(2013-04-16 ساعت 08:49)پروا نوشته: سلام دوستانسلام من خوردنی ها را جواب بدم چون در این مورد چن تا تجربه دارم.
از اونجايي كه من هم دارم جمع و جور ميكنم ، رسيدم به تاپيك جذاب چه چيزهايي با خودمون ببريم،
تاپيك را تا حدي خوندم اما دقيقا در اين موارد به جواب قانع كننده نرسيدم ،و البته ممنون از اطلاعات خوب تو موارد مختلف
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ سوال بعدي اينكه اگه ليمو عماني رو درسته نياريم و هسته همراه نداشته باشه ( تقريبا پودر شده ) باز هم ايراد ميگيرند؟
مورد دوم: من در اين مورد هم تاپيك رو مرور كردم اما سريع و به جمع بندي كه رسيدم اين بود
وسايلي كه با برق ٢٢٠ در ايران كار ميكنند و روي انها رنج ١١٠ تا ٢٢٠ ننوشته، به هيچ طريقي نميشه ازشون در امريكا استفاده كرد؟؟
ممنون
1- زرشک میشه اورد ولی در حد نیم کیلو و کمتر و معمولا میپرسند به چه درد میخوره بگین مثل اسپایس برای پختن غذا و پخته میشه. من اوردم در فرم هم نوشته بودم رویت هم کرد ولی سر در نیاورد چیه و سوال کرد و مشکلی نبود
2- لیمو عمانی نمیشه ولی نوع پرک شده رو بیارین بهتره که تخم نداره و مجازه من اوردم و اینجا هم لیمو عمانی هست اگر نیاوردین پیدا میشه
3- تخمه بهتره نیارید ولی در مقادیر کم تا نیم کیلو میشه ولی باید بو داده باشه من اوردم و گفتم اجازه دادن. باید بنویسید roasted seed من تخم کدو و اجیل و حتی خشک شده زغال اخته رو اوردم و خرمای خشک اجازه دادن. البته تخمه با انواع گوناگون اینجا فراوانه و گرونم خیلی نیست.پیشنهاد میشه حجم با ارزش چمدانهاتون رو باهاش پر نکنید
برنده 2012