موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
گشتم و گشتم تا به اینجا رسیدم!
این خبر تو سایت های فرش همه جا بود!
از قرار واردات فرش از آخر سپتامبر (دقیقا 28 سپتامبر) ممنوع میشه.
متن خبر:
[en]
SWEEPING US SANCTIONS AGAINST IRAN WILL AFFECT RUG IMPORTS
WASHINGTON, DC -- On Thursday, July 1, US President Barak Obama signed a sweeping new law that will ban many US imports from Iran. Rugs will be included in the embargo. The ban on Iranian rug importation will become effective Sept. 29, 2010.
Brenda Jacobs, Washington Trade Counsel for the Oriental Rug Importers Association, has written ORIA members explaining how the new law will affect the US Iranian rug importing business. "No Iranian carpets will be permitted to enter the United States or its customs territory, including from a customs warehouse, after September 28," she said..
"It is the date of entry for consumption that controls whether an imported carpet is subject to the embargo. The date of export from Iran is irrelevant," she explained. "Iranian origin carpets must be presented for entry for consumption to U.S. Customs and Border Protection and/or withdrawn from warehouse by September 28."
Therefore, the embargo will apply to any Iranian carpets that are in a customs warehouse and have not yet been entered for consumption into the US after that date. "Under CBP rules, entered means that the appropriate documentation has been filed with the port to secure the release of the merchandise or to withdraw it from warehouse, along with any estimated duties that may be due. If entry documents are submitted before merchandise arrives within port limits, the time of entry is when the merchandise arrives within the port limits," Jacobs said.
"For merchandise being withdrawn from a warehouse for consumption, the time of entry is when a properly completed Customs Form 7501, and any other required documentation, is filed with CBP and estimated duties, if any, are deposited," she explained. "ORIA members would be well advised to plan to present Iranian carpets for entry to CBP prior to September 28," she concluded. The Obama administration has said repeatedly that implementing the sanctions does not signal an end to its two-track policy of mixing engagement and pressure.
The White House hopes the measures will convince Iran to come back to the negotiating table. According to the Department of Commerce, imports of wool rugs from Iran amounted to $43.4 million in 2009, compared to $56.2 million in 2008. In 2009, worldwide shipments of wool rugs into the US amounted to $562.7 million. For the first four months of 2010 imports of Iranian rugs amounted to $15.6 million[/en].
منبع:
http://www.rugnews.com/ME2/dirmod.asp?si...F9CDF8625D
ما خوش شانس بودیم که 24 سپتامبر میرسیم!
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-15 ساعت 17:45)msnazi نوشته: ما خوش شانس بودیم که 24 سپتامبر میرسیم! خوش به حالتون اقا محسن " ما نمیتونیم فرش ببریم چون ما 7 اکتبر میریم .
ولی بازم عیبی نداره بزرگترین لطف خدا فقط اینه که بتونیم بریم بقیه مشکلات حل میشه .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
موضوعها: 0
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز آیا اطلاعی از هزینه پست وسایل خانگی به امریکا دارند؟ من شنیدم بعضی ها اینکار رو کردند و تمام وسایل خونشونو پست کردند.
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-19 ساعت 19:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-19 ساعت 19:51 توسط Amir78.)
خدا را شکر من که هر چی دارم مال خانه ی بابام اینا هست
پس با زیر پوش پاره هام و دو تا صندل و یک کوله پشتیم می یام
با این تفاصیر نظرتون واسه گوشه پیاده رو خوابیدن چییه؟
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-19 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-19 ساعت 20:04 توسط free_free.)
دوستان با توجه باینکه بردن وسایل خونه از حقوق مهاجرین هست ، حالا اگه این وسایل خونه رو بصورت بار بفرستیم و توش مثلا دو تخته قالی دستباف نو هم باشه فکر میکنین تو فرودگاههای آمریکا بهش گیر بدن(طبق آخرین خبر از خبر گذاریها صادرات فرش از ایران به آمریکا ممنوع شده)
اگر از دوستان کسی رفت حتما برای بقیه سوال کنه
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-19 ساعت 19:35)anab نوشته: دوستان عزیز آیا اطلاعی از هزینه پست وسایل خانگی به امریکا دارند؟ من شنیدم بعضی ها اینکار رو کردند و تمام وسایل خونشونو پست کردند.
کیلویی 3تا 4 دلار اب می خوره بستگی به وزن بار داره
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-19 ساعت 20:03)free_free نوشته: دوستان با توجه باینکه بردن وسایل خونه از حقوق مهاجرین هست ، حالا اگه این وسایل خونه رو بصورت بار بفرستیم و توش مثلا دو تخته قالی دستباف نو هم باشه فکر میکنین تو فرودگاههای آمریکا بهش گیر بدن(طبق آخرین خبر از خبر گذاریها صادرات فرش از ایران به آمریکا ممنوع شده)
ممنون سلام دوستان
يكي از دوستان من كه سيتيزن امريكاست و يك ماه پيش هم داشته از ايران برميگشته تو فرودگاه بهش گفتن فرش كه نياوردي اون هم گفته نه و بهش گفتن ميدوني كه اوردن فرش ممنون شده! كه ما كه اون موقع از اين موضوع خبر نداشتيم واقعا شكه شديم.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
2010-09-20 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-21 ساعت 15:00 توسط mohsen324.)
(2010-09-18 ساعت 00:52)shiva ld نوشته: سلام دوستان
قابلمه چی؟
به نظر من و اکثر کسانی که رفتند ارزش نداره از اینجا ببرین.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-20 ساعت 17:14)payman R نوشته: (2010-09-19 ساعت 20:03)free_free نوشته: دوستان با توجه باینکه بردن وسایل خونه از حقوق مهاجرین هست ، حالا اگه این وسایل خونه رو بصورت بار بفرستیم و توش مثلا دو تخته قالی دستباف نو هم باشه فکر میکنین تو فرودگاههای آمریکا بهش گیر بدن(طبق آخرین خبر از خبر گذاریها صادرات فرش از ایران به آمریکا ممنوع شده)
ممنون سلام دوستان
يكي از دوستان من كه سيتيزن امريكاست و يك ماه پيش هم داشته از ايران برميگشته تو فرودگاه بهش گفتن فرش كه نياوردي اون هم گفته نه و بهش گفتن ميدوني كه اوردن فرش ممنون شده! كه ما كه اون موقع از اين موضوع خبر نداشتيم واقعا شكه شديم.
البته این قالی که من میگم اینجا حکم اثاثیه خونه رو داره و نه کالای تجاری! که ممکنه این قالی دستباف و نو باشه!
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-18 ساعت 00:52)shiva ld نوشته: سلام دوستان
قابلمه چی؟ اینجا وقتی قابلمه ۱۲$ میتونین بخرین واسه چی میخواین بار اضافی بیارین
!!!!!!!!!!!!!
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز به اسپانسرمون { عمه ام } زنگ زدم تا یک بار دیگر وسایلی را که جمع کردیم را با او چک کنم و در انتها به من این جمله را گفت :
به هیچ وجه وسایل برقی نیارید چون وقتی ما اوردیم خیلی زود خراب شدند و حتی اگر برایشان تبدیل بگیری تبدیل بعد از مدتی آب میشود و دستگاه خراب میشود و تاکید کرد که قیمت وسایل برقی در اینجا خیلی ارزان تر از ایران است ولی به من گفت که گیتارم را بیاورم زیرا قیمت ساز های موسیقی بالا میباشد و قیمت یک گیتار الکتریک خوب حدود 2000 دلار میباشد .
و اضافه کرد که لباس بیاورید ولی پالتو یا کاپشن نیاورید کفش بیاورید کمی ظرف و ظروف " قاشق چنگال " اگر دوست دارید لواشک " کمی سبزی " زرشک را نمیگذارند بیاورید " اطلس سخن گو " و دیگر چیز هایی که تا چند ماه زندگیتان را بگذرانید .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
زرشک رو به هیچ عنوان اجازه نمی دهند؟ حتی مقدار کم برای مصرف؟
لواشک و حله هوله چیز خیلی مهمیه. به نظر من هر کس میره باید با خودش ببره. (البته اگه دوست داره)
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
من یکی دو هفته پیش با یکی از دوستان صحبت کردم. تازه از آمریکا اومده بود و می گفت حتی تخم گل هم برده و اونجا تو باغچه کاشتن. گفت اگه بین لباسها و وسایل جاسازیش کنین نمی بینن و حتی چمدون رو ممکنه باز نکنن.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من امروز دوباره به امریکا وارد شدم.مقداری از وسایلم را هم فریت کردم که این کار را مدیون یک سایت که راجع به مهاجرت به استرالیا بود میدانم.(الان اسم سایت را نمیدانم)من با امارات پرواز داشتم و بارم را هم توسط همین شزکت فریت کردم.
اگر بار شما زیر 100 کیلو باشد کیلویی4 دلار و خرده ای این کار را می کنند ولی اگر بار شما از 100 کیلو بیشتر باشه ما کیلویی 2 دلار دادیم.که این رقم بسیار به صرفه تر از اضافه وزن و یا حتی خرید بار اضافی از امارات است.هیچ محدودیتی هم ندارید.(برای استرالی وسایل چوبی مثل اینکه ممنوع است) به ما که گفتم تا 200 تن می تونید بیارید!!!!!!!!!
تا 24 ساعت هم در گمرک فرودگاه سانفرانسیسکو رایگان نگهداری میشه.
من با خودم 1 کیلو زرشک آوردم که تازه فهمیدم ممنوع بوده ولی افسر ها متوجه نشدند با این که من گزینه میوه و سبزیجات را در فرم تیک زده بودم.(مطمئنا اگه می دونستم ممنوعه نمی اوردم همون طور که لیموعمانی و تخمه را نیاوردم.)
ولی این موضوع گشتن چمدان ها وگیر دادن ها عشقی است وخیلی قانونمدار نیست.اگه کسی به راحتی اوف پول هایی که تو ایران داده را بگه هر چی دلش بخواد میتونه بیاره با می گیرن میندازن دور یا هیچی اتفاقی نمی افته و حال وسایل را میبره.
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
|