کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
Wink 
CSC
دوستان عزیزی که لاتاری ۲۰۱۳ برندخ شدید. لطفا به لینک زیر مراجعه کنید:
http://usvisa-info.com/en-AE/selfservice...rant_visas
آپشن click here را زده، پس از ورود به صفحه جدید پایین صفحه داخل باکس را تیک بزنید و سپس دکمه confirm را بزنید.
در مرحله بعد آپشن No را بزنید تا به صفحه new account هدایت شوید.
شروع به تکمیل فرم کنید، قبل از شروع شماره پاسپورت خودتان را داشته باشید.
شهر محل مصاحبه را که مشخص کنید به شما Reference ID میده که هنگامی که ویزا شما صادر شد با این شماره و رسید سفارت به شرکت پستی مورد نظر مراجعه کرده و به سلامتی پاسپورت خودتان را تحویل می گیرید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، naarestan ، payam62 ، saeid-ss
بچه‌ها این ماجرای fee چیه؟ توی ثبت نام ِ csc باید پولی پرداخت کنیم آیا؟!؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 02:43)shaso نوشته:  دوستان عزيز سلام
ما طبق راهنمايي اقاي فضلي عزيز كه جاداره تشكر ويژه از ايشون داشته باشم رو انجام داديم
ولي مراحل پرينت رو كه ميريم در اخر گزينه viwe con.... كه بايد انتخاب بشه و فايل قابل پرينت بياد رو نمي اره
لطفا كمك كنيد
ممنون
دوست خوبم ممنون
شما مطمئن هستي تمامي مراحل را كامل رفتي؟ همين مشكل براي يكي ديگر از دوستان اتفاق افتاده بود كه ايشون اطلاعاتشان را در اختيار من قرار دادند كه بعد از ورود به اكلانتشان متوجه شدم كه هدف سفر را انتخاب نكرده اند. بهتر است يك بار ديگه مراحل را چك كني. اگر موفق نشدي بهم پيغام خصوصي بده. در خدمتم

(2013-04-16 ساعت 09:51)naarestan نوشته:  بچه‌ها این ماجرای fee چیه؟ توی ثبت نام ِ csc باید پولی پرداخت کنیم آیا؟!؟

دوست عزيز منظورت كدوم fee هست؟؟؟
در مورد ثبت نام در csc نيازي به پرداخت پول نداريد. زماني كه ويزاتون را دريافت كرديد لازم است 165 د.لار به يك حسابي كه توضيحاتشو هنگام دريافت ويزا حتما بهت ميگن پرداخت كني قبل از ورودت به ا.مريكا، البته بعد از ورودت هم ميتوني پرداخت كني كه اين هزينه در واقع هزينه صدور گرين كارت براي شماست (براي هر نفر بايستي پرداخت شود) و تا زماني كه اين مبلغ را پرداخت نكني گرين كارتي براي شما صادر نخواهد شد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Aida.s ، naarestan ، saeid-ss
دوستان با تجربه سلام یه سوال بعد از درست کردن اکانت در سایت (برای ترکیه) یک گزینه جدید اضافه شده در امضای اقای فضلی این گزینه نبود
Register for Courier Service
ایا یکسره میتونیم این رو انتخاب کنیم؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 13:01)edibk نوشته:  دوستان با تجربه سلام یه سوال بعد از درست کردن اکانت در سایت (برای ترکیه) یک گزینه جدید اضافه شده در امضای اقای فضلی این گزینه نبود
چند نفر از دوستان با این روش رفتن ، چرا نمیشه هدف ما هم همین گزینه هست ، میشه انتخاب کرد البته من همون اوایل اکانت ساختم که این گزینه نبود ولی الان که هست میشه این گزینه رو انتخاب کرد
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shaso ، saeid-ss
(2013-04-16 ساعت 13:39)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 13:01)edibk نوشته:  دوستان با تجربه سلام یه سوال بعد از درست کردن اکانت در سایت (برای ترکیه) یک گزینه جدید اضافه شده در امضای اقای فضلی این گزینه نبود
چند نفر از دوستان با این روش رفتن ، چرا نمیشه هدف ما هم همین گزینه هست ، میشه انتخاب کرد البته من همون اوایل اکانت ساختم که این گزینه نبود ولی الان که هست میشه این گزینه رو انتخاب کرد
الان خواستم با این روش برم ولی گزینه های زیادی داره شما میدونید دقیقا کدوما رو باید بزنیم من انگلیسیم زیاد جالب نیست.
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-04-16 ساعت 13:47)edibk نوشته:  
الان خواستم با این روش برم ولی گزینه های زیادی داره شما میدونید دقیقا کدوما رو باید بزنیم من انگلیسیم زیاد جالب نیست.
دوست عزيز در فايل pdf بنده اين گزينه اشاره شده! شما چطوري نديديش؟؟!!
دوست عزيز فايل در امضام هست به عنوان نمونه پرينت csc اونو نگاه كن در قسمت trip purpose چي نوشته، همون را بايد در موقع ثبت نام انتخاب كني
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، edibk ، rezagh ، naarestan ، babak_1363 ، saeid-ss
(2013-04-16 ساعت 13:55)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 13:47)edibk نوشته:  
دوست عزيز در فايل pdf بنده اين گزينه اشاره شده! شما چطوري نديديش؟؟!!
دوست عزيز فايل در امضام هست به عنوان نمونه پرينت csc اونو نگاه كن در قسمت trip purpose چي نوشته، همون را بايد در موقع ثبت نام انتخاب كني
بسیار ممنون دوست بزرگوار من اشتباه میکردم یه چیزه دیگه همون PTT شما خوبه که انتخاب کنم؟ این بار شماره 05 رو برای من نمیاره
این PTT کجای نقشه هستش توی گوگل مپ نمیتونم پیداش کنم.
تشکر کنندگان:
ما طبق راهنمايي اقاي فضلي عزيز كه جاداره تشكر ويژه از ايشون داشته باشم رو انجام داديم
ولي مراحل پرينت رو كه ميريم در اخر گزينه viwe con.... كه بايد انتخاب بشه و فايل قابل پرينت بياد رو نمي اره
لطفا كمك كنيد
ممنون

دوستان لطفا كمك كنيد
١- من يك اكانت csc واسه برنده اصلي درست كردم. خودم رو تو بخش add family me..... اضافه كردم، ولي برخي از دوستان ميگن واسه هر نفرجداگانه ثبت نام بشه! حالا چكار كنيم؟
٢- مراحل گرفتن پرينت رو كه ميرم اون بخشي كه viwe conf..... رو نمياره يعني نسخه قابل پرينت نمياد ، چكار كنم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
(2013-04-16 ساعت 15:11)shaso نوشته:  
لطفا كمك كنيد
ممنون

دوستان لطفا كمك كنيد
١- من يك اكانت csc واسه برنده اصلي درست كردم. خودم رو تو بخش add family me..... اضافه كردم، ولي برخي از دوستان ميگن واسه هر نفرجداگانه ثبت نام بشه! حالا چكار كنيم؟
٢- مراحل گرفتن پرينت رو كه ميرم اون بخشي كه viwe conf..... رو نمياره يعني نسخه قابل پرينت نمياد ، چكار كنم؟

دوست عزيز
در مورد سوال اولت كه كارت درست بوده
در مورد سوال دومت يكجايي داري اشتباه ميكني. بهم پيغام خصوصي بده مشكلت را حل كنم
تشکر کنندگان: shaso ، Judy Abbott 13 ، saeid-ss
اقای فضلی عزیز این دوستمون راست میگن که باید برای همراه هم یک اکانت جداگانه درست کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 16:36)edibk نوشته:  اقای فضلی عزیز این دوستمون راست میگن که باید برای همراه هم یک اکانت جداگانه درست کنیم؟
البته با اجازه از آقای فضلی عزیز
نه دوست عزیز نیازی نیست جدا جدا باشه , بهتره برا برنده اصلی درست شه و همراها اضافه شن
البته یه سری از دوستان جدا جدا درست کردن در هر صورت درسته ولی شما همون اضافه کنید اعضا رو
تشکر کنندگان: edibk ، Aida.s ، Soap McTavish ، babak_1363 ، shaso ، saeid-ss
(2013-04-16 ساعت 11:51)mohammad fazli نوشته:  
لطفا كمك كنيد
ممنون
دوست خوبم ممنون
شما مطمئن هستي تمامي مراحل را كامل رفتي؟ همين مشكل براي يكي ديگر از دوستان اتفاق افتاده بود كه ايشون اطلاعاتشان را در اختيار من قرار دادند كه بعد از ورود به اكلانتشان متوجه شدم كه هدف سفر را انتخاب نكرده اند. بهتر است يك بار ديگه مراحل را چك كني. اگر موفق نشدي بهم پيغام خصوصي بده. در خدمتم

(2013-04-16 ساعت 09:51)naarestan نوشته:  بچه‌ها این ماجرای fee چیه؟ توی ثبت نام ِ csc باید پولی پرداخت کنیم آیا؟!؟

در مورد ثبت نام در csc نيازي به پرداخت پول نداريد. زماني كه ويزاتون را دريافت كرديد لازم است 165 د.لار به يك حسابي كه توضيحاتشو هنگام دريافت ويزا حتما بهت ميگن پرداخت كني قبل از ورودت به ا.مريكا، البته بعد از ورودت هم ميتوني پرداخت كني كه اين هزينه در واقع هزينه صدور گرين كارت براي شماست (براي هر نفر بايستي پرداخت شود) و تا زماني كه اين مبلغ را پرداخت نكني گرين كارتي براي شما صادر نخواهد شد

ببخشید پس میشه بعد از ورود پرداخت کرد(165$) ؟؟؟ خوب ممکنه من نتونم با اقوام هماهنگ کنم آخه نمیخوام بهشون زحمت بدم

تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 18:05)Aida.s نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 11:51)mohammad fazli نوشته:  
لطفا كمك كنيد
ممنون
دوست خوبم ممنون

ببخشید پس میشه بعد از ورود پرداخت کرد(165$) ؟؟؟ خوب ممکنه من نتونم با اقوام هماهنگ کنم آخه نمیخوام بهشون زحمت بدم
بله میشه دوست عزیز
فقط ممکن است صدور گرین کارت شما بیشتر طول بکشید. نگران نباش
تشکر کنندگان: Aida.s ، babak_1363 ، shaso ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان