موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام 2 تا تابلو 100*70 عروسی مو با خودم ببرم . کسی میتونه برای نحوه بردن راهنمایی کنه ؟
CR1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
در خصوص همراه داشتن فرش قانونشون از قرار زیره :
Can I bring my persian carpet into the United States?
NOTICE: Effective September 29, 2010, the commercial importation into the United States of the following Iranian-origin items is prohibited:
Non-commercial importation of the above referenced items of Iranian origin is also prohibited as of September 29, 2010 unless authorized by OFAC.
Imports of household goods and personal effects are allowed on or after September 29, 2010 provided they are imported in compliance with 31 CFR 560.201 and applicable CBP regulations.
For further information contact:
OFAC’s Compiance, Outreach & Implementation Division
Office of Foreign Assets Control (website)
Washington, D.C. 20220
001-202-622-2490
البته همونطور که دوستان گفتن وحدت رویه وجود نداره .
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این آیتم 15 در فرم فرودگاه Total value of all goods باید میزان پول نقدمون رو اعلام کنیم وبرای ما فقط ایتم Residence روباید بزنیم برای گرین کارتیها دیگه ای نه visitor?
2)اگر شامل مبلغ وسایل و لوازمی که همرامون هست هم میشه ، باید اونارم براورد کنیم وبه مبلغ پول نقدمون اضافه کنیم وبنویسیم یا جوز دیگه ایه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
علیرضا جان می خواستم بدونم اگه با خودم بسته نرم افزاری مثل کینگ ببرم ،تو فرودگاه موردی پیش نمیاد؟
از دوستان دیگه هم اگه تجربه یا اطلاعاتی دارند،ممنون میشم راهنمایی کنند.مرسی
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-05-06 ساعت 17:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-06 ساعت 18:31 توسط frozen mind.)
(2014-05-06 ساعت 05:23)Alireza83 نوشته: (2014-05-06 ساعت 03:20)k1_cid نوشته: علیرضا جان می خواستم بدونم اگه با خودم بسته نرم افزاری مثل کینگ ببرم ،تو فرودگاه موردی پیش نمیاد؟
سلام
احتمال اینکه مشکل پیش بیاد زیاده.
به خاطر مقررات حق کپی رایت که البته جرم محسوب میشه.
یکی از مسافرینم روی لپتاپش چند تا برنامه داشت که اینجا ریخته بود و براش پولی نداده بود. لپتاپ رو گرفتن و کاملاً خالی ریست شده بهش پس دادن. البته این تنها موردی بود که دیدم برنامه های داخل لپتاپ رو چک کرده بودند. در مورد سی دی های غیر مجاز باید بگم اگه نبیننش شانس آوردین ولی اگه ببیننش تو دردسر بزرگی افتادین چون جرم محسوب می شه. هر کدام از اون برنامه ها اورجینالش چندین دلار قیمتشه.
دوست عزیزمون k1_cid نباید این سوال رو اینجا می پرسیدن. عمو سعید کجایی تا شوم من چاکرت؟!!!
جواب این سوال را دوستان باتجربه بارها و بارها در تاپیک چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟ داده اند.
جواب صحیح، که من هم شخصا تجربه اش کرده ام، اینه:
k1_cid، هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاد. با خیال راحت با خودتون ببرید و استفاده کنید. نه تنها به سی دی ها گیر نمیدن، نه تنها محتویات هارد اکسترنال شما رو بازدید نمی کنن، بلکه به محتویات هارد لپتاپ شما هم هیچ کاری ندارن.
آرش (rs232) هم نوشته بود که :
نقل قول: در مورد تورنت باید بگویم که من از آن برای برخی از نرم افزارهایی که در دسترس نبود استفاده گرم ولی اگر بخواهید نرم افزاری را دانلود کنید که قانون کپی رایت دارد, این کار غیر قانونی است. گرچه پلیس امریکا برای مصارف شخصی شما از نرم افزارهای کپی شده سخت گیری نمیکند و هرگز یرای چک کردن کامپیوتر شما به منزلتان نمی آیند ولی اگر استفاده تجاری بکنید باید در صورت شکایت صاحب امتیاز به او خسارت پرداخت کنید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-05-06 ساعت 17:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 11:26 توسط frozen mind.)
(2014-03-04 ساعت 13:57)mechanicalengineer نوشته: (2014-03-03 ساعت 21:07)smu نوشته: یعنی قرص کدئین و سردرد نمیشه اورد ؟ اگر تو بار بذاریم چی ! اونجا هستش و میشه تهیه کرد بدون نسخه مثه ای ر ا ن یا خیر؟
دوست عزیز
اصلا داروی کدئین دار اگر در بار یا در کیف دستی وارد امارات یا دوحه بشه جریمه زندان داره. و در آمریکا جز مخدر طبقه بندی میشه. پس نیارین
دوست عزیز کلداستاپ استامینوفن عادی و ادالت کلد که میتونید بیارین .ژلوفینم میتونید بیارید.
من خودم میگرن شدید دارم و هر دارویی دردم رو اروم نمیکنه ولی ژلوفین اوردم که فقط اونم در شروع سر درد موثر هست بعدش نه. اینجامسکن معمولی را بدون نسخه از هر مارکتی میشه خرید مثل advilکه برای دردهای عضلانی و سر درد و...که همان ترکیبا ت ژلوفین خودمان است ولی چون ترکیبات و میزان مواد درون قرصها قانون و حساب کتاب داره مسکن های اینجا انقدر قوی نیست برای من هم چادی معندان اثری نداشت و ناچارا فعلا با ژلوفین سر میکم.
من در مارس 2013 تعداد 100 قرص استامینوفن کدئین را گذاشتم توی چمدانم و به بار تحویل دادم و با قطری از طریق دوحه - شیکاگو - آتلانتا وارد آمریکا کردم. هیچ مشکلی پیش نیامد.
F4
[/en]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-06 ساعت 03:20)k1_cid نوشته: علیرضا جان می خواستم بدونم اگه با خودم بسته نرم افزاری مثل کینگ ببرم ،تو فرودگاه موردی پیش نمیاد؟
نه تنها میتونین با خودتون بیارین (من آوردم) ، بلکه واسه آپدیت کردن کامپیوترتون در سال آینده هم میتونین بگین واستون پست کنن، داداش من همین ماه گذشته سری کامل DVD های لرد رو با پست واسم فرستاد ، اونم با پست ایران!!!!! الانم دارم استفاده میکنم، موفق باشین
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-11 ساعت 21:36)smu نوشته: با کمال احترام به مدیر گرامی
علت نوشته من تجربه سفرهای خودم و تجربه کاری و اشنایی به قوانین فرودگاههای دوبی و دوحه یکی از بستگان درجه اولم هست که حدود 10 ساله در این خطوط عربی کار میکنند. البته مطمئنا این خیلی خوب بوده که موردی برای شما پیش نیامده ولی اگر به هر دلیلی به کسی گیر بدهند قانون این کشورها کلا جانب مسافر را نمیگیرد و مجازات های بدی را پیش بینی کرده.
خیلی ممنون از بابت توضیحتون. قطعا «یک بار» تجربه من قابل مقایسه با تجربیات ارزشمند شما نیست.
جالب این که من اصلا قرص ها رو پنهان نکردم، یعنی در واقع قابل پنهان کردن هم نیستن! پس با این حساب شانس آورده ام که برایم مشکلی پیش نیامده.
F4
[/en]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 09:53)frozen mind نوشته: (2014-05-11 ساعت 21:36)smu نوشته: با کمال احترام به مدیر گرامی
علت نوشته من تجربه سفرهای خودم و تجربه کاری و اشنایی به قوانین فرودگاههای دوبی و دوحه یکی از بستگان درجه اولم هست که حدود 10 ساله در این خطوط عربی کار میکنند. البته مطمئنا این خیلی خوب بوده که موردی برای شما پیش نیامده ولی اگر به هر دلیلی به کسی گیر بدهند قانون این کشورها کلا جانب مسافر را نمیگیرد و مجازات های بدی را پیش بینی کرده.
خیلی ممنون از بابت توضیحتون. قطعا «یک بار» تجربه من قابل مقایسه با تجربیات ارزشمند شما نیست.
جالب این که من اصلا قرص ها رو پنهان نکردم، یعنی در واقع قابل پنهان کردن هم نیستن! پس با این حساب شانس آورده ام که برایم مشکلی پیش نیامده.
خوشحالم که یک همکار در خطوط هواپیمایی پیدا کردم.
بله در ایرلاینی که من کار میکردم و ایرلاین امارات که خط هوایی من برای امریکا بود ، و ایرلانهایی دیگری که گاها به دبی مسافرت میکردم ، بهمراه داشتن قرص استامینوفن کدئین جرم بود.
حتی برای مصاحبه نیز حق بردن کدئین به ارمنستان را نداشتیم.
اما من به علت جراحی سرپایی که در ایران انجام داده بودم با نسخه پزشک مقدار زیادی استامینوفن کدئین ، و باند و گاز استریل و غیره همراه داشتم که حتی با خودم داخل پرواز بردم برای ساکت کردن درد.
دوستان عزیزی که نمیدونن ایا با ایرلاینی که انتخاب کردن میتونن کدئین بیارن یا نه ، به اژانسی که بلیط گرفتن زنگ بزنن و ازشون درباره قانون دارو بپرسن. چون اطلاعات کامل رو میتونن بهتون بدن
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که دلواپس اند !!! برای بردن فرش دستباف ایرانی طبق اطلاعات حاصله از فرودگاه امام و هواپیمایی امارات هر مسافر میتونه تا 9 متر فرش ببره حتی فرش نفیس ! فقط عتیقه نباشه . فریت هم نکنید فرش رو بهتره .
بردن دارو به امریکا هم هیچ مشکلی نداره و فقط به دبی نمیشه دارو برد و در حالتی که از دبی ترانزیت انجام میشه هیچ کاری ندارند .
CR1