کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-07-23 ساعت 23:23)پدی نوشته:  ما می خواهیم آمپول وسرنگ وسرم با خودمون ببریم!! ایرادی نمی گیرند؟داروهای خواب چطور!؟

آمپول و سرنگ اشکالی نداره ولی در مورد داروهای خواب خیلی مواظب باشید ..پدر دوست من تعداد زیادی اکسازپام و زاناکس با خودش آورد و متاسفانه بد جور گیر افتاد ..در حدی که دادگاهی شد و حدود 30 هزار دلار خرج کرد تا تونست پرونده اش رو ببنده .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
(2013-07-24 ساعت 12:37)laili نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 23:23)پدی نوشته:  ما می خواهیم آمپول وسرنگ وسرم با خودمون ببریم!! ایرادی نمی گیرند؟داروهای خواب چطور!؟

آمپول و سرنگ اشکالی نداره ولی در مورد داروهای خواب خیلی مواظب باشید ..پدر دوست من تعداد زیادی اکسازپام و زاناکس با خودش آورد و متاسفانه بد جور گیر افتاد ..در حدی که دادگاهی شد و حدود 30 هزار دلار خرج کرد تا تونست پرونده اش رو ببنده .

معمولا داروهای مرفین دار در هر کشوری ورودش ممنوعه.که داروهای خواب آور هم جزء اونهاست مگر اینه با نسخه ی پزشک باشه.مادر شوهر من همیشه به اندازه ی مصرف یک سال میبرن و گواهی پزشک هم دارن ولی تا الان با هیچ مشکلی مواجه نشدن.ولی احتیاط شرط عمله.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، پدی ، سمانه777 ، bayat_r ، amir82 ، sce ، behfaza ، tajhizgaran ، kouroshd ، آلیس-1980
حالا یک سوال دیگه: ما میتونیم مبلغ پول رو تو فرمهای ورود اولیمون بیشتر از چیزی که همراهمون هست بنویسیم؟
اگه در سالهای آتی پولی از ایران برامون بفرستن و جنبه هدیه داشته باشه باز هم مالیات تعلق میگیره؟
اینها رو پرسیدم چون یک نفر راهنماییمون کرد که در ورود اولتون تو فرمها بنویسید که خیلی پول و طلا و فرش همراهتون هست که بعدا هر وقت خواستین ببرین دیگه ازتون بازخواست نشه و مالیات لازم نباشه بدین براش.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، ranebr ، Ali.US ، bayat_r ، sce ، behfaza ، kouroshd
(2013-07-24 ساعت 13:01)romance33 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 12:37)laili نوشته:  

معمولا داروهای مرفین دار در هر کشوری ورودش ممنوعه.که داروهای خواب آور هم جزء اونهاست مگر اینه با نسخه ی پزشک باشه.مادر شوهر من همیشه به اندازه ی مصرف یک سال میبرن و گواهی پزشک هم دارن ولی تا الان با هیچ مشکلی مواجه نشدن.ولی احتیاط شرط عمله.

آیا زاناکس همون آلپرازولامه؟ من اگر شبی نصف آلپرازولام نخورم فشارخونم میره بالا !!
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.US ، عشق رفتن ، sce ، marjani ، behfaza ، babak_1363
(2013-07-19 ساعت 12:33)fariba_a نوشته:  سلام دوستان
ما قصد داریم یک تابلو فرش با قاب به اندازه 50 در 75 برای دوستمون در آمریکا کادو ببریم. آیا در هر بازرسی باید بسته بندی آن را باز کنیم؟! میتونیم آن را با خودمون ببریم داخل هواپیما؟ به نظر شما بردن تابلو فرش با قاب عاقلانه است؟

به نظرمن طلا ببرين براش عاقلانه تره من هردوروتجربه كردم از طلا بيشتر استقبال شد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، fariba_a ، سمانه777 ، عشق رفتن ، sce ، behfaza ، kouroshd
(2013-07-24 ساعت 15:18)parsush نوشته:  حالا یک سوال دیگه: ما میتونیم مبلغ پول رو تو فرمهای ورود اولیمون بیشتر از چیزی که همراهمون هست بنویسیم؟
اگه در سالهای آتی پولی از ایران برامون بفرستن و جنبه هدیه داشته باشه باز هم مالیات تعلق میگیره؟
اینها رو پرسیدم چون یک نفر راهنماییمون کرد که در ورود اولتون تو فرمها بنویسید که خیلی پول و طلا و فرش همراهتون هست که بعدا هر وقت خواستین ببرین دیگه ازتون بازخواست نشه و مالیات لازم نباشه بدین براش.

این کار رو نکن.اگر تا 2 سال بعد از ورود پول بیارید بهش مالیات نمیخوره
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، milad_aae ، romance33 ، parsush ، سمانه777 ، عشق رفتن ، sce ، Soap McTavish ، yalda91 ، behfaza ، kouroshd
با سلام
من يک سوال داشتم ؟ آيا مي توان حبوبات نظير نخود ،لوبيا ،عدس ،ماش ،لپه و..... را همراهمون ببريم (مثلا براي مقدار کمي همرا وسايل فريت کنبم ) يا مشمول قانون عدم اجازه ورود بذرها مي شوند ؟ ممنمون ميشم اگر کسي تجربه اي داره اعلام کنه (به علت نزديکي سفر نيازمند پاسخ فوري هستم متشکرم)
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، sce ، behfaza ، Mahshiid
(2013-07-25 ساعت 09:31)poya123 نوشته:  با سلام
من يک سوال داشتم ؟ آيا مي توان حبوبات نظير نخود ،لوبيا ،عدس ،ماش ،لپه و..... را همراهمون ببريم (مثلا براي مقدار کمي همرا وسايل فريت کنبم ) يا مشمول قانون عدم اجازه ورود بذرها مي شوند ؟ ممنمون ميشم اگر کسي تجربه اي داره اعلام کنه (به علت نزديکي سفر نيازمند پاسخ فوري هستم متشکرم)

دوست عزیز در تاپیکی که مخصوص این اطلاعات هستش تمام موارد توضیح داده شده.ولی در هر حال همه چیز از شیر مرغ تا جون آدمیزاد در فروشگاه های ایرانی اونجا پیدا میشه بیخودی زحمت و هزینه ی حملش رو به خودتون ندید.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، عشق رفتن ، sce ، Danoosh ، behfaza ، kouroshd ، arash 111
دوستان من چند تاسرویس نقره دارم که میخوام بیارم به نظرتون بزارم توی کیف دستیم اشکالی نداره؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، storagemeter ، romance33 ، sce ، behfaza ، arash 111
(2013-07-25 ساعت 09:31)poya123 نوشته:  با سلام

دوست عزیز جبوبات نه تنها تو فروشگاههای ایرانی فراوونه تو فروشگاههای آمریکایی هم فراوونه من حتی ماش هم تو فروشگاههای آمریکایی دیدم اصلا ارزش بردن ندارن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، Danoosh ، sce ، yalda91 ، پروا ، behfaza ، kouroshd ، arash 111 ، آلیس-1980
(2013-07-25 ساعت 15:48)سمانه777 نوشته:  دوستان من چند تاسرویس نقره دارم که میخوام بیارم به نظرتون بزارم توی کیف دستیم اشکالی نداره؟

خروج نقره اگر عتیقه نباشه تحت عنوان سوغات و هدیه تا سه کیلو مجازه. به نظر من هم اصلا تو کیفی که میخاین ببرین داخل هواپیما نزارین تو فرودگاهه ایران
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، sce ، سمانه777 ، behfaza ، arash 111
گفتم شاید نکته ای توش باشه که بدرد دوستان بخوره !
دانستنیهای لازم درباره پریزها و ولتاژ برق در سفرهای بین المللی
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sce ، sweety.alireza ، Soap McTavish ، behfaza ، kouroshd ، ikamaly ، demon_da ، nimo80
(2013-07-25 ساعت 15:48)سمانه777 نوشته:  دوستان من چند تاسرویس نقره دارم که میخوام بیارم به نظرتون بزارم توی کیف دستیم اشکالی نداره؟

من ظروف نقره داشتم و در کوله پشتیم جا دادم اتفاقا بهتر شد چون در ایران افیسر از من خواست باز کنم و من به راحتی درش اوردم و دید و مشکلی نبود (کمتر از 3 کیلو بود )و پرسیدم ایا اگر در چمدان بود هم بازرسی میکردید گفت بله بهتر شد که در کیف بود چون اگر در چمدان بود مجبور بودیم کل چمدان را باز و بهم بریزیم. چون این قطعه ( ظروف نقره و یا فلزی و صنایع دستی)حتما باید رویت شود. در فرودگاههای دیگه بخصوص امریکا اصلا گیر نداد حتی نگفت بیار بیرون . در دوحه که کلا باید همه محتوای کیف را بریزید درون باکس و فرقی نمیکند ولی به هر حال انجا هم موردی نداشت.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، parsush ، sce ، سمانه777 ، behfaza ، kouroshd ، Mahshiid ، آلیس-1980
دوستان مرسی از راهنمایی هاتون من تمام نقره هامو توی کیف دستیم گذاشتمم و هیج کجا هم بهشون نگاه ننداختن .
کلا بارهای مارو جز چمدون مواد غذاییمون هیج جا باز نکردن فقط توی ایران در چمدون مود غذاییمون رو باز کرد و یه نگاه سرسری انداخت و توی امریکا هم توی فرودگاه هیوستون نگاه کرد من با خودم کمی از همه چی داشتم اجیل و زعفران و زرشک غذا اماده تنقلات و ادویه . ...
البته به خاطر اینکه وی بارهامون وسایل فلزی داشتیم در یکی از چمدون هارو خراب کرده بودن و بعد با چسب بسته بودن و یکی از چمدون هامون هم به خاطر سنگینی پاره شده بود .
باید بگم من با خودم یه سرویس ظرف 2 نفره اوردم و چند تا قابلمه . سنگینی تمام چمدون های ما به خاطر اونا بود یکی از چمدون هامون 30 و دیگری 35 اون دوتای دیگه هم 20 کیلو بود . اصلا هم جریممون نکردن توی فرودگاه مشهد جمع کل رو حساب کرد . فقط فرودگاه هیوستون تا لاس وگاس چون پروازمون داخلی بود 150 تا اضافه بار دادیم که اینم اصلا طبیعی هست چون پرواز های داخلی خیلی کم پیش میاد بار فری باشه.
اینجا( لاس وگاس) همه چی پیدا میشه هرچی که دلت بخواد کافی یه سرچ توی مغازه های مختلف چینی و ایرانی و روسی و اسپنیش .... بزنی تا مثلا رشته اش پیدا کنی . اما من از اینکه این همه وسایل رو اوردم اصلا پشیمون نیستم اولا چون واقعا وسایلمو دوس داشتم و همش یادگاری میشه برام . ثانیا با این د ل ا ر ی که ما اوردیم با اینکه همه چی واقعا ارزونه اما حیفمون میاد تا پیدا کردن کار به چیزای غیر ضروری بدیمش .
همه چی واقعا ارزون مثلا من چند روز پیش چندتا تیکه دیگه ظرف خریدم 3تا بشقاب غذا و میوه و کاسه و لیوان همش و با هم 4 دل ا ر حساب کرد . فکر کنین ؟؟؟؟؟
مدل ها و تنوع هم زیاده اونایی که میگفتن ای مثلا قاشق هست مدلش زشت من که مدل زشت ندیدم . البته مطمئنم ایالت تا ایالت فرق میکنه .
در اخر هم باید بگم ممنونم از همه کسانی که توی این تاپیک مطالب مفید گذاشتن من که خیلی استفاده کردم .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
من ظروف نقره داشتم و در کوله پشتیم جا دادم اتفاقا بهتر شد چون در ایران افیسر از من خواست باز کنم و من به راحتی درش اوردم و دید و مشکلی نبود (کمتر از 3 کیلو بود )و پرسیدم ایا اگر در چمدان بود هم بازرسی میکردید گفت بله بهتر شد که در کیف بود چون اگر در چمدان بود مجبور بودیم کل چمدان را باز و بهم بریزیم. چون این قطعه ( ظروف نقره و یا فلزی و صنایع دستی)حتما باید رویت شود. در فرودگاههای دیگه بخصوص آمریکا اصلا گیر نداد حتی نگفت بیار بیرون . در دوحه که کلا باید همه محتوای کیف را بریزید درون باکس و فرقی نمیکند ولی به هر حال انجا هم موردی نداشت.
[/quote]

من قصد دارم یه تابلو فرش با قاب ببرم. باید حتما با پلاستیک های حباب دار بسته بندیش کنم. آیا بازش میکنند؟ دوباره بستنش به نظرم مشکل میشه!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، sce ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان