کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
سلام دوستان

امیدوارم سوالم تکراری نباشه

میشه به جای ptt ادرس کسی را تو انکارا یا استانبول داد ؟یا باید حتمن ثبت نام کنیم؟ ممنون از دوستانی که جواب میدن
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-04-14 ساعت 11:19)واله نوشته:  سلام دوستان

امیدوارم سوالم تکراری نباشه

میشه به جای ptt ادرس کسی را تو انکارا یا استانبول داد ؟یا باید حتمن ثبت نام کنیم؟ ممنون از دوستانی که جواب میدن

تا اونجایی که اطلاع دادن و مشخصه ؛ به جاش که نه ..
اما آدرس ptt توی استانبول ( ویا سایر شهرهای ترکیه) رو میشه داد که فرد برنده با کارت شناسایی از اونجا تحویل بگیره .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، saeid-ss ، shani89
میشه این کارو قبل از مصاحبه تو انکارا انجام داد یعنی تاریخش مهم نیست چند روز قبل از مصاحبه باشه؟

یا باید زودتر ثبت نام کنیم؟
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-04-14 ساعت 11:38)واله نوشته:  میشه این کارو قبل از مصاحبه تو انکارا انجام داد یعنی تاریخش مهم نیست چند روز قبل از مصاحبه باشه؟

یا باید زودتر ثبت نام کنیم؟

برگه ثبت نام CSC و معرفی پست باید روز مصاجبه همراهتون باشه دیگه پس هر موقع که وقت مصاحبتون اعلام شد بهتره که ثبت نام کنید و از برگه پرینت کنید .

در ضمن
دوستانی در تاپیک های دیگه از تحویل پاسپورت و مدارک توسط آژانس هواپیمایی در تهران گفته بودند که اونا براتون بسته رو تجویل میگیرن اما دقیقا از اون اطلاعی ندارم ولی شاید شدنی باشه .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: babak_1363 ، saeid-ss ، shani89
دوست عزیز ممنون از جوابت من یه مه دیگه مصاحبه دارم اینو برای یکی از دوستانم سوال کردم اون امروز رفت انکارا 3شنبه مصاحبه داره برای pttثبت نام نکرده حالا میخواستم بدونم الان تو انکاراست میتونه همون جا اینکارو انجام بده؟

به من گفت لازم نیست گفت تو سایت خودشون که مدارکو نوشته همچین چیزی نخواسته اگه کسی نره تو مهاجر سرا از کجا باید بفهمه؟

ممنون میشم جواب بدین
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: saeid-ss ، shani89
(2013-04-14 ساعت 13:03)واله نوشته:  دوست عزیز ممنون از جوابت من یه مه دیگه مصاحبه دارم اینو برای یکی از دوستانم سوال کردم اون امروز رفت انکارا 3شنبه مصاحبه داره برای pttثبت نام نکرده حالا میخواستم بدونم الان تو انکاراست میتونه همون جا اینکارو انجام بده؟

به من گفت لازم نیست گفت تو سایت خودشون که مدارکو نوشته همچین چیزی نخواسته اگه کسی نره تو مهاجر سرا از کجا باید بفهمه؟

ممنون میشم جواب بدین
نه دوست عزیز بگین ثبت نام کنن ، تو pdf صراحتاً گفته ، ایشون احتمالا pdf قدیمی رو مطالعه کردن ،
الان تو آنکارا هم میتونه ثبت نام کنه ۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشه ، بگین ثبت نام کنن چون یکی از بچه ها به خاطر همین موضوع نقص مدرک خوردن
تشکر کنندگان: naarestan ، amir82 ، deineath ، saeid-ss ، shani89
ادرس جدیدشو اگه دارین میذارین
ممنون
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-04-14 ساعت 16:32)واله نوشته:  ادرس جدیدشو اگه دارین میذارین
ممنون
امضای من pdf آنکارا رو بخونید اینجا
تشکر کنندگان: naarestan ، saeid-ss
دوستای خوبم،

ptt همون csc هستش؟؟؟ میشه توضیح بدید ؟ ممنون؟؟

تشکر کنندگان: naarestan ، saeid-ss
سلام دوستان
در مورد csc باید صفحه آخر اون فایل پی دی اف رو پر کنیم و بعد روز مصاحبه پرینتش رو ببریم؟
و ptt ادرس پست کجا رو باید بدیم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-04-14 ساعت 17:50)Aida.s نوشته:  دوستای خوبم،

دوست عزیز شما با ثبت نام در سایت csc ، دفتر پستی یا همون ptt (آنکارا) و empost (ابوظبی) رو تعیین میکنید

(2013-04-14 ساعت 18:25)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
در مورد csc باید صفحه آخر اون فایل پی دی اف رو پر کنیم و بعد روز مصاحبه پرینتش رو ببریم؟
نه دوست عزیز ،
فکر میکنم منظورتون contact information sheet هست که آخر فایل pdfآنکارا وجود داره ، بله باید پر کنید و همراه مدارک ارسال کنید، برای هر یک از اعضای خانواده جداگانه باید پر کنید
شما باید در سایت csc اکانت درست کنید و ptt رو مشخص کنید ، لیلا جان شما هنوز کارنت نشدید اجازه بدید نامه دومتون بیاد بعد اقدام کنید چون ایروان نیاز نداره که ثبت نام کنید و آنکارا و ابوظبی نیاز داره و شما نمیدونید محل مصاحبتون کجاس پس دست نگه دارید تا محل مصاحبح مشخص شه
صفحه ی اول همین تاپیک ارسال اول رو بخونید فکر میکنم مفید باشه
تشکر کنندگان: Aida.s ، amir82 ، saeid-ss ، babak_1363
(2013-04-14 ساعت 18:43)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 17:50)Aida.s نوشته:  دوستای خوبم،

دوست عزیز شما با ثبت نام در سایت csc ، دفتر پستی یا همون ptt (آنکارا) و empost (ابوظبی) رو تعیین میکنید

(2013-04-14 ساعت 18:25)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
نه دوست عزیز ،
فکر میکنم منظورتون contact information sheet هست که آخر فایل pdfآنکارا وجود داره ، بله باید پر کنید و همراه مدارک ارسال کنید، برای هر یک از اعضای خانواده جداگانه باید پر کنید
شما باید در سایت csc اکانت درست کنید و ptt رو مشخص کنید ،
صفحه ی اول همین تاپیک ارسال اول رو بخونید فکر میکنم مفید باشه

ممنون از پاسختون اما ما که PTT دسترسی نداریم یعنی منظورم داخل ایرانه، این برای دریافت ویزاست یا فرستادن مدارکمون؟؟؟

تشکر کنندگان: saeid-ss ، babak_1363
(2013-04-14 ساعت 18:51)Aida.s نوشته:  ممنون از پاسختون اما ما که PTT دسترسی نداریم یعنی منظورم داخل ایرانه، این برای دریافت ویزاست یا فرستادن مدارکمون؟؟؟
شما از داخل ایران با این سیستم کار نمیکنید ,
اگه محل مصاحبه تون آنکاراس یه ptt تو آنکارا باید انتخاب کنید نه ایران,مدارک رو تحویل سفارت میدین و بعد از اینکه ویزاتون آماده شد و چسبوندن رو پاسپورت از ptt که مشخص کردین تحول میگیرید
من الان در پیغام خصوصی توضیح میدم چون این سوالات قبلا پرسیده شده و خلاف مقررات سایت هست که من تکرار میکنم
تشکر کنندگان: Aida.s ، amir82 ، Soap McTavish ، saeid-ss ، babak_1363 ، naarestan ، shaso
دوستان عزيز سلام
ما طبق راهنمايي اقاي فضلي عزيز كه جاداره تشكر ويژه از ايشون داشته باشم رو انجام داديم
ولي مراحل پرينت رو كه ميريم در اخر گزينه viwe con.... كه بايد انتخاب بشه و فايل قابل پرينت بياد رو نمي اره
لطفا كمك كنيد
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، saeid-ss
Sadسلام دوستان من فکر میکنم این مربوط به لاتاری هم میشه. چون به خود من گیر دادن که چرا ptt انتخاب نکردی. به همین علت کلیرنس خوردم و هنوز منتظرم.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان