کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
من هر چی تو این سایت میزنم کیسم رو میگه: Your search did not return any data.
https://ceac.state.gov/CEAC
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
(1970-01-01 ساعت 04:32)nikan_sh
3182999' نوشته:  
من هر چی تو این سایت میزنم کیسم رو میگه: Your search did not return any data.
https://ceac.state.gov/CEAC
دوست عزيز شما هنوز كارنت نشديد البته زماني هم كه كارنت بشيد تا زماني كه نامه دوم نيومده اونجا همين پيغام رو ميده .
واسه ما هم همين پيغام رو ميده اصلا نگران نباشيد.
البته من هم اولش نگران بودم ولي با راهنمايي دوستان به اين نتيجه رسيدم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: nina22 ، naarestan ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، saeid-ss
آدرس پست مرکزی در استامبول خیابان آکسرای
PTT - AKSARAYPTT -İST. MERKEZI
INKILAP AKSARAY
İSTANBUL(AVR) ,
34097
نکات مهم : من سایت https://ceac.state.gov را چک کردم ویزا صادر شده بود .

U.S. Department of State

IMMIGRANT VISA APPLICATION
Issued
IStatus Updated Date: 07-Mar-2013

2013AS19* 01 ANK Issued
سایت CSC usvisa-info.com را چک میکردم نوشته بود هنوز هیچ بسته ای تحویل پست نشده است و این منو خیلی نگران کرد . با اینکه پاسپورتها را تحویل گرفتم باز هم همین وضعیت را دارد پس اصلا به این سایت اعتماد نکنید .
من سه بار با سفارت مکاتبه کردم که لطفا به من شماره پیگیری برای بسته پستی بدهید تازه به من ایمل دادن که شماره پیگیری شما اینه که من دو روزه ایران هستم .
با ینکه در پرینت پستی من اسم چهار عضو کیسم بود ولی بسته پستی را تحویل نمیدادند و اصلا به شماره رفرنس و این چیزها اهمیتی نمیدادند وقتی من رزوشن هتل را که ایرانی بلد بود بردم به پست و گفتم بهش اصرار کن بسته منو بده تازه گشت و پیداش کرد . روز قبل از تعطیلی بدستشون رسیده بود و گفتم چرا همون روز به من ندادید گفت تا جعبه ها را باز کردیم و ... خلاصه گفتند باید یا وکالتنامه داشته باشی از کسانیکه بالای 18 سال دارند یا خودشون بیاین . اینجا بود که حسابی نگران شدم و گفتم ما در این سایت ثبت نام کردیم و اسم هر 4 نفر هست من برنده اصلی هستم و گفت این قانون امریکا هست و قانون ترکیه اجازه نمیده ما بشما تحویل بدهیم مگر اینکه برید سفارت ایران که ایستگاه سلطان احمده نامه بیارین . من برگشتم هتل که برم سفارت یادم امد خوب من پاسپورت خودم هم نیست و برگشتم پاسپورت خودم را با ارائه کارت ملی تحویل گرفتم و وقتی بسته را باز کردم دیدم تمام مدارکم توش هست ترجمه قباله ازدواج و ترجمه شناسنامه خودم و شوهرم را بهشون نشون دادم و گفتم الان مشخصه که این شوهر و این هم بچه های من هستند دیگه تقریبا بزور قبول کرد و تحویلم داد .
حتما وکالتنامه برای افراد بالای 18 سال همراه خودتانداشته باشید . و دو روز بعد ازاینکه تو سایت دید Issued شدید برید دفتر پست انتخابی و مجبورش کنید بسته شما را پیدا کند و بدهد
تشکر کنندگان: amir82 ، immigrant2us ، HRSH ، rezagh ، Judy Abbott 13
(2013-03-13 ساعت 20:18)شهلا 1346 نوشته:  آدرس پست مرکزی در استامبول خیابان آکسرای
PTT - AKSARAYPTT -İST. MERKEZI
INKILAP AKSARAY
İSTANBUL(AVR) ,
34097
نکات مهم : من سایت https://ceac.state.gov را چک کردم ویزا صادر شده بود .

U.S. Department of State

IMMIGRANT VISA APPLICATION
Issued
IStatus Updated Date: 07-Mar-2013

2013AS19* 01 ANK Issued
سایت CSC usvisa-info.com را چک میکردم نوشته بود هنوز هیچ بسته ای تحویل پست نشده است و این منو خیلی نگران کرد . با اینکه پاسپورتها را تحویل گرفتم باز هم همین وضعیت را دارد پس اصلا به این سایت اعتماد نکنید .
من سه بار با سفارت مکاتبه کردم که لطفا به من شماره پیگیری برای بسته پستی بدهید تازه به من ایمل دادن که شماره پیگیری شما اینه که من دو روزه ایران هستم .
با ینکه در پرینت پستی من اسم چهار عضو کیسم بود ولی بسته پستی را تحویل نمیدادند و اصلا به شماره رفرنس و این چیزها اهمیتی نمیدادند وقتی من رزوشن هتل را که ایرانی بلد بود بردم به پست و گفتم بهش اصرار کن بسته منو بده تازه گشت و پیداش کرد . روز قبل از تعطیلی بدستشون رسیده بود و گفتم چرا همون روز به من ندادید گفت تا جعبه ها را باز کردیم و ... خلاصه گفتند باید یا وکالتنامه داشته باشی از کسانیکه بالای 18 سال دارند یا خودشون بیاین . اینجا بود که حسابی نگران شدم و گفتم ما در این سایت ثبت نام کردیم و اسم هر 4 نفر هست من برنده اصلی هستم و گفت این قانون آمریکا هست و قانون ترکیه اجازه نمیده ما بشما تحویل بدهیم مگر اینکه برید سفارت ایران که ایستگاه سلطان احمده نامه بیارین . من برگشتم هتل که برم سفارت یادم امد خوب من پاسپورت خودم هم نیست و برگشتم پاسپورت خودم را با ارائه کارت ملی تحویل گرفتم و وقتی بسته را باز کردم دیدم تمام مدارکم توش هست ترجمه قباله ازدواج و ترجمه شناسنامه خودم و شوهرم را بهشون نشون دادم و گفتم الان مشخصه که این شوهر و این هم بچه های من هستند دیگه تقریبا بزور قبول کرد و تحویلم داد .
حتما وکالتنامه برای افراد بالای 18 سال همراه خودتانداشته باشید . و دو روز بعد ازاینکه تو سایت دید Issued شدید برید دفتر پست انتخابی و مجبورش کنید بسته شما را پیدا کند و بدهد
جسارتا اگر اشتباه نکنم اصلا نباید بسته رو بازمی کردید ها
مشکل براتون پیش نیاد بعدن !!!!!!!!!!!!
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: سمانه777 ، amir82 ، rezagh ، shaso ، Judy Abbott 13 ، saeid-ss
دوستان عزیز ما تازه نامه دوم رو دریافت کردیم کی باید برای CSC اقدام کنیم هنوز زود نیست؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: amir82 ، immigrant2us ، Tomas
(2013-03-14 ساعت 01:54)edibk نوشته:  دوستان عزیز ما تازه نامه دوم رو دریافت کردیم کی باید برای CSC اقدام کنیم هنوز زود نیست؟
از الان تا قبل از ارسال مدارک به آنکارا شما فرصت دارین که ثبت نام کنین.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، rezagh ، shaso ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، niko ، ابی هانی ، immigrant2us ، soruosh ، saeid-ss ، Tomas ، manila
سلام دوستان
من در csc ثبت نام کردم ولی یه جای کارم ایراد داره.
مصاحبه من 9 می در آنکارا هست ولی Appointment Date دیر تر از 19 مارچ اجازه نداد انتخاب کنم و من همین رو انتخاب کردم و ثبت نام تموم شد و ایمیل تایید هم فرستاده شده برام.
حالا چطور باید این تاریخ رو عوض کنم؟
اصلا این Appointment Date چی هست؟ تاریخ روز مصاحبه هست؟
این هم عکسش:
[عکس: 1363258594951.jpg]
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-14 ساعت 15:27)Arash R نوشته:  سلام دوستان
مصاحبه من 9 می در آنکارا هست ولی Appointment Date دیر تر از 19 مارچ اجازه نداد انتخاب کنم و من همین رو انتخاب کردم و ثبت نام تموم شد و ایمیل تایید هم فرستاده شده برام.
این هم عکسش:

شما تاریخ مصاحبه رو عوض کردید دوست عزیز ,سریعا برید تاریختون رو بر گردونید این نشون میده شما 5روز دیگه باید برید مصاحبه!!!!!!
سریع برید تاریخ رو عوض کنید شاید همون 9 می خالی باشه
همین مراحلی که رفتیو دوباره برو و ببین 9 می خالیه ؟ اگه خالی بود سریع ok کن
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، naarestan ، rezagh ، ابی هانی ، immigrant2us ، Niushagh ، soruosh ، saeid-ss ، Tomas
(2013-03-14 ساعت 15:59)sepid_a نوشته:  
این هم عکسش:

شما تاریخ مصاحبه رو عوض کردید دوست عزیز ,سریعا برید تاریختون رو بر گردونید این نشون میدخ شما 5روز دیگه باید برید مصاحبه!!!!!!

سیستم اصلا اجازه نمیده تاریخ دیگه بگیرم
چی کار کنم؟
برگه صورتی

بچه ها کمک فوری
یکی از بچه ها اشتباهی میخواسته ثبت نام کنه ,زمانشو تغییر داده الان دیگه وقت خودش هم رو نمیتونه ورداره و فقط 19 مارچ جا هس یعنی 5 روز دیگه
الان 19 مارچ رو کنسل کرده به نظرتون چیکار کنه؟
اگه هدف سفر رو عوض کنه و گزینه اول رو انتخاب کنه همه چی درست میشه؟ وقتی که kcc ,واسش تعیین کرده میمونه یا الان اون کنسل شده؟
لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، ابی هانی ، immigrant2us ، soruosh ، Tomas
(2013-03-14 ساعت 16:02)Arash R نوشته:  
این هم عکسش:

شما تاریخ مصاحبه رو عوض کردید دوست عزیز ,سریعا برید تاریختون رو بر گردونید این نشون میدخ شما 5روز دیگه باید برید مصاحبه!!!!!!

چی کار کنم؟

بچه ها کمک فوری
یکی از بچه ها اشتباهی میخواسته ثبت نام کنه ,زمانشو تغییر داده الان دیگه وقت خودش هم رو نمیتونه ورداره و فقط 19 مارچ جا هس یعنی 5 روز دیگه
اگه هدف سفر رو عوض کنه و گزینه اول رو انتخاب کنه همه چی درست میشه؟ وقتی که kcc ,واسش تعیین کرده میمونه یا الان اون کنسل شده؟
لطفا راهنمایی کنید
[/quote]

از همون اول هم نمیذاشت تاریخ روز مصاحبه خودم رو بردارم. فقط 19 مارچ رو اجازه می داد. دوستان اگه میتونین کمک کنین.
مرسی
[عکس: 1363262769891.jpg]
برگه صورتی
(2013-03-14 ساعت 16:38)Arash R نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 16:02)Arash R نوشته:  
این هم عکسش:

چی کار کنم؟

بچه ها کمک فوری
لطفا راهنمایی کنید

از همون اول هم نمیذاشت تاریخ روز مصاحبه خودم رو بردارم. فقط 19 مارچ رو اجازه می داد. دوستان اگه میتونین کمک کنین.
مرسی
[عکس: 1363262769891.jpg]
[/quote]

آخه دوست عزیز مراحل رو اشتباهی رفتی نباید این گزینه لاتاری رو انتخاب میکردی باید گزینه ویزای مهاجرتیو میزدی
تشکر کنندگان: naarestan ، nina22 ، rezagh ، immigrant2us ، soruosh ، saeid-ss ، Tomas
نظر من اینه دوست عزیز آقای آرش
شما مراحل رو طبق راهنمای بچه ها برید و هدف سفرتون رو درست انتخاب کنید و منتظر آپدیت سایت سفارت ترکیه باشید
من فکر میکنم با این کار مشکلتون حل خواهد شد ,البته امیدوارم و ایشالله که زمان مصاحبه ای که kcc تعیین کرده کنسل نشده باشه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، naarestan ، nina22 ، rezagh ، sadeghi897 ، ابی هانی ، immigrant2us ، soruosh ، Tomas
دوستان برای ابوظبی هم باید csc ثبت نام کرد ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: immigrant2us
(2013-03-14 ساعت 20:03)fromu2farzad نوشته:  دوستان برای ابوظبی هم باید csc ثبت نام کرد ؟
بله دوست عزیز
تشکر کنندگان: naarestan ، fromu2farzad ، niko ، Saeedv13 ، nina22 ، rezagh ، ابی هانی ، immigrant2us ، soruosh ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان