موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من یک مشکل بزرگ دارم اونم اینه که متاسفانه اطلاعات پسرم را 2 بار تو CSC اشتباه پر کردم و ویزای یک ضرب هم گرفتم الانم دوبی هستم کسی میتونه بگه چه کار باید بکنم 5شنبه هم باید برم اداره پست برای تحویل ویزا
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-02 ساعت 03:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-02 ساعت 10:17 توسط mahmoodfuny.)
سلام بر همه دوستان
من در CSC ثبت نام کردم. همه خانواده ام را هم اضافه کردم. و نهایتا آدرس ptt نیز انتخاب کردم. امروز به توصیه دوستان به yensehir ptt که در خیابان mithatpasa (میتهات پاشا) است رفتم و گفتند که شنبه ها تا ساعت 2/5 بعد از ظهر باز هستند. لذا این ptt را انتخاب کردم. که نام و آدرس آن به قرار زیر است:
PTT Ankara Yenişehir
Kültür Mah. Mıthatpasa Cad. No: 30, Cankaya, - Ankara
Tel: (0312) 432 0645
اما وقتی در سایت انتخاب میکنید به قرار زیر در صفحه قابل پرینت میاید:
PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
Address: MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441
که هر دو یکی است.
اما سئوال من...
در یک ایمیل تاییدیه وقت مصاحبه که از سفارت دریافت کردم جمله ی پر رنگ شده ای به معنی دارای اهمیت به شرح زیر آمده است:
Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
آیا این لغت separately به معنی این نیست که همه اعضای خانواده تک تک باید محل ptt را انتخاب کنند؟
فکر کردم که همینطور است و نفر دوم را که خواستم وارد کنم این پیغام را دریافت کردم که دیگر ادامه ندادم. به نظر شما فراموش کنم یا کار دیگری باید انجام دهم؟
There were problems with the following fields:
You are unable to login as you are not the primary applicant.
و در انتها نام برنده اصلی. همه فیلدها را نیز با همان ستاره قرمز رنگ نمایش داده است.
یا باید برای همه account باز کنم؟
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان واسه مصاحبه ایروان هم باید csc رو ثبت نام کنیم؟
ویزای یه ضرب ایروان april
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-01 ساعت 01:03)sadeghi897 نوشته: (2013-04-01 ساعت 00:09)sooso نوشته: بهتر اینکه ptt رو نزدیک هتلی که میرید انتخاب کنید.
کسی میدونه کدوم ptt ها شنبه هم بازه، لطفا باتجربه ها راهنمایی کنن ما رو
به نزدیکی و دوری هتل خیلی گیر ندین به نظرم
اون ptt 05 شنبه ها هم بازه ، همین که این بالا توی همین پست یکی از بچه ها معرفی کرده
PTT 05 - ADLİYESARAYI-ANK. MERKEZI -ATATÜRK ,KIZILAY ,06251
دی
این همون ptt مرکزی هست که ابتدا مرسوله ها میره اونجا بعد پخش میشه؟؟؟
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اين درسته كه همه نوشتند براي برنده اصلي باز بكنيم بعد اعضا خانواده رو اضافه بكنيم ولي من ايميلي از سفارت گرفتم كه نوشته بود بايد براي هر پاسپورت يك حساب جدا باز بكنيم ولي وقتي به سفارت ايميل زدم و پرسيدم ؛مجددا گفته لازم نيست حساب ها جداگانه باشند من كه پاك گيج شدم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
1-دوستان فرقی میکنه اگه توی این سایتcsc به صورت فارسی ثبت نام کنیم یا انگلیسی ؟و اگه فارسی هم میشه که بگید ممنون میشیم.
2-ایا این سیستم هم مثل وقت گرفتن از دکتر تا یک ماه قبل از مصاحبه وقت نمیده؟
3-اخرین سوال اینه که اگه حساب کاربری ایجاد کنم و چند روز بعد فرم ها رو پر کنم مشکلی پیش نمیاد؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-04 ساعت 13:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-04 ساعت 13:50 توسط babak_1363.)
سلام به همه ی دوستان گلم،
بچه حالا که من کلیر شدم این پست ptt رو باید دوباره انتخاب کنم؟ یا همون قبلی رو با خودم ببرم؟ من قبلاً اینجا رو انتخاب کرده بودم فکر کنم نزدیک باشه، درسته؟
PTT - POLATLI MERKEZI
نشانی:
ATATÜRK CUMHURIYET
ANKARA ,
6900
ممنون از راهنماییتون پیشاپیش
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند!
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه مشکلی دارم.وقتی که تو سایت ثبت نام کردم حرف اول شماره پاسپورتمو وارد نکردم.
الان می خوام ایمیل بزنم که واسم درستش کنن
حالا وقتی وارد قسمتت تماس با ما میشه 3 تا گزینه واسه ایمیل فرستادن داره من باید واسه کدومش بفرستم.
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX