کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-07-22 ساعت 12:17)پدی نوشته:  دوستان کسی میدونه که وزن فرش به وزن چمدان اضافه میشه یا اضافه بر 2*23 میتوانیم تا 20 متر مربع فرش هم ببریم؟

یا باید بذاری تو چمدون یا خودش یه چمدون حساب میشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، romance33 ، dana ، yalda91 ، amir82 ، پدی ، sce ، ikamaly ، behfaza ، kouroshd
بخدا مردم از خندهBig Grin

اى آقا آخه مگه ما شيكموها حق حيات نداريم !( چه ربطى داشت الان ؟!!!) ولى از شوخى گذشته، طبق يك سرى تحقيقات وسيع شكمى، متوجه شدم تو لس آنجلس حتى روغن كرمونشاهى هم وجود داره + باقلا زرد+ ماش پرك شده+ چاى عطرى دو غزال. البته هنوز در مورد وجود يا عدم وجود لواشك لقمه اى ترش به نتيجه اى نرسيدم،باشد كه درين امتحان شكمى هم لس آنجلس سربلند بشه و دل شكموهايى مثل منو بسى شادمان كنه و غير شكموها هم بهمون بخندن !
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، romance33 ، godot ، Danoosh ، soheilbadami ، amin arefi ، amir82 ، کاوه شیز ، Ali.US ، reza6966 ، sce ، behfaza ، kouroshd
(2013-07-22 ساعت 16:20)ranebr نوشته:  بخدا مردم از خندهBig Grin

اى آقا آخه مگه ما شيكموها حق حيات نداريم !( چه ربطى داشت الان ؟!!!) ولى از شوخى گذشته، طبق يك سرى تحقيقات وسيع شكمى، متوجه شدم تو لس آنجلس حتى روغن كرمونشاهى هم وجود داره + باقلا زرد+ ماش پرك شده+ چاى عطرى دو غزال. البته هنوز در مورد وجود يا عدم وجود لواشك لقمه اى ترش به نتيجه اى نرسيدم،باشد كه درين امتحان شكمى هم لس آنجلس سربلند بشه و دل شكموهايى مثل منو بسى شادمان كنه و غير شكموها هم بهمون بخندن !

آمینBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ranebr ، sce ، behfaza ، kouroshd ، نوروز
یک سوال ما الان فقط تا دو سال میتونیم فرش و چیزای قیمتی ببریم ؟ بعد از اون باید مالیات پرداخت کنیم؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-22 ساعت 12:37)bayat_r نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 12:17)پدی نوشته:  دوستان کسی میدونه که وزن فرش به وزن چمدان اضافه میشه یا اضافه بر 2*23 میتوانیم تا 20 متر مربع فرش هم ببریم؟

یا باید بذاری تو چمدون یا خودش یه چمدون حساب میشه
دوستان عزیزمون در ابتدای این تاپیک حرف از تحریم فرش ایران و اینکه اگر فرش ببریم ریسکه و ممکنه ازمون بگیرن میزدند. آیا این تحریم برداشته شده؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، kouroshd

شما بگو چی اینجا وجود نداره ؟ مثلا لپه دیر پز و زود پز و نیم پز ! من که ایران ندیده بودم یا باقالی بپز ! چون باقالیهای ایران یادمه 90 درصدشون عمرا نمیپخت Big Grin در ضمن روغن کرمانشاهی هم برای سلامتی خوب نیست حالا اگه میخورید دیگه غذای بیرون نخورید که فست فود ها اینجا واقعا بهداشتی نیستن خصوصا برندهای معروف
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، el333 ، amir82 ، ranebr ، laili ، reza6966 ، sce ، amir0_0amir ، behfaza ، kouroshd ، آلیس-1980
(2013-07-23 ساعت 08:34)parsush نوشته:  یک سوال ما الان فقط تا دو سال میتونیم فرش و چیزای قیمتی ببریم ؟ بعد از اون باید مالیات پرداخت کنیم؟

نه قربان فرش شما چه ربطی با مالیات داره ؟ اگر برای فروش ببرین و استفاده کنین باید از سود حاصله مالیات بدید .البته این که فعلا میسر نیست برای تحریم و در ضمن فرش در امریکا تا 30 درصد از مشابه اون در ایران ارزانتره.
مالیات در امریکا بر پایه در امد - سود و ارزش افزوده چیزی هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، romance33 ، el333 ، amir82 ، behfaza ، kouroshd ، soruosh ، Mahshiid
مرسی از جوابتون آقا سهیل. ولی واقعا؟ 30 % ارزونتر؟
ببخشید من درست متوجه شدم یعنی من بعد از این سفر اول هر وقت بخوام میتونم از ایران با خودم فرش برای خونه خودم ببرم ؟ و مشکلی هم نیست؟ چه خوب!
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، el333 ، amir82 ، soheilbadami ، behfaza ، kouroshd ، soruosh
دوستان عزیز از آنجایی که من قبلا کارمند هواپیمایی بودم (ریا نباشه Cool Big Grin Cool )شما هر دفعه ای که از ایران خارج میشید میتونید به مقدار مجاز فرش ببرید و بگویید که هدیه هستش و ارزش معنوی و یادگاری داره.یه بار بگید مامانم کادو دادن وخاله و دایی و عمه و عمو و کلیه ی وابستگان.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، 4R4SH ، ranebr ، bayat_r ، yalda91 ، parsush ، Ali.US ، سانازی ، godot ، behfaza ، kouroshd ، soruosh ، babak_1363
[php]

لواشک لوله ای هم هست
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، romance33 ، yalda91 ، ranebr ، usa lover ، reza6966 ، سانازی ، amir0_0amir ، dana ، behfaza ، sal0811
ما می خواهیم آمپول وسرنگ وسرم با خودمون ببریم!! ایرادی نمی گیرند؟داروهای خواب چطور!؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza
دوستم مطمئن هستین که می‌شه فرش برد؟من ۱ ماه رفتم گرین کارت گرفتم برگشتم یعنی‌ الان می‌تونم فرش ببرم؟
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، Ali.US ، behfaza
دوستم مطمئن هستین که می‌شه فرش برد؟من ۱ ماه رفتم گرین کارت گرفتم برگشتم یعنی‌ الان می‌تونم فرش ببرم؟

شما همون سرى هم كه رفتين ميتونستين ببرين، من دوتا فرش دفه اول كه واسه گرفتن گرين كارت ميرفتم بردم، بقيه شم فريت كردم،و عملن چيزى نموند، وگرنه هفته ديگه هم كه دارم ميرم بازم با خودم ميبردم!
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Ali.US ، behfaza ، kouroshd
(2013-07-23 ساعت 23:23)پدی نوشته:  ما می خواهیم آمپول وسرنگ وسرم با خودمون ببریم!! ایرادی نمی گیرند؟داروهای خواب چطور!؟

عزیزم من بار اول به شوهرم یک کیسه دارو دادم از هر رقم که بگی.کاری هم نداشتن.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، behfaza ، soruosh
(2013-07-23 ساعت 11:23)parsush نوشته:  مرسی از جوابتون آقا سهیل. ولی واقعا؟ 30 % ارزونتر؟
ببخشید من درست متوجه شدم یعنی من بعد از این سفر اول هر وقت بخوام میتونم از ایران با خودم فرش برای خونه خودم ببرم ؟ و مشکلی هم نیست؟ چه خوب!
بله قیمتها توی وبسایتهاشون هست.
بله شما هر دارایی رو میتونید بببرید و یا اگر نبرید فقط باید اعلامش کنید ( اگر پول یا سپرده یا سهام هست و غیره نه املاک) با فرمهای اخر سال که به اداره مالیات میدید. در امریکا مالیات با دارایی شما ارتباط مستقیم نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، storagemeter ، amin arefi ، parsush ، yalda91 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان