کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-14 ساعت 20:03)fromu2farzad نوشته:  دوستان برای ابوظبی هم باید csc ثبت نام کرد ؟

حتما ثبت نام کنید....حتما
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، niko ، Saeedv13 ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، ASALI ، ابی هانی ، payam62 ، fromu2farzad ، soruosh
سلام دوستان من یه اکانت تو csc تشکیل دادم
مراحلی که باید submit میشد رو طی کردم
و در نهایت یه صفحه اومد که بالاش نوشته بود:confirmation
و حاوی اطلاعاتی بود شامل اطلاعات شخصیم.محل مصاحبه و محل پست
فقط خواهشا به این چن تا سوال جواب بدین:
1-هر کاری کردم همش مینوشت:you have not scheduald a new appointment
2-دکمه ی کانفرم نهایی وجود نداشت فقط بعد از یه سری مراحل submit کردن یه صفحه confirmatin می اومد
3-چیزی به اسم پسورد و .... اصن وجود نداشت هر جای اکانت رو گشتم.چون یه سری از دوستان از پسورد صحبت به میون آوردن.هر دفعه که میخوام برم تو اکانتم باید دوباره اطلاعات پاسپورت و .... رو وارد کنم تا شناسایی کنه.
آیا همه شما با این پروسه پیش رفتین؟
ممنون میشم کامل جواب بدین.
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان: immigrant2us ، saeid-ss
(2013-03-14 ساعت 23:17)mohsenmohajer نوشته:  سلام دوستان من یه اکانت تو csc تشکیل دادم
1-هر کاری کردم همش مینوشت:you have not scheduald a new appointment
2-دکمه ی کانفرم نهایی وجود نداشت فقط بعد از یه سری مراحل submit کردن یه صفحه confirmatin می اومد
3-چیزی به اسم پسورد و .... اصن وجود نداشت هر جای اکانت رو گشتم.چون یه سری از دوستان از پسورد صحبت به میون آوردن.هر دفعه که میخوام برم تو اکانتم باید دوباره اطلاعات پاسپورت و .... رو وارد کنم تا شناسایی کنه.
آیا همه شما با این پروسه پیش رفتین؟
ممنون میشم کامل جواب بدین.

دوست عزیز من هم امروز یه اشتباه بدی کردم که کاربر محترم sepid_a نجاتم دادند.
من واقعا مدیون ایشون هستم و ازشون تشکر می کنم.
دوست عزیز هدف مسافرتتون رو این گزیته انتخاب کنین و به راحتی مراحل رو ادامه بدین.
در آخر هم به شما confirmation میده.
عکس رو ببینید.

[عکس: 1363290434681.jpg]
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: nina22 ، amir82 ، rezagh ، immigrant2us ، naarestan ، mohsenmohajer ، Judy Abbott 13 ، Niushagh ، saeid-ss
(2013-03-14 ساعت 23:17)mohsenmohajer نوشته:  سلام دوستان من یه اکانت تو csc تشکیل دادم
1
سلام
قرار نبود پسورد و .... داشته باشیم. این سایت تنها برای تعیین محل دریافت پاسپورتهای دارای ویزای شماست. نه برای چیز دیگری.
کاربرد دیگر این سایت برای درخواست تغییر زمان مصاحبه تعیین شده(در ایمیل آمده از kcc) است آنهم اگر واقعا نمیتوانید در تاریخ تعیین شده برای مصاحبه تشریف ببرید.
یادتان باشد پس از ثبت نام و تعیین اکانت در انتها یک پرینت از آخرین صفحه که شامل سه مستطیل که اولی حاوی نوع ویزا (lottery) و... در دومی آدرس اسامی وارد شده کیستان و در سومی محل ptt را که تعیین کرده اید، تهیه و به همراه مدارک برای سفارت ارسال نمایید.(یک کپی هم برای خودتان داشته باشید)
برایتان آرزوی موفقیت دارم
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
تشکر کنندگان: nina22 ، immigrant2us ، shaso ، mohsenmohajer ، Judy Abbott 13 ، Niushagh ، soruosh ، saeid-ss ، jazirehh
سلام به همگي

اين سايت CSC چرا اينقدر كند كار ميكنه؟ بقيه هم همين مشكل رو دارند؟
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: niko ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، saeid-ss ، Tomas
سلام

من متاسفانه نتونستم فايل راهنماي ثبت نام در CSC را باز كنم. طبق مراحل خود سايت پيش رفتم و immigrant رو انتخاب كردم تا Confirmation صادر شد ولي هيچ كجا تاريخ مصاحبه رو ازم نخواست. تنها پست موجود در دبي رو هم انتخاب كردم. دوستاني كه تجربه دارند ميشه تاييد كنند ثبت نام من درست بوده يا نه؟

با تشكر
تشکر کنندگان: saeid-ss ، Tomas
(2013-03-15 ساعت 01:57)immigrant2us نوشته:  سلام به همگي

بله من هم
Rolleyesهمین مشکل رو داشتم و سر همین قضیه خیلی گیج شدم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، immigrant2us ، Tomas
(2013-03-15 ساعت 08:57)mohsenmohajer نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 01:57)immigrant2us نوشته:  سلام به همگي

بله من هم
Rolleyesهمین مشکل رو داشتم و سر همین قضیه خیلی گیج شدم
بهتره از فندق شکن استفاده کنید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: niko ، Judy Abbott 13 ، immigrant2us ، rezagh ، Tomas
(2013-03-15 ساعت 03:20)immigrant2us نوشته:  سلام

من متاسفانه نتونستم فايل راهنماي ثبت نام در CSC را باز كنم. طبق مراحل خود سايت پيش رفتم و immigrant رو انتخاب كردم تا Confirmation صادر شد ولي هيچ كجا تاريخ مصاحبه رو ازم نخواست. تنها پست موجود در دبي رو هم انتخاب كردم. دوستاني كه تجربه دارند ميشه تاييد كنند ثبت نام من درست بوده يا نه؟

با تشكر

تاریخ مصاحبه رو kcc انتخاب کرده ونیازی نیست شما انتخاب کنید،

دوستان عزیزی که فقط برا تعیین دفتر پستی ثبت نام میکننند توجه داشته باشند گزینه ی you have not scheduald a new appointment کاملاً طبیعیه چون زمان مصاحبه رو kcc تعیین کرده و این مورد رو برا همه نشون میده شما نیازی به تعیین وقت ندارید مگر اینکه بخواید زمان مصاحبه رو عوض کنید که مراحلش در تاپیک مربوطه تغییر زمان و مکان مصاحبه توضیح داده شده
همگی موفق و پیروز باشید
تشکر کنندگان: shaso ، Arash R ، immigrant2us ، Soap McTavish ، rezagh ، Niushagh ، Saeedv13 ، marjani ، amir82 ، soruosh ، saeid-ss ، Tomas
(2013-03-14 ساعت 16:32)sepid_a نوشته:  
بچه ها کمک فوری
یکی از بچه ها اشتباهی میخواسته ثبت نام کنه ,زمانشو تغییر داده الان دیگه وقت خودش هم رو نمیتونه ورداره و فقط 19 مارچ جا هس یعنی 5 روز دیگه
الان 19 مارچ رو کنسل کرده به نظرتون چیکار کنه؟
اگه هدف سفر رو عوض کنه و گزینه اول رو انتخاب کنه همه چی درست میشه؟ وقتی که kcc ,واسش تعیین کرده میمونه یا الان اون کنسل شده؟
لطفا راهنمایی کنید
زمانی را که kcc تعیین کرده تا سر ساعت مقرر برای حضور در مصاحبه محفوظه مگر اینکه شما قبل از رفتن به مصاحبه زمان دیگه ای را توسط CSC تعیین کنید اگر شما به مصاحبه نروید و زمان جدیدی را تعیین کرده باشید وقتی سایت زیر آپدیت شد ملاحظه خواهید فرمود که زمان تعیین شده توسط شما جایگزین زمان اولیه تعیین شده توسط KCC شده است:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
در صورتیکه متقاضی علاوه بر زمان تعیین شده توسط kcc خودش نیز یک زمان جدید توسط سایتCSC تعیین کنه هیچ اشکالی پیش نمیاد اما سایت CSC یادآوری میکنه که شما همزمان قرار ملاقات دیگری تعیین کرده اید که به آن پیغام اهمیت ندهید
به اعتقاد بنده (نظر شخصی)اگر کسی به مصاحبه نره و غیبت کنه پرونده اش بسته نمیشه و دوباره میتونه قرار ملاقات جدید برای مصاحبه تعیین کنه حتی میتونه هر وقت دلش خواست محل مصاحبه را به یک کشور دیگه تغییر بده
تجربه نشان میده که تغییر زمان مصاحبه بوسیله سایت CSC برای کیس های 2 نفره خیلی مشکله و برای کیسهای3 و 4 نفره تقریباً غیر ممکنه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Arash R ، immigrant2us ، Niushagh ، soruosh ، Tomas
دوستان من در csc ثبت نام کردم اما ایمیلی برام نیومد این ایمیل حاوی چیه مگه؟
حالا باید چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: immigrant2us ، Tomas
(2013-03-15 ساعت 13:16)mohsenmohajer نوشته:  دوستان من در csc ثبت نام کردم اما ایمیلی برام نیومد این ایمیل حاوی چیه مگه؟
حالا باید چی کار کنم؟

براي من هم ايميل نيومده. اصلا مگه قراره ايميل بياد؟ فكر ميكنم همون پرينت confirmation كفايت ميكنه. لطفا مديران ودوستان با تجربه نظر بدن.
تشکر کنندگان: سمانه777 ، naarestan ، mohsenmohajer ، Tomas
(2013-03-15 ساعت 15:47)immigrant2us نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 13:16)mohsenmohajer نوشته:  دوستان من در csc ثبت نام کردم اما ایمیلی برام نیومد این ایمیل حاوی چیه مگه؟
حالا باید چی کار کنم؟

براي من هم ايميل نيومده. اصلا مگه قراره ايميل بياد؟ فكر ميكنم همون پرينت confirmation كفايت ميكنه. لطفا مديران ودوستان با تجربه نظر بدن.

دوستان عزیز قرار نیست ایمیل بیاد ، ایمیل زمانی میاد که بخواید زمان مصاحبه رو عوض کنید
منتظر ایمیل نباشید Smile
تشکر کنندگان: mohsenmohajer ، nina22 ، rezagh ، Niushagh ، Saeedv13 ، kasrafo ، marjani ، immigrant2us ، saeid-ss ، Tomas
سلام
دوستان من میخواستم آدرس ptt رو عوض کنم این امکان وجود داره
ممنونم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Tomas
من نامه دومم هم اومده منتها توی ceac همون وبسایتی که وضعیت پروندرو میزنن نوشته:

Your search did not return any data

این طبیعیه؟
تشکر کنندگان: Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان