کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
من ست 4 تایی ساک مسافرتی که jcpenny که تازه فروشگاه ارزون فروشیه می دادش حدود 250 دلار رو از ebay با 80 دلار خریدم. ریش تراش پاناسونیک 400 دلاری رو 220 دلار، و دو دست کت وشلوار ایتالیایی و دو عدد کراوات اشانتیون رو با 180 دلار (البته حیف که مال خودم نیست!) . بشری هم یه لپ تاپ خرید که قیمتش 100 تا زیر قیمت حراج HP بود. هیچکدوم رو به صورت مزایده ای نخریدیم، یعنی حوصله اش رو هم نداشتیم! Wink

ولی من چیزی که به نظرم اومد که البته ممکنه خیلی هم درست نباشه اینه که نتیجه bid کردن و وقت گذاشتن برای شرکت در اون ها خیلی منجر به سود مالی نمیشه. من مزایده چند تا ماشین دست دوم ساخت کمپانی های ژاپنی رو توی ebay دنبال کردم و دیدم در نهایت 500 تا از قیمت dealer ارزون تر فروخته شد؛ مضاف به اینکه 300-400 دلار هم هزینه انتقال ماشین رو مثلاً از کالیفرنیا به ایالت محل سکونت خودتون باید بپردازید.

برای خرید از ebay، به درجه رضایت مشتریان از فروشنده خیلی توجه کنید. اگر رتبه های بالای 96-97 درصد داشته باشن که اصلاً جای نگرانی نیست.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
پاسخ
با سلام
از دوستانی که الان امریکا تشریف دارن چند تا سوال داشتم
آوردن سی دی خام در حد 25 یا 50 تا آیا لازمه؟
آوردن کاغذ A4 چطور؟ به نظر شما مفیده؟

همین طور دوستان ساکن کالیفرنیا لطفا بگید که لباس گرم چه قدر و چه چیزهایی بیاریم؟ مثلا از بادگیر، بارانی کوتاه، کاپشن نازک کوتاه و پالتو کلفت بلند کدامها لازم نیستند و استفاده نمی شوند؟ (من هر چهارتا رو برداشتمBig Grin)
مرسی
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، moraddad ، maxsupermax ، golesang ، gadfly ، SH1A2R3 ، solanje ، shkhmo ، hgbeigi ، jojo_hami ، آلیس-1980
(2011-09-14 ساعت 07:55)یاشار و ماری نوشته:  با سلام

همین طور دوستان ساکن کالیفرنیا لطفا بگید که لباس گرم چه قدر و چه چیزهایی بیاریم؟ مثلا از بادگیر، بارانی کوتاه، کاپشن نازک کوتاه و پالتو کلفت بلند کدامها لازم نیستند و استفاده نمی شوند؟ (من هر چهارتا رو برداشتمBig Grin)
مرسی

سلام به روی ماهتون
کاغذ که نه نیارین! سنگینه و اینجا هم گرون نیست . CD هم به نظرم ارزش نداره. البته بد نیست 10-15 تا بیارین چون اگه تعداد کم بخرین گرون در میاد. شاید اون CD ارزونهای چینی که دونه ای 45 تومن میفتاد و مشکلات رو فعلا حل می کرد اینجا گیر نیاد اما در نمی مونین. عوضش مموری 4 یا 8 گیگ بیارین شاید بیشتر به درد بخوره.
لباس گرم هر چی دارین بیارین Big Grin شوخی کردم .یاشار فقط بارونی و کاپشن کوتاه بیاره اما ماری علاوه بر اونا کرسی و پالتو بلند بیاره ! بازم شوخی کردم. اگه کالیفرنیای چنوبی و سمت ال ای میاین پالتو نیارین. نه اینکه لازم نشه اما روتون نمیشه وقتی تو اون هوا خانمه با شرت و تاپ می دونه شما با پالتو بیاین بیرون.اما بادگیر و باروننی برای هوای اینجا خوبه. کاپشن نازک حتما بیارین. ژاکت برای شبای تابستون لازمه. اون تیپ لباسایی که توایران هیج وقت فصل پوشیدنشون نبود اینجا قابل استفاده است .مثل چرم که برای ایران یا سرد بود یا گرم . یا بافتنی آستین کوتاه که آدم نمی فهمید چه فصلی بپوشه. اما ما خانمها که همیشه یه آستین و یه چیزی به کلللله داشتیم اینجا سردمون میشه . کلا اینحا باد میاد همیشه.
پاسخ
(2011-09-14 ساعت 07:55)یاشار و ماری نوشته:  با سلام

مرسی

دی وی دی خام 25تایی از تارگت خریدم 9.99 $ .البته جنس خوب
کاغذ A4 برای پرینتر گرفتم از تارگت 2.75 $ .
نمی خواد چیزی بیاری . من هم آوردم پشیمون شدم. لباس و کفش اینجا ارزونه
برو لوازم آشپز خونه بیار که پشیمون نمیشیBig Grin
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
پاسخ
(2011-09-16 ساعت 23:50)mehdi_behzadi نوشته:  دی وی دی خام 25تایی از تارگت خریدم 9.99 $ .البته جنس خوب
آره مخصوصا کفش ورزشی اصلا نیارین. عین کفشی که ایران گرفتم 125 اینجا هست 34 Big Grin اما کفش زنانه به نظرم بیارین از کفاش خودتون بگیرین. کفش خوب که تو ایران زیر 100 می گیرین اینجا باید کلی پول مارکشو بدین.

پاسخ
(2011-09-17 ساعت 01:46)shahrzad_a نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 23:50)mehdi_behzadi نوشته:  دی وی دی خام 25تایی از تارگت خریدم 9.99 $ .البته جنس خوب
آره مخصوصا کفش ورزشی اصلا نیارین. عین کفشی که ایران گرفتم 125 اینجا هست 34 Big Grin اما کفش زنانه به نظرم بیارین از کفاش خودتون بگیرین. کفش خوب که تو ایران زیر 100 می گیرین اینجا باید کلی پول مارکشو بدین.
outlet سر بزنین قیمتهاش خوبه ! همیشه 60 درصد افه ! حالا بماند که چه کلکی هست .

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، shahrzad_a ، SH1A2R3 ، یاشار و ماری ، shkhmo ، فرنا ، آلیس-1980
سلام

دوستايي كه تجربه دارن ميشه راهنمايي كنن علاوه بر اون دو تا 23 كيلو بار چه جوري مي تونيم با خودمون بار بيشتري بياريم، منظورم لوازممونه!! لباس و كفش!؟ Smile
مرسي

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2011-09-17 ساعت 12:32)tata63 نوشته:  سلام

دوستايي كه تجربه دارن ميشه راهنمايي كنن علاوه بر اون دو تا 23 كيلو بار چه جوري مي تونيم با خودمون بار بيشتري بياريم، منظورم لوازممونه!! لباس و كفش!؟ Smile
مرسي

بار مجاز كه تحويل مي دن مشخصه و نميشه بيش از يكي دو كيلو روش حساب كرد ولي با ساك دستي و كوله مي تونيد با خودتون ببريد داخل هواپيما، البته نبايد زياد تو چشم بياد ولي من ديدم آدمايي كه برابر وزن خودشون بار توي هواپيما آوردن

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: tata63 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، فرنا ، آلیس-1980
(2011-09-17 ساعت 12:39)behzadb57 نوشته:  

مرسي

بار مجاز كه تحويل مي دن مشخصه و نميشه بيش از يكي دو كيلو روش حساب كرد ولي با ساك دستي و كوله مي تونيد با خودتون ببريد داخل هواپيما، البته نبايد زياد تو چشم بياد ولي من ديدم آدمايي كه برابر وزن خودشون بار توي هواپيما آوردن

مرسي از پاسختون Smile
آخه دو تا 23 كيلو خيلي چيزي نميشه برد!
قاعدتاً بايد بزارم بعداً برام لباسهارو بفرستن؟! شركت باربري معتبر در اين زمينه كسي سراغ داره؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2011-04-29 ساعت 07:41)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام
متاسفم بعد از 4 ماه باز به مهاجرسرا سر میزنم.به هر حال من مدیون اطلاعات مفید و کمکهای این سایت و دوستان هستم.5 ماه از زندگی در امریکا برای من میگذره و فرصتی شد(به خاطر مشغله کار) که سری به سایت بزنم و از تجربیاتم تا الان بگم.ما که اومدیم امریکا هر چی تونستیم آوردیم ولی خیلی ها رو ای کاش نیاورده بودیم چون چیزای مهمتری رو جا گذاشتیم.من در ایالت ویرجینیا و چسبیده به واشینگتن دی سی زندگی میکنم.سه فروشگاه بزرگ به نامهای Home Goods,IKEA & costco در این نواحی از امریکا هستند که تمامی وسایل خانه را دارند و شما را از آوردن هر وسیله ای از ایران بی نیاز میکنه.البته فرشگاههای دیگه ای مثل walmart یا target هم هستن اما به بزرگی اون قبلی ها نیستن و همه چیز تقریبا دارند.اگر من قرار باشه یکبار دیگه از اول بخوام وارد امریکا شم فقط چیزایی رو میارم که اینجا به مذاقم خوش نیومد مثل:پتو دو نفره(گلبافت) بالش.قاشق و چنگال کوچک و چاقو میوه خوری.و باقی چیزا اینجا با قیمتهای خوب پیدا میشه.لپ تاپ و لوازم کامپیوتری هم خیلی از ایران ارزونتره.اما با خودتون کتاب بیارید.جایی واسه کتاب زبان بذارید.به همه توصیه میکنم کتاب تافل رهنما رو با خودشون بیارن و نرم افزارهای آموزش زبان رو از ایران بیارید حتما چون اینجا هر کدوم 500 تا 700 دلار قیمت دارن و ایران که مفت و فراوونه.نرم افزارهایی مثل tell me more یا rosetta stone رو بخرید.و تا میتونید زبانتون رو ایران خوب کنید چون یک کلاس زبان اینجا ترمی 500 دلاره و کسانی هم توی کلاس شرکت میکنند که از همکلاسی بودن با اونها پشیمون میشید چون لهجه های بدی دارند.شرط اصلی پیدا کردن کار اینجا فقط و فقط زبانه.دارو به مقدار کم بیارید اینجا بعضی داروها بدون نسخه فروخته میشه.کفش و لباس هم که مفت و فراوونه و واقعا تا میتونید نیارید جز لباس رسمی مثل کت و شلوار و کفش مردونه که اینجا گرونه و البته واسه خانمها ارزون.اینجا پسته و گردو مرغوب پیدا نمیکنید اما همونم که هست هم قیمت با ایرانه.
گوشی موبایل هم لازم نیست بیارید چون سیمکارت همه کمپانیها با گوشی های دیگه کار نمیکنند و اینجا گوشی 10 دلاری هم پیدا میکنید.رومیزی سنتی هم اگه بتونید بیارید خیلی خوبه.
فعلا این چیزایی بود که به ذهنم رسید.موفق باشید Smile

شما لوازمتون رو چه جوري با خودتون بردين؟؟؟ با شركت هاي باربري؟؟؟ اسمش خاطرتو هست؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، Azi b
شما مي توانيد به اداره پست سر بزنيد و راهنمايي بگيريد كه از طريق زميني يا دريايي بسته هاي شما را كه مبلغ آن بر مبناي كيلو مي باشد انجام مي دهد البته بعضي چيزها را از اين طريق نمي شود كه خودشان راهنمايي مي كنند . و يا اگر شكستني باشد بدون هيچ مسئوليتي انجام ميدهند اما براي بدست آوردن اطلاعات از خود پست سوال كنيد درضمن فكر ميكنم تقريبا 3 ماه طول ميكشد كه بسته به مقصد برسد .
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tata63 ، behzadb57 ، comrun ، maaref ، shkhmo
قرص هايي مثل زاديتن و سيتريزين اونجا مثل مسكن ها به وفور هست يا شرايط آنتي بيو تيك رو داره ؟!!

پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، maaref ، shkhmo ، كاميلا
دوستايي كه تجربه دارن ميشه راهنمايي كنن علاوه بر اون دو تا 23 كيلو بار چه جوري مي تونيم با خودمون بار بيشتري بياريم، منظورم لوازممونه!! لباس و كفش!؟ Smile ... آخه دو تا 23 كيلو خيلي چيزي نميشه برد! قاعدتاً بايد بزارم بعداً برام لباسهارو بفرستن؟! شركت باربري معتبر در اين زمينه كسي سراغ داره؟؟؟
اگر تهران هستید و بار 23+23+7 (ساک همراه) براتون کمه، ارزانترین و سریعترین راه، فریت بار هست. با یکی دوتا از شرکتهای باربری تماس بگیرید، قیمت بگیرید (مثلا تا 50 کیلو، تا 100 کیلو و.. هر کیلو چند) بعدش 1-2 روز قبل از پرواز با حضور مسافر و بلیط و پاسپورت به فرودگاه امام، قسمت شرکتهای باربری (از سمت اتوبان قم: ورودی قبل از ورودی مسافری) مراجعه و تحویل بار و پرداخت پول و دریافت رسید را انجام دهید. میتوانید هر شرکتی به صرفه تر بود انتخاب کنید و الزامی به ارسال توسط همان ایرلاینی که مسافرش هستید، ندارید. بار شما همزمان با ورود شما یا 1-2 روز بعدش به فرودگاه مقصد میرسد و میتوانید با مراجعه به فرودگاه، بار را تحویل بگیرید(پس فریت بار به این روش از فرودگاه به فرودگاه انجام میشود، نه مثل پست به آدرس شما)
مشخصات چند تا از این شرکتها در سایت فرودگاه امام هست
سفر خوش، آینده مون روشن و بهتر
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، masoudeses ، tata63 ، maaref ، SH1A2R3 ، aNTea ، shkhmo ، كاميلا ، schaghayegh ، مانترا
(2011-09-18 ساعت 20:38)comrun نوشته:  
دوستايي كه تجربه دارن ميشه راهنمايي كنن علاوه بر اون دو تا 23 كيلو بار چه جوري مي تونيم با خودمون بار بيشتري بياريم، منظورم لوازممونه!! لباس و كفش!؟ Smile ... آخه دو تا 23 كيلو خيلي چيزي نميشه برد! قاعدتاً بايد بزارم بعداً برام لباسهارو بفرستن؟! شركت باربري معتبر در اين زمينه كسي سراغ داره؟؟؟
اگر تهران هستید و بار 23+23+7 (ساک همراه) براتون کمه، ارزانترین و سریعترین راه، فریت بار هست. با یکی دوتا از شرکتهای باربری تماس بگیرید، قیمت بگیرید (مثلا تا 50 کیلو، تا 100 کیلو و.. هر کیلو چند) بعدش 1-2 روز قبل از پرواز با حضور مسافر و بلیط و پاسپورت به فرودگاه امام، قسمت شرکتهای باربری (از سمت اتوبان قم: ورودی قبل از ورودی مسافری) مراجعه و تحویل بار و پرداخت پول و دریافت رسید را انجام دهید. میتوانید هر شرکتی به صرفه تر بود انتخاب کنید و الزامی به ارسال توسط همان ایرلاینی که مسافرش هستید، ندارید. بار شما همزمان با ورود شما یا 1-2 روز بعدش به فرودگاه مقصد میرسد و میتوانید با مراجعه به فرودگاه، بار را تحویل بگیرید(پس فریت بار به این روش از فرودگاه به فرودگاه انجام میشود، نه مثل پست به آدرس شما)
مشخصات چند تا از این شرکتها در سایت فرودگاه امام هست
سفر خوش، آینده مون روشن و بهتر
تا دوماه پيش فريت به امريكا ممنوع بود به علت تحريم اين سايت كه معرفي ميكنيد هم ديده بودم و با فرودگاه تماس گرفتم كه نتيجه اي نگرفتم اين اطلاعاتي كه داريد جديد است ؟ اگر اينطور باشد خيلي خوب است چون به صرفه ترين راه است .

Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، tata63 ، mitr.p ، SH1A2R3 ، California ، shkhmo
(2011-09-19 ساعت 14:14)بنفشه نوشته:  تا دوماه پيش فريد به امريكا ممنوع بود به علت تحريم اين سايت كه معرفي ميكنيد هم ديده بودم و با فرودگاه تماس گرفتم كه نتيجه اي نگرفتم اين اطلاعاتي كه داريد جديد است ؟ اگر اينطور باشد خيلي خوب است چون به صرفه ترين راه است .
سلام بنفشه جان
27 مرداد (3 روز قبل از سفر خواهرزاده من)، رفت و بارشو فریت کرد. موقع ورود چک کرده بود و دیده بود که بارش رسیده، اونم از قسمت کارگو گرفته بود و لازم نشد یه بار دیگه بره فرودگاه. همین الانو نمیدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، بنفشه ، maaref ، tata63 ، SH1A2R3 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان