کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-04-16 ساعت 08:49)پروا نوشته:  سلام دوستان
از اونجايي كه من هم دارم جمع و جور ميكنم ، رسيدم به تاپيك جذاب چه چيزهايي با خودمون ببريم،
تاپيك را تا حدي خوندم اما دقيقا در اين موارد به جواب قانع كننده نرسيدم ،و البته ممنون از اطلاعات خوب تو موارد مختلف
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ سوال بعدي اينكه اگه ليمو عماني رو درسته نياريم و هسته همراه نداشته باشه ( تقريبا پودر شده ) باز هم ايراد ميگيرند؟
مورد دوم: من در اين مورد هم تاپيك رو مرور كردم اما سريع و به جمع بندي كه رسيدم اين بود
وسايلي كه با برق ٢٢٠ در ايران كار ميكنند و روي انها رنج ١١٠ تا ٢٢٠ ننوشته، به هيچ طريقي نميشه ازشون در امريكا استفاده كرد؟؟

ممنون  
سلام من خوردنی ها را جواب بدم چون در این مورد چن تا تجربه دارم.
1- زرشک میشه اورد ولی در حد نیم کیلو و کمتر و معمولا میپرسند به چه درد میخوره بگین مثل اسپایس برای پختن غذا و پخته میشه. من اوردم در فرم هم نوشته بودم رویت هم کرد ولی سر در نیاورد چیه و سوال کرد و مشکلی نبود
2- لیمو عمانی نمیشه ولی نوع پرک شده رو بیارین بهتره که تخم نداره و مجازه من اوردم و اینجا هم لیمو عمانی هست اگر نیاوردین پیدا میشه
3- تخمه بهتره نیارید ولی در مقادیر کم تا نیم کیلو میشه ولی باید بو داده باشه من اوردم و گفتم اجازه دادن. باید بنویسید roasted seed من تخم کدو و اجیل و حتی خشک شده زغال اخته رو اوردم و خرمای خشک اجازه دادن. البته تخمه با انواع گوناگون اینجا فراوانه و گرونم خیلی نیست.پیشنهاد میشه حجم با ارزش چمدانهاتون رو باهاش پر نکنید
برنده 2012

پاسخ
(2013-04-16 ساعت 08:49)پروا نوشته:  سلام دوستان
از اونجايي كه من هم دارم جمع و جور ميكنم ، رسيدم به تاپيك جذاب چه چيزهايي با خودمون ببريم،
تاپيك را تا حدي خوندم اما دقيقا در اين موارد به جواب قانع كننده نرسيدم ،و البته ممنون از اطلاعات خوب تو موارد مختلف
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ سوال بعدي اينكه اگه ليمو عماني رو درسته نياريم و هسته همراه نداشته باشه ( تقريبا پودر شده ) باز هم ايراد ميگيرند؟
مورد دوم: من در اين مورد هم تاپيك رو مرور كردم اما سريع و به جمع بندي كه رسيدم اين بود
وسايلي كه با برق ٢٢٠ در ايران كار ميكنند و روي انها رنج ١١٠ تا ٢٢٠ ننوشته، به هيچ طريقي نميشه ازشون در امريكا استفاده كرد؟؟

ممنون  

پرواجان سئوال اولتون رو که جواب دادن ولی در مورد سئوال دومت از نظر من صد در صد ارزش داره که شما بعضی از وسایلاتون رو با یه ترانس بیارین من اتوی مو سشوار دستگاه اپیلیدی و اینطور ریزه وسایلامو آوردم خیلی هم به دردم میخورن با هرکی اینجا صحبت میکنم میگن لوازم برقیاشون درسته ارزونن ولی همه چینی ان و زود خراب میشن.ولی وقتی تو خونت داری چرا بندازیش دور میاری استفاده میکنی.
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: پروا ، pr.kia ، Saeedv13 ، smu ، usa lover ، bayat_r ، mohammadrezah ، behfaza
ممنون دوستان خوبم از پاسخهاتون، در مورد سوال اولم كه حسابي راهنمايي شدم و در مورد سوال دوم ، پس من بايطد ترانس يا آداپتور كاهنده بخرم ، حالا دوستان اين رو از كجا تو تهران ميشه تهيه كرد؟
امروز زنگ زدم نمايندگي پارس خزر كه ببينم هنوز پلوپز ١١٠ ولت دارن؟؟؟!نميدونست!! قرار شد بپرسه و به من جواب بده، از دوستان كسي جديدااين قلم رو خريد كرده ؟

باز هم ممنون 
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia ، smu ، usa lover ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-04-17 ساعت 00:23)پروا نوشته:  ممنون دوستان خوبم از پاسخهاتون، در مورد سوال اولم كه حسابي راهنمايي شدم و در مورد سوال دوم ، پس من بايطد ترانس يا آداپتور كاهنده بخرم ، حالا دوستان اين رو از كجا تو تهران ميشه تهيه كرد؟
امروز زنگ زدم نمايندگي پارس خزر كه ببينم هنوز پلوپز ١١٠ ولت دارن؟؟؟!نميدونست!! قرار شد بپرسه و به من جواب بده، از دوستان كسي جديدااين قلم رو خريد كرده ؟

باز هم ممنون 

توپخونه - پاساژ فتوت
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، sadeghi897 ، پروا ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-04-17 ساعت 08:35)bayat_r نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 00:23)پروا نوشته:  ممنون دوستان خوبم از پاسخهاتون، در مورد سوال اولم كه حسابي راهنمايي شدم و در مورد سوال دوم ، پس من بايطد ترانس يا آداپتور كاهنده بخرم ، حالا دوستان اين رو از كجا تو تهران ميشه تهيه كرد؟

باز هم ممنون 

توچخونه - پاساژ فتوت

سلام.
مهندس جان ماشاله آمار همه چی رو درآوردیا! اتو مسافرتی و کتری برقی 110V جایی به چشمت نخورده؟ من چندجا دیدم همه 220 بودن
واسه 40-50 روزی که ما میخوایم بریم لازم میشه
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، پروا ، behzadb57 ، bayat_r ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-04-17 ساعت 11:46)2013selectee نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 08:35)bayat_r نوشته:  

باز هم ممنون 

توپخونه - پاساژ فتوت

سلام.
مهندس جان ماشاله آمار همه چی رو درآوردیا! اتو مسافرتی و کتری برقی 110V جایی به چشمت نخورده؟ من چندجا دیدم همه 220 بودن

من میگم لوازم برقی اینجا نخر و برو اونجا بهتره.تازه اینجا وقتی میخوای تبدیل بخری خب میفهمن که میخوای بری کجا و یه قیمت نجومی میگن که از اونجا گرونتر در میاد و تازه تنوع هم نداره
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، 3pideh ، ASALI ، behzadb57 ، sadeghi897 ، پروا ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-04-17 ساعت 12:15)bayat_r نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 11:46)2013selectee نوشته:  سلام.

من میگم لوازم برقی اینجا نخر و برو اونجا بهتره.تازه اینجا وقتی میخوای تبدیل بخری خب میفهمن که میخوای بری کجا و یه قیمت نجومی میگن که از اونجا گرونتر در میاد و تازه تنوع هم نداره

حرف حساب، جواب نداره.
یه سوال دیگه. دوستان تجربه استفاده از این غذاهای آماده مثل هانی و چیکا و ... دارید. از اونجایی که اونور ماشین پاشین خبری نیست، فکر کنم چندتایی با خودمون از اینجور غذاها ببریم بد نباشه. روزا آدم میتونه بره بیرون نهار بخوره، ولی شب مصیبته! کدوماش بهتره؟ دیروز تو بقالی محلمون خوراک مرغ چیکا گرفتم از طعمش خوشم اومد. انواع خورشت و حتی برنج سفید و سبزی پلو و ... هم داشت. آش رشته!!!! هم بود! اینطور که چرتکه انداختم، از غذای بیرون ارزونتر درمیاد. ولی خوب زیادشم واسه سلامتی خوب نیست.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
(2013-04-17 ساعت 12:32)2013selectee نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:15)bayat_r نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 11:46)2013selectee نوشته:  سلام.

حرف حساب، جواب نداره.
یه سوال دیگه. دوستان تجربه استفاده از این غذاهای آماده مثل هانی و چیکا و ... دارید. از اونجایی که اونور ماشین پاشین خبری نیست، فکر کنم چندتایی با خودمون از اینجور غذاها ببریم بد نباشه. روزا آدم میتونه بره بیرون نهار بخوره، ولی شب مصیبته! کدوماش بهتره؟ دیروز تو بقالی محلمون خوراک مرغ چیکا گرفتم از طعمش خوشم اومد. انواع خورشت و حتی برنج سفید و سبزی پلو و ... هم داشت. آش رشته!!!! هم بود! اینطور که چرتکه انداختم، از غذای بیرون ارزونتر درمیاد. ولی خوب زیادشم واسه سلامتی خوب نیست.

من با خودم چندتا غذای آماده آوردم مارک هانی. واسه روزهای اول تا مراکز خرید رو بشناسم. کار خوبی هم بود و کارم رو راه می انداخت.
در فرودگاه تو فرم گزینه فود رو علامت زده بودم. وقتی مامور فرودگاه ازم راجع به اون پرسید. براش توضیح دادم که غذای آماده پخته شده دارم . پرسید چه چیزایی که cooked chicken و .. گفتم . همچنین داشتن پسته و زرشک و سبزی خشک، نبات (candy) رو هم گفتم که بطور کامل همشون رو تو فرم نوشت. نتیجه اش هم این بود که وقتی چمدونهام رو تحویل گرفتم، فرمم رو کامل خوند و بدون گشتن چمدونهام گفت که برم.
ولی همسفر من فقط گزینه فود رو علامت زده بود و چیزی در مورد داشتن انواع غذا ها و خوراکیهاش سوال و جواب نشده بود. بعد از تحویل چمدونهاش به طور کامل چمدونهاش رو زیر و رو کردند. وچند تا از غذاهای آماده اش رو ازش گرفتند. غذاهایی رو که گوشت داشت گرفتند ولی به سبزی خشکها و سایر موارد کاری نداشتند.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
(2013-04-17 ساعت 18:53)mohajer13 نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:32)2013selectee نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:15)bayat_r نوشته:  [quote='2013selectee' pid='309960' dateline='1366182970']
سلام.

حرف حساب، جواب نداره.
دوست عزیز با سلام
منم یک پیشنهاد کوچیک دارم. از سوپ های اماده هاتی کارا (گلستان) هم بگیرید بخصوص سوپ ورمیشل و گوجه فرنگی با کمی نان تست خشک که بهش اضافه بشه میتونه یک شام خوب باشه . همین طور برای وعده های اولیه کراسان و نانهای پنیر دار و حالت اشترودل که قابل گرم شدن باشه میتونه مفید باشه فکر کنم کارخونه های سه نان و نان مزرعه و رضوی و...داشته باشن .
موفق و پیروز باشید
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، IN.USA@2013 ، behzadb57 ، bayat_r ، sadeghi897 ، پروا ، Saiban ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980

باز هم ممنون 

دوست عزیز
من فکر نمی کنم خرید لوازم منزل و . . . از ایران کسی بهت پیشنهاد بده حالا دوستمون گفت اگه داری بیار این نظری قابل بحث و تامل ولی کسی نگفت بری نو بخری بیاری
شما تو امریکا هر چیزی بخوای بخری در تنوع و قیمتهای مناسبی پیدا می کنی و حتی اگه بعد چند روز استفاده ازش خوشت نیومد براحتی می بری پس می دی و بدون اینکه دلیل پس دادنش رو بگی تمام پولت رو هم کامل بر می گردونن و ازتون عذرخواهی می کنن حالا بازم خود دانی

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، پروا ، Saiban ، mohammadrezah ، behfaza ، EKAM ، آلیس-1980
بچه ها چرا خودتون رو اذیت میکند هیچ چیزی با خودتون نبرید اونجا همه چیز از نوع بهترینش و خیلی ارزونتر از ایران پیدا میشه حتی مواد غذایی بهترین مارکهای ایرانی که به دست خود ایرانیا نمی رسه چون همه رو صادر می کن اونجا تو فروشگاه های ایرونی هست... به جز چند نوع سبزی که اصلا آب و هوای اونجا جوابگوی رشدشون نیست همه چیز هست خیلی سبک برید و زیره به کرمون نبرید...من فقط دارم با 2 دست لباس و آینه شمدونم میرم فقط 1 چمدون کوچیک....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، yalda91 ، behnam88 ، پروا ، Saiban ، bardia9 ، behfaza ، Dr.Fox ، EKAM ، آلیس-1980 ، jojo_hami
(2013-04-18 ساعت 14:57)ارکیده نوشته:  بچه ها چرا خودتون رو اذیت میکند هیچ چیزی با خودتون نبرید اونجا همه چیز از نوع بهترینش و خیلی ارزونتر از ایران پیدا میشه حتی مواد غذایی بهترین مارکهای ایرانی که به دست خود ایرانیا نمی رسه چون همه رو صادر می کن اونجا تو فروشگاه های ایرونی هست... به جز چند نوع سبزی که اصلا آب و هوای اونجا جوابگوی رشدشون نیست همه چیز هست خیلی سبک برید و زیره به کرمون نبرید...من فقط دارم با 2 دست لباس و آینه شمدونم میرم فقط 1 چمدون کوچیک....
دوست عزیزم تا وقتی اینجا درآمد نداری هیچ چیز برات ارزون نیست بنابراین من توصیه میکنم به میزان بار مجازتون وسایل بیارین Wink
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
پاسخ
سلام دوستان ممنون از همگي،
چند نكته: اول اينكه طبق تجربه نياكان Smileهمه پلوپز بردن رو توصيه ميكنند و از وسايل برقي بعد لپتلپ و ساير تجهييزاتش ، مسئله پلوپز و يك سري وسيله ديگه مثل كتري و قوري و.. ضروري به نظر مياد .درسته كه اونجا همه چي هست اما ما كه به اين سختي ارز از اينجا ميبريم ، لااقل براي وسايلي كه حالا تو خونه داشتيم و يا تهيه كرديم هزينه نكنيم، چون ممكنه مثلا ٢ ماه ديرتر از زمان تخمين مون كار پيدا كنيم و لااقل نگران هزينه ها كمتر باشيم، به نظر من كساني كه مثل من فعلا تصميم فريت وسايل ندارند ، بردن يك سري چيزهاي ضروري تا جايي كه جا داريم منطقي به نظر مياد
@ اقاي بيات: من متوجه نشدم كه اداپتور كاهنده تو توپخونه فروخته ميشه و يا پلو پز پارس خزر ١١٠v؟Smile
پاسخ
آداپتور کاهنده نیاز داریم یا افزاینده مگه نباید برق 110 به 220 تبدیل بشه ؟؟؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، behfaza
(2013-04-19 ساعت 01:33)ASALI نوشته:  آداپتور کاهنده نیاز داریم یا افزاینده مگه نباید برق 110 به 220 تبدیل بشه ؟؟؟

عسلی جان ترانس افزاینده میارین نمیدونم تهران کجا میشه تهیه کرد واس منم درست کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، پروا ، bayat_r ، behzadb57 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان