کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2010-09-21 ساعت 18:00)air نوشته:  با سلام
من امروز دوباره به امریکا وارد شدم.مقداری از وسایلم را هم فریت کردم که این کار را مدیون یک سایت که راجع به مهاجرت به استرالیا بود میدانم.(الان اسم سایت را نمیدانم)من با امارات پرواز داشتم و بارم را هم توسط همین شزکت فریت کردم.
اگر بار شما زیر 100 کیلو باشد کیلویی4 دلار و خرده ای این کار را می کنند ولی اگر بار شما از 100 کیلو بیشتر باشه ما کیلویی 2 دلار دادیم.که این رقم بسیار به صرفه تر از اضافه وزن و یا حتی خرید بار اضافی از امارات است.هیچ محدودیتی هم ندارید.(برای استرالی وسایل چوبی مثل اینکه ممنوع است) به ما که گفتم تا 200 تن می تونید بیارید!!!!!!!!!
تا 24 ساعت هم در گمرک فرودگاه سانفرانسیسکو رایگان نگهداری میشه.
من با خودم 1 کیلو زرشک آوردم که تازه فهمیدم ممنوع بوده ولی افسر ها متوجه نشدند با این که من گزینه میوه و سبزیجات را در فرم تیک زده بودم.(مطمئنا اگه می دونستم ممنوعه نمی اوردم همون طور که لیموعمانی و تخمه را نیاوردم.)
ولی این موضوع گشتن چمدان ها وگیر دادن ها عشقی است وخیلی قانونمدار نیست.اگه کسی به راحتی اوف پول هایی که تو ایران داده را بگه هر چی دلش بخواد میتونه بیاره با می گیرن میندازن دور یا هیچی اتفاقی نمی افته و حال وسایل را میبره.
مگه بردن زرشک ممنوعه ؟!

شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo
ما هم زرشک آوردیم اونم خیلی‌ زیاد ۵تا بسته بزرگ

اصلا‌ام گیر ندادن
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

پاسخ
تشکر کنندگان: khashayar6310 ، shkhmo ، آلیس-1980
تمام این خبرها را ما فقط میشنویم و تا عملا برای یکی از ما اتفاق نیافته باورمون نمی شه!!!!(مثلا زن عموی شوهرم با خودش پرده آورده بهش گیر دادن!!!!!)تمام این ها با واسطه نقل می شه برای همین هم ما جانب احتیاط را می گیریم و چیزهایی که فکر می کنیم علاوه بر ایرانی بودن بهمون گیر میدن را با خودمون نیاوریم .زرشک را من بعد از امدن به این جا شنیدم که می گن یه حشره داره و محیط زیست را بهم میزنه(والا ما تازه شو خریدیم جو جو نداشت چه برسه به خشکش).
من دوباره تاکید می کنم رد شدن وگیر ندادن افسر ها کاملا عشقی و شانسی است:
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، nnazi_2005 ، shaan ، پرستو ، Eskandari ، shkhmo ، schaghayegh ، Emad_L
کسی می دونه آیا گلیم هم شامل این قانون منع وارد کردن فرش به آمریکا می شه یا نه؟ من 1 گلیم کوچیک می خوام ببرم.
پاسخ
دوستان یک سوال جدی دارم:

من تا چند وقت دیگه عازم امریکا هستم ایشالا

حالا فرشهام رو که میخواستم ببرم میتونم به عنوان اموال شخصی فریت کنم یا نه؟

فقط لطف بفرمایید جواب مستند بدهید

ممنونم
پاسخ
من یک گلیم 9 متری(در چمدان) و 2تا قالیچه دستی و ماشینی آوردم (فرت) آورده ام
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: megaholding ، shkhmo ، كاميلا
(2010-09-25 ساعت 16:57)air نوشته:  من یک گلیم 9 متری(در چمدان) و 2تا قالیچه دستی و ماشینی آوردم (فرت) آورده ام

میشه درباره فریت کمی توضیح بدین؟
ممنون
پاسخ
(2010-09-25 ساعت 16:57)air نوشته:  من یک گلیم 9 متری(در چمدان) و 2تا قالیچه دستی و ماشینی آوردم (فرت) آورده ام

فرش ها و قالیچه ها نو بودن؟
کسی بهتون گیر نداد؟

میدونید تا چند متر مربع میشه برد؟(بعنوان وسایل شخصی)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
پاسخ
(2010-02-20 ساعت 23:10)laili نوشته:  متاسفانه خیر .........شما هیچ نوع گیاه و تخم گیاه و نمیتونید وارد کشور کنید...ولی نگران نباشید اینجا خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش و بکنید گیاهان داروئی ..انواع چائی هائی که خاصیت درمانی داره برای سرماخوردگی ..برونشیت...سینوزیت...اعصاب ...کاهش استرس...بهبود خواب...و ....وجود داره
پس من و شما که به معجزه ی گیاهان داروئی معتقدیم اینجا به راحتی برامون در دسترسه......

سلام
یعنی سبزی خشک هم نمیشه برد؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: shaan ، shkhmo
(2010-10-04 ساعت 01:54)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-02-20 ساعت 23:10)laili نوشته:  متاسفانه خیر .........شما هیچ نوع گیاه و تخم گیاه و نمیتونید وارد کشور کنید...ولی نگران نباشید اینجا خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش و بکنید گیاهان داروئی ..انواع چائی هائی که خاصیت درمانی داره برای سرماخوردگی ..برونشیت...سینوزیت...اعصاب ...کاهش استرس...بهبود خواب...و ....وجود داره
پس من و شما که به معجزه ی گیاهان داروئی معتقدیم اینجا به راحتی برامون در دسترسه......

سلام
یعنی سبزی خشک هم نمیشه برد؟
سلام دوست عزیز.سبزی خشک بیرید.هیچ مشکلی‌ نداره.خود من ۲ تا کیسه بزرگ سبزی خشک آوردم

ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، مانترا ، jojo_hami
من منظورم گیاهی بود که میشه پرورش داد نه سبزی خشک Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، farshidkhalafi ، nnazi_2005 ، shkhmo ، آلیس-1980
(2010-05-09 ساعت 18:55)rasarasa نوشته:  سوهان قم به شدت اینجا گرانست.

سلام
من میتونم سوهان درست کنم.به نظر شما این خوبه اونجا یه کارگاه راه بندازم و در حد کیفیت قم سوهان تولید کنم؟

پاسخ
تشکر کنندگان: peyman74 ، shkhmo
(2010-10-04 ساعت 18:37)farshidkhalafi نوشته:  

سلام
من میتونم سوهان درست کنم.به نظر شما این خوبه اونجا یه کارگاه راه بندازم و در حد کیفیت قم سوهان تولید کنم؟
من امريكا نيستم.ولي چرا كه نه دوست عزيز اگر بخواهيد ميتونيد.خوب هم ميتونيد.با بررسي دقيق همه جوانب و با يك شروع كوچك حتما خواهيد توانست موفق شويد.فكر ميكنيد ساير ادمهاي موفق چگونه به اينجا رسيده اند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، laili ، nnazi_2005 ، پرستو ، peyman74 ، shkhmo ، SH1A2R3 ، Emad_L ، sksara ، آلیس-1980
Smile
(2010-10-05 ساعت 09:54)bita-p نوشته:  
(2010-10-04 ساعت 18:37)farshidkhalafi نوشته:  

سلام
من امريكا نيستم.ولي چرا كه نه دوست عزيز اگر بخواهيد ميتونيد.خوب هم ميتونيد.با بررسي دقيق همه جوانب و با يك شروع كوچك حتما خواهيد توانست موفق شويد.فكر ميكنيد ساير ادمهاي موفق چگونه به اينجا رسيده اند؟

ممنون دوست عزیز.حق با شماست Smile انشاالله یه مدت که گذشت همین کارو میکنم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، bita-p ، nnazi_2005 ، shkhmo ، SH1A2R3
منم شریک میشم........البته بلد نیستم سوهان درست کنم ولی میتونم بچشم Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا ، bita-p ، nnazi_2005 ، farshidkhalafi ، shkhmo ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، Abdorrezaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان