کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
اگه به روحیه ی شیرازی من است که می گم "آمو ولش کن! حال داری" هر چی سبک تر بیای بهتر. این جا همه چی هست (به استثنای قوری با اندازه ی مناسب) از ارزون و با کیفیت پایین تا گرون و باکیفیت بالا. هیچ چیزی جای پول رو نمی گیره. اونم با این تنوع و فراوانی که این جا وجود داره تا به خودتون بیاین تبدیل به یه موجود مصرف گرا می شین مثل خود امریکایی ها. بنابراین هر چقدر پول داشته باشین باز هم کمه.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
(2010-12-17 ساعت 04:38)laili نوشته:  تارگت هم بالشهای خوبی داره...از 2.50 شروع میشه به بالا..........
پتو هم میتونید از تارگت بگیرین ...اونا هم خیلی خوبن گرم و سبک و خوشگل....مثل پتوهای توی کاور خودمون .قیمتش هم فکر کنم 15 یا 20 دلار باشه
من یه پتو از کاسکو خریدم 12 دلار و واقعا عالیه...البته بیشتر به درد زمانی میخوره که جلوی تلویزیون لم بدیم..
گردو هم باز کاسکو داره بسته ی های بزرگ فکر کنم تقریبا 1.5 کیلو باشه فقط 10 دلار...
یکی از چیزهائی که توصیه میکنم دوستان بیارن آب پرتقال گیری پلاستیکیه...نمیدونم قبلا گفتم یا نه ؟؟؟ ولی خب باز دوباره میگم ...Smile
migam in ettelaate daghigho mofido khob zudtar migoftidBig Grin man do ta baleshe memory foam az walmart kharidam doneeyi 12 keifiatesh khube vali zaheran gheimate target behtare chon target jensash behtar az walmarte. doroste?

پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، aadine ، R.F ، Iman-gta ، shkhmo
دوستان گرامی خواهش می کنم به جای کلمه اینجا اسم شهری که در آن هستید را بنویسد حتی اگر بارها نوشته اید چون لزوما همه افراد همه پستها را نمی خوانند و نمی دانند شما در باره وفور یا کمبودهای کدام شهر نوشته اید.

نکته دوم اینکه در مورد شهرهای بزرگ نظر قطعی نمی شه داد که چه چیزی اینجا نیست مگر اینکه مامور آمار فروشگاههای کل شهر باشید.
برای نمونه کسی اگر در مرکز شهر شیکاگو باشه ممکنه فکر کنه اصلا قوری پیدا نمی شه ولی اگر به خیابان دیوان در شمال شهر سر بزنید نه تنها قوری بلکه تقریبا همه آنچه ما در ایران داریم در این خیابان پیدا می شه. بیشتر مغازه دارهای اینجا پاکستانی هستند و مغازه هایشان به سبک مغازه های بزرگ شرق ایران هستش.

متاسفانه من تا به الان گردوی تازه پیدا نکرده ام و گردوها مال یک سال یا حتی دو سال پیش می شه و متاسفانه آمریکا تاریخ تولید مواد غذایی را نمی زنند و این هیچ خوب نیست یعنی اینکه مجبوری گردوی کهنه را بدون هیچ اعتراضی بخوری چون هنوز تاریخ انقضاش نرسیده. پس گردوی امسال کجاست... شاید انبار می شه تا گردوهای کهنه بازار تمام بشه که در آن صورت همانها هم کهنه خواهند شد. البته شاید بقیه چیزها مثل پسته و بادام و بادام زمینی هم کهنه هستند ولی چون گردو حداکثر شش ماه طعم خوبی داره و بعد از یکسال رنگ آن هم عوض می شه و به راحتی قابل تشخیص هستش ولی برای سایر مغزها اینطور نیست.

اگر از دوستان کسی اطلاع داره که گردوی امسال را از کجا می شه پیدا کرد اطلاع بده ممنون می شم.
پاسخ
(2010-12-20 ساعت 01:21)kavoshgarnet نوشته:  دوستان گرامی خواهش می کنم به جای کلمه اینجا اسم شهری که در آن هستید را بنویسد حتی اگر بارها نوشته اید چون لزوما همه افراد همه پستها را نمی خوانند و نمی دانند شما در باره وفور یا کمبودهای کدام شهر نوشته اید.

نکته دوم اینکه در مورد شهرهای بزرگ نظر قطعی نمی شه داد که چه چیزی اینجا نیست مگر اینکه مامور آمار فروشگاههای کل شهر باشید.
برای نمونه کسی اگر در مرکز شهر شیکاگو باشه ممکنه فکر کنه اصلا قوری پیدا نمی شه ولی اگر به خیابان دیوان در شمال شهر سر بزنید نه تنها قوری بلکه تقریبا همه آنچه ما در ایران داریم در این خیابان پیدا می شه. بیشتر مغازه دارهای اینجا پاکستانی هستند و مغازه هایشان به سبک مغازه های بزرگ شرق ایران هستش.

متاسفانه من تا به الان گردوی تازه پیدا نکرده ام و گردوها مال یک سال یا حتی دو سال پیش می شه و متاسفانه آمریکا تاریخ تولید مواد غذایی را نمی زنند و این هیچ خوب نیست یعنی اینکه مجبوری گردوی کهنه را بدون هیچ اعتراضی بخوری چون هنوز تاریخ انقضاش نرسیده. پس گردوی امسال کجاست... شاید انبار می شه تا گردوهای کهنه بازار تمام بشه که در آن صورت همانها هم کهنه خواهند شد. البته شاید بقیه چیزها مثل پسته و بادام و بادام زمینی هم کهنه هستند ولی چون گردو حداکثر شش ماه طعم خوبی داره و بعد از یکسال رنگ آن هم عوض می شه و به راحتی قابل تشخیص هستش ولی برای سایر مغزها اینطور نیست.

اگر از دوستان کسی اطلاع داره که گردوی امسال را از کجا می شه پیدا کرد اطلاع بده ممنون می شم.

سلام
ما هم امدیم شیکاگو امیدوارم بتونیم همدیگر و ببینیم
ما دقیقا اسکوکی هستیم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، Iman-gta ، tata63 ، shkhmo ، odiseh ، آلیس-1980
دوست عزیز .گردوی با پوست که واقعا کیفیت عالی دارد( و در تهران من بدون پوست اون رو کیلویی 19 هزارتومن قیمت گرفته بودم البته از نوع ایرانی اش) از شهری در نسبتا نزدیک به شهر سن حوزه (محل اقامتم)به نام تورلاک می آورند که مزارع کاشت گردو فروان دارد. ومطمئنا در فصل رسیدن گردو می توان نوع تازه آن را پیدا کرد.
کیفیت این گردوها به مراتب بهتر از گردوهای بسته بندی شده در کاسکو است(به امتحانش می ارزد,احتمالابا پوست کمی گران تر است) و در مغازه های ایرانی _عربی سن حوزه گونی های این گردوها به وفور قابل مشاهده است.
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، اليزا ، behzadb57 ، Iman-gta ، nastaran86 ، shkhmo ، سمانه777 ، آلیس-1980
(2010-12-20 ساعت 01:59)behzadb57 نوشته:  
(2010-12-20 ساعت 01:21)kavoshgarnet نوشته:  

سلام
ما هم امدیم شیکاگو امیدوارم بتونیم همدیگر و ببینیم
ما دقیقا اسکوکی هستیم

به WINDY CITY خوش آمدی.
من هم دقیقا یک بلاک قبل از اسکوکی و آخر شیکاگو هستم.

پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، Iman-gta ، shkhmo
سلام
من در دالاس تقریبا چیزی نبوده که پیدا نکرده باشیم
اشیان مارکتها و فروشگاههای ایرانی تقریبا همه چیز دارند.
البته دروغ چرا کفگیر ایرانی ندیدیم (اوردیم از ایران) و چیزی که فکر
کنم در سرتاسر امریکا نیست برنج ایرانی است البته روی همه کیسه ها زده
ایرانی و همه هم میگن هست ولی همه هندی اند.من شمالی نیسم ولی تخصص دارم!
در مورد گوشت و مرغ هم اگر بخواهید مدل ایران یا بقول اینها ارگانیک باشد
تقریبا 2.5 برابر معمولی هاست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، babakped ، behzadb57 ، frozen mind ، R.F ، Iman-gta ، peyman74 ، mitr.p ، tata63 ، shkhmo ، مانترا ، pv-n ، odiseh ، jojo_hami ، آلیس-1980
(2010-12-17 ساعت 04:22)shr.jafari نوشته:  آقا فرشید ورودتون رو تبریک میگم و ممنون از اینکه وقت گذاشتید و اطلاعاتتون رو نوشتید.
با همه ی تشکر و احترام، یه مشکل کوچولو با یک قسمت از نوشتتون داشتم و اون قیمتی است که برای بالش ذکر کردید. اولا تایید میکنم که این قیمت برای بالش وجود داره اما بالش هایی که خود ما خریدیم فکر میکنم 4 یا 6 دلار بود و اتفاقا تو IKEA بالش 99 سنتی هم دیدیم که البته نازک بود اما میشه به راحتی 2 تا از اونها رو داخل یک روکش کرد تا مشکل ضخامتش هم حل بشه Smile

مرسی از لطف شما دوست عزیز و شرمنده به خاطر تاخیر.امروز اولین روز کاری من در امریکا بود Rolleyes وقت شد که در این چند روز اطراف واشینگتن رو بچرخیم و قیمتهای مختلف رو ببینیم.راستش میشه گفت اینجا همه چیز پیدا میشه جز ورژن ایرانی اون دقیقا.مثلا پتو یا برنج هست اما نه ایرانی یا شبیه ایرانی.پتو همونطور که گفتم قیمتهای مختلف داره اما اینجا پتوی شبیه گلبافت نیست و پتوهای پشم شیشه ای هست که بیشتر با تشک شبیه هست ! پتوهای نازک دو نفره هم 25 دلار هست.بالش هم همه جوری هست اما اینها یه مساله سلیقه ای هست و عادت ماست که تعیین میکنه چی رو انتخاب کنیم.دیروز فروشگاه یک دلاری رفتیم و باورم نمیشد بتونم اون همه تنوع اونجا ببینم.یه کفگیر پلاستیکی دیدم که جای دیگری 4 دلار دیده بودم.ما از ایران رنده و ابزار هم آوردیم.اینجا انواع رنده رو داشت.دم باریکی که من از ایران خریدم 4500 تومن اینجا 1 دلار بود و حسابی اعصاب منو به هم ریخت Sad من از ایران بوت خریده بودم حدود 50 تومن اما توی فروشکاه وال مارت با 50 دلار یه بوت میشه خرید که توی ایران زیر 120 تومن نیست.توی همین فروشگاه یه سرویس شامل یه قابلمه بزرگ و یه ماهی تابه و دوتا قابلمه کوچولو خریدیم 19 دلار.اگه الان کسی از من بپرسه چی بیارم بهش میگم اگه قراره واشینگتن یا مریلند یا شمال ویرجینیا بیاید هیچی نیارید.تاکید میکنم هیچ چیزی.البته گفتم که پتو یا بالش سلیقه ای هستن.لباس هم که واقعا مفته اینجا.البته یه چیزی یادم رفت.توی فروشگاه ایرانی سبزی قرمه در حد نیم کیلو و پخته 7.5 دلار بود و خشکش در حد 250 گرم 3.5 دلار.نبات هم که وحشتناک گرونه.قند حبه هم نیم کیلو 3.5 دلار هست اما شکر کاملا ارزونه.پس اگه قراره سلیقه های ایرانیتون رو دنبال نکنید وسایل ضروری با خودتون بیارید مثل یک دست لباس و کفش مجلسی-دارو و البته گوشی موبایلتون.بقیه چیزا رو هم طبق مشاهداتم نوشتم و برای بقیه ایالتها هیچ نظری ندارم.شاد باشید و موفق Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
(2010-12-22 ساعت 08:39)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-12-17 ساعت 04:22)shr.jafari نوشته:  آقا فرشید ورودتون رو تبریک میگم و ممنون از اینکه وقت گذاشتید و اطلاعاتتون رو نوشتید.
با همه ی تشکر و احترام، یه مشکل کوچولو با یک قسمت از نوشتتون داشتم و اون قیمتی است که برای بالش ذکر کردید. اولا تایید میکنم که این قیمت برای بالش وجود داره اما بالش هایی که خود ما خریدیم فکر میکنم 4 یا 6 دلار بود و اتفاقا تو IKEA بالش 99 سنتی هم دیدیم که البته نازک بود اما میشه به راحتی 2 تا از اونها رو داخل یک روکش کرد تا مشکل ضخامتش هم حل بشه Smile

مرسی از لطف شما دوست عزیز و شرمنده به خاطر تاخیر.امروز اولین روز کاری من در امریکا بود Rolleyes وقت شد که در این چند روز اطراف واشینگتن رو بچرخیم و قیمتهای مختلف رو ببینیم.راستش میشه گفت اینجا همه چیز پیدا میشه جز ورژن ایرانی اون دقیقا.مثلا پتو یا برنج هست اما نه ایرانی یا شبیه ایرانی.پتو همونطور که گفتم قیمتهای مختلف داره اما اینجا پتوی شبیه گلبافت نیست و پتوهای پشم شیشه ای هست که بیشتر با تشک شبیه هست ! پتوهای نازک دو نفره هم 25 دلار هست.بالش هم همه جوری هست اما اینها یه مساله سلیقه ای هست و عادت ماست که تعیین میکنه چی رو انتخاب کنیم.دیروز فروشگاه یک دلاری رفتیم و باورم نمیشد بتونم اون همه تنوع اونجا ببینم.یه کفگیر پلاستیکی دیدم که جای دیگری 4 دلار دیده بودم.ما از ایران رنده و ابزار هم آوردیم.اینجا انواع رنده رو داشت.دم باریکی که من از ایران خریدم 4500 تومن اینجا 1 دلار بود و حسابی اعصاب منو به هم ریخت Sad من از ایران بوت خریده بودم حدود 50 تومن اما توی فروشکاه وال مارت با 50 دلار یه بوت میشه خرید که توی ایران زیر 120 تومن نیست.توی همین فروشگاه یه سرویس شامل یه قابلمه بزرگ و یه ماهی تابه و دوتا قابلمه کوچولو خریدیم 19 دلار.اگه الان کسی از من بپرسه چی بیارم بهش میگم اگه قراره واشینگتن یا مریلند یا شمال ویرجینیا بیاید هیچی نیارید.تاکید میکنم هیچ چیزی.البته گفتم که پتو یا بالش سلیقه ای هستن.لباس هم که واقعا مفته اینجا.البته یه چیزی یادم رفت.توی فروشگاه ایرانی سبزی قرمه در حد نیم کیلو و پخته 7.5 دلار بود و خشکش در حد 250 گرم 3.5 دلار.نبات هم که وحشتناک گرونه.قند حبه هم نیم کیلو 3.5 دلار هست اما شکر کاملا ارزونه.پس اگه قراره سلیقه های ایرانیتون رو دنبال نکنید وسایل ضروری با خودتون بیارید مثل یک دست لباس و کفش مجلسی-دارو و البته گوشی موبایلتون.بقیه چیزا رو هم طبق مشاهداتم نوشتم و برای بقیه ایالتها هیچ نظری ندارم.شاد باشید و موفق Smile

با تشکر از دوست عزیزم Farshid
من هم توی این چند روز که به چند تا فروشگاه رفتم اینو کاملا حس کردم
و از این بیشتر خیابونی به اسم دیوان در شیکاگو هاست که فکر کنم توی تمام این کشور باشه و مربوط به پاکستانی ها و هندی ها ست و انجا دیگه همه چی هست و نکته که در اینجور مراکز خرید حتما از پوله نقد استفاده کنین

2010AS9500

پاسخ
تشکر کنندگان: vahidansari ، farshidkhalafi ، success ، kavoshgarnet ، free_free ، Pani2010 ، shkhmo ، آلیس-1980
بالاخره من گردوی تازه و عالی پیدا کردم و بسیار ارزان: بسته 3 پوند = سه دلار و هشتاد سنت و به عبارت کیلویی تقریبا سه هزار و پانصد تومان که تقریبا نصف قیمت ایران می شه. اوایل که ناآشنا بودم همه چیز برام به صورت وحشتناکی گران بود ولی به تدریج که با نحوه خرید و با فروشگاههای اینجا آشنا شدم بیشتر چیزها را ارزانتر از ایران پیدا کردم. بعضی چیزها اینجا گرانتر است که آوردنش به صرفه نیست یا مشکل قانونی دارد و به دردسرش نمی ارزد. مثل نرم افزار و فیلم. چیزهای خیلی ارزان در ایران که دویست سیصد تومان هستند اینجا معمولا بیشتر از یک دلار هستند و گاهی تا دو تا سه دلار و حدود ده برابر. البته در این مورد هم مطمئن نیستم و ممکن است بعدا فروشگاههایی برای موارد ارزان پیدا کنم که به صرفه باشد.

بنابر این دوستانی که به شیکاگو تشریف می آرند به جای آوردن چیزی با خود (با در نظر گرفتن شرایط زیر) معادل دلاری آن را بیاورند و فقط اطلاعات بگیرند.

در مورد وسایل خانه هم بعضی دوستان شاید تصور کنند که فروش وسایل برایشان به صرفه نباشد ولی شما به هر قیمتی که وسایلتان را در ایران بفروشید مشابه همان یا بهترش را از دست دوم فروشی ها به قیمت بسیار ارزانتر می توانید پیدا کنید. حتی من یک سری کورن فلکس (از مارکش مطمئن نیستم) دست دوم در ایران فروختم پنجاه هزار تومان و اینجا آکبندش همان قیمت است.

من بیشتر چیزهایی که فکر می کردم سنتی خودمان هستند با خودم آوردم ولی همه اش در اینجا ارزانتر پیدا می شود به جز چند مورد انگشت شمار که مطمئن هستم آنها را هم می شود پیدا کرد. حتی فرش ایران در اینجا فعلا ارزانتر است و من در اوایل ورودم به شیکاگو نمونه ای در یک فروشگاه فرش ایرانی دیدم که در ایران به راحتی بالای پنج میلیون فروش می رود اما در اینجا می شد با دو هزار دلار خرید که حدود دو هفته پیش رفتم برای خریدش ولی متاسفانه فروش رفته بود. اما در کل تنوع فرش و کیفیت در اینجا بالا و قیمت پایین است.

در خیابان دیوان انواع ادویه جات ایرانی و هندی با تنوع بسیار زیاد و قیمت ارزان وجود دارد. گوشت گوسفند و گوساله و مرغ و ماهی و میگو تقریبا نصف ایران و حتی کمتر است.

خرما فقط در بعضی فروشگاههای خیابان دیوان ولی با قیمت بالا دیده ام.

مغز بادام و پسته کمی ارزانتر از ایران است و حبوبات و برنج نصف قیمت ایران. میوه به طور متوسط برابر ایران ولی تنوع کمتر است البته گاهی ممکن است مثل من سورپرایز شوید: دیروز از فروشگاهی در دیوان زردآلو تازه به قیمت کیلویی تقریبا چهار دلار خریدم و هلو تقریبا سه دلار در این فصل!!

وضعیت لباس هم تقریبا خوب است اما کت شلوار با کیفیت بالا که قیمت خوبی داشته باشد هنوز ندیده ام و به طور متوسط چهارصد دلار است در حالی که من از ترکیه بهترش را صد دلار خریدم.

رسانه های کوچک ذخیره سازی هم در اینجا گران است و بهتر است فلش درایو هشت گیگ یا بیشتر و و هد ست بلوتوث موبایل و کامپیوتر و بلوتوث یو اس بی و کابلهای ارتباطی معمول را با خودتان بیاورید. البته در این مورد هم تاکید ندارم و شاید در فروشگاههایی بشود با قیمت مناسب پیدا کرد ولی من هنوز پیدا نکرده ام.

فکر خوردن غذا در بیرون را از سر بیرون کنید و در اولین فرصت ممکن وسایل پخت و پز در محل اقامتتان را فراهم کنید و اگر فکر می کنید این شرایط را نخواهید داشت وسایل و لوازم مربوطه را با خودتان از ایران بیاورید چون در اینجا خوردن در بیرون ده الی بیست برابر گرانتر تمام می شود و تازه اگر به رستورانهای انگشت شمار ایرانی دسترسی داشته باشید ممکن است ماههای اول را تحمل کنید وگرنه خوردن غذاهای مکزیکی و کره ای و حتی عربی و پاکستانی برای ما ایرانیها بیشتر از یک هفته غیر قابل تحمل است. و گمان کنم عده ای حتی دو وعده هم تحمل خوردن این غذاها را نداشته باشند.

در اینجا برق بسیار ارزان است و از اینکه از مایکرو ویو و وسایل پخت و پز برقی استفاده کنید اصلا معذب نباشید چه در هتل باشید و چه در خانه یک میزبان آشنا یا غریبه ولی گاز گمی گران است.

اگر عادت به مصرف روزانه ماست دارید بهتر است نحوه درست کردن آن را فورا یاد بگیرید در اینجا شیر هم قیمت ایران ولی ماست چندین برابر قیمت ایران است در حالی که به راحتی می شود از یک کیلو شیر یک کیلو ماست تهیه کرد و از طرفی پیدا کردن ماست رگولار با طعم مورد پسند ما خیلی سخت است.

پنیر در فروشگاههای زنجیره ای با تنوع بسیار بالا و قیمت چند برابر ایران یافت می شود اما در خیابان دیوان می توانید به راحتی پنیر مجار(هانگرین) یا بلغار که شبه پنیر تبریزی هستند با قیمت حدود کیلویی کمتر از ده دلار پیدا کرد و در کل پنیرهای معمولی ما فتا نامیده می شود.

همه نوع نان در شیکاگو بسیار گران است و در بعضی فروشگاهها می شود نان شبیه نانهای ایرانی پیدا کرد. ولی خود من خیلی سریع با نانهای اینجا خوب شدم و همه جور نان مصرف می کنم.

با همه این توضیحات برای تازه واردین کمی مشکل است و بهتر است با توجه به وضعیت اقامت اولیه خود از اینترنت و از دوستان و از سایر منابع تحقیقات کاملتری انجام بدهند.

متاسفانه با توجه به اینکه من به طور منظم نمی توانم با دوستان ارتباط برقرار کنم نمی توانم قول قطعی کمک به دوستان بدهم. اما در صورت درخواست تلاشم را خواهم کرد.
پاسخ

با سلام و تشکر
آیا برنج ایرانی هم اونجا هست یا همش برنهای هندی است ؟ البته میدونم برنجاش خیلی خوبه.ما هفته آینده داریم واسه یه مدت کوتاه میایم سن خوزه و من این خوراکی ها رو تو برنامه دارم که بیارم. هرچه بادا باد !
خرما- لیمو عمانی-زرشک-سوهان-گز-پسته-آب نبات هل دار-باقالی خشک- قند شکسته-زعفران-نقل بیدمشک - دارو-البته از هرکدام مقداری نه خیلی زیاد !
نمیدونم میشه عرق نعنا هم آورد یا نه ؟
دفعه قبل که ما اومدیم اصلا و ابدا بارامون رو نگاه نکردن !
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo
دوستان با توجه به اینکه تمام شارجرهائی که من برای وسایلم داشتم برق ۱۰۰ تا ۲۴۰ ولت رو ساپورت میکرد هیچ مشگلی برام پیش نیومد فقط یه تبدیله دو شاخ گرفتم ۱ دلار از دیوان -شیکاگو-چون پریزهای اینجا فرق میکنه و تمامه وسایل من بدون نیاز به مبدله ۱۱۰ به ۲۲۰ یا برعکس داره کار میکنه

2010AS9500

پاسخ
تشکر کنندگان: amir53 ، kavoshgarnet ، peyman74 ، free_free ، WIKIMAN ، Pani2010 ، mitr.p ، shkhmo
نرم افزار و فیلم و اینجور چیزا رو هم میشه از اینترنت کاملاً مجانی دانلود کنید. من یک سایت اینجا معرفی می کنم که مثل یک موتور جستجو میمونه و هر نرم افزاری از ساده تا خیلی تخصصی رو می تونید با کرکش توش پیدا کنید. کلی هم فیلم و کتاب آموزشی خیلی نرم افزارها هم پیدا میشه. جدیدترین فیلم و موزیک هم البته از نوع خارجیش توش پیدا میشه.

راجع به استفاده از این نرم افزارهای قفل شکسته هم تا وقتی که ازشون استفاده تجاری نکنید (یعنی باهاشون پول در نیارید) مشکلی نداره.

کد:
http://katz.cd

توضیح مهم: قراردادن لینک هایی که احتمال داره مشکلی برای فروم ایجاد کنه در تگ کد (چون توسط بسیاری از روبوت های جستجو خوانده نمیشه) ایمنی فروم رو افزایش میده. با این حال اگر مدیران صلاح می دونند، این پست رو حذف کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، mahdi357 ، shkhmo ، pv-n
(2011-01-09 ساعت 16:47)anab نوشته:  با سلام و تشکر
آیا برنج ایرانی هم اونجا هست یا همش برنهای هندی است ؟ البته میدونم برنجاش خیلی خوبه.ما هفته آینده داریم واسه یه مدت کوتاه میایم سن خوزه و من این خوراکی ها رو تو برنامه دارم که بیارم. هرچه بادا باد !
خرما- لیمو عمانی-زرشک-سوهان-گز-پسته-آب نبات هل دار-باقالی خشک- قند شکسته-زعفران-نقل بیدمشک - دارو-البته از هرکدام مقداری نه خیلی زیاد !
نمیدونم میشه عرق نعنا هم آورد یا نه ؟
دفعه قبل که ما اومدیم اصلا و ابدا بارامون رو نگاه نکردن !

سلام.حرف از برنج‌های اینجا نزنید که افتضاح.همه هندی.ایالت‌های دیگه رو نمیدونم.ولی‌ تو تگزاس برنج خوب نیست.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، Pani2010 ، shkhmo ، jojo_hami ، آلیس-1980
من اخیرا به ایران سفری داشتم و با خودم انواع شیرینی جات ایرانی از جمله سوهان و گز ، پسته ،قند، زعفران و دارو و همچنین فرش به کالیفرنیا آوردم .
دوستمان اشاره کرده اند که بارشان را نگشته اند من به یک نکته اشاره کنم و آن اینکه تا مادامیکه شما اعلام نکرده اید که مواردی که در فرمی که در هواپیما به شما داده میشود که شامل خوراکی ، دانۀ گیاه، میوه و چند تا چیز دیگرمیشود در بارتان دارید آنها با بار شما کاری ندارند. ولی از آنجاییکه متاسفانه برخی هم وطنانمان به کرات در فرودگاه دروغ گفته اند و ما پروندۀ سیاهی در فرودگاه آمریکا داریم آنها بعد از اینکه متوجه شوند شما ایرانی هستید ممکن است به صورت شانسی و یا روانشناسانه به شما گیر بدهند که ساک را از داخل دستگاه رد کنید تا مورد بازرسی قرار گیرد و آنوقت اگر خوراکی داشته باشید و اعلام نکرده باشید باز یک مهر تایید دیگر بر دروغگو بودن ایرانیها میخورد که واقعا نه تنها برای خودمان که برای حیثیت فرهنگیمان بد است. البته ممکن است اعلام نکردن واقعا به قصد دروغگویی هم نبوده باشد و فقط فرد درست متوجه قضیه نشده باشد همین ،ولی آنها با پروندۀ سیاهی که داریم ،به دلیل ما که کاری ندارند .
در کالیفرنیا به علت اصلاحات گیاهی که در حال انجام آن هستند و خالص ماندن محصولات ،به ورود میوه و دانه های قابل کاشت به این ایالت واقعا حساس هستند .برای همین از آوردن هر چیزی که هسته دارد از جمله خرما خودداری کنید.وگرنه که به شیرینی ها کاری ندارند. ولی از آنجایی که شیرینی هم خوراکی محسوب میشود من از یک مامور پرسیدم که من شیرینی دارم باید در فرم بزنم که خوراکی دارم یا نه واو گفت باید بزنم yes .هرچند که شیرینی جزو موارد ممنوعه نیست ولی در هر صورت در فرم نوشته شده که food دارید یا نه که شما هم دارید و باید راستش را بگویید . آنها هم ساک را از دستگاه رد میکنند و تا مادامیکه میوه ای در آن نباشد هیچ کاری به ساک شما ندارند . ولی تخمه و حتی میوۀ خشک (نه سبزی خشک) هم گاهی میتوانددردسر ساز باشد . مثلا من میوۀ خشک همراهم بود وبا اینکه گفتم خشک است ولی چون ایرانیم ساک را گشتند که مطمئن شوند واقعاخشک است ، چون دستگاه فقط نشان میداد که من در ساک میوه دارم وخشک و تر آن معلوم نیست. اتفاقا پیدایش نکردند و گفتند اگر میوه ات خشک نیست فقط آن را دور نیداز . آن را یا بخور یا به سطل زباله بینداز یعنی مطمئن شو که امکان رشد در خاک را نداشته باشد.
بنابراین برای اینکه برای خودتان دردسر در بدو ورود درست نکنید از آوردن هرگونه میوه و تخمه به کالیفرنیا خودداری کنید. اولا که در کلیفرنیا همه چیز پیدا میشود . ثانیا اگر هم پیدا نشد شما مگر تا چند ماه میتوانید از ذخیرۀ مواد غذاییتان استفاده کنید ؟درهر صورت که مجبورید خودتان را با محیط اداپته کنید پس به دردسرش نمی ارزد.
یک مورد هم دربارۀ سبزی خشک . اگر مسافر کلیفرنیا هستید به خصوص شهرهای ایرانی خیز مثل لس انجلس اصلا لزومی ندارد با خودتان سبزی و ادویه جات بیاورید. اولا سبزی کلیفرنیا به مراتب از ایران خوشمزه تر است ،نشان به این نشان که من برای مادرم از لس انجلس نعناع خشک به ایران بردم که بفهمد نعناع چه مزه ایست . سبزیهای اینجا به شدت پر عطرتر و تازه تر و خوشمزه تر از سبزیهای ایران هستند خودتتان را به دردسر نیدازید . در ضمن در فروشگاههای ایرانی سبزی خشک درانواع مختلف مثل قورمه سبزی و پلویی و آش و...به وفور پیدا میشود.
ادویه جات هم که به علت اینکه مورد استفاده در آشپزی خیلی از اقوام دیگر از جمله عربها و اسپنیشها و هندیها و....هست حتی در فروشگاههای خارجی هم زیاد است چه رسد به ایرانی!
برنج هم در کلیفرنیا طعمش خوب است ،برنج ایران نمیشود ولی برنج بدمزه ای نیست باید به مرور دستگیرتان شود که چه مارک برنجی بیشتر به ذائقه تان سازگار است.
ولی چیزهایی مثل زرشک و زعفران که مخصوص غذاهای ایرانیست و قند شکسته شده نه از این قندهای خارجی ،اینجا قیمتش با ایران خیلی متفاوت است بنابراین بد نیست برای صرفه جویی اقتصادی کمی با خودتان بیاورید.

برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان