موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ، کسی به تازگی قالیچه با خودش برده آمریکا؟
من قصد دارم دو تا قالیچه سه متری و یک و نیم متری را درون ساک بذارم ببرم. فرودگاه ورودی هم فیلادلفیا هست. کسی تجربه ای در این مورد داره؟ میترسم ساک را بگردند و قالیچه ها را بگیرند. ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه و از استرس من کم کنه.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
منم مي خوام باخودم قاليچه و يك تابلو فرش ببرم البته كوچيك فرودگاه ورودي ياهيوستن يا دالاس ممنون مي شيم دوستاني كه به تازگي رفتن تجربياتشونو بگن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میتونه به از لوازم کامپیوتری چه چیزاییرو میشه بر اونجا... چون من اینجا یهکیس کوچیک داشتم که مثل یه سرور 8 ترا هارد روش گذاشته بودم و کلی فیلم و موزیک و نرم افزار روش ریخته بودم و از طریق شبکه بهش وصل میشدم و استفاده میکردم ... الان خیلی دلم میخواد اونو که 11.5 کیلو هستش رو با کارگو بفرستم یا با خودم ببرم ولی نمیدونم تو گمرک ایران یا اونجا چکش میکنن یا نه یا بهش گیر میدن یا نه... یدونه هم nas کوچیک داشتم که که الان دارم کامل خالیش میکنم که اگه نشد اونو با خودم ببرم که توش 2 تا هارد 2 ترا گذاشتم... اصلا فکر میکنید میتونم اینجور چیزل رو با خودم ببرم چون نمیخوام اینا رو از دست بدم اونجا به جای اینکه بخرم خوب از همینا که اتفاقا با برق 110 هم کار میکنن استفاده کنم و پول الکی ندم.... کسیمیتونه من رو راهنمایی کنه که میشه اینا رو با خودم ببرم یا بیخیال اینا هم بشم.... بابا اخه اعصابم به هم ریخت هر چی داشتم و نداشتم باید کنار بزارم واقعا نمیشه با خودم ببرم بعضی هاشونو ... میدونم زیره به کرمان بردنه ولی خوب حد اقل پول که دادم اینجا هم که ماشالا هر کی میخواد کادو یا یادگاری میخواد ... حد اقل بگید چی میشه برد که اونجا پول پای اینجور چیزا نده ادم... ممنون میشم اگه یه دوست عزیزی راهنمایی کنه.... اینم بگم که اهل بردن فرش مرش و کاسه بشقاب و اینجور چیزا نیستم .
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تازگی رفتند این بحث انتقال پول نقد از فرودگاه خودمون چطور بوده و اگر با توجه به نوع ویزات که مهاجرتیه بهشون بگی ممکنه بیش از 5000 تا رو بهت گیر ندن ؟ اگر نمیشه چه کنیم پس
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز به فرض اینکه من هاردها رو در اوردم و با خودم بردم تو کولم تو هواپیما.... اینجا .... یا اونجا گیر نمیدن اینا چین میاری یا میخوایی ببری.... خوب من کلی فیلم و نرم افزار دارم که تو ایران دارم همینطوری استفاده میکنم ولی اونجا که اینطوری نیست.... فیلم ها اکثرا کپی رایت.... نرم افزارا کرک شده اگه گفت پسرم حالا توشون چی هست بیا یکیشونو چک کنیم اونوقت چی؟.... از همه بدتر
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چرا بعضی از دوستان دنبال بردن نوخود و لوبیا و ادویه جات به اوجا هستن انگاه که میخوان تشریف ببرن اخر دنیا که هیچی توش پیدا نمیشه ... من اگه میخوام یه همچین چیزی رو با خودم ببرم به خاطر اینه که هم باید بابت خریدش کلی پول بدم اگه هم اینی که دارم اینجا اگه بخوام بفروشم مفت هم نمیخرن ... در صورتی که باید کاملا قابل استفاده و نمیگم برای همه ولی برای خودم قابل استفادست... در صورتی که ادویه جات خیلی راحت همه جا پیدا میشه و باید توجه کنید که نمیتونید هیچ گونه دانه ای رو احتمالا از فرودگاه اونجا با خودتون داخل ببرید چون اینطور که من شنیدم ممنوعه
در جواب دوست گلم باید بگم من که به این نتیجه رسیدم همون استوریج کوچیکم رو که 4 ترا بود رو خالی کنم و خوب بسته بندی کنم و بزارم تو چمدونم و با خودم ببرم. البته یه اکسس پوینت هم دارم که تو هارد میخوره که اونم احتمالا با خودم میبرم ... نشدم فدای سرم میزارم ایندفه که برگشتم وقتی خوب جا افتادم یه سریشو با کارگو با خودم میبرم و پست میکنم به ادرسم ولی راستشو بخایید از بردن سبزی خشک و اینجور چیزا که اونجا به راحتی یشه از فروشگاههایی که اجناس ایرانی میفروشن خریداری کرد .