کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
حالا مزیت این پلوپز واقعا چیه ؟ Smile اینجا که اجاقها همه برقیه فقط فکر کنم چند دقیقه باید بالاسر کته وایسین تا ابش تموم بشه و میشه همون پلوپز ! یعنی فقط ترموستات نداره . حالا شما میخواید یک ترانس سنگین هم باید بیارید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
(2013-04-17 ساعت 00:23)پروا نوشته:  ممنون دوستان خوبم از پاسخهاتون، در مورد سوال اولم كه حسابي راهنمايي شدم و در مورد سوال دوم ، پس من بايطد ترانس يا آداپتور كاهنده بخرم ، حالا دوستان اين رو از كجا تو تهران ميشه تهيه كرد؟
امروز زنگ زدم نمايندگي پارس خزر كه ببينم هنوز پلوپز ١١٠ ولت دارن؟؟؟!نميدونست!! قرار شد بپرسه و به من جواب بده، از دوستان كسي جديدااين قلم رو خريد كرده ؟

باز هم ممنون 

دوست عزیز من به تازگی از یه فروشگاه لوازم خانگی که محصولات پارس خزر رو داشت در مورد پلوپز 110 پرسیدم فروشنده زنگ زد به نمایندگی پارس خزر و گفتن که اگه تو بازار پیدا نکردم ( ظاهرا تو تهران میشه پیدا کرد و من شنیدم ولی مطمئن نیستم که تو شهروند آرژانتین هست ) میتونم به نمایندگیشون سفارش بدم و یک هفته ای حدودا برام میارن

درمورد مواد غذایی از ما آفیسر فقط پرسید که آیا تخمه و نارنج داریم یا نه و به زبان فارسی هم اسم برد و درمورد غذاهای آماده مال خیلی از دوستان رو تا جاییکه من میدونم گرفتن ولی مال مارو که خورش قیمه و قورمه سبزی و فسنجون بود رو نگرفتن البته ما پیچیده بودیم تو یه نایلون مشکی و چسب کاری هم کرده بودیم که یه وقت پاره نشن و نریزن ولی اصلا نایلون رو باز نکردن و در مورد زرشک ما در حدود دو کیلو زرشک داشتیم که همش رو هم دیدن ولی هیچی نگفتن تازه ما آلبالو خشک و عدس هم داشتیم ولی ندیدن حالا نمیدونم زیر دستگاه رفت متوجه شدن یا نه ولی موقعی که چمدونمون رو باز کردن ندیدنش و چیزی هم نگفتن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
من منظورم برای کیسهایی بود که با ویزای ازدواج دارن میرن و همسراشون اونجا هستن....چون من که شوهرم چند ساله اونجا داره زندگی میکنه وسایل خونش تکمیله و مواد غذایی هم از اونجا می خرم اصلا حواسم به لاتاریها نبود ...شاید منم اگه تو موقعیت شما بودم بعضی چیزارو با خودم می بردم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Saiban ، پروا ، yalda91 ، mohajer13 ، behzadb57 ، mohammadrezah ، morvarid2191
سلام
دوستان کسی میدونه این اقلام را میشه برد یا نه و بردن چقدرش مجازه؟
زعفران
رب انار
مغز گردو
تابلو فرش با قاب
زرشک
درضمن مبلغ 10000 دلار برای هر نفره یا هر خانواده؟ اگر برای هر خانواده باشه که 10000 دلار برای یک خانواده ی فرضا 4 نفره خیلی کمه تا بخوان جا بیفتن در یک کشور غریب!!!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، mohammadrezah
(2013-04-20 ساعت 12:14)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه این اقلام را میشه برد یا نه و بردن چقدرش مجازه؟
زعفران
رب انار
مغز گردو
تابلو فرش با قاب
زرشک
درضمن مبلغ 10000 دلار برای هر نفره یا هر خانواده؟ اگر برای هر خانواده باشه که 10000 دلار برای یک خانواده ی فرضا 4 نفره خیلی کمه تا بخوان جا بیفتن در یک کشور غریب!!!!
زعفران و زرشک که من اوردم ولی بهتره از نیم کیلو بیشتر نشه .مغز گردو احتمالا گیر بدن . رب انار هم در مقادیر کم مشکلی نداره ولی بدونید کم بودن این مقادیر تاثیر داره کمتر بهتر و حتما در فرم هواپیما اظهار کنید اینم خیلی موثر است. من حتی در مقادیر کم عناب و برگه و انجیر اوردم . از دوستان مهاجر سرایی عرقیجات گیاهی اوردن موردی نداشته .
یکی ازدوستان مهاجرسرا فرش هم برده کوچک و اظهار هم کرده ولی ظاهرا مامور باور نکرده فرش دارند و با شوخی و خنده بدون گشتن بار اجازه داده برن . فکر میکنم نیویورک بوده .من ظروف صنایع دستی اوردم و نوشته بودم مشکلی نداشت .
من فکر کنم فرش از ایران مشکل داشته باشه حتما چک کنید. برای هر فرد 1 متر مربع بود قانونش ولی مدام در تغییر هست.
از نظر مبلغ ارز ورودی ام ر ی کا هیچ مشکلی نداره چند برابر اینو بیارین محدودیتی نداره ولی حتما و حتما باید دقیق اظهار بشه. مشکل اصلی در خروج از وطن است. که خودتان بهتر می دانید. در ضمن 10000 برای هر نفر هست ولی میدونید اونم متغیر است زمان ما 5000 بود
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، bayat_r ، fariba_a ، ASALI ، پروا ، Saeedv13 ، Danoosh ، Gerdoo ، mohammadrezah ، آلیس-1980
دوستان چند نفر نوشته بودن فرش را نمی شود آورد آیا کسی هست که ازدواج کرده باشه وفرش برده باشه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 12:15)bayat_r نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 11:46)2013selectee نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 08:35)bayat_r نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 00:23)پروا نوشته:  ممنون دوستان خوبم از پاسخهاتون، در مورد سوال اولم كه حسابي راهنمايي شدم و در مورد سوال دوم ، پس من بايطد ترانس يا آداپتور كاهنده بخرم ، حالا دوستان اين رو از كجا تو تهران ميشه تهيه كرد؟
امروز زنگ زدم نمايندگي پارس خزر كه ببينم هنوز پلوپز ١١٠ ولت دارن؟؟؟!نميدونست!! قرار شد بپرسه و به من جواب بده، از دوستان كسي جديدااين قلم رو خريد كرده ؟

باز هم ممنون 

توپخونه - پاساژ فتوت

سلام.
مهندس جان ماشاله آمار همه چی رو درآوردیا! اتو مسافرتی و کتری برقی 110V جایی به چشمت نخورده؟ من چندجا دیدم همه 220 بودن
واسه 40-50 روزی که ما میخوایم بریم لازم میشه

من میگم لوازم برقی اینجا نخر و برو اونجا بهتره.تازه اینجا وقتی میخوای تبدیل بخری خب میفهمن که میخوای بری کجا و یه قیمت نجومی میگن که از اونجا گرونتر در میاد و تازه تنوع هم نداره

دوستان عزیزم بهتره که خودتونو زیاد تو دردسر نیندازید در امریکا میتوانید از سایت امازون تمام وسایل برقی رو هم نو هم دست دوم بازسازی شده رو به بهترین قیمت تهیه کنید برای اینکه خیالتون راحت بشه میتونید همین الان بروید تو سایت amazon. comچیزی رو که نیاز دارید رو چک کنید و قیمتش رو در بیارید ببینید به صرفه هست که در امریکا بخرید یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، nora ، 2013selectee ، behzadb57 ، ارکیده ، parsush ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، jojo_hami
به نظر من به جای پلوپز بردن یخورده تمرین کنید روی گاز خودتون کار پلوپز رو انجام بدید . خیلی آسونه ! باور کنید !
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، پروا ، hassan1358arab ، ارکیده ، mohammadrezah ، EKAM ، آلیس-1980
(2013-04-20 ساعت 23:33)ali_kh نوشته:  به نظر من به جای پلوپز بردن یخورده تمرین کنید روی گاز خودتون کار پلوپز رو انجام بدید . خیلی آسونه ! باور کنید !

من ده ساله که خارج از ایران زندگی میکنم خیلی وسایلها از ایران برای خودم برده بودم ولی بهترینش همون پلوپز بود که واقعاااا کمک بزرگی بود با اینهمه کار و مشغله پلوپز مثل یه دستیار خوب موثره.... زندگی بدون پلوپز هرگز
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، pr.kia ، پروا ، parsush ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، jojo_hami
(2013-04-20 ساعت 23:47)golesang نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 23:33)ali_kh نوشته:  به نظر من به جای پلوپز بردن یخورده تمرین کنید روی گاز خودتون کار پلوپز رو انجام بدید . خیلی آسونه ! باور کنید !

من ده ساله که خارج از ایران زندگی میکنم خیلی وسایلها از ایران برای خودم برده بودم ولی بهترینش همون پلوپز بود که واقعاااا کمک بزرگی بود با اینهمه کار و مشغله پلوپز مثل یه دستیار خوب موثره.... زندگی بدون پلوپز هرگز

(موقت)
اون ته دیگی که پلوپز میده، هیچ کدبانویی نمیتونه دربیاره! خانم من با اینکه دست پختش فوق العادست، ولی همیشه برنج رو توی پلوپز درست میکنه و پیش میاد که حتی سر ته دیگ کار به چاقوکشی هم کشیده میشه.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
اتفاقا اجاق برقی چون درجه اش دست خودتون هست با کمی تمرین میتونین رنگ ته دیگ رو هم خودتون تعیین کنین ! البته با کمک تایمر فر (من عجب حرفه ایم Smile ) در صورتیکه پلوپز با یک درجه ثابت فقط قطع و وصل میشه
اما کلا وسیله خوبیه پلوپز و داشتنش ضرر نداره اینم لینکش اگه خواستید سفارش بدید !
http://www.ebay.com/itm/Black-Decker-6-C...3a7bcf4815
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia ، ارکیده ، nora ، پروا ، bayat_r ، behzadb57 ، 3pideh ، amir82 ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، Sepasttian ، jojo_hami
دوستان برای مبدل 220 به 110 باید بگم به بن بست رسیدیم.من خیلی تحقیق کردم و گفتند در اکثر جاها بر اساس اهم و وات دستگاه براتون تبدیل میسازند که وزن زادی هم دارد یعنی اگر دو، سه تا دستگاه بخواهید ببرید برای هر کدام جداگانه یک تبدیل میخواهید که وزن زیادی خواهد شد Smile
پس بردن وسایل برقی ظاهراً مقرون به صرفه نیست.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
دوستان سلام.یکی از دوستان من چتد تا وسیله برقی برده .اونجا درست کرده چجوری شو راستشو بخواید نپرسیدم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، ارکیده
دوستان من الان از دوستی که فروشگاه تعمیر لوازم الکتریکی دارد برای ترانس تبدیل 220 به 110 پرسیدم گفت: باید به من بگی دستگاه چند وات هست من برات درست کنم اما نکته جالب:
اگر مثلاً برای تلفن یا مسواک برقی بخواهید حدود 10 وات است ولی ترانس زیر 30 وات نداریم و وزن ترانس برای زیر 50 وات میشود یک تا دو کیلو Sad
و برای لوازمی مانند سشوار که حدود 200 وات، وزن ترانس میشود 10 کیلو Sad
یعنی من دهنم وا مونده همینجوری پس بی خیال لوازم برقی...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
(2013-04-24 ساعت 22:46)bayat_r نوشته:  دوستان من الان از دوستی که فروشگاه تعمیر لوازم الکتریکی دارد برای ترانس تبدیل 220 به 110 پرسیدم گفت: باید به من بگی دستگاه چند وات هست من برات درست کنم اما نکته جالب:
اگر مثلاً برای تلفن یا مسواک برقی بخواهید حدود 10 وات است ولی ترانس زیر 30 وات نداریم و وزن ترانس برای زیر 50 وات میشود یک تا دو کیلو Sad
و برای لوازمی مانند سشوار که حدود 200 وات، وزن ترانس میشود 10 کیلو Sad
یعنی من دهنم وا مونده همینجوری پس بی خیال لوازم برقی...

آقا ما که بیخیال شدیم ... بی خیال Big GrinBig GrinBig Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، پروا ، bayat_r ، mohammadrezah ، jojo_hami

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان