موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آيا در خصوص همراه داشتن خرما تجربه اي داشتين؟ چون هسته داره گير نمي دن؟ يا هسته اش رو بكشيم؟اصلاً اونجا خرما راحت پيدا مي شه؟ و كيلويي چند؟
ممنونم
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-13 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-14 ساعت 00:29 توسط R.F.)
inja hame chiz hast faghat sikh kabab 2$ hast sikh biar agar kabab khor hasty
اینجا همه چیز هست. فقط سیخ کباب 2$ هست. سیخ بیار اگر کباب خور هستی.
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-16 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-16 ساعت 22:51 توسط R.F.)
فرشید جان ماشالااااااا شما که شهرو بار کردید بردید! پس به کسایی که نزدیکتونن قوری و کتریتون رو قرض بدین که انگار نایابه!
مرسی از اطلاعاتی که دادی. اینجور که پیش میری فکر کنم تا 1ماه دیگه آمار کامل راه اندازی کبابیتو گیر میاری !!!
موفق باشی!
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
تارگت هم بالشهای خوبی داره...از 2.50 شروع میشه به بالا..........
پتو هم میتونید از تارگت بگیرین ...اونا هم خیلی خوبن گرم و سبک و خوشگل....مثل پتوهای توی کاور خودمون .قیمتش هم فکر کنم 15 یا 20 دلار باشه
من یه پتو از کاسکو خریدم 12 دلار و واقعا عالیه...البته بیشتر به درد زمانی میخوره که جلوی تلویزیون لم بدیم..
گردو هم باز کاسکو داره بسته ی های بزرگ فکر کنم تقریبا 1.5 کیلو باشه فقط 10 دلار...
یکی از چیزهائی که توصیه میکنم دوستان بیارن آب پرتقال گیری پلاستیکیه...نمیدونم قبلا گفتم یا نه ؟؟؟ ولی خب باز دوباره میگم ...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-17 ساعت 07:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-17 ساعت 13:17 توسط air.)
الان بعد از 3 ماه زندگی در امریکا ,تقریبا هر چند وقت یکبار می گم :راست می گفت اون دوست مهاجر سرایی که از همه چیز بهتر و بیشتر با خودتون ,پول بیارید.جدا این جا همه چیز هست اما اگرکار و در امد نداشته باشیم فوق العاده برامون گران تمام می شود.
من تقریبا وسایل برای یک زندگی ابتدایی را با خودم اوردم اما هزینه ها این جا هر چقدر هم صرفه جویی کنی تا وقتی کار نداشته باشی بالاست.
همه قیمت ها بدون احتساب مالیات است.
من یک بسته آلوچه شمشک که روش توشته 100 تومن را 1.79 دلار خریدم!!!!.
این جا گوشت چه سفید چه قرمز از تهران ارزون تره به طوریکه شما می تونید تمام غذاهاتون را با ماهیچه درست کنید .(تازه من گوشت حلال می گیرم که از گوشت معمولی گران تر است)
اما میوه و سبزی و نان ایرانی و افغانی گران است .نان لواش ترلاک 1.89 که 3 الی 4 عدد توشه و نان افغانی کنجدی و سیاه دانه ای 1.79 و بعضی جاها 2.79 است.گوجه فرنگی 99 سنت به ازای هر پوند .
چای دو غزال هم قیمت ایرانه و بسته 500 گرمی اش حدود 7 الی 8 دلار است.
سبزی خشک هم بسته کوچک از نیم کیلو کمتر حدود 3 الی 4 دلار است که خیلی گران است.
گردو با پوست پوندی 2 دلار ولی فوق العاده است.
سبزی تازه هم همه جور سبزی دسته ای که تو ایران دسته 100 تومن یا کمی بیشتر 200 تومن می خریدم این جا 99 سنت الی 1 دلار است بعضی جاها مثل مغازه های چاینیز 3 تارا می دهند 1 دلار(فقط جعفری,پیازچه,گشنیز)
نکته:این مغازه های چاینیز در بعضی چیزهای مشترک مناسب تر از مغازه ای ایرانی و عربی اند.
به نظرم چاقو دم دستی که اره ای نباشه برای کارهای آشپزخانه بیارید چون این جا اکثرا اره ای اند.برای کارد میوه خوری تیز هم بدون اره بهتر است.
من از کاسکو پلوپز دیجیتال با زماندهی پخت گرفتم 30 دلار که خیلی مناسب و ارزان تر از ایرانی ها است.
هیچ چیزی بالش خودم در ایران نمی شود و تصمیم دارم این دفعه تمام بالش هام را به امریکا بیارم.
من از ایران روفرشی اوردم طرح فرش.خیلی شبیه فرش است و با این که فرش نینداختم اما هر کی وارد خانه می شود فکر می کنه که من فرش انداختم هم سبک و هم شستشوش راحته.
وسایل خیاطی را هم که دوستان قبلا گفته اند+کش
من کتری استیل کوچک +2 عدد قوری در دو سایز+زودپز+قابلمه+ماهیتابه+قاشق و چنگال+اسفند دود کن!!+رنده+لیوان دسته دار (تو ایران پره ولی این جا ندارند:ارکوروک,نوریتازه,خیلی کاربرد داره)+اسکاج ظرفشویی نقره ای رنگ(این جا من ندیدم)+سینی ساده سبک(کائوچویی این جا هست)+ آرد برنج+سبزی خشک تا اونجایی که می تونید بیارید+مبدل پریز(دوستان همه توصیه کرده اند.)
دارو و افشره گیاهی مثل هل و عرق نعنا و .......
اگه اهل دعا و راز ونیاز هستید قران و کتاب دعا هم تو این جا خیلی به داد ادم می رسه با خودتون بیارید.
هر چی یادم اومد بعدا اضافه می کنم.
امیدوارم به دردتان بخورد
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016