2011-01-10 ساعت 18:17
ممنون سارا جان . فقط جواب 2 سوالم رو نگرفتم . در باره آوردن برنج و عرق نعنا ؟! البته فقط جهت اطلاع ما دفعه قبل که اومدیم اعلام کردیم که سبزی و خوراکی داریم .
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
|
2011-01-10 ساعت 18:17
ممنون سارا جان . فقط جواب 2 سوالم رو نگرفتم . در باره آوردن برنج و عرق نعنا ؟! البته فقط جهت اطلاع ما دفعه قبل که اومدیم اعلام کردیم که سبزی و خوراکی داریم .
2011-01-10 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-10 ساعت 23:21 توسط kavoshgarnet.)
(2011-01-09 ساعت 16:47)anab نوشته: با سلام و تشکر در شیکاگو بیشتر برنجها آمریکایی است که گمان کنم در کل کشور اینطور باشد چون آمریکا از تولید کنندگان بزرگ برنج دنیاست و برنج ایرانی هم که روی گونی نوشته برنج زعفرانی و برنج استخوانی و برنج صدری ایرانی هستند. عرق نعناع هم که عرق نعنای آمریکایی که تغلیظ شده و بسیار معطر است در دنیا معروف است و حتی در ایران هم به قیمت هر بطر یک لیتری سی هزار تومان به فروش می رود. از طرف دیگر چون بردن مایعات در داخل بار به هواپیما ممنوع است نمی توانید عرق نعناع بیاورید. می توانید هسته خرما را جدا کنید که هم گیر ندهند و هم وزن کمتری داشته باشد. لیمو را هم می توانید اینجا به صورت تازه تهیه کرده و با کمی حوصله خشک کنید و لیمو عمانی تحویل بگیرید. خود من الان چند تایی دارم و برای درست کردن قرمه سبزی استفاده می کنم. البته سبزی خشکش را از ایران آوردم. پسته در اینجا ارزانتر از ایران است و البته پسته کالیفرنیاست و گویا تنوع پسته ایران را ندارد و با طعم دهنده ها آن را کمی خوشمزه کرده اند در هر صورت قابل تحمل است. اما اگر خواستید پسته بیاورید مغز کنید یا مغز شده بخرید. زرشک هم که اصالتا گیاه بومی آمریکاست ولی در اینجا میوه تازه آن را می توانید پیدا کنید که بعد از پختن بسیار خوش مزه می شود. اگر اشتباه نکنم اسمش کرن بری است. CRANBERRY در مورد اسمش مطمئن نیستم ولی از خانواده BERRYهاست برای سایر موارد نظری ندارم و دوستانی که در سن حوزه هستند بهتر می تونند نظر بدند.
2011-01-13 ساعت 09:32
البته همانطور که دوستان میدونند تو فروشگاههای ایرانی اینجا همه چیز میشه پیدا کرد که با سلایق و ذائقه ما جوره و به اون عادت کردیم البته بعضا قیمتها هم بالاتره اما هست .انواع برنج ایرانی رو میشه تو این فروشگاهها یا سوپر مارکتها پیدا کرد ما دالاس هستیم و تو سوپر مارکت محلمون (اندره) برنج دم سیاه ایرانی هم دیدیم البته قیمتش هم مناسب بود و دوغ ابعلی و بقیه چیزها
2011-01-13 ساعت 10:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-13 ساعت 10:19 توسط kavoshgarnet.)
در مورد پسته من نوشته قبلی را اصلاح می کنم. پسته در اینجا با کیفیت متوسط از پسته مشابه ایران گران تر است. امروز من برای دومین بار به فروشگاه ALDI رفته و وقتی قیمت 1.39 دلار برای یک بسته یک پوندی دیدم فورا یک بسته برداشتم ولی الان که نرخها را چک می کردم دیدم که 6.29 دلار حساب شده و دفعه قبلی هم همین کلاه سرم رفته بود. در فروشگاه JWEL-OSCO هم یک بسته یک پوندی کمی بیشتر از ده دلار بود که به گمانم کمی درشت تر از قبلی بود اما پسته در حد کیفیت پسته های ایران تا الان ندیده ام. در جایی تیتری خواندم با این عنوان "رقابت ناعادلانه پسته کاران کالیفرنیا با پسته کاران ایران" در حالی که اصلا اینطور نیست و اینجا هرگز قادر به تولید پسته با کیفیت پسته ایران نیستند و تنها مشکل پسته کاران ایران مشکل سیاسی و مدیریتی است.
در ضمن بادام هندی را هم 1.39 قیمت زده بودند ولی 4.49 حساب کرده اند. این اشتباه در برچسب قیمتها یک موضوع عادی در فروشگاههای شیکاگوست(و همیشه رو به بالا). حتی همین امشب در JEWEL-OSCO به قدری قیمتها متفاوت بود که مجبور شدم چند قلم را همانجا پس بدهم. یکیش هم گل کلم بود که یک گل حدود هفت دلار تمام می شد. خلاصه اینکه در خرید، همانجا که قیمتها محاسبه می شود یا بعد از دریافت رسید، قیمتها را کنترل کنید و اگر اشتباه بود؛ همانجا پس بدهید. من کمی نعناع خشک با خودم آورده ام ولی هنوز در اینجا نعناع و ریحان تازه پیدا نکرده ام البته امروز در خیابان دیوان نعناع تازه دیدم که چند برگ آن در یک بسته حدود 1.5 دلار بود. شاید 30 گرم هم نمی شد!!! ولی نعناع تازه را نمی توانید با خودتان بیاورید. متاسفم. تشکر کنندگان: sepehrdad ، MOHSEN8766 ، babakped ، hamed_gh ، peyman74 ، frozen mind ، soheilbadami ، Pani2010 ، mahdi357 ، emankh101 ، nastaran86 ، ronmony ، shkhmo ، مانترا ، سمانه777 ، shohreh63 ، jojo_hami ، آلیس-1980
با سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم کسی از دوستان جدیدا" قالی دستباف شش متری برده امریکا؟ کیس نامبر :2011AS62xx تاریخ کارنت شدن:آگوست 2010 تاریخ مصاحبه :3 نوامبر سفارت :آنکارا تاریخ ارسال مدارک:26 خرداد تاریخ کلیرنس:3 ژانویه 2011 ( از طریق ایمیل ) تاریخ دریافت ویزا:22 دی ماه 89
2011-01-16 ساعت 12:24
دوستان صاحب نظر لطفا نظر دهيد.
*يکي از دوستان من ميگه که با اينکه آمريکا ورود فرش(قاليچه) را ممنوع کرده اما چون ما دفعه اول هست که ميريم و ويزاي مهاجرتي داريم ميتونيم فرش را هم به عنوان وسيله زندگيمون ببريم. کسي از شما تا حالا اين کارو کرده؟ و يا اينکه تو سايت گمرک آمريکا به همچين موردي برخورده؟ *در ضمن کانادا يه قانوني داره که اگه دفعه اول يه فرم اظهار نامه (declare)پر کني که چون دفعه اوله نتونستي وسايل با ارزشتو بياري در سفر بعدي اگه بياريشون ايرادي نمي گيرن و ماليات بهش تعلق نمي گيره ، آيا اين قانون واسه آمريکا هم وجود داره؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June تاريخ ارسال فرمها:18 June تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن تاريخ دريافت نامه دوم:25 july تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر سفارت:آنکارا
2011-01-16 ساعت 19:07
(2011-01-16 ساعت 12:24)اليزا نوشته: دوستان صاحب نظر لطفا نظر دهيد.والا ما دفعۀ دوممون بود که وارد آمریکا میشدیم ،همین ماه پیش هم بود و فرش هم همراهمون بود وساکمون رو هم از دستگاه رد کردند و کسی هم گیری بهمون نداد.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
2011-01-16 ساعت 19:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-16 ساعت 19:29 توسط megaholding.)
(2011-01-16 ساعت 12:24)اليزا نوشته: دوستان صاحب نظر لطفا نظر دهيد. دوست عزیز بر فرض که بگذارن ببری چطوری میخوای ببری؟! کاش مشکل فقط فرش بود من کتابهای ضروریم هم نمیتونم دیگه ببرم و میدونم اونطرف خیلی خیلی گرون هستن میدونی که از اول ژانویه 2011 فریت مسافری از ایران به امریکا اکیدا ممنوع شده!!؟ راستی من چند روز دیگه دارم میرم واقعا اگر کسی راهی برای بردن وسایل به ذهنش میرسه ممنون میشم بگه چیکار کنم چون خیلی وسیله ضروری داشتم از جمله کتابهام که میخواستم بدم بفرستن که با این قانون جدید نمیشه دیگه فریت کرد! تشکر کنندگان: success ، free_free ، یاشار و ماری ، shkhmo
2011-01-16 ساعت 21:40
2011-01-17 ساعت 00:35
(2011-01-16 ساعت 19:07)rasarasa نوشته:(2011-01-16 ساعت 12:24)اليزا نوشته: دوستان صاحب نظر لطفا نظر دهيد.والا ما دفعۀ دوممون بود که وارد آمریکا میشدیم ،همین ماه پیش هم بود و فرش هم همراهمون بود وساکمون رو هم از دستگاه رد کردند و کسی هم گیری بهمون نداد. سارا جان تو فرمی که بهتون تو هواپیما دادن اعلامش کردید؟ کسی جواب سوال دومم رو نمی دونه؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June تاريخ ارسال فرمها:18 June تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن تاريخ دريافت نامه دوم:25 july تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر سفارت:آنکارا
با سلام به دوستان
1.من میخواستم بدونم اگر کسی فرش ششمتری دستباف با خودش ببره و فرودگاه آمریکا بگیره فرش رو پس میدن؟2.من که بار اول هست میرم آمریکا همون 23 کیلو بار رو با خوم میتونم ببرم؟ کسی از دوستان میتونه منوراهنمایی کنه که چه جور میتونم بیشتر وسایل زندگی با خودم ببرم؟
کیس نامبر :2011AS62xx
تاریخ کارنت شدن:آگوست 2010 تاریخ مصاحبه :3 نوامبر سفارت :آنکارا تاریخ ارسال مدارک:26 خرداد تاریخ کلیرنس:3 ژانویه 2011 ( از طریق ایمیل ) تاریخ دریافت ویزا:22 دی ماه 89 تشکر کنندگان: shkhmo
2011-01-17 ساعت 15:48
(2011-01-17 ساعت 00:35)اليزا نوشته:در اون فرم چیزی راجع به فرش از شما پرسیده نمی شود . فقط در مورد خوراکیست و اعلام مبلغ بالای 10000 دلار و تخمین ارزش اجناس نویی که جهت کادو یا هرچیزی با خود به آمریکا آورده اید. که این آیتم آخر یک رقم تخیلی میتواند باشد چون اولا که کسی وسایل را به این منظور چک نمیکند و در ثانی آدم چه میداند ارزش واقعی اجناسش چقدر است و ثالثا چه کسی میخواهد بفهمد که مثلا شما فلان شیرینی را از کشورتان چند خریده اید برای همین من دیده ام که حتی خارجیها هم یک رقمی همینجوری روی هوا می نویسند و واقعا سوال شبهه برانگیزیست که آدم دقیق منظور از مطرح شدنش را نمی فهمد ولی درجایی پرسیده نشده که چه اجناسی دارید فقط در مورد خوراکی به این صورت پرسش شده.(2011-01-16 ساعت 19:07)rasarasa نوشته:(2011-01-16 ساعت 12:24)اليزا نوشته: دوستان صاحب نظر لطفا نظر دهيد.والا ما دفعۀ دوممون بود که وارد آمریکا میشدیم ،همین ماه پیش هم بود و فرش هم همراهمون بود وساکمون رو هم از دستگاه رد کردند و کسی هم گیری بهمون نداد.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا تشکر کنندگان: peyman74 ، mahdi357 ، armido ، shr.jafari ، emankh101 ، nastaran86 ، shkhmo ، مانترا ، آلیس-1980
2011-01-19 ساعت 09:09
(2011-01-09 ساعت 16:47)anab نوشته: با سلام و تشکر سلام.برنجهای ویرجینیا و مریلند و دی سی هم هندی هستند و بی مزه.نبات حتما با خودتون بیارید که خیلی گرونه.سبزی خشک هم همینطور.کلا وقتی وارد فروشگاههای ایرانی میشید مختون سوت میکشه از قیمتهای بالاشون.زعفرون هم یادتون نره.مواردی مثل گردو و پسته خیلی ضروری نیستن.
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22 کنسولگری:ANKARA تاریخ کارنت شدن: Aug 2010 تاریخ مصاحبه: 2 Sep تاریخ دریافت ویزا: Sep 4 جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر ورود به آمریکاec 10 ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
با سلام به دوستان
کسی از دوستان اطلاع داره ترجمه ریز نمرات رو باید رو باید با خودمون داشته باشیم یا نیاز نیست؟یا اینکه داشتن خود مدرک کافیه؟ تشکر کنندگان: shkhmo
2011-01-22 ساعت 09:09
(2011-01-22 ساعت 08:40)peyman74 نوشته: با سلام به دوستان اگر میخواهید ادامه تحصیل بدید حتما ترجمه ریزنمرات رو هم با خودتون بیارید. برای کارهای تخصصی هم گاهی بعضی شرکتها اونو می خوان.
2010AS3xxx
|