کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2014-03-30 ساعت 13:04)bahar yoyo نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 19:20)frozen mind نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 15:48)bahar yoyo نوشته:  با درود من یک سوال داشتم آیا می توانیم با خود حبوبات به همراه داشته باشیم مثل عدس و لپه و جو پوست کنده ..... چون دانه محسوب میشوند برایم سوال است با سپاس
تا جایی که من می دانم اجازه ورود دانه ها را حتی اینهایی که شما گفتید را نمیدن اما اگر هم اجازه بدن، توصیه می کنم نبرین و بیخود بارتونو سنگین نکنین.
اگر خیلی مایل بودین حبوبات ببرین، یه تحقیقی بکنین ببینین اونجایی که قصد دارین برین آیا ایرانی زیاد داره و اگر داره بپرسین فروشگاه ایرانی یا پاکستانی یا عربی داره یا نه. اگر نداشت، با خودتون لپه ببرین. اما باز هم به طور کلی توصیه می کنم حبوبات نبرین چون به هر حال نوعی لپه در بعضی از فروشگاه های اونجا پیدا میشه که بعد از مدتی خراب کردن بالاخره یاد میگیرین چطور بپزینش!

ما فروشگاه ایرانی در شهرمون نداشتیم و مدتها طول کشید تا یک فروشگاه پاکستانی پیدا کنیم و ازش لپه و زردچوبه بخریم. لامصب بدون زردچوبه هم که نمیشه غذا پخت!
با سلام به دوستان عزیز
اینجا انواع حبوبات هست نیازی نیست بیارید قیمتش هم بد نیست شما انواع عدس و انواع لپه را میتونید پیدا کنید و انواع لوبیا و ...در ضمن ورود حبوبات و هر گونه دانه و برنج ممنوع هم هست.
البته من فکر میکنم در بیشتر فروشگاههای امریکایی هم زرد چوبه باشه .من اتفاقا از یک فروشگاه زنجیره ای معمول امریکایی زرد چوبه خریدم بسیار هم خوش عطر بود.اگر معادل انگلیسی موادی را که میخواهید بخرید را سرچ کنید کمک بزرگی به شما میکند. من هم خیلی اسمها را نمیدانم و قبل از خرید معادل انگلیسی را سرچ میکنم و بعد میروم دنبالش مثلا اسم انگلیسی زرد چوبه Ground Turmeric هست . من هم اولش نمیدانستم.لپه هم هست حتی اگر فروشگاه مکزیکی هم بود که بهتر. من تمام حبوبات رو از فروشگاه های امریکایی میگیرم بیشتر از فارمرز مارکتهای محلی چون معمولا تازه تر هست و احتمال وجود حشرات و کرم در انها کمتره.اگر جستجو کنید حتما در شهر شما هم هست . چند روز پیش که رفته بودم حتی برنج آش(نیم دانه) هم پیدا کردم غیر از 10 نوع برنج از سفیدو سیاه و قهوه ای و... . در مورد فروشگاههای عربی و هندی و...هم خیلی مراقب باشید یکی از دوستانم تجربه بدی از خرید از فروشگاه پاکستانی داشت چون معمولا مواد در انبارهای انها مدت زیادی باقی میماند امکان وجود حشرات و افات و سوسک در محصولاتشان بیشتر است.(البته نه همه فروشگاهها)فقط مراقب باشید
اگر سوالی بود در خدمتم.
برنده 2012

پاسخ
(2014-03-30 ساعت 20:30)smu نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 15:48)bahar yoyo نوشته:  با درود من یک سوال داشتم آیا می توانیم با خود حبوبات به همراه داشته باشیم مثل عدس و لپه و جو پوست کنده ..... چون دانه محسوب میشوند برایم سوال است با سپاس
تا جایی که من می دانم اجازه ورود دانه ها را حتی اینهایی که شما گفتید را نمیدن اما اگر هم اجازه بدن، توصیه می کنم نبرین و بیخود بارتونو سنگین نکنین.
اگر خیلی مایل بودین حبوبات ببرین، یه تحقیقی بکنین ببینین اونجایی که قصد دارین برین آیا ایرانی زیاد داره و اگر داره بپرسین فروشگاه ایرانی یا پاکستانی یا عربی داره یا نه. اگر نداشت، با خودتون لپه ببرین. اما باز هم به طور کلی توصیه می کنم حبوبات نبرین چون به هر حال نوعی لپه در بعضی از فروشگاه های اونجا پیدا میشه که بعد از مدتی خراب کردن بالاخره یاد میگیرین چطور بپزینش!

ما فروشگاه ایرانی در شهرمون نداشتیم و مدتها طول کشید تا یک فروشگاه پاکستانی پیدا کنیم و ازش لپه و زردچوبه بخریم. لامصب بدون زردچوبه هم که نمیشه غذا پخت!
با سلام به دوستان عزیز
اینجا انواع حبوبات هست نیازی نیست بیارید قیمتش هم بد نیست شما انواع عدس و انواع لپه را میتونید پیدا کنید و انواع لوبیا و ...در ضمن ورود حبوبات و هر گونه دانه و برنج ممنوع هم هست.
البته من فکر میکنم در بیشتر فروشگاههای آمریکایی هم زرد چوبه باشه .من اتفاقا از یک فروشگاه زنجیره ای معمول آمریکایی زرد چوبه خریدم بسیار هم خوش عطر بود.اگر معادل انگلیسی موادی را که میخواهید بخرید را سرچ کنید کمک بزرگی به شما میکند. من هم خیلی اسمها را نمیدانم و قبل از خرید معادل انگلیسی را سرچ میکنم و بعد میروم دنبالش مثلا اسم انگلیسی زرد چوبه Ground Turmeric هست . من هم اولش نمیدانستم.لپه هم هست حتی اگر فروشگاه مکزیکی هم بود که بهتر. من تمام حبوبات رو از فروشگاه های آمریکایی میگیرم بیشتر از فارمرز مارکتهای محلی چون معمولا تازه تر هست و احتمال وجود حشرات و کرم در انها کمتره.اگر جستجو کنید حتما در شهر شما هم هست . چند روز پیش که رفته بودم حتی برنج آش(نیم دانه) هم پیدا کردم غیر از 10 نوع برنج از سفیدو سیاه و قهوه ای و... . در مورد فروشگاههای عربی و هندی و...هم خیلی مراقب باشید یکی از دوستانم تجربه بدی از خرید از فروشگاه پاکستانی داشت چون معمولا مواد در انبارهای انها مدت زیادی باقی میماند امکان وجود حشرات و افات و سوسک در محصولاتشان بیشتر است.(البته نه همه فروشگاهها)فقط مراقب باشید
اگر سوالی بود در خدمتم.

دوست عزیز این معادل انگلیسی حبوبات و سایر خوراکیهارو از کجا باید بیاریم تا سرچ کرد و ایا کسی لیستی ازشون به انگلیسی داره که بدونیم چی به چیه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: maria2000 ، آلیس-1980
لیست حبوبات: البته ما ایرانیا شاید فقط 10درصد آنها را بشناسیم
http://www.nourishinteractive.com/health...st-legumes
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، shadi79 ، anahita 62 ، آلیس-1980
(2014-04-02 ساعت 11:58)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-03-30 ساعت 20:30)smu نوشته:  

با سلام به دوستان عزیز
البته من فکر میکنم در بیشتر فروشگاههای آمریکایی هم زرد چوبه باشه .من اتفاقا از یک فروشگاه زنجیره ای معمول آمریکایی زرد چوبه خریدم بسیار هم خوش عطر بود.اگر معادل انگلیسی موادی را که میخواهید بخرید را سرچ کنید کمک بزرگی به شما میکند. من هم خیلی اسمها را نمیدانم و قبل از خرید معادل انگلیسی را سرچ میکنم و بعد میروم دنبالش مثلا اسم انگلیسی زرد چوبه Ground Turmeric هست . من هم اولش نمیدانستم.لپه هم هست حتی اگر فروشگاه مکزیکی هم بود که بهتر. من تمام حبوبات رو از فروشگاه های آمریکایی میگیرم بیشتر از فارمرز مارکتهای محلی چون معمولا تازه تر هست و احتمال وجود حشرات و کرم در انها کمتره.اگر جستجو کنید حتما در شهر شما هم هست . چند روز پیش که رفته بودم حتی برنج آش(نیم دانه) هم پیدا کردم غیر از 10 نوع برنج از سفیدو سیاه و قهوه ای و... . در مورد فروشگاههای عربی و هندی و...هم خیلی مراقب باشید یکی از دوستانم تجربه بدی از خرید از فروشگاه پاکستانی داشت چون معمولا مواد در انبارهای انها مدت زیادی باقی میماند امکان وجود حشرات و افات و سوسک در محصولاتشان بیشتر است.(البته نه همه فروشگاهها)فقط مراقب باشید
اگر سوالی بود در خدمتم.

دوست عزیز این معادل انگلیسی حبوبات و سایر خوراکیهارو از کجا باید بیاریم تا سرچ کرد و ایا کسی لیستی ازشون به انگلیسی داره که بدونیم چی به چیه ؟
با سلام
من از روش سوم استفاده میکنم.

1- در محل سرچ گوگل اسم فارسی ادویه یا حبوبات یا هر چیزی که میخواهید رو بنویسید و اینتر بزنید.معمول در صفحه اول اسم انگلیسی با تصویر میاد.
2- در محل سرچ گوگل اسم فارسی ادویه یا حبوبات یا هر چیزی که میخواهید رو بنویسیدو بعد به بنویسید "به انگلیسی" اینتر بزنید.
3- در محل سرچ گوگل اسم فارسی ادویه یا حبوبات یا هر چیزی که میخواهید رو بنویسیدو بنویسیدmeaning in english و اینتر بزنید.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، mechanicalengineer ، pari pariaaa ، anahita 62 ، آلیس-1980
سلام
دوستان ، کسی به تازگی قالیچه با خودش برده آمریکا؟
من قصد دارم دو تا قالیچه سه متری و یک و نیم متری را درون ساک بذارم ببرم. فرودگاه ورودی هم فیلادلفیا هست. کسی تجربه ای در این مورد داره؟ میترسم ساک را بگردند و قالیچه ها را بگیرند. ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه و از استرس من کم کنه.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، maria2000 ، pari pariaaa
منم مي خوام باخودم قاليچه و يك تابلو فرش ببرم البته كوچيك فرودگاه ورودي ياهيوستن يا دالاس ممنون مي شيم دوستاني كه به تازگي رفتن تجربياتشونو بگن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، romance33 ، maria2000 ، pari pariaaa
سلام دوستان کسی میتونه به از لوازم کامپیوتری چه چیزاییرو میشه بر اونجا... چون من اینجا یهکیس کوچیک داشتم که مثل یه سرور 8 ترا هارد روش گذاشته بودم و کلی فیلم و موزیک و نرم افزار روش ریخته بودم و از طریق شبکه بهش وصل میشدم و استفاده میکردم ... الان خیلی دلم میخواد اونو که 11.5 کیلو هستش رو با کارگو بفرستم یا با خودم ببرم ولی نمیدونم تو گمرک ایران یا اونجا چکش میکنن یا نه یا بهش گیر میدن یا نه... یدونه هم nas کوچیک داشتم که که الان دارم کامل خالیش میکنم که اگه نشد اونو با خودم ببرم که توش 2 تا هارد 2 ترا گذاشتم... اصلا فکر میکنید میتونم اینجور چیزل رو با خودم ببرم چون نمیخوام اینا رو از دست بدم اونجا به جای اینکه بخرم خوب از همینا که اتفاقا با برق 110 هم کار میکنن استفاده کنم و پول الکی ندم.... کسیمیتونه من رو راهنمایی کنه که میشه اینا رو با خودم ببرم یا بیخیال اینا هم بشم.... بابا اخه اعصابم به هم ریخت هر چی داشتم و نداشتم باید کنار بزارم واقعا نمیشه با خودم ببرم بعضی هاشونو ... میدونم زیره به کرمان بردنه ولی خوب حد اقل پول که دادم اینجا هم که ماشالا هر کی میخواد کادو یا یادگاری میخواد ... حد اقل بگید چی میشه برد که اونجا پول پای اینجور چیزا نده ادم... ممنون میشم اگه یه دوست عزیزی راهنمایی کنه.... اینم بگم که اهل بردن فرش مرش و کاسه بشقاب و اینجور چیزا نیستم .
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستانی که تازگی رفتند این بحث انتقال پول نقد از فرودگاه خودمون چطور بوده و اگر با توجه به نوع ویزات که مهاجرتیه بهشون بگی ممکنه بیش از 5000 تا رو بهت گیر ندن ؟ اگر نمیشه چه کنیم پس
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami
سلام
من هم دقیقا چنین تجهیزات البته با ظرفیت کمتر دارم و قصد دارم هرجور شده با خودم انتقالش بدم. بحث زیره به کرمان بردن نیست ، بحث این هستش که تا بخوایم اونجا هم چنین سیستمی را برای خودمون جفت و جور کنیم شاید مدتها بگذره. نکته دیگه هم این هستش که حتما هاردها رو با خودت ببر داخل کابین هواپیما ، یعنی به کارگو تحویل نده ، با فریت نفرست و یا داخل چمدون نذار اما خود کیس و تجهیزاتش رو نگران نباش.
در جریان بذار ما رو که چی کردی
موفق باشی

(2014-04-04 ساعت 11:17)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان کسی میتونه به از لوازم کامپیوتری چه چیزاییرو میشه بر اونجا... چون من اینجا یهکیس کوچیک داشتم که مثل یه سرور 8 ترا هارد روش گذاشته بودم و کلی فیلم و موزیک و نرم افزار روش ریخته بودم و از طریق شبکه بهش وصل میشدم و استفاده میکردم ... الان خیلی دلم میخواد اونو که 11.5 کیلو هستش رو با کارگو بفرستم یا با خودم ببرم ولی نمیدونم تو گمرک ایران یا اونجا چکش میکنن یا نه یا بهش گیر میدن یا نه... یدونه هم nas کوچیک داشتم که که الان دارم کامل خالیش میکنم که اگه نشد اونو با خودم ببرم که توش 2 تا هارد 2 ترا گذاشتم... اصلا فکر میکنید میتونم اینجور چیزل رو با خودم ببرم چون نمیخوام اینا رو از دست بدم اونجا به جای اینکه بخرم خوب از همینا که اتفاقا با برق 110 هم کار میکنن استفاده کنم و پول الکی ندم.... کسیمیتونه من رو راهنمایی کنه که میشه اینا رو با خودم ببرم یا بیخیال اینا هم بشم.... بابا اخه اعصابم به هم ریخت هر چی داشتم و نداشتم باید کنار بزارم واقعا نمیشه با خودم ببرم بعضی هاشونو ... میدونم زیره به کرمان بردنه ولی خوب حد اقل پول که دادم اینجا هم که ماشالا هر کی میخواد کادو یا یادگاری میخواد ... حد اقل بگید چی میشه برد که اونجا پول پای اینجور چیزا نده ادم... ممنون میشم اگه یه دوست عزیزی راهنمایی کنه.... اینم بگم که اهل بردن فرش مرش و کاسه بشقاب و اینجور چیزا نیستم .
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa ، آلیس-1980
دوست عزیز به فرض اینکه من هاردها رو در اوردم و با خودم بردم تو کولم تو هواپیما.... اینجا .... یا اونجا گیر نمیدن اینا چین میاری یا میخوایی ببری.... خوب من کلی فیلم و نرم افزار دارم که تو ایران دارم همینطوری استفاده میکنم ولی اونجا که اینطوری نیست.... فیلم ها اکثرا کپی رایت.... نرم افزارا کرک شده اگه گفت پسرم حالا توشون چی هست بیا یکیشونو چک کنیم اونوقت چی؟.... از همه بدتر
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا تو مدت چند ماهی که دارم این سایت رو بالا پایین میکنم نخوندم کسی از چنینن مشکلی صحبت کنه.
مسلما اونور که میرسی کسی کاری نداره.
اینجا هم گزارش منفی ندیدم .
اما باز هم استعلام میکنیم.
ارادتمند

(2014-04-04 ساعت 21:36)hamideftex2014 نوشته:  دوست عزیز به فرض اینکه من هاردها رو در اوردم و با خودم بردم تو کولم تو هواپیما.... اینجا .... یا اونجا گیر نمیدن اینا چین میاری یا میخوایی ببری.... خوب من کلی فیلم و نرم افزار دارم که تو ایران دارم همینطوری استفاده میکنم ولی اونجا که اینطوری نیست.... فیلم ها اکثرا کپی رایت.... نرم افزارا کرک شده اگه گفت پسرم حالا توشون چی هست بیا یکیشونو چک کنیم اونوقت چی؟.... از همه بدتر
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، mohsenmb ، آلیس-1980
نمیدونم چرا بعضی از دوستان دنبال بردن نوخود و لوبیا و ادویه جات به اوجا هستن انگاه که میخوان تشریف ببرن اخر دنیا که هیچی توش پیدا نمیشه ... من اگه میخوام یه همچین چیزی رو با خودم ببرم به خاطر اینه که هم باید بابت خریدش کلی پول بدم اگه هم اینی که دارم اینجا اگه بخوام بفروشم مفت هم نمیخرن ... در صورتی که باید کاملا قابل استفاده و نمیگم برای همه ولی برای خودم قابل استفادست... در صورتی که ادویه جات خیلی راحت همه جا پیدا میشه و باید توجه کنید که نمیتونید هیچ گونه دانه ای رو احتمالا از فرودگاه اونجا با خودتون داخل ببرید چون اینطور که من شنیدم ممنوعه
در جواب دوست گلم باید بگم من که به این نتیجه رسیدم همون استوریج کوچیکم رو که 4 ترا بود رو خالی کنم و خوب بسته بندی کنم و بزارم تو چمدونم و با خودم ببرم. البته یه اکسس پوینت هم دارم که تو هارد میخوره که اونم احتمالا با خودم میبرم ... نشدم فدای سرم میزارم ایندفه که برگشتم وقتی خوب جا افتادم یه سریشو با کارگو با خودم میبرم و پست میکنم به ادرسم ولی راستشو بخایید از بردن سبزی خشک و اینجور چیزا که اونجا به راحتی یشه از فروشگاههایی که اجناس ایرانی میفروشن خریداری کرد .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir ، saeedshafiee ، pari pariaaa
(2014-04-02 ساعت 23:53)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان ، کسی به تازگی قالیچه با خودش برده آمریکا؟
من قصد دارم دو تا قالیچه سه متری و یک و نیم متری را درون ساک بذارم ببرم. فرودگاه ورودی هم فیلادلفیا هست. کسی تجربه ای در این مورد داره؟ میترسم ساک را بگردند و قالیچه ها را بگیرند. ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه و از استرس من کم کنه.

با سلام خدمت دوست عزیز تا جایی که من میدونم بردن هر آنچه که تحریمه غیر قانونیه .من فرودگاه لس انجلس بودم اونجا خیلی شانسیه یا ازتون سوال میکنن و هر چی که بگید آوردین به حرفتون اعتماد میکنن .. یا بعضی وقتها چک میکنن. اما اگه بپرسن فرش دارید که احتمالا شما حقیقت رو بگید باید همونجا بذاریدش حتی اگه یه فرش باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa
(2014-04-04 ساعت 21:36)hamideftex2014 نوشته:  دوست عزیز به فرض اینکه من هاردها رو در اوردم و با خودم بردم تو کولم تو هواپیما.... اینجا .... یا اونجا گیر نمیدن اینا چین میاری یا میخوایی ببری.... خوب من کلی فیلم و نرم افزار دارم که تو ایران دارم همینطوری استفاده میکنم ولی اونجا که اینطوری نیست.... فیلم ها اکثرا کپی رایت.... نرم افزارا کرک شده اگه گفت پسرم حالا توشون چی هست بیا یکیشونو چک کنیم اونوقت چی؟.... از همه بدتر

دوست عزیز توی این مدتی که من هستم چیزی مبنی بر این نشنیدم.بودن دوستانی که یک پک کامل کینگ بردن و مشکلی هم نبوده.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، poem ، amjad ، yalda91 ، frozen mind ، pari pariaaa
کاملا باهاتون هم عقیده هستم و درکتون میکنم.
مسلما کسی در اونجا به نرمافزارهای کرک شده شما کاری نداره.
بحث هنگام خروج هستش که خوب سعی میکنیم اطلاعاتمون رو کامل کنیم.

(2014-04-05 ساعت 09:58)hamideftex2014 نوشته:  نمیدونم چرا بعضی از دوستان دنبال بردن نوخود و لوبیا و ادویه جات به اوجا هستن انگاه که میخوان تشریف ببرن اخر دنیا که هیچی توش پیدا نمیشه ... من اگه میخوام یه همچین چیزی رو با خودم ببرم به خاطر اینه که هم باید بابت خریدش کلی پول بدم اگه هم اینی که دارم اینجا اگه بخوام بفروشم مفت هم نمیخرن ... در صورتی که باید کاملا قابل استفاده و نمیگم برای همه ولی برای خودم قابل استفادست... در صورتی که ادویه جات خیلی راحت همه جا پیدا میشه و باید توجه کنید که نمیتونید هیچ گونه دانه ای رو احتمالا از فرودگاه اونجا با خودتون داخل ببرید چون اینطور که من شنیدم ممنوعه
در جواب دوست گلم باید بگم من که به این نتیجه رسیدم همون استوریج کوچیکم رو که 4 ترا بود رو خالی کنم و خوب بسته بندی کنم و بزارم تو چمدونم و با خودم ببرم. البته یه اکسس پوینت هم دارم که تو هارد میخوره که اونم احتمالا با خودم میبرم ... نشدم فدای سرم میزارم ایندفه که برگشتم وقتی خوب جا افتادم یه سریشو با کارگو با خودم میبرم و پست میکنم به ادرسم ولی راستشو بخایید از بردن سبزی خشک و اینجور چیزا که اونجا به راحتی یشه از فروشگاههایی که اجناس ایرانی میفروشن خریداری کرد .

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان