کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2014-02-17 ساعت 00:56)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-02-16 ساعت 21:26)hr523 نوشته:  سلام.من پروازم از تهران تا شيكاگو با قطره از شيكاگو تا لاس وگاس با امريكن ايرلاينزه ميشه بگيد چقدر بار ميتونم ببرم يكي ميگه يك 23 كيلو يكي ميگه 2 تا 23 كيلو خواهشا بگيد كدوم.و اينكه اگر 2 تا 23 كيلوه بايد جدا باشه يا اينكه مثلا ميشه يه 35 كيلو باشه ممنوون
من یه بار این موضوع رو از قطر پرسیدم و بهم گفت معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی امریکن تعهدی نداره که دو تا 23 کیلو بگیره و میتونه قبول نکنه !

تجربه من:
ما در ماه مارس 2013 از طریق وبسایت OneTravel بلیط هواپیمایی قطری رو به مبداء تهران و مقصد آتلانتا گرفتیم، به این ترتیب:
تهران - دوحه: قطری
دوحه - شیکاگو: قطری
شیکاگو - آتلانتا: امریکن ایرلاینز
ما برای هر نفر دو چمدان 23 کیلو داشتیم. در دفتر قطری در تهران همین حرفی رو به ما زدن که به این دوستمون گفته بودن: ممکنه امریکن ایرلاینز قبول کنه و ممکنه قبول نکنه. در فرودگاه شیکاگو به خاطر این که Port of Entry محسوب میشه، چمدان ها رو از بار تحویل گرفتیم و از دستگاه رد کردیم ولی بازشون نکردن، و بعد دوباره با راهنمایی خودشون به باجه امریکن ارلاینز تحویل دادیم. هیچ نق و نوقی نکردن و پولی هم نگرفتن چون ما با قطری آمده بودیم.

تجربه دوست گرامی tajhizgaran :
ما با پرواز قطر بیستم سپتامبر از مشهد به دوحه و سپس بعد از یک و نیم ساعت به شیکاگو رفتیم که حدود سیزده و نیم ساعت طول کشید.... ما چون چهار نفر بودیم 8 تا ساک 23 کیلویی داشتیم و حدود 7 تا کولی بزرگ که داخل هواپیما بردیم و کسی به ما کار نداشت ... تمام ترس ما از 8 تا ساک 23 کیلویی در پرواز بعدی که امریکن ایرلاین بود با تحویل گرفتن بارها و عدم درخواست هزینه ای بابت اضافه بار تموم شد .

نکته:
حتما شرایط بار ارلاین رو بخونین. تاپیک بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی را هم بخونین و این جور سوالات رو اونجا مطرح کنین.
اگر سهمیه بار شما دو تا 23 کیلو باشه، اگر «یک» چمدان با وزن «بالای 23 کیلو» داشته باشین، حتی اگر از سهمیه 23 کیلوی دومتون استفاده نکرده باشین، چون چمدانتون بیشتر از حد مجاز بار داره باید جریمه بدین.
اگر چمدانتون بیش از 32 کیلو وزن داشته باشه، اصلا قبول نمی کنن و باید وزنشو کم کنین. خب اونا به فکر کارگران بابر فرودگاه هم هستن دیگه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، yalda91 ، lighter ، pari pariaaa ، powerb ، sib 24 ، ho_tasha
(2014-01-29 ساعت 02:45)mehdi47 نوشته:  ... کلا میخواستم بگم دوستان برای بار یا همون کیف دستی که داخل کابین میخواین ببرین خیلی وسواس به خرج ندین، من خودم خیلی وسواس به خرج دادم که حتما قوانین رو رعایت کنم بعد که وارد هواپیما شدم دیدم عجب کلاهی سرم رفته و عجب شیر تو شیریه!!! ملت هر کدوم یه چمدون متوسط یا کوچیک (اکثرا چمدان های سایز متوسط!!!) با خودشون آوردن تو کابین به اضافه کیف یا کوله پشتیشون، هیچ کسی هم کاری به کارشون نداشت، کلا این ابعاد و اندازه و وزن بار داخل کابین بیشتر روی کاغذه، اون تو مث آش شله قلم کاره، مخصوصا مخصوصا قطر ایر ویز، وقتی وارد هواپیما شدم، انگار سوار اتوبوس یزد_مشهد شدم. حالم داشت به هم میخورد (بار اول و آخری بود که با قطر رفتم)، جای صندلیمو که عوض کردن، صندلی هم که بهم دادن جای قراردادن بار بالای سرش پر بود، وسایلمو برد تو قسمت بیزنس کلاس گذاشت، نه فقط مال من، مال خیلی هارو، از بس که همه کلی بار آورده بودن (بگذریم از سناریوی مسافران داخل هواپیما که فاجعه بودن!!!) باز ترکیش از قطری خیلی بهتر بود، یعنی مسافراش بهتر بودن، اما همون داستان آش شله قلم کار تو ترکیش هم برقرار بود، به بار داخل کابین مسافر ها کاری نداشتند.
خلاصه این تجربه من بود و من در سفر های بعدیم حتما یک چمدان کوچک به اضافه یک کوله پشتی با خودم خواهم برد. (تجربه من فقط مربوط به قطر و ترکیش بود، با دلتا و یو اس ایرویز و امریکن ار لاینز هم داخل ام.ریکا زیاد سفر کردم و هیچ وقت ندیدم برای بار کابین در حد یک چمدان کوچک کسی رو اذیت کنند.)
دوست عزیز، نظر شما به طور کلی درسته اما استثناهایی هم توش هست. مثلا وقتی در تابستان 2012 برای اولین بار راهی آتلانتا شدیم، یکی از مامورهای KLM در فرودگاه امام خیلی سخت گیری می کرد و بارهای دستی رو هم یک بار موقع صدور کارت پرواز و یک بار هم موقع سوار شدن به هواپیما وزن می کرد تا مبادا بعد از گرفتن کارت پرواز چیزی بهش اضافه کرده باشیم!
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، yalda91 ، lighter ، powerb ، pari pariaaa ، ho_tasha
من يه سوال داشتم كسي اين ١-٢ ماه اخير از فرودگاه هوستن وارد امريكا شده ؟ مي خوان ببينم به قاليچه گير مي دن يا نه . سوال تكراري هست مي دونم يه سوي از دوستان بردن ولي اين اوهر برام مهمه چون بعضي از دوستان مي گفتن اگه بگيد هديه هست اكي
جزو لوازم مصرفي تونه
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، behfaza ، powerb ، pari pariaaa
[/quote]

من با لوفتانزا تا حالا نرفتم، اما کلا میخواستم بگم دوستان برای بار یا همون کیف دستی که داخل کابین میخواین ببرین خیلی وسواس به خرج ندین، من خودم خیلی وسواس به خرج دادم که حتما قوانین رو رعایت کنم بعد که وارد هواپیما شدم دیدم عجب کلاهی سرم رفته و عجب شیر تو شیریه!!! ملت هر کدوم یه چمدون متوسط یا کوچیک (اکثرا چمدان های سایز متوسط!!!) با خودشون آوردن تو کابین به اضافه کیف یا کوله پشتیشون، هیچ کسی هم کاری به کارشون نداشت، کلا این ابعاد و اندازه و وزن بار داخل کابین بیشتر روی کاغذه، اون تو مث آش شله قلم کاره، مخصوصا مخصوصا قطر ایر ویز، وقتی وارد هواپیما شدم، انگار سوار اتوبوس یزد_مشهد شدم. حالم داشت به هم میخورد (بار اول و آخری بود که با قطر رفتم)، جای صندلیمو که عوض کردن، صندلی هم که بهم دادن جای قراردادن بار بالای سرش پر بود، وسایلمو برد تو قسمت بیزنس کلاس گذاشت، نه فقط مال من، مال خیلی هارو، از بس که همه کلی بار آورده بودن (بگذریم از سناریوی مسافران داخل هواپیما که فاجعه بودن!!!) باز ترکیش از قطری خیلی بهتر بود، یعنی مسافراش بهتر بودن، اما همون داستان آش شله قلم کار تو ترکیش هم برقرار بود، به بار داخل کابین مسافر ها کاری نداشتند.
خلاصه این تجربه من بود و من در سفر های بعدیم حتما یک چمدان کوچک به اضافه یک کوله پشتی با خودم خواهم برد. (تجربه من فقط مربوط به قطر و ترکیش بود، با دلتا و یو اس ایرویز و امریکن ار لاینز هم داخل ام.ریکا زیاد سفر کردم و هیچ وقت ندیدم برای بار کابین در حد یک چمدان کوچک کسی رو اذیت کنند.)
[/quote]

دوست عزیز من هم سالهاست با پروازهای خارجی به ایران رفت و آمد دارم هیچوقت به ساک داخل کابین گیر ندادن من خودم هیچوقت چمدونم رو وزن نمیکنم فقط چمدونی انتخاب میکنم که ظاهرش خیلی بزرگ نباشه داخلشم تا میتونم وسایل سنگین و کم حجم میزارم به اضافه یه کوله پشتی و معمولا یه نایلون دستی هم میبرم البته به دوستان توصیه نمیکنم شاید یه موقع گیر بدن ولی کلا زیاد سخت نگیرید
ولی دوست عزیز اگه دوست دارید آش شله قلمکار و شلم شوربای واقعی رو ببینید یکبار با پرواز ایران ایر به اروپا سفر کنید اونوقت معنی واقعی چمدان داخل کابین رو میفهمید ملت چمدونهایی میارن که خودشون زورشون نمیرسه تکونش بدن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، yalda91 ، behfaza ، frozen mind ، pari pariaaa ، powerb ، sib 24
دوستان یه سوال داشتم در مورد وسایل برقی مثل پلوپز یا کتری برقی بنظرتون اینکه از اینجا بخریم وبا خودمون ببرین خوب هست ؟ و کلا با توجه به هزینه برق اونجا اگه ببریم بصرفه هست و میشه استفاده رد یا مصرف برقش گرون در میاد ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb
(2014-02-20 ساعت 12:11)mechanicalengineer نوشته:  وسایل برقی مثل پلوپز یا کتری برقی بنظرتون اینکه از اینجا بخریم وبا خودمون ببرین خوب هست ؟
پلوپز رو بخاطر ته دیگشTongue میبرن ، پارس خزر با برق 110 تولید کرده ، ببر جواب میده ، ولی کتری برقی رو نمیدونم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، behfaza ، frozen mind ، pari pariaaa ، powerb
(2014-02-20 ساعت 12:11)mechanicalengineer نوشته:  دوستان یه سوال داشتم در مورد وسایل برقی مثل پلوپز یا کتری برقی بنظرتون اینکه از اینجا بخریم وبا خودمون ببرین خوب هست ؟ و کلا با توجه به هزینه برق اونجا اگه ببریم بصرفه هست و میشه استفاده رد یا مصرف برقش گرون در میاد ؟

دوست عزیز پلوپز که پارس خزر با برق 110 زده خوبه ولی کتری برقی فایده نداره اینجا خیلی ارزونه ارزش نداره ولی اگه چای ساز پیدا کنید که با برق 110 کار کنه به نظرم خوبه اگر پیدا کردید به منم خبر بدید چون من ایران بودم خیلییییی گشتم که چای ساز با برق 110 پیدا کنم ولی پیدا نکردم
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، behfaza ، frozen mind ، romance33 ، pari pariaaa ، powerb ، sepideh jan ، sib 24 ، Lemony
(2014-02-20 ساعت 21:39)golesang نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 12:11)mechanicalengineer نوشته:  دوستان یه سوال داشتم در مورد وسایل برقی مثل پلوپز یا کتری برقی بنظرتون اینکه از اینجا بخریم وبا خودمون ببرین خوب هست ؟ و کلا با توجه به هزینه برق اونجا اگه ببریم بصرفه هست و میشه استفاده رد یا مصرف برقش گرون در میاد ؟

دوست عزیز پلوپز که پارس خزر با برق 110 زده خوبه ولی کتری برقی فایده نداره اینجا خیلی ارزونه ارزش نداره ولی اگه چای ساز پیدا کنید که با برق 110 کار کنه به نظرم خوبه اگر پیدا کردید به منم خبر بدید چون من ایران بودم خیلییییی گشتم که چای ساز با برق 110 پیدا کنم ولی پیدا نکردم

جواب سوالاتتون تو این تاپیک هستش.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza
(2014-02-21 ساعت 17:01)saeedshafiee نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 21:39)golesang نوشته:  

جواب سوالاتتون تو این تاپیک هستش.

دوست عزیز این مبدل رو میدونم ولی اولا سنگینه دوما من شنیدم اینم استفاده بشه باز وسیله برقی خیلی قوی کار نمیکنه کلا ارزش نداره یه چنین چیز سنگینی رو گذاشت تو آشپزخونه به خاطر یه چای ساز من کتری و قوری استفاده میکنم راحت تره ولی اگه چای ساز با برق 110 پیدا بشه حتما میخرم
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، powerb ، pari pariaaa
با درود من یک سوال داشتم آیا می توانیم با خود حبوبات به همراه داشته باشیم مثل عدس و لپه و جو پوست کنده ..... چون دانه محسوب میشوند برایم سوال است با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، behfaza
(2014-02-22 ساعت 15:48)bahar yoyo نوشته:  با درود من یک سوال داشتم آیا می توانیم با خود حبوبات به همراه داشته باشیم مثل عدس و لپه و جو پوست کنده ..... چون دانه محسوب میشوند برایم سوال است با سپاس
تا جایی که من می دانم اجازه ورود دانه ها را حتی اینهایی که شما گفتید را نمیدن اما اگر هم اجازه بدن، توصیه می کنم نبرین و بیخود بارتونو سنگین نکنین.
اگر خیلی مایل بودین حبوبات ببرین، یه تحقیقی بکنین ببینین اونجایی که قصد دارین برین آیا ایرانی زیاد داره و اگر داره بپرسین فروشگاه ایرانی یا پاکستانی یا عربی داره یا نه. اگر نداشت، با خودتون لپه ببرین. اما باز هم به طور کلی توصیه می کنم حبوبات نبرین چون به هر حال نوعی لپه در بعضی از فروشگاه های اونجا پیدا میشه که بعد از مدتی خراب کردن بالاخره یاد میگیرین چطور بپزینش!

ما فروشگاه ایرانی در شهرمون نداشتیم و مدتها طول کشید تا یک فروشگاه پاکستانی پیدا کنیم و ازش لپه و زردچوبه بخریم. لامصب بدون زردچوبه هم که نمیشه غذا پخت!
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، bahar yoyo ، romance33 ، شاپرک ، qeshmi ، behfaza ، Saeedv13 ، pari pariaaa ، powerb ، آلیس-1980
(2014-02-22 ساعت 15:48)bahar yoyo نوشته:  با درود من یک سوال داشتم آیا می توانیم با خود حبوبات به همراه داشته باشیم مثل عدس و لپه و جو پوست کنده ..... چون دانه محسوب میشوند برایم سوال است با سپاس

به نظر من فقط لپه باخودتون بیارید اینجا لپه هاش حتی اگر از فروشگاه ایرانی و عرب هم بگیرید بازم به درد نمیخوره ولی بقیه چیزها اینجا زیاده و از نظر کیفیت با ایران فرقی نداره بهترن که بدتر نیستن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، maria2000 ، behfaza ، bahar yoyo ، pari pariaaa ، sepideh jan ، sib 24 ، آلیس-1980
با سلام به دوستان عزیز
من پروازم با قطر هست می خواستم بدونم آیا میشه گیتارم رو هم با خودم بیارم و اگه ممکن هست میتوانم داخل هواپیما بیارم و به بار ندم ؟ خوشحال میشم کسی از دوستان اگه تجربه مشابهی داره من را راهنمایی کنه ...
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-02-23 ساعت 13:54)teriole نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
من پروازم با قطر هست می خواستم بدونم آیا میشه گیتارم رو هم با خودم بیارم و اگه ممکن هست میتوانم داخل هواپیما بیارم و به بار ندم ؟ خوشحال میشم کسی از دوستان اگه تجربه مشابهی داره من را راهنمایی کنه ...

بله دوست عزیز اگر یک دونه باشه میتونین با خودتون به داخل هواپیما ببرین و در هترک ها قرار بدین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، behfaza
(2014-02-23 ساعت 14:29)romance33 نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 13:54)teriole نوشته:  با سلام به دوستان عزیز

بله دوست عزیز اگر یک دونه باشه میتونین با خودتون به داخل هواپیما ببرین و در هترک ها قرار بدین.
مرسی Romance عزیز
فقط اگه ببرم داخل هواپیما این به عنوان بارم حساب میشه و دیگه نمیتونم 2 چمدون 23K به بار بدم یا این جداس ؟
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، behfaza ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان