کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
با سلام
اميدوارم سوالم مسخره به نظر نياد
فريت كردن تشك دو نفره معقوله؟
ظاهرا قيمتش در آمريكا زير 400$ نيست.
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، marjani ، farshadsh ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، mohammadrezah
(2013-05-06 ساعت 00:07)shadzad نوشته:  بچه ها سلام، کسی می دونه میشه تابلو فرش برد به آمریکا؟ کادو می خوام ببرم و خیلیم با ارزش نخواهد بود در حد ۴۰۰ تومنی مثلن. ممنون میشم جواب بدین

شادزاد جان !
ما فرشو تا کردیم گذاشتین تو چمدون برد همسرم.مشکلی نبود از فامیلا هم بردن سال پیش.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Danoosh ، farshadsh ، yalda91 ، ikamaly ، mohammadrezah
بچه ها تا جایی که من شنیدم تا پارسال می شد فرش برد ولی امسال هر کسی برده ازش گرفتن و پس ندادن منم می خواستم یه قالیچه کوچیک ببرم بازم اگه خبر جدیدی در مورد بردن فرش شنیدید اینجا بگید ممنون می شم...
عسلی جون مرسی بابت رتبه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، seperelia ، farshadsh ، yalda91 ، ikamaly ، mohammadrezah ، sssamane
(2013-05-06 ساعت 19:42)bardia9 نوشته:  سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم البته ببخشید که کلا راجبه اون سوال میکنم ولی میخواستم ببیم دوستانی که تازه رفتن و تجربش دارن چی کار باید کرد
من میخوام سیگار با حودم ببرم چون خیلی گرونه
از دوستان سیگاری و غیره سیگاری خواهش میکنم جواب بدن که من چقدر مجاز به بردن هستم
واینکه با باکس ببرم یا باز کنم بریزم تو ساکم
من میخوام 3 باکس ببرم باحودم ( یکی چمدون یکی کیف درون پرواز و یکی نصف نصف تو هر چمدون)با پرواز ایران ایر میرم و ادامه با بریتیش و اونجا مهمه...
با تشکر

در حد سه تا چهار بکس رو من چند بار بردم هیچ مشکلی نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، ارکیده ، bardia9 ، farshadsh ، behzadb57 ، mohammadrezah
من امروز در مورد بردن نقره سوال كردم و ميتونيم با هر پاسپورت٣٠٠٠ گرم نقره از كشور خارج كنيم، بشرط اينكه شمش نباشد
پاسخ
دوستان برای سفر اول به چه صورت میشه پول رو خارج کرد؟ (برای خرید خانه و مخارج دیگه)

برای به خانواده 4 نفره
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، farshadsh ، mohammadrezah ، godot
(2013-05-08 ساعت 12:34)bardia9 نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='332020' dateline='1367994411']
ممنون منم همون 3 باکس بیشتر نمیبرم فقط یه سوال اگر بردنش تو هواپیما غیر مجازه پس چرا تو فیری شاپ های همه فرودگاه های دنیا دارن سیگار می فروشن اونجا بخریم دیگه چمدون تحویل دادیم باید ببریم داخل با خودمون...
منم گفتم منعی برای بردنش تو هواپیما نیست وگرنه بقول خودتون توی فریشاپ نمیفروختن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، bardia9 ، farshadsh ، yalda91 ، rouzbehdarvishi ، mohammadrezah
(2013-05-08 ساعت 16:45)ارکیده نوشته:  بچه ها تا جایی که من شنیدم تا پارسال می شد فرش برد ولی امسال هر کسی برده ازش گرفتن و پس ندادن منم می خواستم یه قالیچه کوچیک ببرم بازم اگه خبر جدیدی در مورد بردن فرش شنیدید اینجا بگید ممنون می شم...
عسلی جون مرسی بابت رتبه....

سلام به دوستان
موضوع ممنوعیت فرش رو خیلی ها می گن ولی من تا حالا نشنیدم فرش کسی رو که سفر اولش هست گرفته باشن، بنظرم بیشتر منفی بعضی دوستان باشه
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، behzadb57 ، mohammadrezah
مسافران گرامی اگر چای خور هستید قند کله فراموش نشه Smile اینجام هست ولی گرون و بی کیفیت.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadsh ، bayat_r ، kasrafo ، nora ، houmanmir ، rouzbehdarvishi ، ابی هانی ، sssamane
سلام بچه ها تورو خدا اگه کسی تو ایم ماه اخیر رفته درباره فرش بهمون اطلاعات بده .از اول فرش ممنوع بوده اینو می دونم اما کسی بوده که فرش در حدد 1.5 -2 متریس برده باشه ازش گرفته باشن.چون تو همین تاپیک خونده بودم که اگه بگیم برای خودمونو ایراد نمی گیرن .ممنون از کمکتون
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: seperelia
(2013-05-15 ساعت 13:05)yalda91 نوشته:  سلام بچه ها تورو خدا اگه کسی تو ایم ماه اخیر رفته درباره فرش بهمون اطلاعات بده .از اول فرش ممنوع بوده اینو می دونم اما کسی بوده که فرش در حدد 1.5 -2 متریس برده باشه ازش گرفته باشن.چون تو همین تاپیک خونده بودم که اگه بگیم برای خودمونو ایراد نمی گیرن .ممنون از کمکتون

یلدا جون من همسرم پارسال فرش برد اصلا نگاه هم نکردن و مشکلی هم نداشت
به نظرم بهتره از اطلاعات خط پروازت تو فرودگاه زنگ بزنی بپرسی خیلی خوب برای اضافه بار و چی میتونی ببری و نبری راهنمایی میکنن
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mohammadrezah ، آلیس-1980
اینجا همه چیز ارزونه ولی وقتی کار نداشته باشین هیچ چیزی ارزون نیست . به نظر من با توجه به درجه حرارت ایالتی که میخواین برین , لباسها و لوازم آرایش , عطر و اسپری و کلا" وسایل شخصی رو برای چندین ماه حتما" بردارین . چیزایی که خیلی ارزونه و ارزش بار کشیدن نداره , وسیله خونه است . مثل بشقاب و لیوان و این جور چیزا . اگر میخواین کالیفرنیا بیایین که آوردن خوراکی واقعا" بی معناست . همه جور سبزی خشک و تر و سرخ شده و هر چی که بگین هست و باور کنید گرون هم نیست . حتی پیاز داغ و سیر داغ و کرفس سرخ شده هم هست . فقط زعفرون یک کمی گرونه . چند روز پیش با یه خانواده ایرانی آشنا شدم که گفتن اینجا شوید خشک کردن و بردن ایران Wink پس چمدونها رو با خوراکی های اینطوری پر نکنید Smile
پاسخ
دوستان خوب من دارم سفرنامه ها و سفارشات امسال و سالهای قبل رو میخونم و یک لیست از "چه چیزهایی ببریم و نبریم" تهیه میکنم که در تاپیک مربوطه بذارم ولی تا تکمیل شدند از شما هم نظر میخواهم که کامل بشه:

ببریم (اعلام کنید)

خوراکی
لیمو امانی خرد شده
زعفران ساییده - برخی دوستان میگن ساییده و برخی مثل شیمودای عزیز میگه نساییده !
ادویه
سبزی خشک (مرزه و ترخون و نعنا)
زرشک نیم کیلو
رب انار کم
عناب
برگه
انجیر
عرقیات
خرمای خشک
غذای آماده
پسته
هل
چای
قند به میزان کافی

پوشاک و ...
لباس زیر (())
جوراب
کمربند چرمی
دمپایی
ملحفه
روبالشی
پتوی سفری
کت و شلوار
تشک به میزان کافی

دارو
ژلوفن
استامینوفن
آنتی بیوتیک
آموکسی سیلین
کلد استاپ

لوازم آشپزخانه
کارد و چنگال یکبار مصرف
لیوان کاغذی
کاسه بشقاب برای روزها یا ماههای اول - که البته مامان سایه می فرمایند ارزونه و نبرید
قوری چینی
گوشت کوب

نبریم
لیمو امانی سالم
گردو
تخمه 50-50
نارنج
کشمش
سبزی تازه
میوه تازه
خرمای تازه
برنج اصلاً نبرید

فعلاً تا همینجا تا کامل بشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
(2013-05-17 ساعت 13:12)bayat_r نوشته:  دوستان خوب من دارم سفرنامه ها و سفارشات امسال و سالهای قبل رو میخونم و یک لیست از "چه چیزهایی ببریم و نبریم" تهیه میکنم که در تاپیک مربوطه بذارم ولی تا تکمیل شدند از شما هم نظر میخواهم که کامل بشه:

ببریم (اعلام کنید)

خوراکی
لیمو امانی خرد شده
زعفران ساییده

بیات جان
به یکی از آشناهای ما اجازه ی خروج خاطر زعفران ساییده رو نداده بودند
گفته بودند اگر می خواهید ببرید نباید به صورت پودر باشه
شاید به خاطر مسائل امنیتی باشه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
پاسخ
بچه ها کسی ظرف دو ماه گذشته رفته .درباره فرش اطلاعات بده .هواپیمایی ها میگم ممنوعه ولی قبلا هم که ممنوع بوده من همسرم تا پارسال برده اما خودم می هوام دوتا 1.5*1.5 ببرم برای استفاده ولی نگرانم حتی اگه بدونم به سیتی زنیها گیر نمی دن میگذارم تو چمدونه همسرم اما یکی از دوستان گفت شنیده از کسی گرفتن و گفتن از بین می برمش.میشه اطلاعات بدید لطفا.مرسی

راستی تو همین تاپیم گفته بودن حتما سبزی ها تو بسته بندی باشه وگرنه می اندازن دور.بسته بندی آرم دار
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان