موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-17 ساعت 13:12)bayat_r نوشته: دوستان خوب من دارم سفرنامه ها و سفارشات امسال و سالهای قبل رو میخونم و یک لیست از "چه چیزهایی ببریم و نبریم" تهیه میکنم که در تاپیک مربوطه بذارم ولی تا تکمیل شدند از شما هم نظر میخواهم که کامل بشه:
ببریم (اعلام کنید)
خوراکی
لیمو امانی خرد شده
زعفران ساییده - برخی دوستان میگن ساییده و برخی مثل شیمودای عزیز میگه نساییده !
ادویه
سبزی خشک (مرزه و ترخون و نعنا)
زرشک نیم کیلو
رب انار کم
عناب
برگه
انجیر
عرقیات
خرمای خشک
غذای آماده
پسته
هل
چای
قند به میزان کافی
پوشاک و ...
لباس زیر (())
جوراب
کمربند چرمی
دمپایی
ملحفه
روبالشی
پتوی سفری
کت و شلوار
تشک به میزان کافی
دارو
ژلوفن
استامینوفن
آنتی بیوتیک
آموکسی سیلین
کلد استاپ
لوازم آشپزخانه
کارد و چنگال یکبار مصرف
لیوان کاغذی
کاسه بشقاب برای روزها یا ماههای اول - که البته مامان سایه می فرمایند ارزونه و نبرید
قوری چینی
گوشت کوب
نبریم
لیمو امانی سالم
گردو
تخمه 50-50
نارنج
کشمش
سبزی تازه
میوه تازه
خرمای تازه
فعلاً تا همینجا تا کامل بشه
دوست عزیز ظروف یکبار مصرف که خیلییییی فراوونه در آمریکا در همه فروشگاههای یک دلاری هم ریخته به نظرم بردنش لزومی نداره
زعفران هم من نسابیدشو بردم و مشکلی نبود زرشک هم من بیشتر از نیم کیلو بردم همش رو هم دیدن ولی چیزی نگفتن
قند هم درسته که لازمه ولی چقدر ببرید بلاخره تموم میشه به نظرم فقط به اندازه روزهای اول ببریدتا دستتون بیاد که اونجا چیکار کنید و از کجا بخرید
هرچند که من خودم با تجربه ده سال زندگی در خارج از ایران و دوبار سفر به آمریکا کلا لیستم با این لیست شما فرق میکنه فقط در چند تا مورد زرشک و رعفران و رب انار و قسمت لباسها مشترکه ولی در کل به موارد خوبی اشاره کردید
فقط یک مورد رو هم اضافه کنم دوستان عزیز مخصوصا دوستان اهل شهرستان که غذاها و مواد خوراکی مخصوص به شهرتون رو دارید که همیشه تو غذاهاتون ازش استفاده میکنید حتما با خودتون ببرید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی ظرف دو ماه گذشته رفته .درباره فرش اطلاعات بده .هواپیمایی ها میگم ممنوعه ولی قبلا هم که ممنوع بوده من همسرم تا پارسال برده اما خودم می هوام دوتا 1.5*1.5 ببرم برای استفاده ولی نگرانم حتی اگه بدونم به سیتی زنیها گیر نمی دن میگذارم تو چمدونه همسرم اما یکی از دوستان گفت شنیده از کسی گرفتن و گفتن از بین می برمش.میشه اطلاعات بدید لطفا.مرسی
تکراری گذاشتم چون کسی جواب نداد .گفتم شاید ندیده باشید.ممنون میشم راهنمایی کنید
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من همه ی این صفحه هارو خوندم و به نتیجه های خوبی رسیدم ولی یه سوال برام پیش اومد.
ما یه خانواده ی چهار نفری هستیم که به امید خدا به همین زودیا عازم...خوب من اینجا(ایران) برای خودم زندگی دارم این وسایلم از جمله کاسه بشقاب و لیوانو کسی اینجا نمیخره منم اگر نبرمشون باید برم اونجا پول بدم بخرم ببعلاوه ی اینکه بیشترشون که بدرد بخور و نو هستند کادویین و دلم میخواد پیشم باشن.به نظر شما باید چی کار کنم؟میشه با خودم ببرم؟هزینش چقد میشه؟توی راه داغون نمیشه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 17:27)آنی نوشته: دوستان من همه ی این صفحه هارو خوندم و به نتیجه های خوبی رسیدم ولی یه سوال برام پیش اومد.
ما یه خانواده ی چهار نفری هستیم که به امید خدا به همین زودیا عازم...خوب من اینجا(ایران) برای خودم زندگی دارم این وسایلم از جمله کاسه بشقاب و لیوانو کسی اینجا نمیخره منم اگر نبرمشون باید برم اونجا پول بدم بخرم ببعلاوه ی اینکه بیشترشون که بدرد بخور و نو هستند کادویین و دلم میخواد پیشم باشن.به نظر شما باید چی کار کنم؟میشه با خودم ببرم؟هزینش چقد میشه؟توی راه داغون نمیشه؟
دوست عزیز من خودم تمام وسایل ظرف و ظروف خودمو که در حد نو بودن رو میبرم حتی یکسری هم نو از ایران خریدم و میخوام ببرم به نظر من هیج جا تنوع و مدلهای ظرف ایران رو نداره و دوم اینکه هرچقدر پول فریتشون یا اضافه بار رو براشون بدیم بازم از اینکه بریم اونجا بخریم کمتر در میاد و با صرفه تره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-17 ساعت 23:18)yalda91 نوشته: بچه ها کسی ظرف دو ماه گذشته رفته .درباره فرش اطلاعات بده .هواپیمایی ها میگم ممنوعه ولی قبلا هم که ممنوع بوده من همسرم تا پارسال برده اما خودم می هوام دوتا 1.5*1.5 ببرم برای استفاده ولی نگرانم حتی اگه بدونم به سیتی زنیها گیر نمی دن میگذارم تو چمدونه همسرم اما یکی از دوستان گفت شنیده از کسی گرفتن و گفتن از بین می برمش.میشه اطلاعات بدید لطفا.مرسی
تکراری گذاشتم چون کسی جواب نداد .گفتم شاید ندیده باشید.ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر دوستانی که تازه رفتن توضیح بدن که چطور فرش بردن و از کدام فرودگاه وارد شدن و یا خدایی نکرده گمرک فرش کسی را گرفته ،خیلی ممنون میشم.
***2013AS00002 * روئیت قبولی 1 May * ارسال فرمها:7May * ارسال مجدد فرم با ایمیل 8Oct*افراد کیس:1نفر* تاریخ کارنت شدن: 8 Nov* مصاحبه آنکارا هفته 3 ژانویه* ویزا: یکضرب
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جون؟ تو فرم آبی باید ریز خوراکیهایی که میبریم و بنویسیم؟کجای فرم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
***2013AS00002 * روئیت قبولی 1 May * ارسال فرمها:7May * ارسال مجدد فرم با ایمیل 8Oct*افراد کیس:1نفر* تاریخ کارنت شدن: 8 Nov* مصاحبه آنکارا هفته 3 ژانویه* ویزا: یکضرب