کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-04-24 ساعت 22:29)yalda91 نوشته:  دوستان سلام.یکی از دوستان من چتد تا وسیله برقی برده .اونجا درست کرده چجوری شو راستشو بخواید نپرسیدم

وسایل برقی ما ،با برق 110 هم کار میکنه ولی ضعیفتر ...مهندس عسلیWink
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
سلام
من كه بعد از تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه بردن هر گونه وسيله برقي از ايران ، موجب پشيماني استSmile بردن ترانس هم كه خيلي سنگينه و اصلا به صلاح نيست.
در مورد پلوپز ٢ اتا نظريه هست
يكي اينكه بهم گفتن تو فري شاپ فرودگاه پلو پز و سماااااورSmile ١١٠ ميفروشند، من كه شخصا تا حالا نديدم!!
و ديگري اينكه با كسي ساكن سياتل صحبت كردم ، و اون ميگفت كه اينجا پلوپز هست و قيمتش هم مناسبه! خوب مشكل پلوپز حل شد، :d
نكته بعدي ؤاجع به بردن روتر يا مودم براي اينترنت هست، كسي برده از ايران، ؟؟، و يا دوستاني كه اونجا هستيد و خريديد ، چند خريديد و چه ماركي؟ ممنون
پاسخ
من یه پلوپز خریدم از پارس خزر 8 نفره 225 هزار تومن که با برق 110 کار میکنه . پلوپز اونجا هم هست و انواع و اقسام داره فقط دلیل اینکه بیشتر ایرانی ها از اینجا و این مارک رو میخرن به خاطر ته دیگشه Wink پلوپزهای خارجی اون ته دیگ رو درست نمیکنه یا لااقل تا چند سال پیش که من خبر دارم همچین چیزی نبود . دلیل خریدن پلوپز برای من که همین بود Smile کتری و قوری هم اونجا معمولیش 40 دلاره , اگر توی خونه دارین ببرین و اگرنه که اگر بخواین اینجا نو بخرین همون قیمت میشه , ولی توصیه میکنم اگر رنگ چایی براتون مهمه حتما" با خودتون یه قوری چینی ببرین چون قوری های اونجا فلزیه , ممکنه تو لس انجلس باشه ولی تو خیلی از ایالتها نیست .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
(2013-04-24 ساعت 22:54)ASALI نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 22:46)bayat_r نوشته:  دوستان من الان از دوستی که فروشگاه تعمیر لوازم الکتریکی دارد برای ترانس تبدیل 220 به 110 پرسیدم گفت: باید به من بگی دستگاه چند وات هست من برات درست کنم اما نکته جالب:
اگر مثلاً برای تلفن یا مسواک برقی بخواهید حدود 10 وات است ولی ترانس زیر 30 وات نداریم و وزن ترانس برای زیر 50 وات میشود یک تا دو کیلو Sad
و برای لوازمی مانند سشوار که حدود 200 وات، وزن ترانس میشود 10 کیلو Sad
یعنی من دهنم وا مونده همینجوری پس بی خیال لوازم برقی...

آقا ما که بیخیال شدیم ... بی خیال Big GrinBig GrinBig Grin
عزیزان بردن وسایل برق فقط در حد شارژر موبایل و لپ تاپ - وسایل آرایش و بهداشتی برقی مانند ریش تراش که کاملاً ضروریه و توصیه میشه اما ناگفته نماند کسانی که هیچکس و آشنایی را در آنجا ندارند در مورد بردن پلو پز و بخار پز چند کاره اما جمع و جور و همچنین کتری برقی برای تهیه چایی تصمیم گیری کنند. چون به نظر من اگه این دو وسیله نباشه مطمئناً یکی دو هفته اول جداً سخت خواهد گذشت.مخصوصاً برای متاهلین که با خانواده عازم هستند
در ضمن Asali گرامی بالاخره برام سواله که شما عازم سیاتل شدید یا هیوستون چون در امضاتون مقصد را هیوستون زدید تصمیم شما میتونه برای عده ای از دوستان در انتخاب مقصد تاثیر گذار باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، bayat_r ، nora ، nooshshahnar ، amir82 ، Saeedv13 ، پروا ، farshadsh ، Saiban ، rouzbehdarvishi ، marjani ، mohammadrezah
اتفاقا منم داشتم دیروز به همین فکر میکردم که همیشه توی برق و الکترونیک کاهش دادن آسانتر از افزایش دادنه !!! مثلا اگر برق اونجا 220 بود و اینجا 110 خیلی راحت تر بود ...
البته در مورد اون دوستی که وزن ترانس و اینا رو نوشته بودن (نقل قول از غیره) من فکر نمیکنم تا این حد باشه وزنش ... چون که همین امروز صبح یه تبدیل 12 DC به 220 AC با توان 500 وات رو 75 هزار یکی از دوستان گرفت وزنش در حدود 1.5 کیلویی بیشتر نبود ... جایی که بتونه دقیق راهنمایی کنه رو بلدم ولی اگه آدرسی چیزی قرار بدم مدیران عزیز به عنوان تبلیغ قلمداد میکنند و محروم میشم Big Grin خلاصه اینکه فکر نمیکنم وزن ها اونقدرها هم بالا باشه . ولی به نظرم نمیصرفه وسایل سنگین مثه پلوپز رو از اینجا بخرید و ببرید و ... پلو پز های اونجا هم اگه ته دیگ خوشگل نمیده نیم ساعت وقت بذاری باز میکنی تایمر رو یخورده زیاد میکنی ته دیگه میده توووپ ... ولی وسایلی مثه ریش تراش و ماشین اصلاح و اینجور داستانا تا جایی که من میدونم اکثرا با هردو نوع برق کار میکنند و مشکلی نیست ...
مامان سایه مبارک باشه . 16 دلار تقریبا هزینه کردید ... سری به لینک زیر بزنید ...
http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=678540011
البته اگه خدا یه روزی هم نصیب من کنه عزیمت به سرزمین کفر رو ... اینقدر وسیله دارم که ببرم ... مثلا هیتر و هویه و منبع تغذیه و سری خورد و زیر دیگه که اگه باهام نباشن دیوونه میشم ! ! ! که البته فروششون از اینجا و خریدشون از اونجا به صرفه نیست ! هیییی خدا نصیب منم بفرما لطفا ... ممنونم Sad
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، tabim4 ، ASALI ، bayat_r ، nora ، amir82 ، armin1 ، rouzbehdarvishi ، s.pm ، farshadsh ، mohammadrezah ، ابی هانی
(2013-04-27 ساعت 14:47)پروا نوشته:  سلام
من كه بعد از تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه بردن هر گونه وسيله برقي از ايران ، موجب پشيماني استSmile بردن ترانس هم كه خيلي سنگينه و اصلا به صلاح نيست.
يكي اينكه بهم گفتن تو فري شاپ فرودگاه پلو پز و سماااااورSmile ١١٠ ميفروشند، من كه شخصا تا حالا نديدم!!
و ديگري اينكه با كسي ساكن سياتل صحبت كردم ، و اون ميگفت كه اينجا پلوپز هست و قيمتش هم مناسبه! خوب مشكل پلوپز حل شد، :d
نكته بعدي ؤاجع به بردن روتر يا مودم براي اينترنت هست، كسي برده از ايران، ؟؟، و يا دوستاني كه اونجا هستيد و خريديد ، چند خريديد و چه ماركي؟ ممنون

در مورد روتر و مودم هم من قویا پیشنهاد میدم نبرین.... اولا که توی امریکا برای سرعت بالا از fiber optic استفاده میکنن نه psdn... (البته نه همه جا) و مودم ها و روتر های ما همشون با psdn کار میکنن... برقشون هم که مصیبتی داره واسه خودش... اما اگر access point دارین میتونین ببرین و اونجا هم به همین عنوان ازش استفاده کنین... ضمن این که قیمتی هم نداره.... من رفتم میخوام یه مدلش رو بگیرم که تو حرفه ی ما بش میگن ست لایت dbi ... ینی وای فایش تا ۲ مایل !!!! رو پوشش میده Smile))...
میدونم همه جا اینترنت هست اونجا اما دیگه عقده شده واسم که با این دیوایس ها کار کنم

برای خرید هم بهترین و حرفه ای ترین سویچ ها و روتر ها و مودم ها و فایروال ها محصولات کمپانی cisco هست که مودم هاشون عمدتا با نام تجاری linksys عرضه میشه.... قیمت هاشون هم خیلی کم گرون تره.. البته تو یه سری چیز هاش مثل فایروال و غیره خیلی گرونه .. اما واسه یوزر خانگی که کار خاصی نمیکنه dlink هم پیشنهاد میشه که خر کاریه واسه خودش... همچنین netgear هم محصولات حرفه ای و خوبی میده...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
دوستان من یه ۱۰ صفحه ای رو خوندم اما متاسفانه پاسخ پرسشم رو پیدا نکردم.... من نه خشکبار میخوام ببرم نه وسایل برقی... اما ۱ لپ تاپ و ۴ تا هارد اکسترنال دارم که به ترتیب ۲ ترابایت .. ۵۰۰ گیگابایت .... ۵۰۰ گیگابایت و ۳۲۰ گیگابایت اطلاعات روشه... و نزدیک به ۲۰ ۳۰ تا دی وی دی که هموشن رایت شده هستن اما مشمول قانون کپی رایت میشن... تو گمرک امریکا وضعیت به چه ترتیب میشه؟ به ویژه در مورد هارد های اکسترنالم....
و این که الان پول نقد ۵ هزار دلار میشه برد درسته؟ حالا سوالم اینه که اگر کسی بیشتر از ۵ هزار تا ببره با خودش چی میشه دقیقا؟ میدونم که یه برگه میدن پر کنیم که بعضی ها میگن بعدا تکس میبندن روش.... اما حالا در نظر بگیریم که ویزای ما ها مهاجرتی نیست و اصلا توریستیه ... و طرف میخواد ۱۰ هزار دلار ببره.. به چیش میخوان تکس ببندن ؟ اون که اصلا مدارک امریکایی نداره که
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، yalda91 ، ارکیده ، farshadsh ، rouzbehdarvishi ، mohammadrezah
(2013-04-28 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  دوستان من یه ۱۰ صفحه ای رو خوندم اما متاسفانه پاسخ پرسشم رو پیدا نکردم.... من نه خشکبار میخوام ببرم نه وسایل برقی... اما ۱ لپ تاپ و ۴ تا هارد اکسترنال دارم که به ترتیب ۲ ترابایت .. ۵۰۰ گیگابایت .... ۵۰۰ گیگابایت و ۳۲۰ گیگابایت اطلاعات روشه... و نزدیک به ۲۰ ۳۰ تا دی وی دی که هموشن رایت شده هستن اما مشمول قانون کپی رایت میشن... تو گمرک آمریکا وضعیت به چه ترتیب میشه؟ به ویژه در مورد هارد های اکسترنالم....
و این که الان پول نقد ۵ هزار دلار میشه برد درسته؟ حالا سوالم اینه که اگر کسی بیشتر از ۵ هزار تا ببره با خودش چی میشه دقیقا؟ میدونم که یه برگه میدن پر کنیم که بعضی ها میگن بعدا تکس میبندن روش.... اما حالا در نظر بگیریم که ویزای ما ها مهاجرتی نیست و اصلا توریستیه ... و طرف میخواد ۱۰ هزار دلار ببره.. به چیش میخوان تکس ببندن ؟ اون که اصلا مدارک آمریکایی نداره که
آرین جان لپ تاپ و هارد و تا جایی که میدونم مشکلی نداره چند نفر رو میشناسم که جدیدا هم بردن و هیچ مشکلی نداشتن سی دی رو نمی دونم ولی فکر نمی کنم مشکلی باشه اونا که نمی یان توشو چک کنن
در مورد پول هم از فرودگاه ایران طبق قانون بیشتر از 5 هزار تا نباید خارج کنی ولی خیلی ها می کنن و تا جایی که میدونم خیلی مطمئن نیستم اگر بیشتر از 10000 تا داشته باشی باید فرمی رو تو امریکا پر کنی و تکس زمانی بهش تعلق میگیره که توی بانک حساب باز می کنی و نقدا این پولو توی حسابت بریزی یه مقداری تکس بهش تعلق میگیر
پاسخ
(2013-04-28 ساعت 02:20)arian307 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 14:47)پروا نوشته:  سلام

در مورد روتر و مودم هم من قویا پیشنهاد میدم نبرین.... اولا که توی آمریکا برای سرعت بالا از fiber optic استفاده میکنن نه psdn... (البته نه همه جا) و مودم ها و روتر های ما همشون با psdn کار میکنن... برقشون هم که مصیبتی داره واسه خودش... اما اگر access point دارین میتونین ببرین و اونجا هم به همین عنوان ازش استفاده کنین... ضمن این که قیمتی هم نداره.... من رفتم میخوام یه مدلش رو بگیرم که تو حرفه ی ما بش میگن ست لایت dbi ... ینی وای فایش تا ۲ مایل !!!! رو پوشش میده Smile))...
میدونم همه جا اینترنت هست اونجا اما دیگه عقده شده واسم که با این دیوایس ها کار کنم

برای خرید هم بهترین و حرفه ای ترین سویچ ها و روتر ها و مودم ها و فایروال ها محصولات کمپانی cisco هست که مودم هاشون عمدتا با نام تجاری linksys عرضه میشه.... قیمت هاشون هم خیلی کم گرون تره.. البته تو یه سری چیز هاش مثل فایروال و غیره خیلی گرونه .. اما واسه یوزر خانگی که کار خاصی نمیکنه dlink هم پیشنهاد میشه که خر کاریه واسه خودش... همچنین netgear هم محصولات حرفه ای و خوبی میده...
ممنون از پاسختون
اما من درست متوجه نشدم كه access point واين چيزا چيه؟ Smile همه كه رشتشون كامپيوتر نيست آخهSmileاگه ميشه يكم واضح تر توضيح بديد. در ضمن قسمت دوم توضيحاتتون مربوط به cisco و ... منظورتون خريد از ايران بود؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، farshadsh ، mohammadrezah
اکسس پوینت به وسیله ای گفته میشه که اینترنت رو به صورت وایرلس در محیط شیر میکنه که بسته به dbi اکسس پوینت از محیط یه خونه تا یه شهر رو میتونه پوشش بده . به زبان ساده مثلا شما ای دی اس ال مخابرات داری تو خونه ولی میخوای تو محیط خونه از تبلت و گوشی و سایر چیزای وایرلس دار هم اینترنت رو استفاده کنی این دستگاه وظیفش اینه !
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، پروا ، amir82 ، arian307 ، yalda91 ، ارکیده ، Saeedv13 ، farshadsh ، sh_aytak ، mohammadrezah ، آلیس-1980
(2013-04-28 ساعت 09:37)ali_kh نوشته:  اکسس پوینت به وسیله ای گفته میشه که اینترنت رو به صورت وایرلس در محیط شیر میکنه که بسته به dbi اکسس پوینت از محیط یه خونه تا یه شهر رو میتونه پوشش بده . به زبان ساده مثلا شما ای دی اس ال مخابرات داری تو خونه ولی میخوای تو محیط خونه از تبلت و گوشی و سایر چیزای وایرلس دار هم اینترنت رو استفاده کنی این دستگاه وظیفش اینه !

خوب من الان تو خونه روتر دارم و از همه اين وسايل هم استفاده ميكنم ، يعني روتر هم همين كار رو انجام ميده؟يك شخصي در مورد "چيپ" به من گفت كه بايد مودم يا روتري ببريم كه چيپ اون هماهنگ باشه! در مورد اون چيزي ميدونيد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، farshadsh ، mohammadrezah ، Mahshiid
(2013-04-28 ساعت 10:52)پروا نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 09:37)ali_kh نوشته:  اکسس پوینت به وسیله ای گفته میشه که اینترنت رو به صورت وایرلس در محیط شیر میکنه که بسته به dbi اکسس پوینت از محیط یه خونه تا یه شهر رو میتونه پوشش بده . به زبان ساده مثلا شما ای دی اس ال مخابرات داری تو خونه ولی میخوای تو محیط خونه از تبلت و گوشی و سایر چیزای وایرلس دار هم اینترنت رو استفاده کنی این دستگاه وظیفش اینه !

خوب من الان تو خونه روتر دارم و از همه اين وسايل هم استفاده ميكنم ، يعني روتر هم همين كار رو انجام ميده؟يك شخصي در مورد "چيپ" به من گفت كه بايد مودم يا روتري ببريم كه چيپ اون هماهنگ باشه! در مورد اون چيزي ميدونيد؟

خب نه روتر جداست اکسس پوینت جدا این دوتا در تعامل با هم باعث میشن که شما بتونی به نت وصل شی از طریق وایرلس . روتر یا مسیریاب کارش اینه که اگه توی خونه شما 4 نفر همزمان به نت وصل شید تشخیص بده که کدوم پاکت یا بسته اطلاعاتی واسه کدوم دستگاه هست ؟ و به کمک اکسس پوینت پاکت به دستگاه وایرلس میرسه و ........... . بحث شبکه خیلی وسیعه خیـــــــــــــــــــــلی !
در مورد چیپ من همچین چیزی رو فک نکنم صحت داشته باشه چون در حال حاضر توی اکثر نقاط دنیا از محصولات شرکت های مختلف استفاده همشون از چیپ ها و پروتکل هایی استفاده میکنن که بین الملی هست !
به نظر من اگه مودم وایرلس دارید که اگه جا بذارید اینجا خاک میخوره با خودتون ببرید ولی اگه میخوایید هزینه کنید و بخرید نکنید این کار رو که اونجا ارزونتر میتونید خرید کنید ! در ضمن اونجا فکر میکنم رادیو وایرلس بیشتر کارائی داره تا مودم هایی که توی ایران رایجه (منظورم مودم ADSL هست چه وایرلس چه معمولی )
وقت و حوصله یاری کنن واستون اطلاعات بیشتری جمع میکنم از ارائه کننده های اینترنت در آمریکا ...
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
پاسخ
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، tabim4 ، amir82 ، arian307 ، yalda91 ، ارکیده ، پروا ، farshadsh ، آلیس-1980
ضمن تایید حرف های همکار گلمون... توی استفاده از access pint هیچ محدودیتی ندارین چون توی یه شبکه ی داخلی داره استفاده میشه و ربطی به روتر های اینترنتی نداره... پس میتونین با خودتون ببرین... قیمت هاش رو هم میتونین از اینجا به عنوان نمونه ببینین که اتفاقا همین مورد یکی از بهترین اکسس پوینت هاس
لینک
ضمن این که اگر مودمتون وایرلس هم هست باز هم میتونین ازش استفاده بکنین اما بعید میدونم به کارتون بیاد .. به ۲ دلیل
۱ - این که مودمی که اونجا میخرین خودش وایرلس هم هست..
۲ - کانفیگ کردن مودم وایرلس به عنوان اکسس پوینت خالی اونم وقتی به یه مودم فایبر وصله درد سر داره....
در نهایت بازم پیشنهاد میکنم اگر بارتون زیاده اصلا نبرین با خودتون... اونجا بگیرین که هم مشکل برق نداشته باشین هم مشکل تکنولوژی استفاده ازش رو و هم این که قیمتی نداره
======================

پس دوستان مطمنین نمیگردن توی هارد رو؟ خیالم راحت باشه؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، amir82 ، yalda91 ، ارکیده ، bayat_r ، farshadsh ، آلیس-1980
روی سی دی هاتون اتسم های دیگه بنویسید مثل ودینگ فوتو و اینها ....
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، پروا ، arian307 ، farshadsh ، mohammadrezah
(2013-04-28 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  دوستان من یه ۱۰ صفحه ای رو خوندم اما متاسفانه پاسخ پرسشم رو پیدا نکردم.... من نه خشکبار میخوام ببرم نه وسایل برقی... اما ۱ لپ تاپ و ۴ تا هارد اکسترنال دارم که به ترتیب ۲ ترابایت .. ۵۰۰ گیگابایت .... ۵۰۰ گیگابایت و ۳۲۰ گیگابایت اطلاعات روشه... و نزدیک به ۲۰ ۳۰ تا دی وی دی که هموشن رایت شده هستن اما مشمول قانون کپی رایت میشن... تو گمرک آمریکا وضعیت به چه ترتیب میشه؟ به ویژه در مورد هارد های اکسترنالم....
و این که الان پول نقد ۵ هزار دلار میشه برد درسته؟ حالا سوالم اینه که اگر کسی بیشتر از ۵ هزار تا ببره با خودش چی میشه دقیقا؟ میدونم که یه برگه میدن پر کنیم که بعضی ها میگن بعدا تکس میبندن روش.... اما حالا در نظر بگیریم که ویزای ما ها مهاجرتی نیست و اصلا توریستیه ... و طرف میخواد ۱۰ هزار دلار ببره.. به چیش میخوان تکس ببندن ؟ اون که اصلا مدارک آمریکایی نداره که

آرین جان،من همسرم همیشه لپ تاب میاره و میبره .دوستم تازگی رفت مشکی نداره.وهاردها هم همین طور .ولی همه می گن اگه از یه چیز چندتا چیز داری یک جا نذار.درباره cdاگه می تونی یه پکج درست کن وپلمپ درس کن.چون اگه پیدا کنن مخصوصا برنامه باشه جریمه سنگینی داره.Wink
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، bayat_r ، arian307 ، farshadsh ، mohammadrezah ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان