کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2014-02-23 ساعت 14:43)teriole نوشته:  مرسی Romance عزیز
فقط اگه ببرم داخل هواپیما این به عنوان بارم حساب میشه و دیگه نمیتونم 2 چمدون 23K به بار بدم یا این جداس ؟

نه ،جزء بارتون و اون 23 کیلوها حساب نمیشه حکم کیف دستی و چتر و لپ تاپ حساب میشه. جزء اون 7 تا 10 کیلویی هستش که متونین به داخل کابین ببرین.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، amjad ، yalda91 ، behfaza ، sepideh jan ، Farshid22
دوستان فک کنم قیمت گوشی موبابل تو آمریکا بالاتر از ایرانه . قیمت های بست بای رو با دیجی کالا مقایسه کردم. مثلا گالکسی اس 3 تو ایران حدود یک و دویسته ولی تو بست بای قیمت زده 500 دلار. هردوتاشون هم 16 گیگ بودن
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، smu ، ojee ، powerb
(2014-02-23 ساعت 13:54)teriole نوشته:  آیا میشه گیتارم رو هم با خودم بیارم
.... وقتی میری با چشم تر هر چی دلت میخواد ببر
گیتارو با خودت نبر...Big Grin
من دوتا تار بردم فرودگاه مسافرم ببره از کانتر برگشت گفت کیشو بیشتر نذاشتن ، پروازش ترکیش بود - موفق باشی
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، teriole ، yalda91 ، maria2000 ، behfaza ، EKAM ، lighter ، powerb ، sepideh jan ، Memolk
(2014-02-23 ساعت 17:02)amjad نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 13:54)teriole نوشته:  آیا میشه گیتارم رو هم با خودم بیارم
.... وقتی میری با چشم تر هر چی دلت میخواد ببر
گیتارو با خودت نبر...Big Grin
من دوتا تار بردم فرودگاه مسافرم ببره از کانتر برگشت گفت کیشو بیشتر نذاشتن ، پروازش ترکیش بود - موفق باشی
مرسی علی جان ماهمون یکیشم ببریم کافیه Big Grin
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، yalda91 ، behfaza
(2014-02-23 ساعت 15:43)valencia نوشته:  دوستان فک کنم قیمت گوشی موبابل تو آمریکا بالاتر از ایرانه . قیمت های بست بای رو با دیجی کالا مقایسه کردم. مثلا گالکسی اس 3 تو ایران حدود یک و دویسته ولی تو بست بای قیمت زده 500 دلار. هردوتاشون هم 16 گیگ بودن

با سلام به دوست عزیز
در بعضی موارد من هم چک کردم و با شما موافقم فقط یک مسئله مهم هست و قطعات داخل گوشی هست که انچه وارد ایران میشه اگر چه همه قطعات ساخت چین هست ولی با گوشیهای که به سفارش امریکا برای امریکا ساخته میشه دارای استانداردهای کاملا متفاوتی هست و اینکه حتی استانداردهای امریکا برای ورود و ساخت قطعات الکترونیکی استانداردهای سختگیرانه تری از اروپا هست.
دوم مسئله گارانتی هست که فکر میکنم برای گارانتی کردن گوشی خریداری شده از ایران ممکن به مشکل بخوریم .
و نهایتا شما با هر پلن تلفن همراه میتونید به ارزانترین صورت یک گوشی مدرن و اخرین مدل داشته باشید و بعدها میتونید برای استفاده شخصی با سیم کارت دیگه تقاضای ان لاک بدین به شرکت تلفن همراهتان که البته باید مقداری از هزینه گوشی رو بسته به زمان استفاده و نوع پرداخت قرارداد با شرکت بدیم .
ودر ضمن برای گوشی قیمت های ارزانتر از بست بای را در امازون و بعضی سایتهای معتبر دیگه چک کنید معمول افر های خوبی دارند.
سپاس
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، poem ، valencia ، behfaza ، saeedshafiee ، lighter ، powerb ، pari pariaaa ، Memolk
دوستان کسی از بچه ها پلوپز دو نفره از ایران برده اونجا کار کنه ؟
من پارس خزر رو پرسیدم اونی که تو امریکا کار میکنه فقط 4 نفرشه و دونفرش 220 ولته !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، sepideh jan
(2014-02-27 ساعت 13:18)mechanicalengineer نوشته:  دوستان کسی از بچه ها پلوپز دو نفره از ایران برده اونجا کار کنه ؟
من پارس خزر رو پرسیدم اونی که تو آمریکا کار میکنه فقط 4 نفرشه و دونفرش 220 ولته !

دوست عزیز چهار نفرش وزنش حدودا چقدره و قیمتش چنده؟ من پیشنهاد میکنم چهارنفره را بخرید چون پیش میاد که مهمون داشته باشید و بخواهید بیشتر برنج بپزید یا برای دو وعده برنج دم کنید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، sepideh jan
(2014-02-27 ساعت 17:21)fariba_a نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 13:18)mechanicalengineer نوشته:  دوستان کسی از بچه ها پلوپز دو نفره از ایران برده اونجا کار کنه ؟
من پارس خزر رو پرسیدم اونی که تو آمریکا کار میکنه فقط 4 نفرشه و دونفرش 220 ولته !

دوست عزیز چهار نفرش وزنش حدودا چقدره و قیمتش چنده؟ من پیشنهاد میکنم چهارنفره را بخرید چون پیش میاد که مهمون داشته باشید و بخواهید بیشتر برنج بپزید یا برای دو وعده برنج دم کنید.
وزنش رو نمیدونم ولی خوب حجمش بزرگه برام ! برا همینه که دنبال دو نفرشم !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، powerb
(2014-02-27 ساعت 17:21)fariba_a نوشته:  

دوست عزیز اینجا و اینجا رو ببین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، amjad ، fariba_a ، mechanicalengineer ، sib 24 ، powerb
سلام دوستان،

برای بردن دارم میخواستم بدونم آیا بردن داروهایی مثل کلسیم، ویتامین، آهن و قرص سرما خوردگی محدودیتی وجود داره؟
مثلاً، اگه یه بسته 100 تایی قرص کلسیم ببریم تو فرودگاه آمریکا نمیگن چرا انقدر زیاده؟ و جلو مسافر رو بگیرن؟ اگه کسی تجربه و اطلاعاتی داره ممنون میشم در میون بزارین..
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-03-03 ساعت 03:55)Amin-AK نوشته:  سلام دوستان،

برای بردن دارم میخواستم بدونم آیا بردن داروهایی مثل کلسیم، ویتامین، آهن و قرص سرما خوردگی محدودیتی وجود داره؟
مثلاً، اگه یه بسته 100 تایی قرص کلسیم ببریم تو فرودگاه آمریکا نمیگن چرا انقدر زیاده؟ و جلو مسافر رو بگیرن؟ اگه کسی تجربه و اطلاعاتی داره ممنون میشم در میون بزارین..

من مقدار زیادی دارو اوردم ان هم بسته های 100تایی از مسکن و تب بر تا انتی بیوتیک و داروهای دیگه و ویتامین. هیچ مشکلی نبود فقط میدونید که نباید داخلش مواد دارای تعریف مخدر مثل کدئین باشه چون ممنوع و دردسر سازه.
اگرچه برای ویتامین واقعا داروهای همین جا رو توصیه میکنم من از اینجا سنتروم سیلورگرفتم و قرص ب 12و گلوکزامین و... برای خانواده هم فرستادم خودم هم استفاده کردم.من که ویتامینهای که اورده بورم را کنار گذاشتم همین را میخورم. بخصوص برای افراد مسن که فرستادم خیلی خیلی راضی بودند البته سنتروم در ایران هست ولی نوع سیلورش نیست واز دوستان دارو ساز که مشاوره گرفتم گفتند ترکیبی که در داروهای امریکاست با نوع وارداتی به ایران فرق داره و ترکیبش معمولا از فرمول قدیمی تری تبعیت میکنه و مثل امریکا بروز نیست.(البته نظر ایشون بودقضاوت با شماست)معمولا قیمتش بین 11 - 15$ ( 100-200عددی)
سوالی باشه در خدمتم.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، Amin-AK ، powerb ، pari pariaaa ، sepideh jan ، Rainy ، آلیس-1980 ، jojo_hami
(2014-03-03 ساعت 08:24)smu نوشته:  

من مقدار زیادی دارو اوردم ان هم بسته های 100تایی از مسکن و تب بر تا انتی بیوتیک و داروهای دیگه و ویتامین. هیچ مشکلی نبود فقط میدونید که نباید داخلش مواد دارای تعریف مخدر مثل کدئین باشه چون ممنوع و دردسر سازه.
اگرچه برای ویتامین واقعا داروهای همین جا رو توصیه میکنم من از اینجا سنتروم سیلورگرفتم و قرص ب 12و گلوکزامین و... برای خانواده هم فرستادم خودم هم استفاده کردم.من که ویتامینهای که اورده بورم را کنار گذاشتم همین را میخورم. بخصوص برای افراد مسن که فرستادم خیلی خیلی راضی بودند البته سنتروم در ایران هست ولی نوع سیلورش نیست واز دوستان دارو ساز که مشاوره گرفتم گفتند ترکیبی که در داروهای آمریکاست با نوع وارداتی به ایران فرق داره و ترکیبش معمولا از فرمول قدیمی تری تبعیت میکنه و مثل آمریکا بروز نیست.(البته نظر ایشون بودقضاوت با شماست)معمولا قیمتش بین 11 - 15$ ( 100-200عددی)
سوالی باشه در خدمتم.

یعنی قرص کدئین و سردرد نمیشه اورد ؟ اگر تو بار بذاریم چی ! اونجا هستش و میشه تهیه کرد بدون نسخه مثه ای ر ا ن یا خیر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb
(2014-03-03 ساعت 11:21)mechanicalengineer نوشته:  

..

من مقدار زیادی دارو اوردم ان هم بسته های 100تایی از مسکن و تب بر تا انتی بیوتیک و داروهای دیگه و ویتامین. هیچ مشکلی نبود فقط میدونید که نباید ..100-200عددی)
سوالی باشه در خدمتم.

یعنی قرص کدئین و سردرد نمیشه اورد ؟ اگر تو بار بذاریم چی ! اونجا هستش و میشه تهیه کرد بدون نسخه مثه ای ر ا ن یا خیر؟
اینجا داروی سرما خوردگی و گلو درد و قرص سردرد و مسکن
(Advil وAspirin) اینجا بدون نسخه میتوانید از CVS و داروخانه ها براحتی بخرید .
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، yalda91 ، powerb ، sepideh jan ، آلیس-1980
(2014-03-03 ساعت 11:47)el333 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 11:21)mechanicalengineer نوشته:  

..

من مقدار زیادی دارو اوردم ان هم بسته های 100تایی از مسکن و تب بر تا انتی بیوتیک و داروهای دیگه و ویتامین. هیچ مشکلی نبود فقط میدونید که نباید ..100-200عددی)
سوالی باشه در خدمتم.

اینجا داروی سرما خوردگی و گلو درد و قرص سردرد و مسکن
(Advil وAspirin) اینجا بدون نسخه میتوانید از CVS و داروخانه ها براحتی بخرید .
برای روزهای اول راهی نداره با خودمون بیاریم مثلا تو بار بذاریم ؟ اونجا بسته ای چنده
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، آلیس-1980
[/quote]

دوست عزیز
اصلا داروی کدئین دار اگر در بار یا در کیف دستی وارد امارات یا دوحه بشه جریمه زندان داره. و در امریکا جز مخدر طبقه بندی میشه. پس نیارین
دوست عزیز کلداستاپ استامینوفن عادی و ادالت کلد که میتونید بیارین .ژلوفینم میتونید بیارید.
من خودم میگرن شدید دارم و هر دارویی دردم رو اروم نمیکنه ولی ژلوفین اوردم که فقط اونم در شروع سر درد موثر هست بعدش نه. اینجامسکن معمولی را بدون نسخه از هر مارکتی میشه خرید مثل advilکه برای دردهای عضلانی و سر درد و...که همان ترکیبا ت ژلوفین خودمان است ولی چون ترکیبات و میزان مواد درون قرصها قانون و حساب کتاب داره مسکن های اینجا انقدر قوی نیست برای من هم چندان اثری نداشت و ناچارا فعلا با ژلوفین سر میکم.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان