کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2014-05-14 ساعت 16:23)MONA FB نوشته:  دوستانی که دلواپس اند !!! برای بردن فرش دستباف ایرانی طبق اطلاعات حاصله از فرودگاه امام و هواپیمایی امارات هر مسافر میتونه تا 9 متر فرش ببره حتی فرش نفیس ! فقط عتیقه نباشه . فریت هم نکنید فرش رو بهتره .
بردن دارو به آمریکا هم هیچ مشکلی نداره و فقط به دبی نمیشه دارو برد و در حالتی که از دبی ترانزیت انجام میشه هیچ کاری ندارند .
یه سوال دارم که امیدوارم یکی جوابمو بده. آیا بردن فرش یا قالیچه ابریشم ممنوع است یا میشه برد؟
یه فرش فروش این حرفو بهم زد که امیدوارم درست نباشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، pari pariaaa ، قصه گو ، sepideh jan ، Memolk
(2014-05-17 ساعت 17:10)farshad varaste نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 16:23)MONA FB نوشته:  دوستانی که دلواپس اند !!! برای بردن فرش دستباف ایرانی طبق اطلاعات حاصله از فرودگاه امام و هواپیمایی امارات هر مسافر میتونه تا 9 متر فرش ببره حتی فرش نفیس ! فقط عتیقه نباشه . فریت هم نکنید فرش رو بهتره .
بردن دارو به آمریکا هم هیچ مشکلی نداره و فقط به دبی نمیشه دارو برد و در حالتی که از دبی ترانزیت انجام میشه هیچ کاری ندارند .
یه سوال دارم که امیدوارم یکی جوابمو بده. آیا بردن فرش یا قالیچه ابریشم ممنوع است یا میشه برد؟
یه فرش فروش این حرفو بهم زد که امیدوارم درست نباشه

ما به فرودگاه امریکا ایمیل زدیم و در مورد بردن فرش پرسیدم متاسفانه در جواب گفتن که به علت تحریم آوردن هر نوع جنس ایرانی ممنوعه و این قوانیین پیوسته در حال تغییره .
ریسکش خیلی بالاست . من منصرف شدم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، farshad varaste ، philter ، pari pariaaa ، قصه گو ، sepideh jan ، nedali
به توصیه دوستان ساکن یو اس : بهتر ه که کلا فرش نبرید .
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، farshad varaste ، philter ، ojee ، pari pariaaa ، قصه گو ، sal0811 ، nedali ، Lemony
سلام دوستان یک سوال داشتم بردن الو جنگلی از این ترشها و زغال اخته کلا چیزهایی تو این مایه بردنش مشکل ساز می شه؟ اگر گیر دادن بگیم چیه؟
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، قصه گو
(2014-06-05 ساعت 17:22)behi.v نوشته:  سلام دوستان یک سوال داشتم بردن الو جنگلی از این ترشها و زغال اخته کلا چیزهایی تو این مایه بردنش مشکل ساز می شه؟ اگر گیر دادن بگیم چیه؟

سلام دوست عزیز ، فکر نکنم مشکلی باشه البته بسته به پورت ورود داره من در سفرهای قبلی در پورت لس آنجلس ،شیکاگو و هیوستون ورود داشتم و آلو جنگلی چندین بسته سوغاتی بردم و چیزی نگفتن خدا رو شکر . در سفر برگشت با پیرزنی آشنا شدم که می گفت همیشه برای بچه هاش برنج رشتی و یه تیکه فرش میاره تو ساکش . البته ایشون سیتیزن بودن نمی دونم تاثیری داره یا نه .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

پاسخ
دوستان ممکنه بفرمایید که من میتونم مصرف یک ماه سیگارم رو هراه داشته باشم؟ با پرواز امارات مقصد سانفرانسیسکو
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Danoosh ، philter ، sal0811
ناظم قبلا تو صفحه 37 اگر اشتباه نکنم توضیح داده که 2 باکس رو ایرادی نمیگیرند اما بیشتر ممکنه دردسر بشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، ali3875 ، Danoosh ، philter ، sepideh jan ، manamilad ، آلیس-1980 ، babisondes ، Memolk
(2014-07-26 ساعت 09:32)ali3875 نوشته:  دوستان ممکنه بفرمایید که من میتونم مصرف یک ماه سیگارم رو هراه داشته باشم؟ با پرواز امارات مقصد سانفرانسیسکو

100 نخ برگ و 200 نخ سيگارت معاف از مالياته. بقيشم كه توفيق اجباريه: سيگار امريكايي بكش به سلامتي دوستان. Big Grin
منبع از گمرك ديار كفر
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، behdadK ، ali3875 ، سیمین راد ، Danoosh ، philter ، manamilad ، امین 13
سلام دوستان
1سوال دارم
شاید به نظر شما مسخره بیاد
اما میخواستم بپرسم که آیا میشه با خودمون برنج ببریم؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
(2014-07-26 ساعت 13:26)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان
1سوال دارم
بعلت اینکه برنج دانه قابل کشت میباشد ممنوعه
البته ممکنه دوستان بگن ما بردیم مشکلی پیش نیامد ولی روال کلی اینه که ممنوعه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، قصه گو ، Danoosh ، philter ، pari pariaaa
1سوال دارم

دوست عزیز طبق قانون آمریکا بردن هر دانه ای که قابل کشت باشه ممنوعه.برنج رو هم شامل میشه.بعضی از ایالت ها رو دوستان بردن کاریشون نداشتن ولی خیلی ها هم گفتن که نزاشتن ببرن و ازش گرفتن.یکی از ایالتهایی که خیلی گیر میدن کالیفرنیا هستش.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، قصه گو ، philter ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2014-07-26 ساعت 18:31)romance33 نوشته:  
1سوال دارم

دوست عزیز طبق قانون آمریکا بردن هر دانه ای که قابل کشت باشه ممنوعه.برنج رو هم شامل میشه.بعضی از ایالت ها رو دوستان بردن کاریشون نداشتن ولی خیلی ها هم گفتن که نزاشتن ببرن و ازش گرفتن.یکی از ایالتهایی که خیلی گیر میدن کالیفرنیا هستش.

به قانونش کاری ندارم ها، ولی این برنج سفیدایی که ما میخوریم که قابل کشت نیست! برنجی که روکش شلتوک داره رشد میکنه نه برنج سفید. بکارید اگه درومد جایزه دارید Wink
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
دوستان
این قضیه گز چیه ؟
یکی میگه گز آردی ممنوعه بردنش !!
یکی میگه ما گز لقمه ای بردیم ازمون گرفتن !!!

از ما هیچی غیر از گز نخواستن که ببریم Big Grin !!!! چه کنیم ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، pari pariaaa
(2014-07-27 ساعت 17:26)behfaza نوشته:  دوستان
این قضیه گز چیه ؟

من برای لس انجلس گز آردی فرستادم و هیچ مشکلی هم نبود.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، sce ، behfaza ، pari pariaaa ، mohamad92 ، قصه گو ، امین 13
(2014-07-28 ساعت 01:33)romance33 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 17:26)behfaza نوشته:  دوستان
این قضیه گز چیه ؟

من برای لس انجلس گز آردی فرستادم و هیچ مشکلی هم نبود.

ممنون از اطلاعاتتون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان