موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
تو فرودگاه امام موقع رفتن چون بلیط و ویزای مهاجرت داریم بابت پول همراه به کسی تا حالا گیر ندادند؟ کسی تجربه ای نداره؟
به نظر میرسه همه همینطوری از گیت بدون مشکل رد شدند.
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آیا از دوستان کسی تجربه بردن فرش را دارد؟این فرش را با چه شرایطی میشه آورد؟بعنی تو چمدان بذاریم یا لوله شده به قسمت بار تحویل بدهیم.(یه فرش معمولی تا 500الی 1 میلیون)
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یک پیام برای کسانی که میخواهند ساز ببرند .
من گیتار الکتریک میزنم و سازم رو خیلی خیلی دوست دارم یه گیتاره جکسون قرمزه یکی از دوستام که اون هم مثل من گیتار الکتریک میزد چند هفته پیش سازش رو با خودش برد { من بهش گفتم ببره } خلاصه دسته ی گیتار تو بار شکسته و خیلی خیلی ناراحت بود به منم گفت ساز هات رو نیار منم مجبور شدم ساز هام رو بذارم برای فروش چون ما میگیم ساز رفیق و همدم و از همه مهم تر .... آدمه { برداشت بد نکنیدا } برای همین من حاظر نشدم صدمه ببینند و خراب بشند و زود برای فروششون اقدام کردم ولی خیلی خیلیییییییییی ناراحت شدم .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-28 ساعت 00:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-28 ساعت 00:52 توسط khashayar6310.)
دوست من با امارات { فکر کنم } رفته بود ما قبل رفتن یه هارد کیس خریدیم که گیتار رو بذاره توش و بفرسته تو بار چون نمیخواست وقتی هواپیما توقف کرد ساز رو دنبال خودش بکشه از فشار زیادی که به هارد کیس اومده بود هم هارد کیس و هم دسته ی گیتار با هم شکسته بودند و خیلی خیلی ناراحت بود و وقتی پیگیری کرده بود پرواز حاظر نشده بود یک قرون بهش بده و گفته بودند میخواستی تو قسمت بار نفرستی این چیزی بود که برای من تعریف کرد { راست و دروغ با خودش } ولی دیگه من این ریسک رو نکردم و معلمم هم گفت بفروش اون هم گفت ریسکش بالاست چون یک ضربه ی کوچیک پدر گیتار رو در میاره .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
مسافر ما امروز اومد. یک خانوم مسن که سبزیجات خشک، آلوبخارا، زعفران ( بغیر از فرش)، داشته و برای اینکه معطل بار و چمدان و... نشه مثل همیشه از ابتدای پرواز تقاضای ویل چیر کرده و به همین خاطر همه کارهاش را هم مثل سابق مامورین فرودگاه انجام دادند....
ازش هیچ گونه سوالی نکرده بودند... و راحت رد شده بوده.. نمیدونم چون شاید مسن بوده و یا با ویلچیر.... بهر حال این خبری بود که گفته بودم میگم.. شما برای اینکه کاملا مطمئن باشید با فرودگاه مهراباد تماس بگیرید و از یک نفر مطلع سوال کنید... حتی اگر کسی را در آمریکا دارید، میتونید ازش بخواهید با فرودگاه در آمریکا تماس بگیرد و پرس و جو کند.... موفق باشید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-14 ساعت 13:15)hasti_banoo نوشته: آمريكا واردات فرش دستباف ايران را ممنوع كرد
سه شنبه، 23 شهریور 89
تهران - رييس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان فرش دستباف گفت كه دولت آمريكا از هفتم مهرماه امسال( ۲۹سپتامبر (۲۰۱۰واردات هر نوع فرش دستباف ايراني به اين كشور را ممنوع كرده است.
اكبر هريسچيان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا از آمريكا بعنوان اصليترين واردكننده فرش دستباف و بزرگترين بازار صادراتي ايران نام برد و گفت: زمان پايان اين تحريم مشخص نيست.
....
يادآور ميشود در زمان حاضر واردات پسته و خاويار ايراني به آمريكا ممنوع است.
----
متن کامل خبر در سایت ایرنا
یعنی با وجود این موضوع ما که 7 اکتبر میریم نمیتونیم با خودمون یک فرش دستباف که خریدیم ببریم ؟
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
اونطور که در این خبر نوشته خیر. اما اینکه دقیقا از همین تاریخ اعمال بشه یا نه و اینکه شامل مسافران هم میشه یا نه، متاسفانه اطلاعی ندارم.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
من از دوستان شنیدم 15 سپتامبر شروع این تحریم هاست.
کسی نمی تونه سند موثق پیدا کنه؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من سند موثق محسن جان.
حتی مسافر هم نمیتونه فرش بیاره.چون پیام میخواست فرش با خودش بیاره ما سوال کردیم گفتند نمیتونه برای همین فرستاد و امروز رسید گمرک لس آنجلس.
اگه میخواهید فکر کنم بتونید با نشون دادن پاس و ویزاتون فریت کنید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.