کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2010-12-01 ساعت 03:46)sib 24 نوشته:  وااااای خوش به حالتون.ما در tx در حسرت یه نون بر بری هستیم!!!!!!!!!!!!!

يه نون بربري خيلي خوشمزه و عالي تو شانديز ميفروشن. مخصوصا اگه داغ رو بخرين كه ديگه عاليه. ما يه روز سر ظهر رفتيم شانديز و جاتون خالي نون بربري داغ و سالاد الويه خريديم و ناهار مفصلي خورديم!!!؟؟؟؟
راستي قيمتش هم دو دلاره.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Hossein81 ، Iman-gta ، shkhmo ، pv-n
سلام
آيا در خصوص همراه داشتن خرما تجربه اي داشتين؟ چون هسته داره گير نمي دن؟ يا هسته اش رو بكشيم؟اصلاً اونجا خرما راحت پيدا مي شه؟ و كيلويي چند؟
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: Iman-gta ، tata63 ، shkhmo
inja hame chiz hast faghat sikh kabab 2$ hast sikh biar agar kabab khor hasty

اینجا همه چیز هست. فقط سیخ کباب 2$ هست. سیخ بیار اگر کباب خور هستی.
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: javan134 ، اليزا ، R.F ، Iman-gta ، shkhmo
(2010-12-13 ساعت 16:45)javan134 نوشته:  سلام
آيا در خصوص همراه داشتن خرما تجربه اي داشتين؟ چون هسته داره گير نمي دن؟ يا هسته اش رو بكشيم؟اصلاً اونجا خرما راحت پيدا مي شه؟ و كيلويي چند؟
ممنونم

من با خودم خرمای خشک شده و تکه تکه شده آوردم که بسیار کم حجم و بدون هسته بود و تا مدت زیادی هم خراب نمی شود و پس از دو ساعت بعد از شستن مزه اش از مزه خرماهای اینجا بهتر است. در شیکاگو من خرمای خوب پیدا نکردم و قیمتها بسیار بالاست ولی گمان کنم در کالیفرنیا و تکزاس وضع بهتر باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram1347 ، javan134 ، R.F ، frozen mind ، iliad ، بنيتا ، Hossein81 ، Iman-gta ، shkhmo ، آلیس-1980
من بار اولي كه رفتم از آتلانتا وارد شدم و تنها سوالي كه گمرك ازم پرسيد خرما بود. نمي دونم چرا. من نداشتم البته ولي خوب چمدونم رو هم باز نكرد فقط سوال كرد
(2010-12-13 ساعت 16:45)javan134 نوشته:  سلام
ممنونم

پاسخ
تشکر کنندگان: javan134 ، Iman-gta ، shkhmo
age ja dashtin ye ghurie estil ya chini biarin. inja faghat maghazehaye irani daran vali be nazaram gerune man bad az kolli gashtan tuye vasayele taz eenie forushgahe ROSS ye ghurie chini peida kardam kke ru hich ketry ja nemishe mostaghim mizaram ru elemente ojagh ta chayi dam bekeshe albate bad ham nemishe. hala tasmim ba shomast Big Grin

اگه جا داشتید یه قوری استیل یا چینی بیارین. اینجا فقط مغازه های ایرانی دارن ولی به نظرم گرونه. من بعد از کلی گشتن توی وسایل تزئینی فروشگاه ROSS یه قوری چینی پیدا کردم که رو هیچ کتری جا نمیشه, مستقیم میذارم رو المنت اجاق تا چایی دم بکشه البته بد هم نمیشه. حالا تصمیم با شماست
:d
پاسخ
تشکر کنندگان: shr.jafari ، ana ، aadine ، R.F ، balot ، Hossein81 ، Iman-gta ، peyman74 ، tata63 ، shkhmo ، Emad_L ، آلیس-1980
(2010-12-12 ساعت 10:44)Hossein81 نوشته:  اینقدر از نون صحبت شد که یه نفر اومده و به زودی تو بلوار Pico تو LA یه سنگکی افتتاح میکنه.Wink
عجب مشکلی شده واسه مهاجران این نون.Big Grin

مطمئنید که تو بلوار pico هست؟ آخه یه سنگکی هم داره تو بلوار سانتامونیکا افتتاح میشه Smile
(2010-12-15 ساعت 01:27)hana نوشته:  age ja dashtin ye ghurie estil ya chini biarin. inja faghat maghazehaye irani daran vali be nazaram gerune man bad az kolli gashtan tuye vasayele taz eenie forushgahe ROSS ye ghurie chini peida kardam kke ru hich ketry ja nemishe mostaghim mizaram ru elemente ojagh ta chayi dam bekeshe albate bad ham nemishe. hala tasmim ba shomast Big Grin

منم دقیقا به همین مشکل دچار شدم. تازه قوریش چای صاف کن هم نداره. لوله اش یه سره اس Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، R.F ، Hossein81 ، Iman-gta ، shkhmo ، behrooz ramezani ، آلیس-1980
(2010-12-12 ساعت 11:55)Mojhdeh نوشته:  
(2010-12-01 ساعت 03:46)sib 24 نوشته:  وااااای خوش به حالتون.ما در tx در حسرت یه نون بر بری هستیم!!!!!!!!!!!!!

يه نون بربري خيلي خوشمزه و عالي تو شانديز ميفروشن. مخصوصا اگه داغ رو بخرين كه ديگه عاليه. ما يه روز سر ظهر رفتيم شانديز و جاتون خالي نون بربري داغ و سالاد الويه خريديم و ناهار مفصلي خورديم!!!؟؟؟؟
راستي قيمتش هم دو دلاره.

جان.....شاندیز...؟؟(آیکون تعجب)

بعد بفرمایید طرقبه هم داره اونجا؟

(2010-12-12 ساعت 08:35)aadine نوشته:  داغ دلم تازه شد برای کتاب هایی که به سختی ازشون دل کندم. سه تا کارتن موزی هم از کتاب هایی که یادگاری و بعضا امضا و تقدیم نویسنده و مولف داشت و نمی شد ازشون دل کند جا موند برای یه وقت نامعلوم

آدینه جان

اگه 30 سال پیش بود کتاب های کاغذی خیلی ارزشمند بودن ولی الان با آمدن نسخه های الکترونیکی و صوتی و همچنین امکان دسترسی آسانتر در همه جای دنیا به کتاب ها حساسیت های گذشته کمرنگ شده اند.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، Iman-gta ، shkhmo
دوستان عزیز سلام
از جمعه که پامون به امریکا رسیده الان فرصت کردم که بیام و بنویسم.
ما خیلی راحت تر از چیزی که فکر کردیم وارد امریکا شدیم و توی فرودگاه واشینگتن هم اصلا گیر ندادن.فقط یه فرم بود که توی هواپیما دادن که چه چیزایی به عنوان خوردنی همراه دارید که ما چون پسته و مغز گردو و اینجور چیزا همراه داشتیم یک مورد رو تیک زدیم.از این فرم یک عدد واسه کل خانواده میدن.توی فرودگاه که فرم رو دیدن گفتن به قسمت مربوطه بریم و دستگاهشون مغز گردو رو به عنوان فلز تشخیص داد و ازمون خواست که کیف رو باز کنیم که باز کردیم و نشون دادیم و مشکلی نبود.
ما کلی دارو داشتیم که لای لباسهامون و توی جیباشون پیچیده بودیم.نبات-زرشک غیر بسته بندی-زعفران-شکلات و سبزی خشک هم داشتیم و حتی نگاه هم نکردن.کیف دستی رو هم نگاه نکردن.ما همراهمون گوشی موبایل رو آوردیم.اینجا واسه شروع نمیشه موبایل قراردادی گرفت چون کردیت نداریم.ما خط NET-10 گرفتیم که 25 دلار میدیم واسه 750 دقیقه مکالمه در یک ماه.چه زنگ بزنن چه زنگ بزنیم.گزینه دیگه 50 دلار هست که نامحدوده واسه یک ماه.البته اینترنت هم داره.گوشی هم همراه خط هست که ارزون ترینش 10 دلاره.مارک LG شبیه 1100 اما صفحه رنگی و خوشگل تر.پس گوشی موبایل بیارید خوبه.ما دو تا پتو گلبافت و دو تا بالش آوردیم.اینجا قیمت بالش از 19 دلار شروع میشه.پتوهاشون پشم شیشه ای هستن.ید نیستن اما واسه ما که عادت کردیم به پتوهای گرم و نرم خودمون این پتوها بهمون احتمالا حال نمیدن.قیمتشون از 50 دلار شروع میشه.ادویه گرونتر از ایرانه.مثلا من از ایران دارچین گرفتم 1300 تومن اینجا 7 دلار دیدم.فلفل قرمز و سیاه و بقیه این جور چیزا هم همینطور.گردو هم قیمت با ایرانه و فکر نمیکنم لازم باشه بیارید اما مرغوب نیست.اصطلاحا گردو کهنه هست.پسته گرونتره و بیارید.زعفرن و نبات هم گرونه.یه بسته نبات دیدم 10 دلار و یک کیلو هم نبود.لباس قیمتش خوبه.بارتون رو با لباس سنگین نکنید بهتره.راستی اگه موبایل یا لپ تاپ میارید از ایران تبدیل دوشاخه هم بخرید.اینجا هوا خیلی سرده.من گرم کن زیر شلوار از ایران خریدم و از این خریدم خیلی خوشحالم Cool هد بند هم خریدم ولی راستش اینجا ندیدم.قیمت کلاه و دستکش بد نیست خوبه ولی از ایران بگیرید ارزونتر در میاد.من کلاه روسی خریدم 13 دلار.اینها چیزایی هستن که به ذهنم رسیده و دیدم تا امروز.راستی ماشین ما CD Player نداره.چون فعلا قصد خریدن نداریم گفتم خانواده یه نوار مغناطیسی بدن دوستمون که چند روز دیگه میاد بیاره.این نوار رو میشه به MP3 player وصل کرد.البته شارژر فندک ماشین واسه GPS اشغال شده.دوست من یه CD player خریده بود 80 دلار و دستمزد نصبش رو 120 دلار گرفته بودن ازش Sad
بعدا لیست داروهایی که آوردم رو مینویسم چون با همکاری یکی از اقوام که توی داروخونه کار میکنه تهیه شده و البته با راهنمایی دوستان مهاجرسرا امیدوارم به دردتون بخوره.امیدوارم این اطلاعات هم مفید بوده باشه.ببخشید که همه چیزو یک جا نوشتم Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
راستی یادم رفت بگم ما دو تا قابلمه آلومینیومی و یه کتری آلومینیومی و یه قوری استیل به اضافه کفگیر استیل و چوبی و پلاستیکی و قاشق و چنگال و چاقو میوه خوری به همراه قاشق چای خوری آوردیم.هنوز فروشگاه ایرانی نرفتیم اما توی فروشگاه های اینجا کفگیر چوبی 9 دلار بود که ایران 1500 خریده بودیم.پس اگه جا دارید و میتونید بیارید خوبه.همراه ما تمر هندی بود که توی فرودگاه ترکیه گیر دادن که چیه و باز کردن و خوردن و بهمون پس دادن.
راستی اینجا آبلیمو توی ظرفهای کوچولو حدود 30 سی سی هست و 3.5 دلار قیمت داره که خیلی گرونه و نمیدونم میشه آورد یا نه.یه چیز دیگه اینکه یه مدته از ایران دیگه به امریکا نمیشه فریت کرد به خاطر ت.ح.ر.یم. واسه ما که اینجور بود.بیشتر سنگینی بار ما کتابهامون بود.اما هر نفر سه تا کیف دستی بالا بردیم.خانمم یه کیف دوشی داشت که ظاهرا سبک بود اما 10 کیلو کتاب داخلش بود.همراه من یه کوله لپ تاپ 8 کیلویی بود.یه کیف کتاب 5 کیلویی به ظاهر سبک.یه سنتور که کلی کتاب توی کیفش جا داده بودیم و یه سه پایه دفتر نت.شتر به زحمت میتونست باری که همراه من بود رو حمل کنه Big Grin اومدیم بالا دیدیم نه بابا همه همینجوری پیچوندن بالا اومدن.آخه چمدون ما اولیش 25 کیلو بود.دومی 26 کیلو.طرف چیزی نگفت.سومی 28 بود و چهارمی 26 که طرف قاطی کرد و گفت باید خالی کنید.ما هم خالی کردیم توی یه کوله چون این احتمال رو از قبل داده بودیم و بردیم بالا اما دور از چشماش.
موفق باشید و شاد دوستان Smile

پاسخ
فرشید جان ماشالااااااا شما که شهرو بار کردید بردید! پس به کسایی که نزدیکتونن قوری و کتریتون رو قرض بدین که انگار نایابه! Wink

مرسی از اطلاعاتی که دادی. اینجور که پیش میری فکر کنم تا 1ماه دیگه آمار کامل راه اندازی کبابیتو گیر میاری !!!Big Grin
موفق باشی!
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، اليزا ، laili ، iliad ، aadine ، Hossein81 ، بنيتا ، free_free ، Iman-gta ، shkhmo
(2010-12-16 ساعت 22:41)R.F نوشته:  فرشید جان ماشالااااااا شما که شهرو بار کردید بردید! پس به کسایی که نزدیکتونن قوری و کتریتون رو قرض بدین که انگار نایابه! Wink

مرسی از اطلاعاتی که دادی. اینجور که پیش میری فکر کنم تا 1ماه دیگه آمار کامل راه اندازی کبابیتو گیر میاری !!!Big Grin
موفق باشی!

رزا جان یه کتری و قوری که بیشتر نیست اونم جواب تن خسته خودمو نمیده Wink مردم از بس چای خوردم اینجا Big Grin یکی از دوستان رستوران موبی دیک کار میکنه که یک رستوران زنجیره ای ایرانی در محدوده واشینگتن و دو ایالت همسایه هست.دست اینجا زیاده رزا جان فکر کنم باید بیخیال کبابی شم.میخوام یه قهوه خونه راه بندازم و چای و قلیون بدم مردم خودمم یه دستمال رو دوشم بندازم و هی چای بیارم و میز دستمال کنم Tongue

پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا ، R.F ، laili ، iliad ، aadine ، Hossein81 ، بنيتا ، free_free ، AmericanHamid ، success ، Iman-gta ، hpsarvari ، ronmony ، shkhmo ، pv-n ، آلیس-1980
آقا فرشید ورودتون رو تبریک میگم و ممنون از اینکه وقت گذاشتید و اطلاعاتتون رو نوشتید.
با همه ی تشکر و احترام، یه مشکل کوچولو با یک قسمت از نوشتتون داشتم و اون قیمتی است که برای بالش ذکر کردید. اولا تایید میکنم که این قیمت برای بالش وجود داره اما بالش هایی که خود ما خریدیم فکر میکنم 4 یا 6 دلار بود و اتفاقا تو IKEA بالش 99 سنتی هم دیدیم که البته نازک بود اما میشه به راحتی 2 تا از اونها رو داخل یک روکش کرد تا مشکل ضخامتش هم حل بشه Smile
پاسخ
تارگت هم بالشهای خوبی داره...از 2.50 شروع میشه به بالا..........
پتو هم میتونید از تارگت بگیرین ...اونا هم خیلی خوبن گرم و سبک و خوشگل....مثل پتوهای توی کاور خودمون .قیمتش هم فکر کنم 15 یا 20 دلار باشه
من یه پتو از کاسکو خریدم 12 دلار و واقعا عالیه...البته بیشتر به درد زمانی میخوره که جلوی تلویزیون لم بدیم..
گردو هم باز کاسکو داره بسته ی های بزرگ فکر کنم تقریبا 1.5 کیلو باشه فقط 10 دلار...
یکی از چیزهائی که توصیه میکنم دوستان بیارن آب پرتقال گیری پلاستیکیه...نمیدونم قبلا گفتم یا نه ؟؟؟ ولی خب باز دوباره میگم ...Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
الان بعد از 3 ماه زندگی در امریکا ,تقریبا هر چند وقت یکبار می گم :راست می گفت اون دوست مهاجر سرایی که از همه چیز بهتر و بیشتر با خودتون ,پول بیارید.جدا این جا همه چیز هست اما اگرکار و در امد نداشته باشیم فوق العاده برامون گران تمام می شود.
من تقریبا وسایل برای یک زندگی ابتدایی را با خودم اوردم اما هزینه ها این جا هر چقدر هم صرفه جویی کنی تا وقتی کار نداشته باشی بالاست.
همه قیمت ها بدون احتساب مالیات است.
من یک بسته آلوچه شمشک که روش توشته 100 تومن را 1.79 دلار خریدم!!!!.
این جا گوشت چه سفید چه قرمز از تهران ارزون تره به طوریکه شما می تونید تمام غذاهاتون را با ماهیچه درست کنید .(تازه من گوشت حلال می گیرم که از گوشت معمولی گران تر است)
اما میوه و سبزی و نان ایرانی و افغانی گران است .نان لواش ترلاک 1.89 که 3 الی 4 عدد توشه و نان افغانی کنجدی و سیاه دانه ای 1.79 و بعضی جاها 2.79 است.گوجه فرنگی 99 سنت به ازای هر پوند .
چای دو غزال هم قیمت ایرانه و بسته 500 گرمی اش حدود 7 الی 8 دلار است.
سبزی خشک هم بسته کوچک از نیم کیلو کمتر حدود 3 الی 4 دلار است که خیلی گران است.
گردو با پوست پوندی 2 دلار ولی فوق العاده است.
سبزی تازه هم همه جور سبزی دسته ای که تو ایران دسته 100 تومن یا کمی بیشتر 200 تومن می خریدم این جا 99 سنت الی 1 دلار است بعضی جاها مثل مغازه های چاینیز 3 تارا می دهند 1 دلار(فقط جعفری,پیازچه,گشنیز)
نکته:این مغازه های چاینیز در بعضی چیزهای مشترک مناسب تر از مغازه ای ایرانی و عربی اند.
به نظرم چاقو دم دستی که اره ای نباشه برای کارهای آشپزخانه بیارید چون این جا اکثرا اره ای اند.برای کارد میوه خوری تیز هم بدون اره بهتر است.
من از کاسکو پلوپز دیجیتال با زماندهی پخت گرفتم 30 دلار که خیلی مناسب و ارزان تر از ایرانی ها است.
هیچ چیزی بالش خودم در ایران نمی شود و تصمیم دارم این دفعه تمام بالش هام را به امریکا بیارم.
من از ایران روفرشی اوردم طرح فرش.خیلی شبیه فرش است و با این که فرش نینداختم اما هر کی وارد خانه می شود فکر می کنه که من فرش انداختم هم سبک و هم شستشوش راحته.
وسایل خیاطی را هم که دوستان قبلا گفته اند+کش
من کتری استیل کوچک +2 عدد قوری در دو سایز+زودپز+قابلمه+ماهیتابه+قاشق و چنگال+اسفند دود کن!!+رنده+لیوان دسته دار (تو ایران پره ولی این جا ندارند:ارکوروک,نوریتازه,خیلی کاربرد داره)+اسکاج ظرفشویی نقره ای رنگ(این جا من ندیدم)+سینی ساده سبک(کائوچویی این جا هست)+ آرد برنج+سبزی خشک تا اونجایی که می تونید بیارید+مبدل پریز(دوستان همه توصیه کرده اند.)
دارو و افشره گیاهی مثل هل و عرق نعنا و .......
اگه اهل دعا و راز ونیاز هستید قران و کتاب دعا هم تو این جا خیلی به داد ادم می رسه با خودتون بیارید.
هر چی یادم اومد بعدا اضافه می کنم.
امیدوارم به دردتان بخورد

کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان