موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
من دو سال پیش حدودا با دو لپ تاپ پُر ، دو هارد اکسترنال لب به لب پر از فیلم و pdf کتابهای مختلف و ... ، و کلی سی دی های آموزشی کپی شده اومدم. هیچ سوال یا نگاهی نکردند. ولی خوب ، تجربه ام می گه که نه فیلمها، نه برنامه ها و نه سی دی های آموزشی و نه کتابها به دردم خورد ! برنامه ها رو که اکثرا مجبور میشید بخرید یا شرایطی فراهم میشه که اگر حتی دانشجوی کالج باشید با قیمت خیلی کمتر میشه تهیه کنید. فیلمها هم که واقعا هیچ وقت فرصت نکردم بگردم تو فایلهام و بشینم فیلم ببینم. همیشه Netflix و Amazon prime و سایتهای مشابهش بوده که با 8 دلار در ماه میشه به کل آرشیوشون دسترسی داشت. سی دی های آموزشی اما خوب بد نیست اگه واقعا فرصتش رو داشته باشید. اما باز هم اونقدر تو Youtube حداقل فیلمهای آموزشی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد، مجانی ریخته که بعید می دونم نیاز به این قبیل فیلمها پیدا کنید. بعدش هم اگه تو کالج یا .. ثبت نام کنید همه امکانات ، تقریبا رایگان در اختیارتون قرار میگیره. کتابها هم که می دونید اکثرا اگه تخصصی باشه قدیمی میشه. خیلی راحت می تونید از طریق کتابفروشی هایی مثل Barnes and Noble جدیدترین کتابهای روز رو رایگان بخونید.
پس من اگه دوباره می خواستم مهاجرت کنم ، فقط فیلمها و عکسهای یادگاری رو می آوردم که اونها هم تو یک هارد اکسترنال جا میشه و وقت و اعصابم رو صرف این آورد و برد برای مواردی که گفتم نمی کردم.
موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از همه ی دوستان و بزرگوارن عزیز که راهنمایی کردن....
هستی جان ممنون از پاسختون... فایل هایی که دارم میبرم بخش عمده ایش رکورد های کلاس هایی که داشتم و برگزار شده و تقریبا حکم طلا رو داره.... به علاوه ی یه سری سرویس که مربوط به کارمه که واقعا به راحتی کرک شدش پیدا نمیشه و باید واسه هر کدومش خداد تومن پول داد اون دی وی دی هایی هم که دارم میبرم رو هم شامل میشه ... در مورد کتاب ها هم درست میفرمایید .. منم این فکر و کردم و از اوردنشون صرف نظر کردم چون علاوه بر وزنشون افست هم هستن که باز هم میترسم بش گیر بدن... ینی یه کتابی مربوط به یه کمپانی امریکایی که قایل pdf رو اینجا پرینت کردن و عین همون کتاب اصلی صحافیش کردن!!! نگرانیم این بود که مثلا بیاد تو هارد ها رو بگردن و یا کنجکاو شن که این همه هارد رو واسه چی دارم میبرم.... والا انقدر همه چیز رو اینجا مفتی استفاده کردیم میترسم اونجا یقمون رو تو فرودگاه بگیرن که چرا ویندوزت کرک شده !!!
اما با استفاده از تجربه ی شما و با توجه به این که سرعت اینترنت خیلی بالاست اونجا خیلی از فایل هایی که احساس میکنم میشه بعدا هم دانلود شه رو پاک میکنم که اقلا یکی از هارد ها رو بزارم بمونه اینجا....
بازم ممنون از راهنماییتون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
از کجا میشه فهمید حداکثر چه مقدار نقره میشه برد؟
2013AS3xxx- ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام، کسی می دونه میشه تابلو فرش برد به آمریکا؟ کادو می خوام ببرم و خیلیم با ارزش نخواهد بود در حد ۴۰۰ تومنی مثلن. ممنون میشم جواب بدین
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 00:07)shadzad نوشته: بچه ها سلام، کسی می دونه میشه تابلو فرش برد به آمریکا؟ کادو می خوام ببرم و خیلیم با ارزش نخواهد بود در حد ۴۰۰ تومنی مثلن. ممنون میشم جواب بدین
دوست گرامی با درود ، اگر تابلو فرش رو ببینن ، اون رو میگیرن و دیگه بهت نمیددن . چون تحریمه
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم البته ببخشید که کلا راجبه اون سوال میکنم ولی میخواستم ببیم دوستانی که تازه رفتن و تجربش دارن چی کار باید کرد
من میخوام سیگار با حودم ببرم چون خیلی گرونه
از دوستان سیگاری و غیره سیگاری خواهش میکنم جواب بدن که من چقدر مجاز به بردن هستم
واینکه با باکس ببرم یا باز کنم بریزم تو ساکم
من میخوام 3 باکس ببرم باحودم ( یکی چمدون یکی کیف درون پرواز و یکی نصف نصف تو هر چمدون)با پرواز ایران ایر میرم و ادامه با بریتیش و اونجا مهمه...
با تشکر
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 07:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 07:51 توسط saba.m.)
(2013-05-06 ساعت 19:42)bardia9 نوشته: سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم البته ببخشید که کلا راجبه اون سوال میکنم ولی میخواستم ببیم دوستانی که تازه رفتن و تجربش دارن چی کار باید کرد
از دوستان سیگاری و غیره سیگاری خواهش میکنم جواب بدن که من چقدر مجاز به بردن هستم
من میخوام 3 باکس ببرم باحودم ( یکی چمدون یکی کیف درون پرواز و یکی نصف نصف تو هر چمدون)با پرواز ایران ایر میرم و ادامه با بریتیش و اونجا مهمه...
با تشکر
سلام
همسرم حدود یک سال پیش رفت و به سفارش یکی از دوستاش 2 باکس براش برد
2 باکس رو هم باز کردیم بین همه وسایل پخش کردیم مشکلی هم براش پیش نیومد چند نفر دیگه هم دیدم اینطوری بردن و مشکلی نداشتن
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 19:42)bardia9 نوشته: سلام به همه دوستان
با تشکر
اگر بارتون رو باید انگلیس از گمرک رد کنید اطلاع ندارم اما اگر بارتون امریکا میاد مسئله ای نداره فقط ارزش تقریبی اش رو اگر مقدارش زیاده توی فرم بزنید یعنی به ارزش باقی اقلام اضافه کنین. من هر بار اوردم و هیچ مسئله ای هم نبود. سال پیش تازه برای 1 نفر دیگم اوردم فکر کنم 8 تا بود کلا !
یک خوبی امریکا اینه که مصرف کلی میاد پایین هم گرونه و هم اینکه فقط توی بیابون میشه بکشی !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
نه قربان بردنش منعی نداره نمیتونید تو هواپیما استفاده کنین ! کلا کالای غیر مجازی نیست الا مسئله گمرک و تکس که اون هم چون شما مقیم هستین اگر درست یادم باشه تا 800 دلار معافیت داره.
*در ضمن اون 7-8 تایی که گفتم ازین باریکها بود شما 4 تا بیشتر نبرین ! چون همه چمدون رو میگیره
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 14:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 14:32 توسط ارکیده.)
بچه ها منم آینه شمعدونم رو می خوام با خودم ببرم 900 گرم نقره است یعنی ممکنه گیر بدن؟اصلا فکر نمی کردم به نقره هم گیر بدن طلا چقدر می شه برد؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه