سیستم اونو نمیشناسه
(2013-01-27 ساعت 20:17)sepid_a نوشته: دوستان کمک
Our records indicate that you currently have an active appointment scheduled at another location. You cannot have two active visa application appointments. In order to schedule a new appointment, you must first cancel your existing appointment. Click here to log in and cancel your existing appointment at the other location.
چرا اینجا همه چی درهمه
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 20:37)کاوه شیز نوشته: بصورت خلاصه:
شما قرار مصاحبه در سفارتخانه دیگری بجز انتخاب الانتون در سیستم دارید، و به گفته این پیام شما بایستی ابتدا اون قرار مصاحبه رو کنسل کنید... و لینک هم داده برای کنسل کردن اون یکی قرار مصاحبه! برای لاتاری شدنیه؟
شاید درخواست تغییر محل مصاحبه داشتید که هنوز این سیستم اونو نمیشناسه
(2013-01-27 ساعت 20:17)sepid_a نوشته: دوستان کمک
چرا اینجا همه چی درهمه lمرسی کاوه ,من میدونم معنیش چیه ولی نمیدونم منظورش چیه,یعنی من 10 روزی هست زمان مصاحبه رو عوض کردم ولی میرفت این سایت و زمان جدید رو میاورد امروز رفتم ببینم زمان جدید اگه آپدیت شده و من میتونم انتخاب بکنم اولش که نمی رفت بعدش هم این پیغام اومد
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 21:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 21:11 توسط nina22.)
(2013-01-27 ساعت 18:46)sepid_a نوشته: (2013-01-27 ساعت 17:57)nina22 نوشته: سلام دوستان
من اسم همسرمو تو قسمت add family members وارد میکنم ولی تو پرینت آخر اسمی از ایشون نیست.برای همه به این صورته؟و اینکه کیس نامبر ایشون رو مثل خودم بنویسم؟ اسم همسرتون رو وارد کنید و مراحلی که واسه خودتون رو رفتین ادامه بدین,باید اسمشون اضافه بشه ,و باید تو پرینت هم باشه اسمشون ,خطا میده یا کلا خطا نمیده و اسمشون رو نمیاره؟
بله کیس نامبر برنده اصلی باید نوشته بشه اسمشون رو وارد كردم اول ايميلشون رو خطا داد با اينكه درست بود.دوباره خواستم ايميلشون رو وارد كنم كه رفت تو پيجي كه ارور ميداد.حدس زدم كه مشخصاتشون وارد نشده.خواستم دوباره وارد كنم ولي تا add family members رو ميزنم ميره تو صفحه اي كه بايد نوع ويزا رو تعيين كنيم و بعدش تو صفحه اصلي خودم.اصلا ديگه اون صفحه ادد فاميلي نمياد.به نظرتون اگه واسشون به صورت جدا اقدام كنم مشكلي پيش نمياد؟يعني يه پرينت براي من و يه پرينت براي همسرم...
(2013-01-27 ساعت 18:59)sepid_a نوشته: بچه ها من امروز هر چی سعی میکنم برم سایت csc نمیشه, یعنی خیلی کند هست و بعد 3 ,4 دقیقه میگه تایم اوت و دیگه هیچی ,
سایتهای دیگه میره ها (منظورم اینه که به خاطر سرعت اینترنت نیست) کسی همچین مشکلی نداره؟
منم مشكل داشتم.خيلي طول كشيد تا تونستم ثبت نام كنم البته ثبت نامم خالي از اشكال نيست.سرعت باز شدن پيجها خيلي خيلي پايين بود
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 21:09)nina22 نوشته: (2013-01-27 ساعت 18:46)sepid_a نوشته: (2013-01-27 ساعت 17:57)nina22 نوشته: سلام دوستان
بله کیس نامبر برنده اصلی باید نوشته بشه اسمشون رو وارد كردم اول ايميلشون رو خطا داد با اينكه درست بود.دوباره خواستم ايميلشون رو وارد كنم كه رفت تو پيجي كه ارور ميداد.حدس زدم كه مشخصاتشون وارد نشده.خواستم دوباره وارد كنم ولي تا add family members رو ميزنم ميره تو صفحه اي كه بايد نوع ويزا رو تعيين كنيم و بعدش تو صفحه اصلي خودم.اصلا ديگه اون صفحه ادد فاميلي نمياد.به نظرتون اگه واسشون به صورت جدا اقدام كنم مشكلي پيش نمياد؟يعني يه پرينت براي من و يه پرينت براي همسرم...
(2013-01-27 ساعت 18:59)sepid_a نوشته: بچه ها من امروز هر چی سعی میکنم برم سایت csc نمیشه, یعنی خیلی کند هست و بعد 3 ,4 دقیقه میگه تایم اوت و دیگه هیچی ,
منم مشكل داشتم.خيلي طول كشيد تا تونستم ثبت نام كنم البته ثبت نامم خالي از اشكال نيست.سرعت باز شدن پيجها خيلي خيلي پايين بود
امروز این سیستم قاط زده واسه منم توپست بالایی دیدی که چی میاره ,نگران نباش , بچه ها یه سری هاشون جدا جدا ثبت نام کردن و هیچ مشکلی هم بوجود نیومده ولی من توصیه میکنم بهتره اضافه کنید
نینا جان وقتی اضافه میکنی تمام مراحلی که واسه خودت رفتی رو واسه اعضای خانواده هم باید بری, به نظرم صبر کن امروز این سیتم زده به سرش فردا دوباره امتحان کن اگر نشد جدا جدا ثبت نام کن ,دوست عزیز این رو هم بگم که این نظر من هست و بایدی در کار نیست خودت هر جور صلاح میدونی و من تو این تاپیک خوندم که بچه هایی که جدا جدا ثبت نام کردن مشکلی نبوده و کارشون را افتاده
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 21:41)sepid_a نوشته: (2013-01-27 ساعت 21:09)nina22 نوشته: (2013-01-27 ساعت 18:46)sepid_a نوشته: (2013-01-27 ساعت 17:57)nina22 نوشته: سلام دوستان
امروز این سیستم قاط زده واسه منم توپست بالایی دیدی که چی میاره ,نگران نباش , بچه ها یه سری هاشون جدا جدا ثبت نام کردن و هیچ مشکلی هم بوجود نیومده ولی من توصیه میکنم بهتره اضافه کنید
نینا جان وقتی اضافه میکنی تمام مراحلی که واسه خودت رفتی رو واسه اعضای خانواده هم باید بری, به نظرم صبر کن امروز این سیتم زده به سرش فردا دوباره امتحان کن اگر نشد جدا جدا ثبت نام کن ,دوست عزیز این رو هم بگم که این نظر من هست و بایدی در کار نیست خودت هر جور صلاح میدونی و من تو این تاپیک خوندم که بچه هایی که جدا جدا ثبت نام کردن مشکلی نبوده و کارشون را افتاده بله راست ميگيد منم فكر ميكنم مشكل پيدا كرده.اميدوارم تا فردا درست بشه مرسي دوست عزيز
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 21:41)sepid_a نوشته: (2013-01-27 ساعت 21:09)nina22 نوشته: (2013-01-27 ساعت 18:46)sepid_a نوشته: (2013-01-27 ساعت 17:57)nina22 نوشته: سلام دوستان
نینا جان وقتی اضافه میکنی تمام مراحلی که واسه خودت رفتی رو واسه اعضای خانواده هم باید بری, به نظرم صبر کن امروز این سیتم زده به سرش فردا دوباره امتحان کن اگر نشد جدا جدا ثبت نام کن ,دوست عزیز این رو هم بگم که این نظر من هست و بایدی در کار نیست خودت هر جور صلاح میدونی و من تو این تاپیک خوندم که بچه هایی که جدا جدا ثبت نام کردن مشکلی نبوده و کارشون را افتاده بله راست ميگيد منم فكر ميكنم مشكل پيدا كرده.اميدوارم تا فردا درست بشه مرسي دوست عزيز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 18:58)arash bon نوشته: (2013-01-27 ساعت 18:44)saeeds61 نوشته: (2013-01-27 ساعت 18:41)arash bon نوشته: دوستان فقط باید اسم و شماره پاس و اسامی همراه را وارد کنیم تو سایت؟پرداخت که نداریم درسته؟
سعی کنید در ثبت نام دقت کنید و از فایل راهنمایی که دوستان با محبت مهاجرسرا درست کردن استفاده کنید دوست عزیز
فایل راهنما باز نمیشه.
من الان توی سایت ایجاد حساب کردم یه صفحه اومد که مشخصات من و بعد در صفحه ایی دیگر مشخصات همسر و در آخر انتخاب یه دفتر پستی در آنکارا...و پرینت از صفحه ایی که همه اینا با یه رفرنس ایدی توش نوشته شده درسته؟
پرینتش رو باید با مدارک پست کنم یا همراه خودم ببرم سفارت؟
سلام
اگر در قسمت پرینت کانفرمیشن تمام اطلاعاتتون رو که درج کردید به درستی میبینید، مراحل رو درست انجام دادید. از کانفرمیشنتون پرینت بگیرید و هم در مدارک ارسالی بذارید و هم یک نسخه با خودتون ببرید. (بهتره از کانفرمیشن یک نسخه پی دی اف داشته باشید که هر وقت لازم شد، پرینت بگیرید)
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان, مدیران
لطفا" این سئوال بی جواب من را پاسخ دهید:
یک خانواده سه نفره چجوری باید در csc ثبت نام کنه:
1- هر نفر جدا فرم پر کنه؟ ( اصلا" میشه؟ )
2- نفر اصلی ثبت نام و سپس افراد خانواده را اضافه کنه؟ (در سایت گفته اگر میخواهیذ اضافه کنید باید اول قرار مصاحبه را کنسل کنید! و یک قرار جدید بگیرید)
لطفا" دوستانی که با این سیستم csc مصاحبه رفتند هم بگند که ما کلی منتظر آنها بودیم.
تشکر - تشکر
|