کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
دوستان عزیز کسی میدونه که آیا میشه مغز فندق و بادام و گردو با خودمون ببریم؟ و یسری داروهای گیاهی مثل گل ختمی و بابونه ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 18:41)mina_polo نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه که آیا میشه مغز فندق و بادام و گردو با خودمون ببریم؟ و یسری داروهای گیاهی مثل گل ختمی و بابونه ؟؟

من تا حالا چندين بار همه اينهارو به همسرم هم دادم بو برده تاحالا مشكلي نبوده .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa ، mina_polo
(2014-04-05 ساعت 18:41)mina_polo نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه که آیا میشه مغز فندق و بادام و گردو با خودمون ببریم؟ و یسری داروهای گیاهی مثل گل ختمی و بابونه ؟؟

با سلام
مغز بادام و... باید تقت داده باشه و گیاهان دارویی را میتونید به عنوان اسپایس یا ادویه ببرید و عنوان کنید ولی حدالامکان در بسته بندی مناسب با برچسب فروشگاه و اگر به انگلیسی هم نوشته داشت بهتر که بعید است داشته باشد ولی برای اجیل و زعفران و زرشک امکان پیدا کردن بسته دارای نوشته لاتین هست.در ضمن سعی کنید گیاهان مشکوک یا ناشناس نبرید و از داروهای گیاهی که محتوای انرا نمیدانید هم صرف نظر کنید . اسم موادی را که میبرید به انگلیسی یاد بگیرید . من هم مقداری نبات گیاهی حاوی همین گیاهان شماو اویشن و ... و غنچه گل محمدی و نعنا و سبزی خشک اوردم موردی نداشت. و اگر پرسیدند این گیاهان را چه میکنید بگویید دم میکنیم یا در غذا بعنوان ادویه میریزیم تا مطمئن شوند که این گیاهان پخته می شوند. جالب است بدانید به من گفت زرشک چیست و به چکار می اید اگر خام میخورید و پخته نمیشود ممنوع است که من گفتم در غذا و روی برنج به صورت تفت داده و ادویه کاربرد دارد. در ضمن بسته های گیاه و اجیل را نه خیلی کوچک و نه در حجم بالا بیاورید مثلا اجیل در بسته های نیم کیلویی و برای ادویهو گیاهان 300- 400 گرم .کمتر حساسیت ایجاد میکند.
و در نهایت اینجا همه چیز هست و کم و بیش به قیمت ایران .حجم و وزن گرانبهای چمدانهایتان را با مقدار زیاد این مواد بخصوص اجیل از دست ندهید.
موفق و پیروز باشید.
برنده 2012

پاسخ
سلام،
دوستان من می خواستم بدونم که آیا همراه داشتن برنج خام و تعداد زیادی کنسرو غذاهای آماده اشکالی داره؟
در ضمن فرودگاه ورودی من هیوستون هستش.
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری
(2014-04-19 ساعت 15:42)MaTa988 نوشته:  سلام،
دوستان من می خواستم بدونم که آیا همراه داشتن برنج خام و تعداد زیادی کنسرو غذاهای آماده اشکالی داره؟

دوست عزیز برنج رو نمیتونین ببرین چون دانه قابل کشت هستش ولی کنسرو غذای آماده رو میتونین ببرین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sezar ، MaTa988 ، philter ، pari pariaaa ، Lemony ، آلیس-1980
(2014-04-19 ساعت 18:24)romance33 نوشته:  

دوست عزیز برنج رو نمیتونین ببرین چون دانه قابل کشت هستش ولی کنسرو غذای آماده رو میتونین ببرین.

بنده پارسال برنج هاشمی بردم البته نه یه گونی, مشکلی هم پیش نیومد
پاسخ
تشکر کنندگان: MaTa988 ، lighter ، romance33 ، philter ، pari pariaaa ، آلیس-1980
سلام
من یک کلکسیون دی وی دی دارم و حدودا" یه 1300 تا فیلمه زبان اصلی و کپی هست می خواستم بدونم تو فرودگاه اینجا یا اونجا جلومو نمی گیرن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 17:27)parham1373 نوشته:  سلام
من یک کلکسیون دی وی دی دارم و حدودا" یه 1300 تا فیلمه زبان اصلی و کپی هست می خواستم بدونم تو فرودگاه اینجا یا اونجا جلومو نمی گیرن؟
نمیشه کپی کنین روی هارد دیسک قابل حمل.!؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من زعفران دارم اما بسته بندی در پلاستیک هست ایا مشکل پیش میاد؟لطفا بگید ایا داخل چمدان ها را کامل میگردند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، pari pariaaa

برنج رانمیشه ببرید چون خام و قایل کشت هست کنسرو موردی نداره ولی یک موردی هست تجربه شخصی بعد چند بار رفتو امده فکر کنم 4 بار Winkاگر بار اول یا دوم هست که می ا یید حساسیت بیشتر هست و دقت بیشتری کنید در فذمها ریز مواد غذایی را اشاره کنید و اگر چمدان را باز کردند مرتب باز میکنند و بهم نمیریزند معمولا. بارهای بعدی راحتتر برخورد میکنند و کمتر سخت گیرند. ولی این تجربه شخصی هست و قانون نیست شاید به یکی گیر بدهند . و اگر میخواهید دانهای بیاورید که میدانید ممنوع است در مقدار کم و حداقل در بسته بندی مناسب و دارای مشخصات بیاورید تا حساسیت کمتر شود .دوستی هم که برنج اوردند مقدارش انقدر زیاد نبوده خودشان گفتند. ولی در کل حتی کنسرو هم به نظرم اینجا قیمت و کیفیت مناسب تری دارد و حجم و وزن با ارزش چمدانتان را با کنسرو و... از دست ندهید. مطمئنا وسایل مهمتری دارید که جا کم میاورید.
اوردن زعفران هیچ ایرادی ندارد و باید به عنوان اسپایس اظهار شود.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poem ، Polonium ، yalda91 ، philter ، pari pariaaa ، آلیس-1980
دوستان كسي به تازگي تابلو فرش يا قاليچه اورده به ما كه با ويزاي ازدواجي مي اييم گير مي دن فرودگاه ورودي هيوستن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa
(2014-04-21 ساعت 17:53)yalda91 نوشته:  دوستان كسي به تازگي تابلو فرش يا قاليچه اورده به ما كه با ويزاي ازدواجي مي اييم گير مي دن فرودگاه ورودي هيوستن

من یک گلیم قدیمی اوردم هیچ مشکلی نبود کلا در مورد قالی قالیچه و نقره و صنایع دستی...در امریکا مشکلی ندارید فقط ممکن است از شما بخواهند که اشیا را رویت کنند انهم معمولا اشیا فلزی مانند نقره و فلز کاری و....مشکل در فرش بیشتر سمت فرودگاه ایران است نه امریکا.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، romance33 ، ffrfar ، yalda91 ، sib 24 ، pari pariaaa
پس موردي نداره اگه ببرم؟توي فرم علامت بزنم يا نه بعدم بگم نمي دونستم يا يادم رفت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa
من۲تا قالیچه ابریشم 2 متری میخوام از ایران بیارم یکم میترسم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، pari pariaaa
(2014-04-27 ساعت 00:52)sib 24 نوشته:  من۲تا قالیچه ابریشم 2 متری میخوام از ایران بیارم یکم میترسم
هیچ ترسی نداره ، با شما کاری ندارن
سالها قبل ، اون اوایل که خیلی سخت گیری بود خانواده ما میبردن وفقط یکبار بهشون گیر داده بودن که مگه نمیدونید غدغن و خانواده گفته بودن برای زیر انداز عبادت و نماز هست و راحت برده بودن
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، yalda91 ، pari pariaaa ، Lemony

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان