کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
سلام
من چه جوری باید چک کنم که ویزام کجاست من یه ضرب گرفتم از ابوظبی و گفتند که یه ایمیل می یاد برات ولی ایمیل من بسته شده حالا چه خاکی تو سرم کنم چجوری اطلاع بدم به سفارت
من سی اس سی هم قبل از مصاحبم ثبت نام کردم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: مرآت74 ، saeid-ss ، shaso
(2013-04-12 ساعت 12:20)deineath نوشته:  زمانی که تغییر وقت مصاحبه میدیم و وقت اولیه رو کنسل می کنیم ، ارسال مدارک همون 15 روز قبل از وقت جدید باید صورت بگیره دیکه ؟ با توجه به اینکه ما اعلامی به اونا نمی کنیم بابت تغییر زمان و اونا منتظر تکمیل پرونده هستن ، مشکلی پیش نمیاد ؟
بله شما مدارک رو بر حسب زمانی که تغییر دادین باید بفرستین، اونا خودشون از تغییر زمانها اطلاع دارن، اگه سایت سفارت آنکارا رو ببینید و زمان مصاحبه ها رو ، خواهید که تاریخ مصاحبه ی کیس شما به زمانی که عوض کردین تغییر پیدا کرده ،
البته آپدیت سایت رو در نظر بگیرید که اگه شماره کیستونو ندیدین استرس نگیرید، ممکنه آپدیت سایت قبل از تغییر زمان شما باشه که در این صورت کیستون همون تاریخ قبلی خواهد بود ولی اگه آپدیت سایت بعد از اون روزی باشه که تغییر دادین حتما کیستونو میبینید که تاریخش عوض شده
تشکر کنندگان: deineath ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، rezagh ، nina22 ، saeid-ss
سلام دوستان
یک ادرس خوب ptt برای ثبت در ceas لطف کنید محل اقامت هتل ددمان
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان:
(2013-04-12 ساعت 12:29)taha_jam_co نوشته:  سلام
من چه جوری باید چک کنم که ویزام کجاست من یه ضرب گرفتم از ابوظبی و گفتند که یه ایمیل می یاد برات ولی ایمیل من بسته شده حالا چه خاکی تو سرم کنم چجوری اطلاع بدم به سفارت

سلام دوست عزیز اولا مبارکتون باشه ویزای یه ضرب بعدشم چرا اینقدر استرس میدید به خودتون
شما این سایت رو باید چک کنی
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
شماره کیستونو رو بدون صفرهای اول وارد میکنید (مثلا اگه 2013AS000123 هست باسد بزنید 2013AS123) اگه نوشته باشه ISSUED یعنی ویزاتون آمادس و باید برید از محل Empost که انتخاب کردید تحویل بگیرید ,مدارک و کارت شناسایی همراتون باشه ,اگه ازدواج کردد سند ازدواجتون هم پشتون باشه ,
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Saeedv13 ، rezagh ، saeid-ss ، solisam
(2013-04-12 ساعت 12:49)dpt نوشته:  سلام دوستان
یک ادرس خوب ptt برای ثبت در ceas لطف کنید محل اقامت هتل ددمان
سلام دوست عزیز
اون سایتی که میفرمایید csc هست , ptt هم فرقی نمیکنه همه همون کارو انجام میدن ,با توجه به هتلتون یه ptt نزدیک هتلتون باشه بهتره ,
سایت ceac مربوط به چک کردن وضعیت ویزا هست
تشکر کنندگان: shaso ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، rezagh ، nina22
(2013-04-12 ساعت 12:45)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 12:20)deineath نوشته:  زمانی که تغییر وقت مصاحبه میدیم و وقت اولیه رو کنسل می کنیم ، ارسال مدارک همون 15 روز قبل از وقت جدید باید صورت بگیره دیکه ؟ با توجه به اینکه ما اعلامی به اونا نمی کنیم بابت تغییر زمان و اونا منتظر تکمیل پرونده هستن ، مشکلی پیش نمیاد ؟
بله شما مدارک رو بر حسب زمانی که تغییر دادین باید بفرستین، اونا خودشون از تغییر زمانها اطلاع دارن، اگه سایت سفارت آنکارا رو ببینید و زمان مصاحبه ها رو ، خواهید که تاریخ مصاحبه ی کیس شما به زمانی که عوض کردین تغییر پیدا کرده ،
البته آپدیت سایت رو در نظر بگیرید که اگه شماره کیستونو ندیدین استرس نگیرید، ممکنه آپدیت سایت قبل از تغییر زمان شما باشه که در این صورت کیستون همون تاریخ قبلی خواهد بود ولی اگه آپدیت سایت بعد از اون روزی باشه که تغییر دادین حتما کیستونو میبینید که تاریخش عوض شده

درسته دیدیمش . توضیح کاملی بود . سپاس
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-04-12 ساعت 12:56)Judy Abbott 13 نوشته:  

سلام دوست عزیز اولا مبارکتون باشه ویزای یه ضرب بعدشم چرا اینقدر استرس میدید به خودتون
شماره کیستونو رو بدون صفرهای اول وارد میکنید (مثلا اگه 2013AS000123 هست باسد بزنید 2013AS123) اگه نوشته باشه ISSUED یعنی ویزاتون آمادس و باید برید از محل Empost که انتخاب کردید تحویل بگیرید ,مدارک و کارت شناسایی همراتون باشه ,اگه ازدواج کردد سند ازدواجتون هم پشتون باشه ,
سلام ممنون از راهنماییتبرا من هم زده issued یعنی العان ویزاهامون تو پست دبی هست یا ابوظبی ؟ یعنی از همون مدرسه المواکب در دبی باید بریم بگیریم ؟
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-04-12 ساعت 15:21)taha_jam_co نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 12:56)Judy Abbott 13 نوشته:  

سلام ممنون از راهنماییتبرا من هم زده issued یعنی العان ویزاهامون تو پست دبی هست یا ابوظبی ؟ یعنی از همون مدرسه المواکب در دبی باید بریم بگیریم ؟
دبی،EMPOST پشت المواکب، المواکب مدرسه خوبیه و شهریه اش سالیانه 28000 درهم با سرویسه Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، saeid-ss
[/quote]
دبی،EMPOST پشت المواکب، المواکب مدرسه خوبیه و شهریه اش سالیانه 28000 درهم با سرویسه Big Grin
[/quote]
یعنی بیات جان فردا باز هست برم بگیرم؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، bayat_r
(2013-04-12 ساعت 15:50)taha_jam_co نوشته:  یعنی بیات جان فردا باز هست برم بگیرم؟
ساعات کاریشونو من دیدم اگه زده issued برید بگیرید تا 8 شب بازه
Sunday to Thurday
7.30am to 8.00pm
تشکر کنندگان: rezagh ، Soap McTavish ، bayat_r ، saeid-ss
(2013-04-12 ساعت 18:10)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 15:50)taha_jam_co نوشته:  یعنی بیات جان فردا باز هست برم بگیرم؟
ساعات کاریشونو من دیدم اگه زده issued برید بگیرید تا 8 شب بازه
Sunday to Thurday
7.30am to 8.00pm

پس یکشنبه برو چون اکثر ادارات شنبه ها تعطیله
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13
(2013-04-12 ساعت 12:09)m@ry@m75 نوشته:  با سلام این هم یک راه حل راحت برای پرینت گرفتن برای بعضی از دوستان که مشکل پرینت داشتند و گزینه view را نداشتند که البته این راه حله یک شیرازیه Big Grin بعد از وارد شدن به سایت و log in کردن آدرس زیر را بالای صفحه تایپ کرده اینتر کنید.یا وقتی که وارد سایت شدید روی آدرس زیر کلیک کنید . صفحه پرینت برای شما می آید
https://usvisa-info.com/en-tr/selfservic...nfirmation
یک دنیا ممنون! این بهترین راه حل مشکل پرینت بود!
من چندین روز دنبال این راه حل بودم و پیدا نکردم
اصلا واسه همین مشکلات با وجودیکه PTT ثبت نام کرده بودم در مصاحبه گفتن باید ثبت نام می کردی و برگه صورتی گرفتم.
البته من 2 روز بعد ازسیستم جدید وقت گرفتم و خودشون آشنا نبودن اون موقع!
چون برگه صورتی گرفتم سعی کردم هر جوری شده از این سایت یه پرینت رسمی بگیرم و چون تمام راه ها جواب نداد زنگ زدم به سفارت. دیگه خودتون می دونید زنگ زدن چه دردسری داره!
اونجا بار سومی که توضیح دادم من با این که PTT ثبت نام کرده بودم در مصاحبه گفتن نکردی و الان یک ایمیل confirmation برام بفرستید تا بیارم، اون نفر سوم که فهمید موضوع چیه شمارمو گرفت و چک کرد و گفت درسته PTT ثبت نام کردم. اما در کمال تعجب بعد ار مدتی گفت که تلاشش برای فرستادن confirmation جواب نمیده. خودش شروع کرد توضیح دادن که روی پرینتر شما یک دکمه هست (بنده خدا می خواست مفهوم print screen رو برام شرح بده Big Grin ) من سریع گفتم بابا اون کارو انجام دادم اما مطمئن باشم دیگه acceptable هست؟ گفت آره ترجیحا پرینت رنگی از صفحه Applicant Summary که آدرس پستی هم توش هست بیار!
دیروز سفارت بودم. خانم ایرانیه که مدارکو چک می کرد ازم پرسید چرا این برگ رو آوردی!!!Big Grin مگه عوض کردی آدرسو؟
گفتم برگه صورتی من واسه همین هست و توضیح دادم که اونم گفت اوکی.
وارد سالن که شدیم شماره من که اعلام شد هم یه خانم که ندیده بودمش با کمال عجله به من گفت که ویزا approve شده و فردا (یعنی امروز) issue می شه. الان هم issue شده تو سایت.
اما باز هم از من پرسید می دونی پستت کجاست؟ گفتم بعلههه! گفت پس حله!
حالا موندم اگه می گفتم نه بازم نقص مدرک می خواست بزنه یا آدرس می داد!
فردا میرم پست ببینم اومده یا نه. به این سایت اعتمادی نیست. با راه حل شما یه پرینت confirmation هم می برم باجه ptt تا شاید مشکلات مربوط به تحویل گرفتن پاسپورت کمتر بشه!
تشکر کنندگان: bayat_r ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، deineath ، saeid-ss ، m@ry@m75
سلام

چند تا سوال دارم:
1- من نامه دوم هنوز نیومده و زمان مصاحبه ام هنوز مشخص نشده است، آیا می بایستی قبل از نامه دوم ثبت نام کرد و یا بعد از امدن نامه دوم ثبت نام کرد؟
2- ثبت نام فقط فقط برای نفر برنده می باشد یا باید برای همه اعضا خانواده ثبت نام کرد؟
3- لطفا یک ادرس پستی تو آنکارا معرفی کنید که نزدیک و خوب باشد را ارائه نمائید.
4- هزینه کلی آن چقدر می باشد؟
با تشکر
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان:
(2013-04-13 ساعت 15:15)hassanes نوشته:  سلام

چند تا سوال دارم:
1- من نامه دوم هنوز نیومده و زمان مصاحبه ام هنوز مشخص نشده است، آیا می بایستی قبل از نامه دوم ثبت نام کرد و یا بعد از امدن نامه دوم ثبت نام کرد؟
2- ثبت نام فقط فقط برای نفر برنده می باشد یا باید برای همه اعضا خانواده ثبت نام کرد؟
3- لطفا یک ادرس پستی تو آنکارا معرفی کنید که نزدیک و خوب باشد را ارائه نمائید.
4- هزینه کلی آن چقدر می باشد؟
با تشکر
اول منتظر نامه دوم باشید. بعد که اومد ثبت نام کنید
برای برنده اصلی پر کنید سایر نفرات را به آن اضافه کنید.
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمزSad
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، naarestan ، saeid-ss
سلام به همه
عزیزانی که میرند به سمت مدرسه المواکب برای گرفتن پاسها از پست امارات
سوار مترو میشید و ایستگاه طیران الئمارات پیاده میشید از خروجی 2 که نشته خیابان مراکش جنوبی خارج میشید و یه کمی میرید جلو اولین ایستگاه اتوبوس رو میبینید که 2 تا ایستگاه بغل هم دیگست و بعد با خط 11 که همون (پیاده روی معروف هست Big Grin) به پیش میرید چون نه ارزش سوار شدن به تاکسی 10 درهمی رو داره نه اتوبوس سوار شدن رو داره یه کمی که رفتید از لاین کند رو به یه 3 راهی پهن میرسید و میری سمت راست داخل سه راهی مدرسه المواکب رومیبینی میری داخل به سمت مدرسه یه 50 متر مدرسه رو رد کردی انور خیابان پست معلومه میری ط بالا برگرو میدی فقط با خودتون کارت شناسایی ببرید این هم شماره تلفن پست بد نیست اول زنگ بزنی بهد بری 600565555 شماره پاسپورتو می خونی بهت میگن از چه قراره
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، saeid-ss ، ali1234 ، nima-92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان