کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-05-17 ساعت 13:12)bayat_r نوشته:  دوستان خوب من دارم سفرنامه ها و سفارشات امسال و سالهای قبل رو میخونم و یک لیست از "چه چیزهایی ببریم و نبریم" تهیه میکنم که در تاپیک مربوطه بذارم ولی تا تکمیل شدند از شما هم نظر میخواهم که کامل بشه:

ببریم (اعلام کنید)

خوراکی
لیمو امانی خرد شده
زعفران ساییده - برخی دوستان میگن ساییده و برخی مثل شیمودای عزیز میگه نساییده !
ادویه
سبزی خشک (مرزه و ترخون و نعنا)
زرشک نیم کیلو
رب انار کم
عناب
برگه
انجیر
عرقیات
خرمای خشک
غذای آماده
پسته
هل
چای
قند به میزان کافی

پوشاک و ...
لباس زیر (())
جوراب
کمربند چرمی
دمپایی
ملحفه
روبالشی
پتوی سفری
کت و شلوار
تشک به میزان کافی

دارو
ژلوفن
استامینوفن
آنتی بیوتیک
آموکسی سیلین
کلد استاپ

لوازم آشپزخانه
کارد و چنگال یکبار مصرف
لیوان کاغذی
کاسه بشقاب برای روزها یا ماههای اول - که البته مامان سایه می فرمایند ارزونه و نبرید
قوری چینی
گوشت کوب

نبریم
لیمو امانی سالم
گردو
تخمه 50-50
نارنج
کشمش
سبزی تازه
میوه تازه
خرمای تازه

فعلاً تا همینجا تا کامل بشه

دوست عزیز ظروف یکبار مصرف که خیلییییی فراوونه در آمریکا در همه فروشگاههای یک دلاری هم ریخته به نظرم بردنش لزومی نداره

زعفران هم من نسابیدشو بردم و مشکلی نبود زرشک هم من بیشتر از نیم کیلو بردم همش رو هم دیدن ولی چیزی نگفتن

قند هم درسته که لازمه ولی چقدر ببرید بلاخره تموم میشه به نظرم فقط به اندازه روزهای اول ببریدتا دستتون بیاد که اونجا چیکار کنید و از کجا بخرید

هرچند که من خودم با تجربه ده سال زندگی در خارج از ایران و دوبار سفر به آمریکا کلا لیستم با این لیست شما فرق میکنه فقط در چند تا مورد زرشک و رعفران و رب انار و قسمت لباسها مشترکه ولی در کل به موارد خوبی اشاره کردید

فقط یک مورد رو هم اضافه کنم دوستان عزیز مخصوصا دوستان اهل شهرستان که غذاها و مواد خوراکی مخصوص به شهرتون رو دارید که همیشه تو غذاهاتون ازش استفاده میکنید حتما با خودتون ببرید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
(2013-05-17 ساعت 13:12)bayat_r نوشته:  دوستان خوب من دارم سفرنامه ها و سفارشات امسال و سالهای قبل رو میخونم و یک لیست از "چه چیزهایی ببریم ...

زعفران ساییده 4 مٍثقال
ادویه 1 بسته
سبزی خشک (مرزه و ترخون و نعنا)
زرشک 4بسته

یکی از بستگان من 12 روز پیش رفت کالیفرنیا(ادویه،زعفران نساییده،سبزی خشک (مرزه و ترخون و نعنا)،زرشک) که هیچ کدام هم بسته بندی مارکدار نداشت و در کیسه فریزر بود به جز(زعفران) با خودش برد و البته گفت همه رو توفرم هواپیما نوشته و اعلام کرده ،هیچ مشکلی نداشته و حتی ساکشو باز نکردن.
پاسخ
بچه ها کسی ظرف دو ماه گذشته رفته .درباره فرش اطلاعات بده .هواپیمایی ها میگم ممنوعه ولی قبلا هم که ممنوع بوده من همسرم تا پارسال برده اما خودم می هوام دوتا 1.5*1.5 ببرم برای استفاده ولی نگرانم حتی اگه بدونم به سیتی زنیها گیر نمی دن میگذارم تو چمدونه همسرم اما یکی از دوستان گفت شنیده از کسی گرفتن و گفتن از بین می برمش.میشه اطلاعات بدید لطفا.مرسی

تکراری گذاشتم چون کسی جواب نداد .گفتم شاید ندیده باشید.ممنون میشم راهنمایی کنید
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، babak_1363 ، mohammadrezah ، seperelia ، behfaza ، kouroshd
سلام دوستان ،

من میرم LA اگه خدا قبول کنه!Big Grin دارم با خودم تابلو فرش و گبه می برم. اگه اظهار کنم تو فرم کذایی همه چیز حله و مشکلی نیست؟
راستی راجع به پول نقد همراه، اگه بیش از 10.000 تا همراه ببریم و اظهار کنیم مشکلی پیش نمی آد؟ یا اینکه بزاریم از ایران وقتی لازم داشتیم ، حواله کنن؟

ممنون میشم از راهنماییتون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، behfaza ، kouroshd ، آلیس-1980
دوستان من همه ی این صفحه هارو خوندم و به نتیجه های خوبی رسیدم ولی یه سوال برام پیش اومد.
ما یه خانواده ی چهار نفری هستیم که به امید خدا به همین زودیا عازم...خوب من اینجا(ایران) برای خودم زندگی دارم این وسایلم از جمله کاسه بشقاب و لیوانو کسی اینجا نمیخره منم اگر نبرمشون باید برم اونجا پول بدم بخرم ببعلاوه ی اینکه بیشترشون که بدرد بخور و نو هستند کادویین و دلم میخواد پیشم باشن.به نظر شما باید چی کار کنم؟میشه با خودم ببرم؟هزینش چقد میشه؟توی راه داغون نمیشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-05-20 ساعت 17:27)آنی نوشته:  دوستان من همه ی این صفحه هارو خوندم و به نتیجه های خوبی رسیدم ولی یه سوال برام پیش اومد.
ما یه خانواده ی چهار نفری هستیم که به امید خدا به همین زودیا عازم...خوب من اینجا(ایران) برای خودم زندگی دارم این وسایلم از جمله کاسه بشقاب و لیوانو کسی اینجا نمیخره منم اگر نبرمشون باید برم اونجا پول بدم بخرم ببعلاوه ی اینکه بیشترشون که بدرد بخور و نو هستند کادویین و دلم میخواد پیشم باشن.به نظر شما باید چی کار کنم؟میشه با خودم ببرم؟هزینش چقد میشه؟توی راه داغون نمیشه؟

دوست عزیز من خودم تمام وسایل ظرف و ظروف خودمو که در حد نو بودن رو میبرم حتی یکسری هم نو از ایران خریدم و میخوام ببرم به نظر من هیج جا تنوع و مدلهای ظرف ایران رو نداره و دوم اینکه هرچقدر پول فریتشون یا اضافه بار رو براشون بدیم بازم از اینکه بریم اونجا بخریم کمتر در میاد و با صرفه تره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadsh ، ابی هانی ، rouzbehdarvishi ، آنی ، mohammadrezah ، FMANIS ، behfaza
(2013-05-08 ساعت 23:09)پروا نوشته:  من امروز در مورد بردن نقره سوال كردم و ميتونيم با هر پاسپورت٣٠٠٠ گرم نقره از كشور خارج كنيم، بشرط اينكه شمش نباشد

عزیز من هم نقره میخام ببرم اما ظروف هست. آیا باید جایی بگیم یا نه به رومون نیاریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پروا ، behfaza
(2013-05-17 ساعت 23:18)yalda91 نوشته:  بچه ها کسی ظرف دو ماه گذشته رفته .درباره فرش اطلاعات بده .هواپیمایی ها میگم ممنوعه ولی قبلا هم که ممنوع بوده من همسرم تا پارسال برده اما خودم می هوام دوتا 1.5*1.5 ببرم برای استفاده ولی نگرانم حتی اگه بدونم به سیتی زنیها گیر نمی دن میگذارم تو چمدونه همسرم اما یکی از دوستان گفت شنیده از کسی گرفتن و گفتن از بین می برمش.میشه اطلاعات بدید لطفا.مرسی

تکراری گذاشتم چون کسی جواب نداد .گفتم شاید ندیده باشید.ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر دوستانی که تازه رفتن توضیح بدن که چطور فرش بردن و از کدام فرودگاه وارد شدن و یا خدایی نکرده گمرک فرش کسی را گرفته ،خیلی ممنون میشم.
***2013AS00002 * روئیت قبولی 1 May * ارسال فرمها:7May * ارسال مجدد فرم با ایمیل 8Oct*افراد کیس:1نفر* تاریخ کارنت شدن: 8 Nov* مصاحبه آنکارا هفته 3 ژانویه* ویزا: یکضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، pari pariaaa ، seperelia ، usa lover ، yalda91 ، behfaza
(2013-05-20 ساعت 11:58)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان ،

من میرم LA اگه خدا قبول کنه!Big Grin دارم با خودم تابلو فرش و گبه می برم. اگه اظهار کنم تو فرم کذایی همه چیز حله و مشکلی نیست؟
راستی راجع به پول نقد همراه، اگه بیش از 10.000 تا همراه ببریم و اظهار کنیم مشکلی پیش نمی آد؟ یا اینکه بزاریم از ایران وقتی لازم داشتیم ، حواله کنن؟

ممنون میشم از راهنماییتون
بابك جان
فرش كلاً تحريمه ولي به نظر مياد كه نميخوان سخت بگيرن مخصوصاً براي ماها كه داريم مهاجرت ميكنيم . من نشنيدم كه فرش كسي رو بگيرن .
پول هم براي ماها تا ٢ سال هر چقدر كه بخوايم ميتونيم بياريم و بايد در فرم ابي رنگ مقدارش نوشته بشه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
(2013-05-20 ساعت 20:23)mnpnus نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 23:09)پروا نوشته:  من امروز در مورد بردن نقره سوال كردم و ميتونيم با هر پاسپورت٣٠٠٠ گرم نقره از كشور خارج كنيم، بشرط اينكه شمش نباشد

عزیز من هم نقره میخام ببرم اما ظروف هست. آیا باید جایی بگیم یا نه به رومون نیاریم؟

تا سه كيلو ببرين با فاكتور،توي فرم ابي هم اعلام كن
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، farshadsh ، usa lover ، yalda91 ، mhz_ir ، dana ، mohammadrezah ، behfaza ، sssamane
بچه ها جون؟ تو فرم آبی باید ریز خوراکیهایی که میبریم و بنویسیم؟کجای فرم؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
(2013-05-21 ساعت 09:49)مانترا نوشته:  بچه ها جون؟ تو فرم آبی باید ریز خوراکیهایی که میبریم و بنویسیم؟کجای فرم؟

سلام دوستان ،
این لینک فرم آبی جایی هست که بتونیم دانلودش کنیم.
ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، yalda91 ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-03-17 ساعت 20:11)smu نوشته:  در این بخش میخوام در مورد چیزی هایی اوردم و خریدم با قیمتهاشون صحبت کنم . این قیمتها در هیوستون تگزاس بوده و میتونه در ایالات دیگه بیشتر باشه چون کلا هزینه زندگی از نظر اماری در تگزاس پایین تر است البته به همان میزان درامد هم عدد پایینتری داره.( اجناس زیر همه دارای کیفیت بالایی هستند)
1- ادویه جات : در ظروف53 گرم بین 2.3 - 6$ 2- حوله استخری 7$ به همان نسبت حوله های کوچکتر 3-4$ 3- ست ملافه کوئین سایز شامل رو تشک و دو تا رو بالش و یک ملافه 50$ 5- پتو دو نفره کوئین 26-50 $ ( ما ارزانتر را خریدیم خیلی هم راضی هستم مخملی است و کاملا گرم ) 6- سرویس قابلمه و کفگیر تفال 18 پارچه حدود 75$(که برای اشپزی واقعا کافیه ) 7 - کارد اشپزخانه از دانه ای 6$ تا سرویس کامل که دارای ظرف مخصوص است بین 60 - 100$ بنا به مدل 6- سرویس 4 نفره سرامیکی برای غذا خوردن شامل بشقاب میوه خوری و کاسه سوپ و برنج خوری و لیوان 50$
در قسمت بعدی مواد غذایی و مبلمان را اضافه میکنم .
اگر تاپیک نامناسبی را انتخاب کرده ام مدیران راهنمایی کنند. با تشکر
این فرم که در فرودگاه آمریکا باید پر کنیم کسی لینکشو داره ؟ ببینم چه اطلاعاتی میخواد و آشنا شیم باهاش
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، fariba_a ، FMANIS ، behfaza ، Sepasttian ، nasam
این فرم را داخل هواپیما میدن باید پر کنید.
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
***2013AS00002 * روئیت قبولی 1 May * ارسال فرمها:7May * ارسال مجدد فرم با ایمیل 8Oct*افراد کیس:1نفر* تاریخ کارنت شدن: 8 Nov* مصاحبه آنکارا هفته 3 ژانویه* ویزا: یکضرب
پاسخ
(2013-05-08 ساعت 12:34)bardia9 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:56)soheilbadami نوشته:  نه قربان بردنش منعی نداره نمیتونید تو هواپیما استفاده کنین ! کلا کالای غیر مجازی نیست الا مسئله گمرک و تکس که اون هم چون شما مقیم هستین اگر درست یادم باشه تا 800 دلار معافیت داره.
*در ضمن اون 7-8 تایی که گفتم ازین باریکها بود شما 4 تا بیشتر نبرین ! چون همه چمدون رو میگیره Smile
ممنون منم همون 3 باکس بیشتر نمیبرم فقط یه سوال اگر بردنش تو هواپیما غیر مجازه پس چرا تو فیری شاپ های همه فرودگاه های دنیا دارن سیگار می فروشن اونجا بخریم دیگه چمدون تحویل دادیم باید ببریم داخل با خودمون...
نه بردیا جان ممنوع نیست
من یه بار یه سفری با قطر رفته بودم و تو فری شاپ هم یه باکس گرفتم و بردم تو کابین.کسی هم چیزی نگفت
اما درد مشترک ما اینه.حالا 3 تا باکس هم ببریم ،بقیشو چیکار کنیم برادر؟Sad
آخه 3 تا باکس خوراک یکماه تازه اگه بعضی جاها و بعضی کارا نباشهBig Grin
بعد از یکماه رو چیکار کنیم؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، سمانه777 ، soheilbadami ، Danoosh ، mhz_ir ، farshadsh ، kouroshd ، iman63ir ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان