کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2010-08-21 ساعت 21:57)nicole.gemini نوشته:  طبق برنامه خانم دکتر آلاله کامران- وکیل رسمی دادگاههای کالیفرنیا- از هفته پیش براساس تحریم های جدید، آوردن هر گونه فرش، پسته، تنقلات، پول بیشتر از 10000 تای مجاز، زعفران و .... از ایران به آمریکا ممنوع و اگر اینها را از مسافر بگیرند، حتی ممکنه پرونده جنایی،... هم علیه مسافر فایل شود.... اینهم لینک مربوطه که آخرین تحریم ها 16 آگوست یعنی هفته پیش اعلام شده.... حتی پست هم نکنید... مراقب باشید.... این قانون جدید است..... تمام گایدلاینها را بخونید... این قانون برای همه است.. چه آنهاییکه اینجا زندگی میکنند چه فقط برای ویزیت میایند....

http://ustreas.gov/offices/enforcement/ofac/programs/

پدربزرگ من 18 شهریور عازم آمریکاست و تقریبا همۀ چیزهایی که شما گفتید رو همراه خودش میبره.
امیدوارم که به مشکل نخوره ، در هر حال خبرشو بهتون میدم.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
پاسخ
تشکر کنندگان: nicole.gemini ، Hossein81 ، shkhmo ، SH1A2R3
دوستان طبق پوستری که دوستمان از فرودگاه مهرآباد -بالای صفحه-داریم خروج تا 20 متر مربع فالی از ایران مجازه .
حوب 20 متر مربع قالی میشه یه قالی دستباف 3*4 و یه قالی دستباف 2*3 یا 3*3
که قیمت بالایی تو ایالات متحده داره.
دوستانی که اونجا هستید اگه این دو تا تخته فرش رو از ایران بیاریم میتونیم اونجا بفروشیمش؟
دوستانی که عازم هستند یه امتحانی بکنند ، فکر میکنم سود خوبی داشته باشه.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، Emad_L
(2010-08-21 ساعت 22:27)pashaneco نوشته:  
(2010-08-21 ساعت 21:57)nicole.gemini نوشته:  طبق برنامه خانم دکتر آلاله کامران- وکیل رسمی دادگاههای کالیفرنیا- از هفته پیش براساس تحریم های جدید، آوردن هر گونه فرش، پسته، تنقلات، پول بیشتر از 10000 تای مجاز، زعفران و .... از ایران به آمریکا ممنوع و اگر اینها را از مسافر بگیرند، حتی ممکنه پرونده جنایی،... هم علیه مسافر فایل شود.... اینهم لینک مربوطه که آخرین تحریم ها 16 آگوست یعنی هفته پیش اعلام شده.... حتی پست هم نکنید... مراقب باشید.... این قانون جدید است..... تمام گایدلاینها را بخونید... این قانون برای همه است.. چه آنهاییکه اینجا زندگی میکنند چه فقط برای ویزیت میایند....

پدربزرگ من 18 شهریور عازم آمریکاست و تقریبا همۀ چیزهایی که شما گفتید رو همراه خودش میبره.
واقعاً خبر بدی هست لطفا کسانی که توی این مدت رفتند یا عازم سفر هستند ما رو هم در جریان بگذارن. مخصوصا برای دلار. یعنی هر نفر 10000 دلار یا هر خانواده 10000 دلار؟

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3
(2010-08-22 ساعت 01:28)زهره نوشته:  
(2010-08-21 ساعت 22:27)pashaneco نوشته:  

واقعاً خبر بدی هست لطفا کسانی که توی این مدت رفتند یا عازم سفر هستند ما رو هم در جریان بگذارن. مخصوصا برای دلار. یعنی هر نفر 10000 دلار یا هر خانواده 10000 دلار؟

بله.. بسیار .... اگر حتمی باشه.... امیدوارم اصلا به اجرا درنیاد.. آنهاییکه دارند میاند به ما هم خبر بدهند.. منهم هفته دیگر 1 مسافر دارم...Sad
نفری 10000 تا که از قبل هم مجاز بوده.... بنظر میاد همون شرائط قبلی است، حالا نظارت بیشتر میشه.... کسی اطلاعی داره؟؟؟؟؟

One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
هر خانواده حداکثر 10000 دلار میتونه وارد آمریکا کنه و سختگیری راجع به این موضوع و مواد خوراکی هم در حالت کلی درسته (حتی به مقدار کم) .
البته من دیدم کسی این ریسک رو کرد و کلی مواد خوراکی با خودش داشت و وقتی ازش سوال کردند گفت اصلا" هیچ هوراکی همراه ندارم و بدون مشکل وارد شد و شخصی رو هم دیدم که در حدود 11-12 هزار دلار همراه داشت ولی زیر 10 هزار اعلام کرد و می گفت "حتی پول خرد های تو جیب لباسهام رو گشتن و در آخر بهم اخطار دادن" و در ورود بعدی هم چون تو سیستم دیدن من یکبار اینکار رو کرده ، کلی مورد بازرسی قرار گرفته و ازش سوال کردن چرا دفعه قبل پول پنهان کرده بدی!
برای همین به تجربه یک نفر دیگه استناد نکنید و خودتون رو تو دردسر ندازین.
من پیشنهاد میکنم پول بیشتر از 10 هزار دلار رو حواله کنید و یا حتما" هنگام ورود اعلام کنید و مواد خوراکی رو هم اگر لازمه حتما" پست کنید خیلی راحت و بی استرس!
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، shaan ، peyman74 ، shkhmo ، SH1A2R3 ، Asy ، سمانه777
(2010-08-22 ساعت 10:29)babakped نوشته:  هر خانواده حداکثر 10000 دلار میتونه وارد آمریکا کنه و سختگیری راجع به این موضوع و مواد خوراکی هم در حالت کلی درسته (حتی به مقدار کم) .
البته من دیدم کسی این ریسک رو کرد و کلی مواد خوراکی با خودش داشت و وقتی ازش سوال کردند گفت اصلا" هیچ هوراکی همراه ندارم و بدون مشکل وارد شد و شخصی رو هم دیدم که در حدود 11-12 هزار دلار همراه داشت ولی زیر 10 هزار اعلام کرد و می گفت "حتی پول خرد های تو جیب لباسهام رو گشتن و در آخر بهم اخطار دادن" و در ورود بعدی هم چون تو سیستم دیدن من یکبار اینکار رو کرده ، کلی مورد بازرسی قرار گرفته و ازش سوال کردن چرا دفعه قبل پول پنهان کرده بدی!
برای همین به تجربه یک نفر دیگه استناد نکنید و خودتون رو تو دردسر ندازین.
من پیشنهاد میکنم پول بیشتر از 10 هزار دلار رو حواله کنید و یا حتما" هنگام ورود اعلام کنید و مواد خوراکی رو هم اگر لازمه حتما" پست کنید خیلی راحت و بی استرس!

خیلی ممنون
اگه مسئله فقط اعلام کردن باشه که هیچ اشکالی نداره، خوب اعلام میکنیم و تا حالا هم خیلی ها بودن که اعلام کردن و مشکلی براشون پیش نیامده. من فقط میخواستم بدونم همون روند سابق هست یا نه؟ حتی تا 2 هفته پیش هم کسانی بودند که بدون مشکل با پول بالای 10000 دلار رفتن.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، Emad_L
(2010-08-21 ساعت 21:57)nicole.gemini نوشته:  طبق برنامه ایی که خانم دکتر آلاله کامران- وکیل رسمی دادگاههای کالیفرنیا- در رادیو داشتند و منهم شنیدم: از هفته پیش براساس تحریم های جدید، آوردن هر گونه فرش، پسته، تنقلات، پول بیشتر از 10000 تای مجاز، زعفران و .... از ایران به آمریکا ممنوع و اگر اینها را از مسافر بگیرند، حتی ممکنه پرونده جنایی،... هم علیه مسافر فایل شود.... اینهم لینک مربوطه که آخرین تحریم ها 16 آگوست یعنی هفته پیش اعلام شده........ این قانون جدید است..... تمام گایدلاینها را بخونید... این قانون برای همه است.. چه آنهاییکه اینجا زندگی میکنند چه فقط برای ویزیت میایند....

مرسي بابت لينک؛
اما من يه نگاه اجمالي کردم، چيزي با اين مضاميني که گفتين دستگيرم نشد.
بيشتر موارد مربوط به صادرات به ايران (و کلاً خروج کالا از امريکا براي ورود به ايران بود)
ميشه بيشتر توضيح بدين؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، Emad_L ، سمانه777
با این جستجو هیچ نتیجه ای پیدا نمیشه
site:http://ustreas.gov/offices/enforcement/ofac/programs/iran carpet
یعنی اصلاً بحث فرش تو این سایت نشده و یک بار هم این کلمه نیومده!
چطور گفتند که واردات فرش به آمریکا از ایران ممنوع شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، Emad_L ، سمانه777
(2010-08-22 ساعت 15:42)indmehdi نوشته:  
(2010-08-21 ساعت 21:57)nicole.gemini نوشته:  طبق برنامه ایی که خانم دکتر آلاله کامران- وکیل رسمی دادگاههای کالیفرنیا- در رادیو داشتند و منهم شنیدم: از هفته پیش براساس تحریم های جدید، آوردن هر گونه فرش، پسته، تنقلات، پول بیشتر از 10000 تای مجاز، زعفران و .... از ایران به آمریکا ممنوع و اگر اینها را از مسافر بگیرند، حتی ممکنه پرونده جنایی،... هم علیه مسافر فایل شود.... اینهم لینک مربوطه که آخرین تحریم ها 16 آگوست یعنی هفته پیش اعلام شده........ این قانون جدید است..... تمام گایدلاینها را بخونید... این قانون برای همه است.. چه آنهاییکه اینجا زندگی میکنند چه فقط برای ویزیت میایند....

مرسي بابت لينک؛
اما من يه نگاه اجمالي کردم، چيزي با اين مضاميني که گفتين دستگيرم نشد.
بيشتر موارد مربوط به صادرات به ايران (و کلاً خروج کالا از امريکا براي ورود به ايران بود)
ميشه بيشتر توضيح بدين؟

همانطور که نوشتم این تمام صحبت هایی بود که این خانم وکیل میکرد و این لینک را هم داد. ظاهرا هم از روی آدرس صفحه زیری داشت استناد میکرد.... چون در مورد فرش و.... هم نوشته... : http://ustreas.gov/offices/enforcement/o...n/iran.pdf مردم که زنگ میزدند همینها رو میگفت...
البته این مقررات چندین سال است که گذاشته شده و هیچ کس هم توجهی بهش نمیکنه ولی نمیدونم چرا دوباره داره راجع بهش صحبت میشه.. من کمتر از 1 هفته دیگه مسافر دارم .. نگران نباشید... همه چیز را براتون مینویسم....

One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: indmehdi ، laili ، mohsen324 ، mitr.p ، shkhmo ، SH1A2R3 ، Emad_L
ما یا آشنای فرش فروش اینجا داریم گفت از اواسط سپتامبر ورود فرش به آمریکا ممنوع میشه ...........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman74 ، shkhmo ، SH1A2R3
(2010-08-23 ساعت 10:00)laili نوشته:  ما یا آشنای فرش فروش اینجا داریم گفت از اواسط سپتامبر ورود فرش به آمریکا ممنوع میشه ...........

چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaan ، shkhmo
(2010-08-23 ساعت 12:22)msnazi نوشته:  
(2010-08-23 ساعت 10:00)laili نوشته:  ما یا آشنای فرش فروش اینجا داریم گفت از اواسط سپتامبر ورود فرش به آمریکا ممنوع میشه ...........

چرا؟

به خاطر تح...ری...مممممممممممممم

پاسخ
من هنوزم نفهمیدم یکی میگه نفری 10000$ و یکی میگه خانواده ای 10000$ من هنوزم به طور دقیق نفهمیدم اسپانسر ما میگفت نفری 10000$ میتونید بیارید حالا یکی که واقعا مطمئنه چه قدر میشه برد میشه یک توضیحی بده .
با تشکر

بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

پاسخ
(2010-08-23 ساعت 15:50)khashayar6310 نوشته:  من هنوزم نفهمیدم یکی میگه نفری 10000$ و یکی میگه خانواده ای 10000$ من هنوزم به طور دقیق نفهمیدم اسپانسر ما میگفت نفری 10000$ میتونید بیارید حالا یکی که واقعا مطمئنه چه قدر میشه برد میشه یک توضیحی بده .
با تشکر

نفری 10.000 تا .........
ما پارسال بیشتر هم آوردیم و اعلام کردیم هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
امسال رو نمیدونم...ولی مطمئنم نفری 10.000 تاست

پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، khashayar6310 ، Ali Sepehr ، seravin ، Eskandari ، shkhmo ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، pv-n ، آلیس-1980
(2010-08-23 ساعت 15:50)khashayar6310 نوشته:  من هنوزم نفهمیدم یکی میگه نفری 10000$ و یکی میگه خانواده ای 10000$ من هنوزم به طور دقیق نفهمیدم اسپانسر ما میگفت نفری 10000$ میتونید بیارید حالا یکی که واقعا مطمئنه چه قدر میشه برد میشه یک توضیحی بده .
با تشکر

سلام دوست عزیز.هیچ مشکلی‌ نیست هرچقدر می‌خواین پول بیارین.من ۲ماه پیش اومدم.تازه به جز ۱۰۰۰۰ خودم پول واسه کسی دیگه هم آوردم.هیچ مشکلی‌ نیست فقط تو فرم هواپیما باید اعلام کنین.تو فرودگاه بازم پلیس میپرسه.و به این پول هیچ مالیاتی تعلق نمی‌گیره

ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان