موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه ۱۰ صفحه ای رو خوندم اما متاسفانه پاسخ پرسشم رو پیدا نکردم.... من نه خشکبار میخوام ببرم نه وسایل برقی... اما ۱ لپ تاپ و ۴ تا هارد اکسترنال دارم که به ترتیب ۲ ترابایت .. ۵۰۰ گیگابایت .... ۵۰۰ گیگابایت و ۳۲۰ گیگابایت اطلاعات روشه... و نزدیک به ۲۰ ۳۰ تا دی وی دی که هموشن رایت شده هستن اما مشمول قانون کپی رایت میشن... تو گمرک امریکا وضعیت به چه ترتیب میشه؟ به ویژه در مورد هارد های اکسترنالم....
و این که الان پول نقد ۵ هزار دلار میشه برد درسته؟ حالا سوالم اینه که اگر کسی بیشتر از ۵ هزار تا ببره با خودش چی میشه دقیقا؟ میدونم که یه برگه میدن پر کنیم که بعضی ها میگن بعدا تکس میبندن روش.... اما حالا در نظر بگیریم که ویزای ما ها مهاجرتی نیست و اصلا توریستیه ... و طرف میخواد ۱۰ هزار دلار ببره.. به چیش میخوان تکس ببندن ؟ اون که اصلا مدارک امریکایی نداره که
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
اکسس پوینت به وسیله ای گفته میشه که اینترنت رو به صورت وایرلس در محیط شیر میکنه که بسته به dbi اکسس پوینت از محیط یه خونه تا یه شهر رو میتونه پوشش بده . به زبان ساده مثلا شما ای دی اس ال مخابرات داری تو خونه ولی میخوای تو محیط خونه از تبلت و گوشی و سایر چیزای وایرلس دار هم اینترنت رو استفاده کنی این دستگاه وظیفش اینه !
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
روی سی دی هاتون اتسم های دیگه بنویسید مثل ودینگ فوتو و اینها ....