کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-16 ساعت 01:28)mohsenmohajer نوشته:  من نامه دومم هم اومده منتها توی ceac همون وبسایتی که وضعیت پروندرو میزنن نوشته:

Your search did not return any data

این طبیعیه؟
کیس نامبر رو توی وب سایت بدون چهار تا صفرش وارد کن
اگه توی جدول آنکارا وارد شده باشی ،این سایت هم بهت جواب میده
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: naarestan ، immigrant2us ، saeid-ss ، Tomas
سلام

دوستان عزیزم لطفا پاسخ دهید. ثبت نام در csc اجباری است ؟

آیا برا ی سفارت ناپل هم باید در csc ثبت نام کنیم ؟

خواش میکنم کسانی که واردند پاسخ دهند . باتشکر فراوان
تشکر کنندگان: immigrant2us ، saeid-ss ، Tomas
(2013-03-16 ساعت 02:21)ordibehesht600 نوشته:  سلام

دوستان عزیزم لطفا پاسخ دهید. ثبت نام در csc اجباری است ؟

آیا برا ی سفارت ناپل هم باید در csc ثبت نام کنیم ؟

خواش میکنم کسانی که واردند پاسخ دهند . باتشکر فراوان

دوست عزیز شما اگر مصاحبه دادید و ازتون این مدرک ثبت نام رو نخواستن پس اصلا نیازی بهش ندارید چون در صورتی که لازم می بود حتما از شما می خواستن ، اما اگر هنوز مصاحبه نرفتین این مورد رو از طریق سایت سفارت در ناپل و یا سایت csc پیگیری کنید.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: bayat_r ، naarestan ، Saeedv13 ، immigrant2us ، soruosh ، saeid-ss ، Tomas
خلاصه با کمک دوستان و راهنمایی های آقای فضلی و خانوم سپیده ی عزیز
ثبت نام csc انجام شد و همراه مدارک پست شد
واقعا این مهاجر سرا نعمتی است که باید قدرشو دونست
شاد باشید و پیشا پیش سال نوی همه تون هم مبارک
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-03-16 ساعت 12:42)yousef_eidi نوشته:  با سلام خدمت دوستان . من این ماه کارنت شدم واسه هفته دوم ماه می میخواستم ببینم ثبت نام csc کی انجام بدم و اینکه اگه خواستم سفارتمو از ابوظبی به ایروان تغییر بدم مراحل ثبت نامو چطور پیش برم بهتره . با تشکر

از دوستان کسی فایل pdf مراکز پستی امارات رو داره؟

سلام دوست عزیز
برا ایروان ثبت نام csc لازم نیس اگه قطعا میخواید تغییر بدید ثبت نام نکنید ولی اگه ابوظبی میرید باید ثبت نام کنید
نظر من اینه چون تا روز مصاحبه هم میتونید تو این سیستم ثبت نام کنید بهتره تصمیم بگیرید که کدوم سفارت میخواید برید بعد اگه ایروان بودید که نیازی به ثبت نام نیس و اگه ابوظبی بودید ثبت نام کنید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Soap McTavish ، nina22 ، rezagh ، immigrant2us ، yousef_eidi ، soruosh ، saeid-ss ، Tomas
(2013-03-16 ساعت 15:49)sepid_a نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 12:42)yousef_eidi نوشته:  با سلام خدمت دوستان . من این ماه کارنت شدم واسه هفته دوم ماه می میخواستم ببینم ثبت نام csc کی انجام بدم و اینکه اگه خواستم سفارتمو از ابوظبی به ایروان تغییر بدم مراحل ثبت نامو چطور پیش برم بهتره . با تشکر

سلام دوست عزیز
برا ایروان ثبت نام csc لازم نیس اگه قطعا میخواید تغییر بدید ثبت نام نکنید ولی اگه ابوظبی میرید باید ثبت نام کنید
نظر من اینه چون تا روز مصاحبه هم میتونید تو این سیستم ثبت نام کنید بهتره تصمیم بگیرید که کدوم سفارت میخواید برید بعد اگه ایروان بودید که نیازی به ثبت نام نیس و اگه ابوظبی بودید ثبت نام کنید

جدااا؟
برای «ایروان» نیازی به ثبت نام CSC نیســــت؟؟؟
چرا؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: immigrant2us ، Tomas
(2013-03-16 ساعت 16:12)naarestan نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 15:49)sepid_a نوشته:  

سلام دوست عزیز

جدااا؟
برای «ایروان» نیازی به ثبت نام CSC نیســــت؟؟؟
چرا؟

بله دوست عزیز , فعلا گویا برا برندگان لاتاری این سیستم فعال نیست ,و نیازی به ثبت نام در این سیستم نیست
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، nina22 ، naarestan ، rezagh ، immigrant2us ، soruosh ، Tomas
سلام به همه دوستان به خصوص بیات جان
آقا اگر ویزا زده issue یعنی صادر شده و همون روز سفارت می ده به ptt شما اگر صب این رو دیدی برو پیگیری کن بعد از ظهرش یا بعد از ظهر دیدی فرداش پیگیری کن ، اگر نبود از طریق سفارت پیگیری کن ، در کل چیز خاصی نیست خوشحال باش و البته پیگیر کارت
گاها شده ویزا صادر شده اما طرف چند روز الکی 5-10 روز به خاطر سهل النگاری پست و سفارت ویزاشون صادره شده بوده اما دیر رسیده بوده ، صب ها هم اگر 10 به بعد بری سفارت یک فردی که فارسی بلد هست درب سفارت پاسخگوی سئوالات شماست و راهنماییتون می کنه

افرادی که کارنت شدن تغییر سفارت بسیار سخت و گاها غیر ممکن است و از شما دلایل می خوان، به درد سرش نمی ارزه بهتره که همون سفارتی که در نامه دومتون اومده برین مصاحبه و کار رو تموم کنید
ثبت نام کی سی سی برای ابوظبی هم فرقی نمی کنه مراحل ثبت نام در کی سی سی راحت هست می تونی ترکیه رو از امضای من دانلود کنی همین مراحل رو برای ابوظبی بری راحت می تونی واسه ابوظبی هم ثبت نام کنی
دیCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-03-16 ساعت 18:44)sadeghi897 نوشته:  سلام به همه دوستان به خصوص بیات جان
آقا اگر ویزا زده issue یعنی صادر شده و همون روز سفارت می ده به ptt شما اگر صب این رو دیدی برو پیگیری کن بعد از ظهرش یا بعد از ظهر دیدی فرداش پیگیری کن ، اگر نبود از طریق سفارت پیگیری کن ، در کل چیز خاصی نیست خوشحال باش و البته پیگیر کارت
گاها شده ویزا صادر شده اما طرف چند روز الکی 5-10 روز به خاطر سهل النگاری پست و سفارت ویزاشون صادره شده بوده اما دیر رسیده بوده ، صب ها هم اگر 10 به بعد بری سفارت یک فردی که فارسی بلد هست درب سفارت پاسخگوی سئوالات شماست و راهنماییتون می کنه

افرادی که کارنت شدن تغییر سفارت بسیار سخت و گاها غیر ممکن است و از شما دلایل می خوان، به درد سرش نمی ارزه بهتره که همون سفارتی که در نامه دومتون اومده برین مصاحبه و کار رو تموم کنید
ثبت نام کی سی سی برای ابوظبی هم فرقی نمی کنه مراحل ثبت نام در کی سی سی راحت هست می تونی ترکیه رو از امضای من دانلود کنی همین مراحل رو برای ابوظبی بری راحت می تونی واسه ابوظبی هم ثبت نام کنی
دیCoolBig Grin
صادقی جان سی اس سی Big Grin کی سی سی نهBig Grin کی سی سی یه جا دیگسTongue
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، shaso ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، marjani ، immigrant2us ، ani_sheiton ، Tomas
@سپیده
حالا بیات نیس تو گیر می دی
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shaso ، Judy Abbott 13 ، naarestan ، bayat_r ، rezagh ، Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، ani_sheiton ، Tomas
سلام دوستان
با مطالعه پست هاي بالاتر به اين نتيجه رسيدم كه قبل از ثبت نام در csc بايد هتل رو مشخص كنيم تا ادرسش رو اونجا درج كنيم؟ درسته؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: immigrant2us ، ani_sheiton ، Tomas
(2013-03-16 ساعت 19:44)shaso نوشته:  سلام دوستان
با مطالعه پست هاي بالاتر به اين نتيجه رسيدم كه قبل از ثبت نام در csc بايد هتل رو مشخص كنيم تا ادرسش رو اونجا درج كنيم؟ درسته؟

نه دوست عزیز نیازی نیست حتما آدرس هتل رو بدونید , اینکه دوستان اول هتل رو تعیین میکنند بعد cscثبت نام میکنن واسه اینه که میخوان ptt نزدیک هتل باشه و راحتر مراجعه کنن و هزینه های اضافی نکنن وگرنه ثبت نام تو این سایت اصلا نیازی به آدرس هتل نداره
تشکر کنندگان: nina22 ، shaso ، Niushagh ، naarestan ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، Soap McTavish ، immigrant2us ، soruosh ، Tomas
دوستان عزیز، من یه مشکلی دارم هر کار می کنم کد captcha رو برام نمی زنه و به خاطر همون هم همش ازم ایراد میگیره. البته کنسولگری من ابوظبی هست. چی کار باید بکنم؟
تشکر کنندگان:
بچه ها بالاخره ما هم با کمک راهنماییهای آقای فضلی در csc ثبت نام کردیم و زیاد سخت نبود فقط سایت خیلی کند بود و اذیت شدیم ولی بهر صورت بخیر گذشت (:

پیشاپیش سال نو را به همه دوستان تبریک می گویم و آرزو دارم که همه ویزای یکضرب بگیرن ...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-02-04 ساعت 11:21)shob نوشته:  آقایون خانم ها
بابا جان تورو خدا یکی یه جواب درست نداره بده؟ آخر تو csc باید رجیستر شیم یا نه؟

بله دوست من. حتما باید رجیستر کنید
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان