کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-26 ساعت 16:06)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام آيا كسي مي دونه قيمت استفاده از سرويس جديد پستيcsc چقدره ؟

165$
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-01-26 ساعت 16:17)bayat_r نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 16:06)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام آيا كسي مي دونه قيمت استفاده از سرويس جديد پستيcsc چقدره ؟

165$

!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا هزینه ای نداره
تشکر کنندگان: alirezass ، girl ، Judy Abbott 13 ، pooyash ، rezagh ، Soap McTavish ، afs ، ASALI
(2013-01-26 ساعت 18:09)peymanp76 نوشته:  دوستان عزیز مهاجر سرایی سلام
خواهش می کنم که در مورد کسانی که در سفارت آمریکا در ابوظبی مصاحبه میشوند یکم راهنمایی کنید که باید با این سیستم جدید CSCچکار بکنند البته ما هنوز کارنت نشدیم و شماره کیس ما 8XXX هست.
من هرچی توی این 48 صفحه گشتم چیزی در مورد افرادی که سفارت خودشان را ابوظبی انتخاب کردند ندیدم یا متوجه نشدم
لطفا با طور مختصر ما را راهنمایی کنید که فکر می کنم این مشکل خیلی از افراد مصاحبه شونده در ابوظبی هست.
پیشاپیش از راهنمایی هایتان سپاسگزارم
پیمان من کاملاً توضیح دادم که چطوری برای ابوظبی عضو بشید و مراحل رو گفتم.... و اینکه در دبی فقط یه آفیس هست برای اینکار...بذار من هفته دوم اسفند خدا بخواد میرم مصاحبه و مو به مو میام مینویسم. تو که هنوز خیلی وقت داری اصلاً عجله نکن....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، 3pideh ، amir82 ، rezagh ، wild cat ، mgolchin13 ، kiaaa ، peymanp76
کاش میشد یه توضیح کامل راجع به این csc یه توضیح کامل میدادین
من وقت ندارم هر شب یکم میخونم بیشتر گیج میشم اگر خلاصه ای هست لطفا لینکش رو بذارین که من مجبور نشم هر 48 صفحه رو بخونم
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: 3pideh ، amairmonre ، kiaaa
(2013-01-26 ساعت 23:42)refiusa نوشته:  کاش میشد یه توضیح کامل راجع به این csc یه توضیح کامل میدادین
من وقت ندارم هر شب یکم میخونم بیشتر گیج میشم اگر خلاصه ای هست لطفا لینکش رو بذارین که من مجبور نشم هر 48 صفحه رو بخونم

دوست عزیز اول بهتون پیشنهاد میکنم این تاپیک رو بخونید چون واقعا مشکلاتی که بچه ها در میون گذاشتن و پاسخ دادن به دردتون میخوره و احتمالا شما هم با این مشکلات مواجه میشید
تو امضاتون محل مصاحبه رو مشخص نکردید بهتره امضاتون رو هم کامل کنید
این سیستم csc جدید هست ولی چیز پیچیده ای نداره، برا مشخص کردن محل پیک آپ ویزا هست باید ثبت نام کنید، اگر احیاناً خواستید زمان مصاحبه رو هم عوض کنید میتونید از این سیستم استفاده کنید
مراحل ثبت نام هم بارها توضیح داده شده ، ولی شما همون صفحه اول رو بخونید ارسال اول لینک دانلودش هست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، refiusa ، kiaaa
با عرض سلام خدمت دوستان
با اجازه مسئولین سایت یک مطلبی رو میخواستم عرض کنم
اگه امکان داره توی قسمت صفحه اول سایت یه فایل پی دی اف در مورد اصطلاحات و یه راهنمایی کلی در مورد کلیه مراحل ، از ثبت نام اولیه گرفته تا مراحل دیگه رو توضیح بده
چون برای پیدا کردن جواب کوچکترین سوال باید توی هزاران پست رو گشت و برای بعضیها مثل من که وقت کافی برای مطالعه تمامی پستها رو ندارم میتونه مفید باشه.
با تشکر مجدد
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، refiusa ، bayat_r ، kiaaa ، nima6m ، shaahinh66
(2013-01-27 ساعت 03:04)edibk نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان
با اجازه مسئولین سایت یک مطلبی رو میخواستم عرض کنم
اگه امکان داره توی قسمت صفحه اول سایت یه فایل پی دی اف در مورد اصطلاحات و یه راهنمایی کلی در مورد کلیه مراحل ، از ثبت نام اولیه گرفته تا مراحل دیگه رو توضیح بده
چون برای پیدا کردن جواب کوچکترین سوال باید توی هزاران پست رو گشت و برای بعضیها مثل من که وقت کافی برای مطالعه تمامی پستها رو ندارم میتونه مفید باشه.
با تشکر مجدد
سلام
دوست عزيز در اولين پست اين تاپيك شما مي توانيد فايل راهنماي ثبت نام در CSC را كه براي آنكارا مي باشد را دانلود بفرمائيد.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، saeid-ss ، bayat_r ، kiaaa ، nima6m
سلام
دوستان گرامی
خواهشمندیم ، خواهش می کنیم ، یکی به ما بگه ما که برنده لاتاری هستیم باید 165$ رو پرداخت کنیم.
لطفآ جواب بدین.
Shy
تشکر کنندگان: kiaaa
(2013-01-27 ساعت 14:55)soheil77 نوشته:  سلام
دوستان گرامی
خواهشمندیم ، خواهش می کنیم ، یکی به ما بگه ما که برنده لاتاری هستیم باید 165$ رو پرداخت کنیم.
لطفآ جواب بدین.
Shy
سلام دوست عزيز
كساني كه بعد از ژانويه 2013 ويزاي امريكا دريافت مي كنند زماني كه ميخواهند وارد خاك امريكا شوند بايد نفري 165 دلار بپردازند ( غير از اون 330 دلار كه براي هر نفر در سفارت مي گيرند ) . الان اين پول براي پست نيست .
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، payam62 ، Soap McTavish ، amir82 ، kiaaa ، Niushagh ، shaahinh66
(2013-01-27 ساعت 15:12)lilistar نوشته:  
دوستان گرامی
لطفآ جواب بدین.
Shy
سلام دوست عزيز
كساني كه بعد از ژانويه 2013 ويزاي امريكا دريافت مي كنند زماني كه ميخواهند وارد خاك امريكا شوند بايد نفري 165 دلار بپردازند ( غير از اون 330 دلار كه براي هر نفر در سفارت مي گيرند ) . الان اين پول براي پست نيست .
البته منظور دوستمون از بعد از ژانویه , کسانی هستند که از 1 فوریه به بعد ویزا میگیرند
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Saeedv13 ، amairmonre ، soheil77 ، amir82 ، bayat_r ، rezagh ، kiaaa
سلام دوستان عزیز
آیا ما برای دریافت ویزامون بعد از کلیر شدن از ایروان باید تو این سیستم ثبت نام کنیم یا کلا باید وقت بگیریم که داریم میاییم برای دریافت ویزا؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: amairmonre ، kiaaa
(2013-01-27 ساعت 16:15)sepid_a نوشته:  
دوستان گرامی
لطفآ جواب بدین.
Shy
سلام دوست عزيز
البته منظور دوستمون از بعد از ژانویه , کسانی هستند که از 1 فوریه به بعد ویزا میگیرند

یه سوال اینجا پیش میاد و اون هم اینه که
من اگر ویزام رو توی این هفته بگیرم از سفارت آمریکا و فوریه وارد آمریکا بشم بازم باید اون 165$ رو پرداخت کنم؟؟؟؟؟؟
(اگر زود تر ویزا رو بگیرم دیگه نیازی به پرداخت پول نداره؟)
با تشکر
تشکر کنندگان: amir82
سلام دوستان
من اسم همسرمو تو قسمت add family members وارد میکنم ولی تو پرینت آخر اسمی از ایشون نیست.برای همه به این صورته؟و اینکه کیس نامبر ایشون رو مثل خودم بنویسم؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: kiaaa
(2013-01-27 ساعت 17:47)soheil77 نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 16:15)sepid_a نوشته:  
دوستان گرامی
لطفآ جواب بدین.
Shy
سلام دوست عزيز

یه سوال اینجا پیش میاد و اون هم اینه که
من اگر ویزام رو توی این هفته بگیرم از سفارت آمریکا و فوریه وارد آمریکا بشم بازم باید اون 165$ رو پرداخت کنم؟؟؟؟؟؟
(اگر زود تر ویزا رو بگیرم دیگه نیازی به پرداخت پول نداره؟)
با تشکر
دوست عزیز اگه ویزات قبل از فوریه 2013، صادر بشه، از پرداخت 165$ معاف هستی، یعنی کلا 4 روز وقت داری Wink
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، soheil77 ، amir82 ، lilistar
دوستان فقط باید اسم و شماره پاس و اسامی همراه را وارد کنیم تو سایتcsc؟پرداخت که نداریم درسته؟
من که نمیدونم چه کار باید کرد.فایل راهنمای ثبت نام تو صفحه اول هم باز نمیشهSad
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان