کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
ايا هنوز ميتونيم بار فريت كنيم واسه امريكا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
بله ولی باید زنگ بزنید به شرکتها بپرسید که برای شهر مقصدتون اینکارو انجام میدن یا نه. تو تاپیک فریت یکی از دوستان یک لیست کامل گذاشته در مورد شماره و اسم این شرکت ها
ولی من خودم شخصا هنوز به نتیجه نرسیدم که اینکار با صرفه هست یا نه؟!!! دوستان خارج رفته کمک کنن پلیز
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سمانه777 ، پروا ، sce ، behfaza
(2013-08-06 ساعت 02:02)fariba_a نوشته:  من ظروف نقره داشتم و در کوله پشتیم جا دادم اتفاقا بهتر شد چون در ایران افیسر از من خواست باز کنم و من به راحتی درش اوردم و دید و مشکلی نبود (کمتر از 3 کیلو بود )و پرسیدم ایا اگر در چمدان بود هم بازرسی میکردید گفت بله بهتر شد که در کیف بود چون اگر در چمدان بود مجبور بودیم کل چمدان را باز و بهم بریزیم. چون این قطعه ( ظروف نقره و یا فلزی و صنایع دستی)حتما باید رویت شود. در فرودگاههای دیگه بخصوص آمریکا اصلا گیر نداد حتی نگفت بیار بیرون . در دوحه که کلا باید همه محتوای کیف را بریزید درون باکس و فرقی نمیکند ولی به هر حال انجا هم موردی نداشت.

من قصد دارم یه تابلو فرش با قاب ببرم. باید حتما با پلاستیک های حباب دار بسته بندیش کنم. آیا بازش میکنند؟ دوباره بستنش به نظرم مشکل میشه!
[/quote]
ما توی بارهامون یه قالیچه هم داشتیم شاید به خاطر اون و شاید به خاطر خیلی چیزهای دیگه بازش کرده بودن اما توی فرودگاه امریکا با اینکه اعلام کرده بودیم اصلا به اون چمدونمون دست هم نزد.
توی فرودگاه ایران هم دیدم که چند نفر تابلو رو بسته بندی کردن ولی نمیشد فهمید چه نوع تابلویی هست .فکر میکنم توی دتتون باشه بهتر اما خستگیش هم زیاده .
وفکر داخل هواپیمارو هم بکنید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، romance33 ، fariba_a ، yalda91 ، nora ، tabim4 ، ojee ، sce ، behfaza ، kouroshd
دوستی برای اوردن شلنگ برای توالت و تجربه ما پرسیدن که عرض میکنم اینکارو نکنید چون اتصالات ایران یک دوم و اینجا 3/4 هست و به دردسر میفتید. خرید از ای بی یا امازون هم صلاح نیست و بهترینش اینه که از هوم دیپو در امریکا تهیه کنید چون در صورت هرگونه اشکال میشه تعویض کرد یا پس داد در ضمن قیمتش از ای بی مناسبتر هست.
امیدوارم تاپیکش برای جواب مناسب باشه فکر کنم.
پاسخ
(2013-08-07 ساعت 10:46)soheilbadami نوشته:  دوستی برای اوردن شلنگ برای توالت و تجربه ما پرسیدن که عرض میکنم اینکارو نکنید چون اتصالات ایران یک دوم و اینجا 3/4 هست و به دردسر میفتید. خرید از ای بی یا امازون هم صلاح نیست و بهترینش اینه که از هوم دیپو در آمریکا تهیه کنید چون در صورت هرگونه اشکال میشه تعویض کرد یا پس داد در ضمن قیمتش از ای بی مناسبتر هست.
خوب یه تبدیل سه چهارم از اینجا میخریم میبریم .. این که بهتره
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، romance33 ، soheilbadami ، sce ، behfaza ، kouroshd ، ikamaly
قرص دارو کرم و اینا چه جوریاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-07 ساعت 19:02)araaaash نوشته:  قرص دارو کرم و اینا چه جوریاست؟

دوست عزیز بهتره یکم وقت بزاری و پستهای قبل رو بخونی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، ikamaly
(2013-08-07 ساعت 11:56)sweety.alireza نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 10:46)soheilbadami نوشته:  دوستی برای اوردن شلنگ برای توالت و تجربه ما پرسیدن که عرض میکنم اینکارو نکنید چون اتصالات ایران یک دوم و اینجا 3/4 هست و به دردسر میفتید. خرید از ای بی یا امازون هم صلاح نیست و بهترینش اینه که از هوم دیپو در آمریکا تهیه کنید چون در صورت هرگونه اشکال میشه تعویض کرد یا پس داد در ضمن قیمتش از ای بی مناسبتر هست.
خوب یه تبدیل سه چهارم از اینجا میخریم میبریم .. این که بهتره

اون تبدیل رو نمیتونید پیدا کنید . در امریکا هم نیست چون باید بقولی دو سر رزوه دار باشه چون اتصال بالایی به مخزن سیفون وصل میشه. من همه اینارو امتحان کردم ! متاسفانه جواب نمیده و یک اتصال چند تکه مشابه هم که اینجا جور کردم اب بندی نشد البته اونموقع هوم دیپو این بیده اماده رو نداشت ولی الان داره حالا میتونین برای امتحان یکی از ایران ببرین ولی 90 دصد عملی نیست مضافا اینکه اگر اپارتمان قدیمی باشه شیر پیسوار اون هم سایز مخصوص و عجیبی داره.
پاسخ
همه جور اتصالاتي رو ميتوند تو
Home depot
بيابيد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، parsush ، romance33 ، usa lover ، سمانه777 ، sce ، dana ، پروا ، behfaza ، marjani ، kouroshd ، ikamaly ، nasam
نه بیات جان شما اگر سه راهی 3/4 به 1/2 و دوسر رزوه در فروشگاهی در امریکا پیدا کنی من از شما 100 دلار میخرم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، romance33 ، sce ، behfaza ، kouroshd ، ikamaly ، powerb ، آلیس-1980
آیا بردن لوازی تحریر به صرفه است.دوم اینکه اگر دفتر ببریم صفحاتش دو خطه باشه یا یک خطه؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سمانه777 ، sce ، پروا ، behfaza ، kouroshd ، ikamaly ، powerb
(2013-08-08 ساعت 19:34)پدی نوشته:  آیا بردن لوازی تحریر به صرفه است.دوم اینکه اگر دفتر ببریم صفحاتش دو خطه باشه یا یک خطه؟
پدی جان راستش رو بخوای من توی این تاپیک یا حالا چند تا تاپیک دیگه خوندم که اینجا ورق و دفت رو لوازم تحریر گرونه بیارین راستیتش تو لاس وگاس که حداقل خلافش ثابت شد بهم ورق ا 4 که من ایران خریدم اینجا ارزونتر با دلار 3500 تومان در میاد . لوازم تحریرم که نگو چه تنوعی ولی خب شاید اوردن یه دفتر یه خط و چند تا مداد خودکار که جایی رو هم نمیگیره بد نباشه. بالاخره سیو کردن چند سنتم خودش کلی با ارزشه. ولی اینا دیده های من در لاس وگاس هست. ( از فروشگاه والمارت البته فقط )
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، پدی ، usa lover ، گل نهال ، sce ، nora ، ojee ، dana ، amin arefi ، behfaza ، kouroshd ، aghaghia ، ikamaly ، soruosh ، ffrfar ، Mahshiid ، powerb ، آلیس-1980
(2013-08-08 ساعت 19:34)پدی نوشته:  آیا بردن لوازی تحریر به صرفه است.دوم اینکه اگر دفتر ببریم صفحاتش دو خطه باشه یا یک خطه؟
http://deals.dollartree.com/home.jsp
نصف بیشتر چیزهایی که می خواستم با خودم ببرم با دیدن این سایت حذف شد با قیمت1$
mgolchinعزیز هم در پست هاش اشاره کرده به این فروشگاه همینطور دوستان دیگه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
اگر قرار بود دوباره برگردم چند سال پیش و دوباره بار سفر ببندم با اطلاعات فعلی بارم نصف شاید هم کمتر می شد!

چیزهایی که به نظر من آوردنش به خصوص به لس آنجلس بی فایده است:
1- لباس گرم و پتو از هر رقمی! (بروید Ross یا Walmart , Burlington coat factory ارزان بخرید)
2-ظرف و ظروف حتا اگر به قصد "روزهای اول" باشه! (Ross, Walmart, حتا 99 cents store هم ظروف و ظروف آشپزخونه داره که هر تیکه 99 سنت!)
3- لوازم برقی مثل اتو و پلوپز و سشوار و اتوی مو و .... (اینجا بهترش پیدا میشه. بگردید ارزونشو پیدا کنید!)
4- کتاب، لوازم تحریر و .... (Office depot, Office max, و حتا Frys Electronics ارزون ارزون! بخصوص الان که فصل خرید پیش از مدارسه)
5- خورد و خوراک! بخصوص اگر لس آنجلس می آیید! البته زعفران و پسته و شاید زرشک! بد نیست بیاورید! میگن خیلی گرونه اینجا! من زیاد نمی دونم! (فروشگاه های مواد غذایی بین المللی مثل Super king market یا Value produce)
6- ابزار (این یکی دیگه گمون نکنم کسی چیزی بیاره! ولی من خودم یک آچار فرانسه کوچولو آوردم که البته به کارم هم اومده ولی ابزار اینجا ارزون خوب و فراوان هست!

وسایلی که به نظرم بد نیست اورده شود:
1- گوشی تلفن (اگر اسمارت فون باشد که چه بهتر!) سیم کارت بخرید و روش بندازید استفاده کنید!
2-لپ تاپ (اگر زیاد قدیمی نیست) و سی دی نرم افزار (بریزید توی هارد اکسترنال بیاورید!)
3-البوم عکس و هر چیز با ارزشی که یادآور لحظه های خوش زندگیتان است.
4-اصل و ترجمه مدارک (گواهینامه مدرک تحصیلی ...)

کارهایی که باید انجام بشود قبل از امدن:
1- زبان انگلیسی بخوانید!
2- زبان انگلیسی بخوانید!
3- زبان انگلیسی بخوانید!

کارهایی که بعد از رسیدن باید انجام بدهید:
1- دنبال کار بگردید.
2-دنبال کار بگردید.
3-دنبال کار بگردید.
پاسخ
دوستان عزیز آیا به همراه داشتن مثلاً 50 عدد سی دی کپی، توی فرودگاه باعث دردسر میشه یا نه؟
سی دی های موزیک و برنامه های مختلف کامپیوتری.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، sce ، behfaza ، tajhizgaran ، ikamaly ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان