موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-21 ساعت 17:57)romance33 نوشته: (2014-01-21 ساعت 13:26)daad نوشته: چمدون سایز کوچیک رو که میبریم تو هواپیما چقد میتونه وزنش باشه؟ کوله پشتی چه طور؟ ینی نفری دو تا 23 کیلو میشه داد به بار و یه ساک دستی ؟ اون ساک دستی چقد میتونه وزن بگیره؟
چمدان کوچک که میبرین تو هواپیما قانوناً باید 7 کیلو باشه ولی تا 10 تا هم میشه پرش کرد.کوله پشتی ه مدیگه به اندازه ای باشه که خیلی بهتون گیر ندن.یه لپ تاپ هم برین در کنارش توی بار فقط و فقط یک 23 کیلو برای هر نفر اونم اگه پرواز در آمریکا عوض بشه.شما بگو کدوم ایرلاین بلیت داری که بهتر بشه راهنماییت کرد.
در همه پروازها به ازای هرنفر یک چمدون 23 کیلویی میتونیم ببریم یا اگه پروازمون تو
آمریکا عوض شه؟
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای پورتلند بلیط دارم با شرکت قطریه اولین استاپمون تو نیویورکه .توی بلیط جلو هر قسمت برای بار توشته دو تا 23 کیلو میخوام بدونم برای پروازهای داخلی هم هست یا فقط مال پرواز قطر تا نیویورکه؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-29 ساعت 00:14)daad نوشته: (2014-01-27 ساعت 11:29)EKAM نوشته: (2014-01-26 ساعت 18:32)daad نوشته: (2014-01-25 ساعت 14:47)EKAM نوشته: (2014-01-22 ساعت 17:12)romance33 نوشته: با ترکیش و امارات و الاتحاد و غیره اگه به صورت دیرکت یعنی مستقیم وارد مثلاً لس انجلس بشی و پرواز داخلی با ایرلاین های داخلی آمریکا نداشته باشین هر نفر میتونه 2 تا 23 کیلو به کارگو ( قسمت بار هواپیما )تحویل بده ولی اگه پرواز داخلی آمریکا باهاش دارین فقط یک 23 کیلو.
بستگي به ايرلاين آمريكا داره مثلا ايرلاين Southwest دو تا 23 رو قبول ميكنه
سلام دوستان ما بلیطمون لوفتانزاست اول میره فرانکفورت وبعد می ره سیاتل . حالا جلوی اسم هامون تو بلیط هم زده 2pc بعدشم من تو سایت رو نگاه کردم اکونومی ها رو زده بود یک 23 کیلو ولی یه قسمت هم داشت که واسه اونایی که مسیرشون زیاد بود و از ایران به آمریکا فکر کنم 2 تا 23 کیلو . ولی من برای بار داخل هواپیما یمقدار شک دارم که چقدر پرش کنم . اخه یه کوله پشتی حاوی لپتاپ و پاکتهای زرده به اضافه یه کیف زنونه به اضافه ی یه چمدون سایز کوچیک حالا نمیدونم اینا وزنشون چجوری محاسبه میشه که من در نظر بگیرم؟
بهتره از دفتر هواپيمايي لوفتانزا سوال كنيد چون براي من كه پروازم اماراته فقط يه كوله يا چمدون 7 كيلويي (حالا شامل هرچي باشه) و يه كيف زنونه ميتونم به كابين ببرم.
دوستان دیگر اگر تجربه ی پرواز با لوفتانزا رو دارید ، چقدر بار به کابین بردید؟
من با لوفتانزا تا حالا نرفتم، اما کلا میخواستم بگم دوستان برای بار یا همون کیف دستی که داخل کابین میخواین ببرین خیلی وسواس به خرج ندین، من خودم خیلی وسواس به خرج دادم که حتما قوانین رو رعایت کنم بعد که وارد هواپیما شدم دیدم عجب کلاهی سرم رفته و عجب شیر تو شیریه!!! ملت هر کدوم یه چمدون متوسط یا کوچیک (اکثرا چمدان های سایز متوسط!!!) با خودشون آوردن تو کابین به اضافه کیف یا کوله پشتیشون، هیچ کسی هم کاری به کارشون نداشت، کلا این ابعاد و اندازه و وزن بار داخل کابین بیشتر روی کاغذه، اون تو مث آش شله قلم کاره، مخصوصا مخصوصا قطر ایر ویز، وقتی وارد هواپیما شدم، انگار سوار اتوبوس یزد_مشهد شدم. حالم داشت به هم میخورد (بار اول و آخری بود که با قطر رفتم)، جای صندلیمو که عوض کردن، صندلی هم که بهم دادن جای قراردادن بار بالای سرش پر بود، وسایلمو برد تو قسمت بیزنس کلاس گذاشت، نه فقط مال من، مال خیلی هارو، از بس که همه کلی بار آورده بودن (بگذریم از سناریوی مسافران داخل هواپیما که فاجعه بودن!!!) باز ترکیش از قطری خیلی بهتر بود، یعنی مسافراش بهتر بودن، اما همون داستان آش شله قلم کار تو ترکیش هم برقرار بود، به بار داخل کابین مسافر ها کاری نداشتند.
خلاصه این تجربه من بود و من در سفر های بعدیم حتما یک چمدان کوچک به اضافه یک کوله پشتی با خودم خواهم برد. (تجربه من فقط مربوط به قطر و ترکیش بود، با دلتا و یو اس ایرویز و امریکن ار لاینز هم داخل ام.ریکا زیاد سفر کردم و هیچ وقت ندیدم برای بار کابین در حد یک چمدان کوچک کسی رو اذیت کنند.)
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من با لوفتانزا سفر کردم ،در ایران در کل زیاد گیر نمیدن و بستگی به نفر کانتر داره در تهران خیلی راحت رد شدیم و اضافه هم داشتیم ساک حدود 25 کیلو ،اما برگشت لوس آنجلس خانم کانتری خیلی گیر بود و کری هامون رو هم وزن کرد کری من 15 کیلو بود گفت 7 کیلو کنین بیاین منم بردم نصفشو ریختم توی کوله و ساک ها بردم پیش یه کانتر دیگه ،یه خانم خوب بود که گفت اگه میخوایین کری رو هم بدین به باربدون هزینه و حتی یاداوری کرد روسری یا مانتو یادتون نره اگه توی کری هست بردارین و مارو نجات داد!!!
(2014-01-29 ساعت 00:14)daad نوشته: (2014-01-27 ساعت 11:29)EKAM نوشته: (2014-01-26 ساعت 18:32)daad نوشته: (2014-01-25 ساعت 14:47)EKAM نوشته: (2014-01-22 ساعت 17:12)romance33 نوشته: با ترکیش و امارات و الاتحاد و غیره اگه به صورت دیرکت یعنی مستقیم وارد مثلاً لس انجلس بشی و پرواز داخلی با ایرلاین های داخلی آمریکا نداشته باشین هر نفر میتونه 2 تا 23 کیلو به کارگو ( قسمت بار هواپیما )تحویل بده ولی اگه پرواز داخلی آمریکا باهاش دارین فقط یک 23 کیلو.
بستگي به ايرلاين آمريكا داره مثلا ايرلاين Southwest دو تا 23 رو قبول ميكنه
سلام دوستان ما بلیطمون لوفتانزاست اول میره فرانکفورت وبعد می ره سیاتل . حالا جلوی اسم هامون تو بلیط هم زده 2pc بعدشم من تو سایت رو نگاه کردم اکونومی ها رو زده بود یک 23 کیلو ولی یه قسمت هم داشت که واسه اونایی که مسیرشون زیاد بود و از ایران به آمریکا فکر کنم 2 تا 23 کیلو . ولی من برای بار داخل هواپیما یمقدار شک دارم که چقدر پرش کنم . اخه یه کوله پشتی حاوی لپتاپ و پاکتهای زرده به اضافه یه کیف زنونه به اضافه ی یه چمدون سایز کوچیک حالا نمیدونم اینا وزنشون چجوری محاسبه میشه که من در نظر بگیرم؟
بهتره از دفتر هواپيمايي لوفتانزا سوال كنيد چون براي من كه پروازم اماراته فقط يه كوله يا چمدون 7 كيلويي (حالا شامل هرچي باشه) و يه كيف زنونه ميتونم به كابين ببرم.
دوستان دیگر اگر تجربه ی پرواز با لوفتانزا رو دارید ، چقدر بار به کابین بردید؟
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان یه سوال داشتم توی فرم آبی که در هواپیما می دهند یک قسمت جای تیک زدن دارد برای میوه و سبزیجات ، اگر سبزی خشک همراه داشته باشیم هم باید آن تیک را بزنیم ؟
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من پروازم از تهران تا شيكاگو با قطره از شيكاگو تا لاس وگاس با امريكن ايرلاينزه ميشه بگيد چقدر بار ميتونم ببرم يكي ميگه يك 23 كيلو يكي ميگه 2 تا 23 كيلو خواهشا بگيد كدوم.و اينكه اگر 2 تا 23 كيلوه بايد جدا باشه يا اينكه مثلا ميشه يه 35 كيلو باشه ممنوون